Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Filip Hammarlund på trover

Hoteller med basseng i Horten

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med basseng i Horten

Dal Gjestegaard
3 out of 5
Dal Gård, Solerødveien 86, Skoppum, Horten
Hent priser
4.1/5Very Good! (14 anmeldelser)
Valuta for pengene

"Romslig leilighet med smart planløsning og alle nødvendige fasiliteter. Virker nytt og moderne. Stekeovnen var ikke bra, den stekte ujevnt. Med tanke på beliggenhet, langt unna "alt" så burde det være flere fasiliteter på området, for eks. minigolf. Alt i alt er vi veldig fornøyd, spesielt med tanke ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2019

Dal Gjestegaard
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med basseng: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med basseng - Hoteller i Horten

Søk etter hoteller i Horten på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Horten ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Horten.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Horten.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Horten. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Horten.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Horten – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å besøke Horten?
Dersom du kunne tenke deg å tilbringe tid ved et basseng i løpet av oppholdet ditt, bør du vurdere å reise til Horten. I løpet av oppholdet kan du sjekke ut severdigheter som Midgardsenteret og Borre kirke og deretter lade opp ved bassenget på et av overnattingsstedene i Horten som er populære på grunn av bassengfasilitetene sine.
Hvilke hoteller i Horten har basseng?
Thon Hotel Horten: Overnattingsstedet har en restaurant, et sesongbasert utendørsbasseng og gratis internett. Hotel Åsgårdstrand: Overnattingsstedet har spa med full service, et innendørsbasseng og en bassengbar. Hotel Horten: Gjestene har tilgang på spa med full service, et innendørsbasseng og gratis frokostbuffé. Dal Gjestegaard: Overnattingsstedet har en bassengbar, et utendørsbasseng og en restaurant. Horten Apartment: Overnattingsstedet har badeland, et innendørsbasseng og en bassengbar.
Hva kan man se og gjøre i Horten?
Få noen fine utendørsopplevelser ved å besøke Oslofjorden og Tivolistranda. Besøk severdigheter som Midgardsenteret, Borre kirke og Munchs hus i løpet av oppholdet ditt.
Når er det best å reise til Horten?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Horten er 953 mm.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Horten?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta toget fra Skoppum togstasjon. Kollektivtilbudet i Horten er kanskje ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.

Flere reisealternativer