Billige flybilletter til Larvik

Billige flyreiser til Larvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 525 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Widerøe

Fly til Larvik

Fly til Larvik

Larvik er en av Norges mange sommerperler, og byen ligger vakkert til ved kysten sørøst i Norge. Larvik er kjent for å ha mye bra vær, og mange nordmenn tar turen til byen på sommerstid for å få med seg den gode atmosfæren. Det er ikke mulig å fly til Larvik, byen har nemlig ikke sin egen flyplass. Det er imidlertid ikke langt til nærmeste store flyplass, som ligger utenfor Sandefjord.

Dersom du bruker Expedia til å bestille flybilletter og hotell i Larvik samtidig, er det penger å spare – penger du i stedet kan bruke på en av de mange flotte restaurantene på bryggen. Nordmenn reiser til Larvik for å nyte solen og feire sommeren sammen med de lokale innbyggerne og båtturistene – og det er lett å skjønne hvorfor!

Attraksjoner i Larvik

Det er mye spennende man kan ta seg til i Larvik. Ta en tur til byens største museum, Larvik museum. Her kan du lære mye interessant om historien til Larvik. Dersom du vil se mer av byen, er det mange forskjellige sightseeingturer i Larvik du kan slenge deg med på. Noen er til fots, mens andre foregår i båt. Ta kontakt med turistkontoret i Larvik for å finne ut mer. Reiser du med barn, er en tur til Foldvik Familiepark en sikker vinner. Parken ligger omtrent 10 minutter utenfor Larvik, og her finner du en rekke interessante aktiviteter for små og store.

Dagstur til hovedstaden

Larvik ligger ikke langt fra hovedstaden Oslo, og du bruker to timer med tog på strekningen. Dersom du skal være i Larvik en stund, kan det være fint å legge inn en dagstur til Oslo. I hovedstaden er det mye spennende du kan se og oppleve. Ta blant annet en tur til Munchmuseet for å se kunstnerens kjente bilder eller nyt et godt måltid på Aker Brygge.

Flyreiser til Sandefjord Lufthavn, Torp fra flyplasser i Norge

Selv om man ikke kan fly rett til Larvik, er det ikke langt fra byen til nærmeste større flyplass, Sandefjord Lufthavn, Torp. Til denne flyplassen er det daglige flyvninger fra de fleste større flyplasser i Norge. Mange av flyvningene er direkteflyvninger, men kommer du fra Nord-Norge vil du som oftest måtte fly til Oslo Lufthavn i stedet. Bruker du Expedia.no vil du enkelt og greit finne billige flybilletter til Larvik.

Sandefjord Lufthavn, Torp

Denne flyplassen benyttes flittig av lavprisselskapene, og har hatt en solid vekst de siste årene. Rundt 1,4 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig, og på flyplassen finner du flere forskjellige serveringssteder samt muligheter for shopping.

Fra flyplassen til Larvik er det bare litt over 20 kilometer, en distanse du tilbakelegger på rundt 20 minutter. Dersom du har planer om å ha leiebil i Larvik under oppholdet ditt, kan det vært lurt å hente ut leiebilen på flyplassen. Dersom du ikke vil kjøre selv, går det både tog og buss fra flyplassen til Larvik. Togstasjonen ligger et lite stykke fra flyplassen, men det går buss fra flyplassen til togstasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Larvik?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Sandefjord (TRF-Torp).
Hvor langt er det til TRF fra sentrum av Larvik?
TRF befinner seg 19 km fra bykjernen i Larvik, så du kan forvente en kort reise til byens sentrum.
Kan jeg fly til Larvik nå?
Sørg for at reisen til Larvik går som smurt ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. På den måten kan du enkelt holde deg oppdatert om reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de seneste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Larvik?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Larvik, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Larvik med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Larvik, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Larvik?
35 flyselskaper har flyvninger til Larvik fra 110 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Larvik?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS har de fleste flyvningene til Larvik. Mesteparten av flyvningene kommer fra Trondheim, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Larvik?
Med rundt 2369 flyvninger uten mellomlandinger hver uke, vil du være i Larvik før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Larvik avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Larvik har avgang fra flyplasser i Gamlebyen, Bergen og Trondheim.
Hvor lang er flyturen til Larvik?
Hvilken flyplass du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Gamlebyen til Larvik tar flyturen vanligvis rundt 2 t og 51 min. Fra Bergen tar det ca. 3 t, mens det fra Trondheim tar 1 t og 2 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Larvik?
Som alle bereiste jetsettere sier – ikke vent for lenge med å bestille. Billettprisene er som regel høyest når avreisedatoen nærmer seg. En annen fantastisk måte å finne gode tilbud på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis reisemålet har flere flyplasser, bør du sjekke hva det koster å fly til en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du snubler over et tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Larvik?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du er flink til å organisere på forhånd. Ta en titt på våre tips, slik at du kan få en bra start på ferien til Larvik.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en knallbra flytur er å planlegge pakkingen av håndbagasjen. La oss begynne med det viktigste: pass, reisedokumenter, bankkort og viktige medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som holder deg underholdt, som elektroniske enheter eller noe godt lesestoff. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, deodorant og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, er en generell regel å ikke pakke med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, lommekniver, spraymaling og fyrverkeri. Sportsutstyr som balltrær og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Sverd og pistoler, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Målet er å være så komfortabel som mulig. Du bør ta på deg løse, usyntetiske klær og ta med en jakke hvis det skulle bli kaldt i kabinen. Det er også lurt å velge et par flate, romslige sko ettersom føttene kan blir litt hovne i løpet av flyturen. Pakk heller stiletthælene og de tunge fjellskoene i den innsjekkede bagasjen.
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av lengre perioder med lite aktivitet og er en blodpropptilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyturer. De gode nyhetene er imidlertid at det er mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk masse vann, gå opp og ned midtgangen så mye du kan, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Larvik?
Hvis du har alt klart før du kommer til flyplassen, øker du sjansen for at reisen til Larvik går av stabelen uten problemer. Du bør ta en titt på noen nyttige tips for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Du bør ha pass og ombordstigningskort i nærheten. Det er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som yttertøy, belte og hodetelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i et par minutter. Telefon, nettbrett og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses.
  • Må du bare ha med deg parfyme eller eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, er det i orden å ha den med om bord.
  • Det kan være lurt å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du blir bedt om å ta dem av når du skal gjennom sikkerhetskontrollen. Snøresko og annet tyngre fottøy må ofte sjekkes.
  • Du kan ikke ta med skarpe gjenstander som kniver på flyet. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i den innsjekkede kofferten.

Informasjon om flyreiser til Larvik
Ankomstflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode
OSL
Ankomstby
Oslo
Pris tur-retur
797 kr

Populære flyvninger til Larvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 525 kr for enveisflyvninger og 797 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines