Bilutleie i Torp

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Torp

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Torp

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Torp
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Sandefjord (TRF-Torp)?
Ifølge oversikten fra de siste sju dagene var den laveste prisen for en leiebil fra Sandefjord (TRF-Torp) 1,590 kr. Bestill en av de flotte bilene og se hvor veien tar deg.
Kan jeg leie bil fra Sandefjord (TRF-Torp)?
Budget og Avis er noen av leiebilselskapene på Sandefjord (TRF-Torp). Gjør deg klar til å kjøre av gårde kort tid etter at du har landet.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Sandefjord (TRF-Torp)?
Har du betalt på forhånd, kan du være kvalifisert for en full refusjon hvis du kansellerer minst seks timer før du skal hente bilen. Sjekk avbestillingsreglene eller gå til kundeservicesiden vår for å få mer informasjon. Vær oppmerksom på at ikke alle reservasjoner er kvalifisert for refusjon.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Sandefjord (TRF-Torp) gjennom Expedia?
Fra korte reiser til ukelange bilturer – Expedia har leiebiler til alle reiseplaner. Og med vår prisgaranti kan du regne med å få en rimelig pris på leie av bil. Visste du at du kan slå sammen bestillingene dine til en pakkereise? Bare legg til overnatting og fly i leiebilbestillingen din fra Sandefjord (TRF-Torp) og se hvor mye du sparer!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Sandefjord (TRF-Torp) gjennom Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne priser, tilbud og potensielle leverandører samt å sjekke kundeanmeldelser. Slår du dessuten sammen leiebilen fra Sandefjord (TRF-Torp) med hotell- eller flybestillinger, kan du spare enda mer penger.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Hvis du er 19 eller eldre, kan du leie bil når du lander på Sandefjord (TRF-Torp). De fleste bilutleiebyråer krever at yngre sjåfører betaler et ekstra gebyr. Aldersgrensen kan dessuten være høyere hvis du vil leie en SUV eller passasjer-van. Sørg for at du forstår reglene, for å unngå problemer når du skal hente bilen.
Hva trenger du for å leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Med mindre du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring, trenger du stort sett førerkort og kredittkort i ditt navn. For å unngå problemer bør du sjekke dette før du skal hente bilen.
Hva er den laveste leiebilprisen på Sandefjord (TRF-Torp)?
Med dagspriser så lave som 1,590 kr de siste sju dagene blir du ikke blakk av å leie bil på Sandefjord (TRF-Torp). Velg en av de rimelige bilene og få råd til enda mer på ferien med pengene du sparer.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Sandefjord (TRF-Torp)?
Ja, du kan hente leiebilen på Sandefjord (TRF-Torp) og utforske så lenge du vil. Oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie, så viser vi deg utrolige tilbud på flere forskjellige biltyper.
Hvor kan jeg leie bil på Sandefjord (TRF-Torp) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det avhenger av flere faktorer. Vi anbefaler at du tar en titt på leiebilselskapene på Sandefjord (TRF-Torp), for å se om de leier biler til sjåfører som er under 25, og om det kreves ekstra gebyrer. Den beste måten å gjøre dette på er å lese gjennom betingelsene og vilkårene. Det er kjipt med uventede overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår alle regler som kan gjelde for deg.