Bilutleie i Horten

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Horten

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Horten

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Horten
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Horten?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Horten denne uken var . Med leiebil kan du dra til de severdighetene du selv ønsker.
Kan jeg leie bil på Sandefjord (TRF-Torp)?
Avis og Hertz ligger i nærheten av Sandefjord (TRF-Torp). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Horten?
Du er sannsynligvis kvalifisert for full tilbakebetaling av din forhåndsbetalte bestilling hvis den ble avbestilt minimum seks timer før det avtalte hentetidspunktet. Du kan sjekke leieavtalen for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Horten?
Skaff deg en leiebil, hent nøklene og gjør deg klar til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Horten. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i området rundt, så turen kan ikke stoppe her. Stikk innom noen andre flotte steder i regionen:

  • Omtrent 55 km fra Horten ligger Oslo, som er på reiseplanen til mange. Med populære attraksjoner som Nobel-senteret er det ikke mangel på ting å se og gjøre.
  • I Skien, ca. 55 km unna, er det også mye å se og gjøre. Trenger du sightseeinginspirasjon? The Adventure Factory er vår favoritt.
  • Ingen bilferie er komplett uten et besøk til Fløyen. Denne flotte naturseverdigheten ligger rundt 310 km fra Horten. La skuldrene senke seg, og nyt den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Horten hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Horten er ingen sak hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de ledende leverandørene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan få enda større besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Horten?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan dra på biltur i Horten. Er du ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leverandører begrenser dessuten utvalget til noen få bilkategorier, for eksempel økonomi- og kompaktbiler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren når du bestiller, for å få informasjon om eventuelle ekstra kostnader og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Horten?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? Da må du nok også legge frem bevis på egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Horten?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil for kun per dag. Den nest laveste prisen i Horten var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Horten?
Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å finne den perfekte bilen. Enten du holder deg i Horten eller har planer om å kjøre rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en bil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Horten hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Horten er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Horten?
Alt kommer an på bilstørrelsen du vil ha, alderen din og en del andre hensyn. Se over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du velger.