Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Horten

Horten er en liten kystby sørøst i Norge, med omlag 20 000 innbyggere. Byen er kjent for sine vakre omgivelser og sjarm, som slike småsteder gjerne har. En reise til Horten kan komme til å overraske deg så fort du ser hva dette tettstedet faktisk kan by på.

Bilutleie Horten – For å få mest mulig ut av en tur til Horten, er det en fordel med bil – og det er flere muligheter for å leie bil i Horten via søkeverktøyet vårt på Expedia.no. Byen og nærområdet har mye å friste med, og med leiebil er det bare tiden som setter grenser for hva du kan få med deg.

Leiebil på flyplassen

Tar du fly til Horten, lander du sannsynligvis på Sandefjord Lufthavn Torp, som er rundt en halvtimes kjøretur unna. Har du bestilt leiebil på Expedia.no før avreise, er det bare å hente nøkkelen og sette seg bak rattet, så er du fremme før du vet ordet av det. På den måten får du en mye mer behagelig reise, og ikke minst mer tid til rådighet så du kan utforske mer og nyte turen.

Hvilken leiebil i Horten?

Det er mange leiebiler i Horten å velge mellom, med stor variasjon i både størrelse, pris og kvalitet. Her kan du med andre ord velge det som måtte passe best for deg, dine behov og din økonomi. Med søkeverktøyet du finner på Expedia.no er det lett å finne og bestille den bilen du ønsker. Hvis du allerede har bestilt hotell i Horten, så er det bare å kjøre dit etter at du har plukket opp bilen – før du bestemmer deg for hva du ønsker å oppleve etterpå.

Verdt å få med seg i Horten

Selve byen Horten er ikke veldig stor, så det er fullt mulig å oppleve det meste i byen til fots og heller la bilen stå. Den flotte kystlinjen er et eksempel på noe man definitivt må få med seg, her finner man nemlig en fantastisk kyststi langs sjøen, og det er dessuten en rekke andre flotte turområder og friområder i skog og mark. Horten Kommune består for øvrig av to byer, Horten og Åsgårdstrand, og intet mindre enn tre tettsteder, Skoppum, Borre og Nykirke, hvorav byen Horten er den klart største. Horten er også kjent for å være Norges svar på ”Silicon Valley” med sine mange elektronikkbedrifter, og det i seg selv kan være god grunn for mange nysgjerrige til å besøke byen.

Oppdag nærområdet

Med leiebil i Horten er det enkelt å komme seg rundt omkring i hele kommunen. Du kan også besøke de andre stedene nevnt ovenfor, om du ønsker å oppleve virkelig småbyidyll. Åsgårdstrand er for eksempel en idyllisk småby kjent for sitt spesielle lys, og en av Norges mest kjente kunstnere, Edvard Munch, hadde sommerhus og lagde flere av sine mest kjente verker her. Dette er i dag et museum som er vel verdt å besøke.

Utforsk Horten

Utforsk Horten med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!