Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Lewis PT på trover

Hoteller i Sandefjord

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Sandefjord

Royal Apartment Sandefjord City Centre
4 out of 5
Rådhusgata 12, Sandefjord
Hent priser
0.06 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (7 anmeldelser)
Sandefjords ferie

"Meget sentralt, fin leilighet, enkel måte å kommunisere på. Bra beskrivelse av hvor det lå, hvordan man fikk nøkler osv. Vi er meget fornøyde og kan fint anbefale leiligheten."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2020

Royal Apartment Sandefjord City Centre
Premium Apt. City Centrum Sandefjord
4 out of 5
Rådhusgata 11, Sandefjord
Hent priser
0.04 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Fantastisk leilighet, her er alt du trenger for ett hyggelig opphold! Kan virkelig anbefales! Terning kast : 6"…"

Anmeldelse skrevet 26. des. 2019

Premium Apt. City Centrum Sandefjord
Clarion Collection Hotel Atlantic
3.5 out of 5
Jernbanealléen 33, Sandefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 190 kr per natt
0.15 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (495 anmeldelser)

"Fint hotell. Veldig hyggelig betjening. God mat. Fin atmosfære"…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2020

Clarion Collection Hotel Atlantic

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Villa Birkelund - Premium Apartment
4.5 out of 5
64 Hystadveien, Sandefjord, Vestfold
Hent priser
0.81 km fra sentrum
Villa Birkelund - Premium Apartment
Scandic Park Sandefjord
3.5 out of 5
Strandpromenaden 9, Sandefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 036 kr per natt
0.57 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (839 anmeldelser)

"Dårlig trykk i dusjen Veldig hyggelig personell i resepsjonen. Reservert parkering rett på utsiden av resepsjonen, så ut til å være for viktige personer, burde vært for gjester til hotellet"…"

Anmeldelse skrevet 22. apr. 2020

Scandic Park Sandefjord
5 Roms Overnatting i Sandefjord
Grindholmveien 21, Sandefjord, Vestfold og Telemark
Hent priser
4.65 km fra sentrum
5 Roms Overnatting i Sandefjord
Privat øy, Høyhastighetsinternett, Enkel Tilgang! August og Høst Spesialer!
15A Langeskjærveien, Sandefjord, Vestfold og Telemark
Hent priser
4.57 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Perle i sandefjord

"opholdet i Sandefjord , i påsken var helt fantatisk , el en utsøkt og koselig plass , m masser a natur og hyttekos , samt fredelig sted, omholdet blev nøje serviseret a eierne og oplevelsen er til 6 ac 6 mulige karakter :-) vi kommer helt sikkert a anbefale og muligt komme igjen ved senere anledning ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. mai 2018

Privat øy, Høyhastighetsinternett, Enkel Tilgang! August og Høst Spesialer!
4 Roms Overnatting i Sandefjord
Skjellvika, Sandefjord, Vestfold og Telemark
Hent priser
4.21 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Sandefjord
3 Roms Overnatting i Sandefjord
Namløsskogen 34, Sandefjord, Vestfold og Telemark
Hent priser
5.92 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Sandefjord
Your Place to Stay, Sandefjord
Odinsvei, 1, Sandefjord, Vestfold og Telemark
Hent priser
1.48 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
perfekt

"Hat alles wunderbar gepasst. Küche ist sehr gut ausgestattet, so dass man auch für eine grosse Familie (wir waren 6 Erwachsene und 2 Babies) kochen kann. Können das Haus nur empfehlen"…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Your Place to Stay, Sandefjord
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Sandefjord
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Sandefjord

Hotell Sandefjord: Sandefjord kommune har en samlet kyststripe på over 14 mil, og byen ved samme navn utgjør sentrumet av et vakkert sommerferieparadis med svaberg og strender, fine turområder og et idyllisk landskap. En ekstra bonus ved å bo på hotell i Sandefjord er at du kun befinner deg én time unna Oslo, hvilket er perfekt dersom du ønsker å blande sommerliv med storbyliv mens du er på ferie. Du finner hoteller i Sandefjord i en rekke ulike stilarter, alt fra det staselige til det romantiske. På ferie i Sandefjord har du altså mye å velge mellom.

Det eldste hotellet i Sandefjord, Hotel Kong Karl, ble bygget i 1690, og er kjent for sin sjarmerende frokostsal og sine historiske værelser. Park Hotel ligger like ved småbåthavna, der det er et yrende folkeliv på de lange, lyse sommerkveldene. Hotel Atlantic har interiør fra 1900-tallet, preget av byens maritime historie. Alle disse særpregede hotellene ligger i sentrum av Sandefjord, i gangavstand til handlegatene, utestedene og severdighetene i byen.

Internasjonal flyplass

Du kan fly til Sandefjord fra flere norske byer. Sandefjord Lufthavn er den tredje største flyplassen på Østlandet, og har flyforbindelse til Bergen, Evenes, Stavanger, Tromsø og Trondheim, i tillegg til en lang rekke utenlandske destinasjoner. Det finnes overnatting i Sandefjord i nærheten av flyplassen. Det finnes også bilutleie i Sandefjord.

Hvalfangstbyen Sandefjord

Hvalfangstmonumentet, i enden av Strandpromenaden der Park hotel ligger, er et ikon for hvalfangstbyen Sandefjord. Monumentet er laget av billedhoggeren Knut Steen, og viser fangstfolk i åpen båt over halefinnene på en hval. Hvalfangsten er for lengst avsluttet, men i første halvdel av 1900-tallet var hvalfangst i farvannene rundt Antarktis den viktigste næringsveien i Sandefjord, og bidro sterkt til byens vekst. Hvalfangstmuseet ligger i gangavstand fra alle sentrumshotellene.

Attraksjoner i gangavstand fra hotellene i sentrum

Bakgaarden er en oase midt i byen, og et sentrum for kreative virksomheter i Sandefjord. Den trivelige kulturarenaen ligger i den eldste trehusbebyggelsen i byen. Her finnes gallerier, butikker og verksteder der det lages og selges kunst, håndlagde smykker og annet kunsthåndverk. Om sommeren er dette også en populær og intim konsertarena der både norske og utenlandske artister opptrer.

Havneområdet er en attraksjon i seg selv. Her ligger utestedene på rad og rekke, og i småbåthavna er det alltid et yrende folkeliv om sommeren og mye spennende å følge med på. Her ligger også den eneste flytende kirken i Europa, Bryggekapellet.

Spisesteder i Sandefjord

Mellom all utforskingen er det selvsagt viktig med matpauser. Her er en liten liste over tre spisesteder som er verdt et besøk under ditt opphold i Sandefjord:

  • Cafe Vinatge: En retroinspirert café som serverer både deilige lunchretter, te, kaffe og søtsaker. Caféen har imidlertid ikke kun en velsmakende meny. Café Vintage drives nemlig av sosiale entreprenører hvis visjon er å introdusere kvinner med minoritetsbakgrunn til et norsk arbeidsliv.
  • TukTukThai Sandefjord: En Thai Fusjon restaurant og take-away plassert midt i sentrum av Sandefjord. Restauranten inviterer deg inn i intime og hyggelige lokaler hvor du kan nyte en dynamisk asiatisk meny.
  • Brygga 11, Geir Skeie: Restauranten det er et must å besøke dersom du setter pris på god sjømat. Restauranten plassert langs sjøkanten i sandefjord, og her kan du nyte hva havet har å by på sammen med et forfriskende glass god drikke.

Midtåsen

Villa Midtåsen ligger på en høyde litt nord for sentrum, med utsikt over byen og fjorden utenfor. Huset ble tegnet av arkitekt Arnstein Arneberg som staselig bolig for skipsreder Anders Jahre, og er et sant skattkammer av kunst og utsmykninger som nå er åpent for publikum. Den seksti mål store tomten med et tilhørende parkanlegg rommer en skulpturpark, og er dessuten stor nok til å ha et rikt dyreliv. Her finnes det også en fin gourmetrestaurant.

Moderne fasiliteter

Restauranter finner du dessuten på alle de tre hotellene i Sandefjord sentrum. Fasiliteter som Wi-Fi, svømmebasseng og treningsrom finnes også, og dersom du reiser med hund er også han/hun velkommen. I tillegg har alle hotellene konferansefasiliteter. Standarden er jevnt over høy, men det finnes også økonomirom for dem som ser etter et billig hotell i Sandefjord.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Sandefjord?
Hotel Kong Carl er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser fra reisende er Torp Hotel og Clarion Collection Hotel Atlantic også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Sandefjord hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før planlagt ankomst. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Sandefjord.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Sandefjord?
Scandic Park Sandefjord er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og 4 restauranter. Clarion Collection Hotel Atlantic er et annet bra valg for familieturen. Attraksjoner som Sandefjord museum og Bakgaarden passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Sandefjord?
Hotel Kong Carl er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og en bar/lounge. Clarion Collection Hotel Atlantic er et annet bra valg for deg og kjæledyret ditt.
Hvilke overnattingssteder i Sandefjord har basseng?
Scandic Park Sandefjord er et hotell med 3,5 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, 4 restauranter og spa med full service.

Nylige anmeldelser av hoteller i Sandefjord

Flere reisealternativer