Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Horten

Vis alle leiebiler i Horten

Gode tilbud på leiebiler i Horten

Horten er en liten kystby sørøst i Norge, med omlag 20 000 innbyggere. Byen er kjent for sine vakre omgivelser og sjarm, som slike småsteder gjerne har. En reise til Horten kan komme til å overraske deg så fort du ser hva dette tettstedet faktisk kan by på.

Bilutleie Horten – For å få mest mulig ut av en tur til Horten, er det en fordel med bil – og det er flere muligheter for å leie bil i Horten via søkeverktøyet vårt på Expedia.no. Byen og nærområdet har mye å friste med, og med leiebil er det bare tiden som setter grenser for hva du kan få med deg.

Leiebil på flyplassen

Tar du fly til Horten, lander du sannsynligvis på Sandefjord Lufthavn Torp, som er rundt en halvtimes kjøretur unna. Har du bestilt leiebil på Expedia.no før avreise, er det bare å hente nøkkelen og sette seg bak rattet, så er du fremme før du vet ordet av det. På den måten får du en mye mer behagelig reise, og ikke minst mer tid til rådighet så du kan utforske mer og nyte turen.

Hvilken leiebil i Horten?

Det er mange leiebiler i Horten å velge mellom, med stor variasjon i både størrelse, pris og kvalitet. Her kan du med andre ord velge det som måtte passe best for deg, dine behov og din økonomi. Med søkeverktøyet du finner på Expedia.no er det lett å finne og bestille den bilen du ønsker. Hvis du allerede har bestilt hotell i Horten, så er det bare å kjøre dit etter at du har plukket opp bilen – før du bestemmer deg for hva du ønsker å oppleve etterpå.

Verdt å få med seg i Horten

Selve byen Horten er ikke veldig stor, så det er fullt mulig å oppleve det meste i byen til fots og heller la bilen stå. Den flotte kystlinjen er et eksempel på noe man definitivt må få med seg, her finner man nemlig en fantastisk kyststi langs sjøen, og det er dessuten en rekke andre flotte turområder og friområder i skog og mark. Horten Kommune består for øvrig av to byer, Horten og Åsgårdstrand, og intet mindre enn tre tettsteder, Skoppum, Borre og Nykirke, hvorav byen Horten er den klart største. Horten er også kjent for å være Norges svar på ”Silicon Valley” med sine mange elektronikkbedrifter, og det i seg selv kan være god grunn for mange nysgjerrige til å besøke byen.

Oppdag nærområdet

Med leiebil i Horten er det enkelt å komme seg rundt omkring i hele kommunen. Du kan også besøke de andre stedene nevnt ovenfor, om du ønsker å oppleve virkelig småbyidyll. Åsgårdstrand er for eksempel en idyllisk småby kjent for sitt spesielle lys, og en av Norges mest kjente kunstnere, Edvard Munch, hadde sommerhus og lagde flere av sine mest kjente verker her. Dette er i dag et museum som er vel verdt å besøke.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Horten

Hva er den beste prisen på leiebil i Horten?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Horten 458 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Horten?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Horten er 467 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Horten?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Horten?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Horten

Utforsk Horten med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!