Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Erik Andre Osaland på trover

Hoteller i Larvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Larvik

3 Roms Overnatting i Nevlunghavn
Sørskogveien, Larvik, Vestfold
Hent priser
14.1 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Nevlunghavn
Quality Hotel Grand Farris
4 out of 5
Storgata 38, Larvik
1 210 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
0.36 km fra sentrum
3.7/5Good! (332 anmeldelser)

"Ødelagt såpedispenser på badet. Ellers et hyggelig sted å overnatte."…"

Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019

Quality Hotel Grand Farris
Quality Hotel Skjaergarden
3 out of 5
Stathelleveien 35, Langesund, Bamble, Telemark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 140 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
16.96 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (329 anmeldelser)

"Badeparken er fin. Har ellers ikke noe å utsette på stedet"…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Quality Hotel Skjaergarden
Clarion Collection Hotel Atlantic
3.5 out of 5
Jernbanealléen 33, Sandefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 190 kr
per natt
15. apr.–16. apr.
14.17 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (476 anmeldelser)

"Fint hotell med sentral plassering. God service. Når jeg sjekket under overmadrassen var det en god del hår og smuler - mao ikke rengjort under overmadrassen på en stund."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019

Clarion Collection Hotel Atlantic
Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik
2 030 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
0.69 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (230 anmeldelser)
Absolutt anbefales

"Et fantastisk flott sted. Hygge og avslapning."…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2019

Farris Bad
Lysko Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 10, Larvik, Vestfold
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 100 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
0.73 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (47 anmeldelser)
Anbefales!

"Et nydelig idyllisk sted! Og fantastisk service!"…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Lysko Gjestegaard
Trudvang Gjestegård
3.5 out of 5
43 Gårdsbakken, Larvik, Vestfold
1 250 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.83 km fra sentrum
3.7/5Good! (45 anmeldelser)

"Meget koselig og god service!"…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Trudvang Gjestegård
3 Roms Overnatting i Stavern
Øvre Torsrød, Larvik, Vestfold
Hent priser
6.26 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Stavern
2 Roms Overnatting i Larvik
Vestmarkveien, Larvik, Vestfold
Hent priser
4.85 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Larvik
4 Roms Overnatting i Stavern
Kolbenrødveien 101, Larvik, Vestfold
Hent priser
8.01 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Stavern
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Larvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Larvik

Hotell Larvik: Sjarmerende Larvik er ikke et stort sted, og dersom du er ute etter et hotellrom her, bør du være ute i god tid med å bestille overnatting. Selvom byen ikke er særlig stor så finnes det flere forskjellige hotelltyper du kan velge mellom. Du kan for eksempel bestille rom på et forretningshotell, et spahotell eller et familiehotell for ditt opphold i denne hyggelige byen.

Larvik: Historisk havn og moderne by

Larvik ligger ved Larviksfjorden, Farriselva og Numedalslågen i Vestfold fylke. Byen fikk kjøpstadrettigheter i 1671, og det var først og fremst jernindustri, trelasthandel, båtbygging og sjøfart som var viktige inntektkilder for byen i begynnelsen. Industri er fremdeles en av de viktigste næringene den dag i dag, og Larvik er stadig en av Østlandets mest betydningsfulle havnebyer, med fergeforbindelse til Hirtshals. Selv om Larvik nå er en moderne og velutviklet liten by, finnes det flere gamle bygninger her som vitner om byens over 300 år lange historie som kjøpstad og by.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Larvik

Larviks spennende historie går helt tilbake til vikingtiden hvor det i området var plassert en vikingby kalt, Kaupang. Da området var under dansk herredømme ble fylket Laurvig oprettet. Utover de mange spennende naturopplevelsene du kan oppleve i Larvik og området omkring, kan du også lære mer om disse fascinerende periodene i områdets historie.

Du kan for eksempel starte sightseeingen med å dra til området Tollerodden som byr på flere interessante bygninger. Blant annet vil du finne Larvik kirke, Laurvigs Hospital, samt den gamle tollboden fra 1700-tallet.

I tollboden finner du et sjøfartsmuseum hvor du kan lære mer om byens historie som sjøfartsby. Etter å ha utforsket dette interessante museet kan du dra videre til Fritzøehus park, som ligger på den andre siden av Larviksfjorden. Du må imidlertid bestille en guidet omvisning her for å kunne oppleve parken.

Hvis du foretrekker å utforske et naturområde på egenhånd, bør du heller dra til Bøkeskogen. Dette er Norges største offentlige bøkeskog, og du kan for eksempel ta deg en runde og nyte en medbragt lunsj eller spise på sommerrestauranten her før du fortsetter ferden til en annen interessant historisk attraksjon: Fritzøe Verk. Denne bygningen huset opprinnelig landets største jernverk og er i dag et museum hvor du kan få nok et innblikk i Larviks spennende historie.

Mat og uteliv i Larvik

Hvorfor ikke bestille en sjømatrett når du først har tatt inn på et av denne havnebyens hoteller? Som en følge av byens beskjedne størrelse er det begrenset med restauranter og utesteder i Larvik, men det finnes likevel flere steder å velge mellom i sentrum, uavhengig av hva du foretrekker. De fleste spisestedene er åpne året rundt, men de er langt livligere om sommeren. På varme, solfylte dager er det mest liv langs havnen, og det er da ekstra stemningsfullt å sitte og ta seg noe å spise og/eller drikke mens du ser på livet ved vannkanten.

Dra på shopping fra ditt hotell i Larvik

Det finnes flere små butikker og to kjøpesentre i sentrum av Larvik. Byen er likevel ikke noe shoppingmekka, selv om utvalget er stort nok til at du finner det viktigste du måtte trenge her.

Hotellbestilling: Larvik

Når du søker etter et sted å overnatte i Larvik, er det praktisk å kunne organisere prosessen. Dette kan Expedia hjelpe deg med her på siden. Vi tilbyr flere forskjellige søkemetoder, alt ettersom hva du foretrekker. Du kan for eksempel bruke kartet til å bestemme hvilket område du ønsker å overnatte i. Alternativt kan du velge hotellklasse, hotelltype eller hotellkjede. En tredje mulighet er å fylle inn hvilke datoer du skal besøke byen, og vi vil finne gode tilbud for akkurat disse datoene.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Larvik. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Larvik.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Larvik?
Farris Bad er høyt rangert av Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med spa med full service og gratis frokost. Hotel Wassilioff er også en favoritt for reisen din basert på anmeldelser.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Larvik hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Larvik.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Larvik?
Hotel Wassilioff er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Quality Hotel Grand Farris er et annet bra valg for familieferien. Foldvik Familypark er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Larvik?
Farris Bad er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet spa med full service og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Quality Hotel Grand Farris og Hotel Wassilioff.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Larvik?
Farris Bad er et populært overnattingssted 4-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og 2 barer. Farris Bad er også et bra overnattingssted nær stranden. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Batteristranda eller Gurvika.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Larvik?
Hotel Wassilioff er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både restaurant ved stranden og 2 barer.
Hva er det beste overnattingsstedet i Larvik for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Wassilioff er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med båthavn og gratis frokost.
Hvordan er det å overnatte i Larvik?
Larvik har mye å tilby sine besøkende, blant annet parkene, teaterforestillingene og spasentrene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over sjøutsikten, underholdningstilbudet og kunstmiljøet. I Larvik kan du velge mellom 15 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Larvik?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Bølgen kulturhus og Larvik museum. Bøkeskogen, Oslofjorden og Batteristranda er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Foldvik Familypark og Gurvika.
Hvordan er det best å utforske Larvik?
Hvis du vil utforske flere steder i nærheten, kan du ta et av togene som går fra Larvik togstasjon eller Eikenes togstasjon. Kollektivtilbudet i Larvik er kanskje ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Larvik?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 18 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Larvik er 938.90 mm.

Nylige anmeldelser av hoteller i Larvik

Flere reisealternativer