Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Erik Andre Osaland på trover

Hoteller i Larvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Larvik

3 Roms Overnatting i Nevlunghavn
Sørskogveien, Larvik, Vestfold og Telemark
Hent priser
14.1 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Nevlunghavn
Quality Hotel Grand Farris
4 out of 5
Storgata 38, Larvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 292 kr per natt
0.36 km fra sentrum
3.7/5Good! (350 anmeldelser)

"Frokost frem til 11 .00 på søndager men også ut sjekk klokken 11.00 harmonerer ikke helt"…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Quality Hotel Grand Farris
Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik
Prisen er 2 178 kr per natt
0.69 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (240 anmeldelser)
Kose tid .

"Vi hadde en super koselig opphold ."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Farris Bad
Larvik Pensjonat
3 out of 5
23 Nansetgata, Larvik, Vestfold og Telemark
Prisen er 780 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Pent og rent,rolig og fin plass.Bra plassering.Litt koseligere enn ett hotellrom,synes jeg."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2020

Larvik Pensjonat
Lysko Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 10, Larvik, Vestfold
Prisen er 1 200 kr per natt
0.73 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (47 anmeldelser)
Anbefales!

"Et nydelig idyllisk sted! Og fantastisk service!"…"

Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019

Lysko Gjestegaard
Trudvang Gjestegård
3.5 out of 5
43 Gårdsbakken, Larvik, Vestfold
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 212 kr per natt
0.83 km fra sentrum
3.8/5Good! (51 anmeldelser)

"Meget koselig og god service!"…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Trudvang Gjestegård
4 Roms Overnatting i Svarstad
Alpinvegen 345, Larvik, Vestfold og Telemark
Hent priser
39.1 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Svarstad
3 Roms Overnatting i Stavern
Øvre Torsrød, Larvik, Vestfold og Telemark
Hent priser
6.26 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Stavern
4 Roms Overnatting i Stavern
Kolbenrødveien 101, Larvik, Vestfold og Telemark
Hent priser
8.01 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Stavern
2 Roms Overnatting i Larvik
Vestmarkveien, Larvik, Vestfold og Telemark
Hent priser
4.85 km fra sentrum
2 Roms Overnatting i Larvik
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Larvik
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Larvik

Hotell Larvik: Sjarmerende Larvik er ikke et stort sted, og dersom du er ute etter et hotellrom her, bør du være ute i god tid med å bestille overnatting. Selvom byen ikke er særlig stor så finnes det flere forskjellige hotelltyper du kan velge mellom. Du kan for eksempel bestille rom på et forretningshotell, et spahotell eller et familiehotell for ditt opphold i denne hyggelige byen.

Larvik: Historisk havn og moderne by

Larvik ligger ved Larviksfjorden, Farriselva og Numedalslågen i Vestfold fylke. Byen fikk kjøpstadrettigheter i 1671, og det var først og fremst jernindustri, trelasthandel, båtbygging og sjøfart som var viktige inntektkilder for byen i begynnelsen. Industri er fremdeles en av de viktigste næringene den dag i dag, og Larvik er stadig en av Østlandets mest betydningsfulle havnebyer, med fergeforbindelse til Hirtshals. Selv om Larvik nå er en moderne og velutviklet liten by, finnes det flere gamle bygninger her som vitner om byens over 300 år lange historie som kjøpstad og by.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Larvik

Larviks spennende historie går helt tilbake til vikingtiden hvor det i området var plassert en vikingby kalt, Kaupang. Da området var under dansk herredømme ble fylket Laurvig oprettet. Utover de mange spennende naturopplevelsene du kan oppleve i Larvik og området omkring, kan du også lære mer om disse fascinerende periodene i områdets historie.

Du kan for eksempel starte sightseeingen med å dra til området Tollerodden som byr på flere interessante bygninger. Blant annet vil du finne Larvik kirke, Laurvigs Hospital, samt den gamle tollboden fra 1700-tallet.

I tollboden finner du et sjøfartsmuseum hvor du kan lære mer om byens historie som sjøfartsby. Etter å ha utforsket dette interessante museet kan du dra videre til Fritzøehus park, som ligger på den andre siden av Larviksfjorden. Du må imidlertid bestille en guidet omvisning her for å kunne oppleve parken.

Hvis du foretrekker å utforske et naturområde på egenhånd, bør du heller dra til Bøkeskogen. Dette er Norges største offentlige bøkeskog, og du kan for eksempel ta deg en runde og nyte en medbragt lunsj eller spise på sommerrestauranten her før du fortsetter ferden til en annen interessant historisk attraksjon: Fritzøe Verk. Denne bygningen huset opprinnelig landets største jernverk og er i dag et museum hvor du kan få nok et innblikk i Larviks spennende historie.

Mat og uteliv i Larvik

Hvorfor ikke bestille en sjømatrett når du først har tatt inn på et av denne havnebyens hoteller? Som en følge av byens beskjedne størrelse er det begrenset med restauranter og utesteder i Larvik, men det finnes likevel flere steder å velge mellom i sentrum, uavhengig av hva du foretrekker. De fleste spisestedene er åpne året rundt, men de er langt livligere om sommeren. På varme, solfylte dager er det mest liv langs havnen, og det er da ekstra stemningsfullt å sitte og ta seg noe å spise og/eller drikke mens du ser på livet ved vannkanten.

Dra på shopping fra ditt hotell i Larvik

Det finnes flere små butikker og to kjøpesentre i sentrum av Larvik. Byen er likevel ikke noe shoppingmekka, selv om utvalget er stort nok til at du finner det viktigste du måtte trenge her.

Hotellbestilling: Larvik

Når du søker etter et sted å overnatte i Larvik, er det praktisk å kunne organisere prosessen. Dette kan Expedia hjelpe deg med her på siden. Vi tilbyr flere forskjellige søkemetoder, alt ettersom hva du foretrekker. Du kan for eksempel bruke kartet til å bestemme hvilket område du ønsker å overnatte i. Alternativt kan du velge hotellklasse, hotelltype eller hotellkjede. En tredje mulighet er å fylle inn hvilke datoer du skal besøke byen, og vi vil finne gode tilbud for akkurat disse datoene.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Larvik. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Larvik.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Larvik?
Farris Bad er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og en restaurant. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Trudvang Gjestegård og Lysko Gjestegaard.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Larvik hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Larvik.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Larvik?
Quality Hotel Grand Farris er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og vaskeritjenester. Hotel Wassilioff er et annet bra valg for familieferien. Foldvik Familypark er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Larvik?
Hotel Wassilioff er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en båthavn og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Farris Bad og Quality Hotel Grand Farris.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Larvik?
Farris Bad er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et innendørsbasseng og et spa med full service. Hotel Wassilioff er også et bra overnattingssted nær stranden. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Batteristranda eller Gurvika.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Larvik?
Hotel Wassilioff er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både restaurant ved stranden og 2 barer.
Hva er det beste overnattingsstedet i Larvik for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Wassilioff et hotell med 4 stjerner, båthavn og restaurant, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia.

Nylige anmeldelser av hoteller i Larvik

Flere reisealternativer