Bilutleie i Horten

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Horten

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Horten

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Horten
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Horten per dag?
Med bilutleiepriser i Horten så lave som per dag denne uken er attraksjonene i regionen innen rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Når du har ankommet Sandefjord (TRF-Torp), er det bare å sette kursen mot Avis eller Hertz, som begge ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Horten har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Horten?
Hvis du avbestiller en forhåndsbetalt bestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Det finnes likevel enkelte unntak, så du bør sjekke reiseplanen og avbestillingsreglene. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Horten?
God pris, enkle å parkere og lavt drivstofforbruk er bare noen av årsakene til at kompaktbiler er førstevalget i Horten. Den lille størrelsen gjør dem ideelle for bykjøring. De er dessuten et supert alternativ for par, alenereisende og budsjettbevisste reisende. Du kan også velge noe mindre, som en mini- eller økonomibil, eller strekke på bena i en mellomstor eller stor bil. Står luksus øverst på listen, bør du sjekke ut våre premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Horten?
Når du kjører selv, er det enkelt å oppleve ting i området rundt. Horten er et opplagt sted å starte, men det er mye mer å se og gjøre. Bestill en leiebil, legg kofferten i bagasjerommet og sjekk ut disse populære stedene:

  • Ca. 55 km fra Horten finner du Oslo, som er på reiseplanen til mange. Med populære attraksjoner som Operahuset i Oslo mangler det ikke på ting å gjøre her.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Hamar, rundt 160 km unna. Vikingskipet er bare én av flere grunner til at folk reiser hit.
  • Etter en lang kjøretur kan du nyte litt frisk luft ved Fløyen, som du finner omtrent 310 km fra Horten.

Hvorfor skal jeg leie bil i Horten gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive tilbud og medlemspriser til våre fantastiske pakkereiser – det finnes massevis av grunner til å leie en bil gjennom Expedia. Skal du reise til Horten? Der finner du leiebilselskaper å velge blant, med et stort utvalg leiebiler for alle stiler og budsjetter. Hvis du vil spare mer, kan du slå sammen bestillingen av bilutleie med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Horten hos Expedia?
Det er enkelt å finne et riktig bra tilbud hos Expedia. Det er bare å velge favorittbil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Du kan spare enda mer ved å kombinere bestillingen av leiebil i Horten med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Horten?
I Horten må sjåfører være 19 år eller eldre for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere leievilkår og ekstra kostnader. De fleste leverandører krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal være med på å dekke den ekstra risikoen for skader og ulykker. Selv om mange typer biler (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i Horten?
Det er lett å leie bil i Horten. Det eneste du trenger, er gyldig førerkort og et kredittkort. Etter at du har funnet bilen som er midt i blinken for deg, bør du lese betingelsene og vilkårene før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Horten?
Med utleiepriser så lave som og per dag i Horten de siste sju dagene kommer du deg ut på veien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Horten?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i Horten, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å bestille den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Horten hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Horten, anbefaler vi at du leser policyene til de ulike leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, og andre ikke. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå dyre overraskelser ved henting er det lurt å vite hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Horten?
Pass på å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for en forsikring, så får du all informasjonen du trenger om leiebilforsikring.