Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Sandefjord

Vis alle leiebiler i Sandefjord

Gode tilbud på leiebiler i Sandefjord

Leiebil i Sandefjord

Sandefjord ligger i Vestfold fylke, sørøst i Norge. Byen er en av mange sommerbyer i Norge, som ligger flott plassert langs kysten og har mye godt vær på sommerstid. Byen er kjent for sjøfart, og har en historie fra skipsbygging og hvalfangst. Det er mye flott å se og oppleve i både Sandefjord sentrum og området rundt, og det er derfor svært praktisk å ha tilgang til leiebil under oppholdet.

Med leiebil kan du ikke bare kjøre fra Sandefjord Lufthavn Torp og inn til sentrum når du ankommer med fly til Sandefjord, du kan også utforske den flotte naturen i området rundt byen. Dersom du bruker Expedia når du bestiller leiebil, er du sikret en billig leiebil i Sandefjord.

Det er imidlertid ikke sikkert du velger fly når du reiser til Sandefjord. Selv om du tar tog eller buss rett til sentrum, kan du slappe helt av – det er selvfølgelig også mulig å ordne seg med leiebil i sentrum av Sandefjord. Bestiller du hotell i Sandefjord samtidig som du bestiller leiebil, sparer du enda mer!

Litt mer om Sandefjord

Som nevnt er Sandefjord først og fremst kjent som en sommerby, men det er også gode muligheter for rekreasjon resten av året. I friluftsområdet Hjertås, som ligger nordøst for sentrum, er det fine turmuligheter. Med leiebil kommer du deg kjapt og enkelt til stedene turrutene starter. Du kan også kjøre til innsjøen Goksjø, hvor det er gode skimuligheter på vinterstid.

To andre flotte områder utenfor Sandefjord sentrum er Vesterøya og Østerøya. Det er et stykke fra sentrum ut til halvøyene, men du kan kjøre hele veien. På Vesterøya ligger blant annet Folehavna Fort, et tidligere tysk kystfort helt på tuppen av halvøya. På Østerøya er det en 20 km merket løype med navnet Kyststien. Den er perfekt dersom du vil gå en tur langs kysten, og løypen er godt merket.

Attraksjoner i Sandefjord

Det er mye spennende å gjøre også i sentrum av Sandefjord, du kan blant annet ta turen til Hvalfangstmuseet. Dette museet er et nasjonalt og internasjonalt aktivitets- og kunnskapssenter for hval og hvalfangsthistorie. Det er faktisk Europas eneste spesialmuseum innen området hval og hvalfangsthistorie. Ta med deg barna til museet, de vil la seg imponere av modellen av blåhvalen i full størrelse. Jotunmuseet er et av de andre museene du finner i sentrum, og her kan du lære mer om Jotuns spennende historie.

På en varm sommerdag er det lite som slår et ordentlig bad, og på badeparken i Sandefjord kan du gjøre nettopp dette. Samtidig kan du få med deg det flotte skulpturanlegget «Poseidon», som ligger midt i badeparken.

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Det er mange spennende reisemål i området rundt Sandefjord. Kjører du 20 minutter sørover kommer du til Larvik, som er kjent for sitt fantastiske vær. En halvtimes tid nordover ligger Tønsberg, med sitt fantastiske bryggeområde. På sommerstid er bryggen full av folk fra tidlig morgen til sent på kveld.

Utforsk Sandefjord

Utforsk Sandefjord med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!