Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Sandefjord

Vis alle leiebiler i Sandefjord

Gode tilbud på leiebiler i Sandefjord

Leiebil i Sandefjord

Sandefjord ligger i Vestfold fylke, sørøst i Norge. Byen er en av mange sommerbyer i Norge, som ligger flott plassert langs kysten og har mye godt vær på sommerstid. Byen er kjent for sjøfart, og har en historie fra skipsbygging og hvalfangst. Det er mye flott å se og oppleve i både Sandefjord sentrum og området rundt, og det er derfor svært praktisk å ha tilgang til leiebil under oppholdet.

Med leiebil kan du ikke bare kjøre fra Sandefjord Lufthavn Torp og inn til sentrum når du ankommer med fly til Sandefjord, du kan også utforske den flotte naturen i området rundt byen. Dersom du bruker Expedia når du bestiller leiebil, er du sikret en billig leiebil i Sandefjord.

Det er imidlertid ikke sikkert du velger fly når du reiser til Sandefjord. Selv om du tar tog eller buss rett til sentrum, kan du slappe helt av – det er selvfølgelig også mulig å ordne seg med leiebil i sentrum av Sandefjord. Bestiller du hotell i Sandefjord samtidig som du bestiller leiebil, sparer du enda mer!

Litt mer om Sandefjord

Som nevnt er Sandefjord først og fremst kjent som en sommerby, men det er også gode muligheter for rekreasjon resten av året. I friluftsområdet Hjertås, som ligger nordøst for sentrum, er det fine turmuligheter. Med leiebil kommer du deg kjapt og enkelt til stedene turrutene starter. Du kan også kjøre til innsjøen Goksjø, hvor det er gode skimuligheter på vinterstid.

To andre flotte områder utenfor Sandefjord sentrum er Vesterøya og Østerøya. Det er et stykke fra sentrum ut til halvøyene, men du kan kjøre hele veien. På Vesterøya ligger blant annet Folehavna Fort, et tidligere tysk kystfort helt på tuppen av halvøya. På Østerøya er det en 20 km merket løype med navnet Kyststien. Den er perfekt dersom du vil gå en tur langs kysten, og løypen er godt merket.

Attraksjoner i Sandefjord

Det er mye spennende å gjøre også i sentrum av Sandefjord, du kan blant annet ta turen til Hvalfangstmuseet. Dette museet er et nasjonalt og internasjonalt aktivitets- og kunnskapssenter for hval og hvalfangsthistorie. Det er faktisk Europas eneste spesialmuseum innen området hval og hvalfangsthistorie. Ta med deg barna til museet, de vil la seg imponere av modellen av blåhvalen i full størrelse. Jotunmuseet er et av de andre museene du finner i sentrum, og her kan du lære mer om Jotuns spennende historie.

På en varm sommerdag er det lite som slår et ordentlig bad, og på badeparken i Sandefjord kan du gjøre nettopp dette. Samtidig kan du få med deg det flotte skulpturanlegget «Poseidon», som ligger midt i badeparken.

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Det er mange spennende reisemål i området rundt Sandefjord. Kjører du 20 minutter sørover kommer du til Larvik, som er kjent for sitt fantastiske vær. En halvtimes tid nordover ligger Tønsberg, med sitt fantastiske bryggeområde. På sommerstid er bryggen full av folk fra tidlig morgen til sent på kveld.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Sandefjord

Hva er den beste prisen på leiebil i Sandefjord?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Sandefjord 454 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Sandefjord?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Sandefjord er 479 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Sandefjord?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Sandefjord?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Sandefjord

Utforsk Sandefjord med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!