Billige flyreiser til Larvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 300 kr for enveisflyvninger og 600 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Larvik

Fly til Larvik

Larvik er en av Norges mange sommerperler, og byen ligger vakkert til ved kysten sørøst i Norge. Larvik er kjent for å ha mye bra vær, og mange nordmenn tar turen til byen på sommerstid for å få med seg den gode atmosfæren. Det er ikke mulig å fly til Larvik, byen har nemlig ikke sin egen flyplass. Det er imidlertid ikke langt til nærmeste store flyplass, som ligger utenfor Sandefjord.

Dersom du bruker Expedia til å bestille flybilletter og hotell i Larvik samtidig, er det penger å spare – penger du i stedet kan bruke på en av de mange flotte restaurantene på bryggen. Nordmenn reiser til Larvik for å nyte solen og feire sommeren sammen med de lokale innbyggerne og båtturistene – og det er lett å skjønne hvorfor!

Attraksjoner i Larvik

Det er mye spennende man kan ta seg til i Larvik. Ta en tur til byens største museum, Larvik museum. Her kan du lære mye interessant om historien til Larvik. Dersom du vil se mer av byen, er det mange forskjellige sightseeingturer i Larvik du kan slenge deg med på. Noen er til fots, mens andre foregår i båt. Ta kontakt med turistkontoret i Larvik for å finne ut mer. Reiser du med barn, er en tur til Foldvik Familiepark en sikker vinner. Parken ligger omtrent 10 minutter utenfor Larvik, og her finner du en rekke interessante aktiviteter for små og store.

Dagstur til hovedstaden

Larvik ligger ikke langt fra hovedstaden Oslo, og du bruker to timer med tog på strekningen. Dersom du skal være i Larvik en stund, kan det være fint å legge inn en dagstur til Oslo. I hovedstaden er det mye spennende du kan se og oppleve. Ta blant annet en tur til Munchmuseet for å se kunstnerens kjente bilder eller nyt et godt måltid på Aker Brygge.

Flyreiser til Sandefjord Lufthavn, Torp fra flyplasser i Norge

Selv om man ikke kan fly rett til Larvik, er det ikke langt fra byen til nærmeste større flyplass, Sandefjord Lufthavn, Torp. Til denne flyplassen er det daglige flyvninger fra de fleste større flyplasser i Norge. Mange av flyvningene er direkteflyvninger, men kommer du fra Nord-Norge vil du som oftest måtte fly til Oslo Lufthavn i stedet. Bruker du Expedia.no vil du enkelt og greit finne billige flybilletter til Larvik.

Sandefjord Lufthavn, Torp

Denne flyplassen benyttes flittig av lavprisselskapene, og har hatt en solid vekst de siste årene. Rundt 1,4 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig, og på flyplassen finner du flere forskjellige serveringssteder samt muligheter for shopping.

Fra flyplassen til Larvik er det bare litt over 20 kilometer, en distanse du tilbakelegger på rundt 20 minutter. Dersom du har planer om å ha leiebil i Larvik under oppholdet ditt, kan det vært lurt å hente ut leiebilen på flyplassen. Dersom du ikke vil kjøre selv, går det både tog og buss fra flyplassen til Larvik. Togstasjonen ligger et lite stykke fra flyplassen, men det går buss fra flyplassen til togstasjonen.

Populære flyvninger til Larvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 300 kr for enveisflyvninger og 600 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.