Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Horten

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Horten

Horten er en by som for nordmenn står som en av våre stolteste sjøfartsbyer. Det er allikevel flere og flere som velger å reise til Horten i ferien, og det er ikke rart: Det finnes vel knapt noe sted som er bedre plassert i ytre Oslofjorden enn det Horten er. Det idylliske båtlivet er tilgjengelig og allestedsnærværende, og faktisk den måten byen knytter seg best til omverdenen. Allikevel, for den som er villig til å undersøke på egen hånd, er det også mulig å finne billige flyreiser til Horten.

Det finnes et lite utvalg av hotell i Horten, mye fordi dette ikke er en by som har tiltrukket seg store mengder turister over årenes løp. Samtidig betyr dette også at de overnattingsstedene som er der, har en skarp sans for kvalitet, og servicen er personlig uten å være påtrengende. I Horten kan du selv velge om du vil gå ut og finne deg noen nye venner, eller om du vil vandre helt for deg selv.

Hvordan fly billig til Horten

For den som er villig til å lete litt etter de gode tilbudene, er det alltid lett å finne billige flybilletter til Horten. Du kan bestemme de aller fleste forholdene rundt flyturen din når du søker på nettet. Enten du vil ha raskest mulig tur, billigst mulig billett, eller kanskje du har lyst på litt ekstra service med business-klasse?

Horten er en forholdsvis liten by, med omtrent 25 000 innbyggere, men dens sentrale plassering i Vestfold gjør at du ikke skal lete lenge før du finner et kulturtilbud eller en annen spennende opplevelse i nærområdet. Hvis du flyr til Horten, ankommer du med stor sannsynlighet Sandefjord lufthavn Torp (TRF), som ligger omtrent en halv times kjøring fra byen. Et alternativ hvis du leter etter ekstra billige flyreiser til Horten, innebærer at du tilbringer litt lengre tid på veien, og flyr inn til Rygge lufthavn. Herfra kan du regne med å bruke omkring en times tid på å kjøre til Horten. Hvis du har lyst til å leie bil i Horten, vil du finne et mye større utvalg av kjøretøy ved disse flyplassene enn du vil i Horten sentrum.

Når går det lavprisfly til Horten?

Det kan noen ganger være lettere å finne flere og bedre billetter til Horten i høysesongene, særlig skoleferiene. Men det er samtidig disse billettene som blir fortest utsolgt, så det sterkeste stalltipset, er å følge med med jevne mellomrom, og slå til når billettene er på sitt billigste for det tidspunktet som passer deg best.

Sandefjord lufthavn tilbyr internasjonale flyvninger til en rekke europeiske land, med både lav- og fullprisselskaper. I tillegg er det nokså greit å koble seg på kortbanenettet herfra, da det går en rekke Dash 8-maskiner herfra til både Bergen, Tromsø, Trondheim og Stavanger. Det er en liten flyplass, som ikke ser enorme trafikkmengder, og dermed er veldig oversiktlig og grei å navigere. Dessuten er det kort vei å gå fra parkering til terminalen, hvor du finner alt du måtte trenge av mat og drikke, lesestoff og kioskvarer.