Billige flyreiser til Horten

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 329 kr for enveisflyvninger og 658 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Horten

Horten er en by som for nordmenn står som en av våre stolteste sjøfartsbyer. Det er allikevel flere og flere som velger å reise til Horten i ferien, og det er ikke rart: Det finnes vel knapt noe sted som er bedre plassert i ytre Oslofjorden enn det Horten er. Det idylliske båtlivet er tilgjengelig og allestedsnærværende, og faktisk den måten byen knytter seg best til omverdenen. Allikevel, for den som er villig til å undersøke på egen hånd, er det også mulig å finne billige flyreiser til Horten.

Det finnes et lite utvalg av hotell i Horten, mye fordi dette ikke er en by som har tiltrukket seg store mengder turister over årenes løp. Samtidig betyr dette også at de overnattingsstedene som er der, har en skarp sans for kvalitet, og servicen er personlig uten å være påtrengende. I Horten kan du selv velge om du vil gå ut og finne deg noen nye venner, eller om du vil vandre helt for deg selv.

Hvordan fly billig til Horten

For den som er villig til å lete litt etter de gode tilbudene, er det alltid lett å finne billige flybilletter til Horten. Du kan bestemme de aller fleste forholdene rundt flyturen din når du søker på nettet. Enten du vil ha raskest mulig tur, billigst mulig billett, eller kanskje du har lyst på litt ekstra service med business-klasse?

Horten er en forholdsvis liten by, med omtrent 25 000 innbyggere, men dens sentrale plassering i Vestfold gjør at du ikke skal lete lenge før du finner et kulturtilbud eller en annen spennende opplevelse i nærområdet. Hvis du flyr til Horten, ankommer du med stor sannsynlighet Sandefjord lufthavn Torp (TRF), som ligger omtrent en halv times kjøring fra byen. Et alternativ hvis du leter etter ekstra billige flyreiser til Horten, innebærer at du tilbringer litt lengre tid på veien, og flyr inn til Rygge lufthavn. Herfra kan du regne med å bruke omkring en times tid på å kjøre til Horten. Hvis du har lyst til å leie bil i Horten, vil du finne et mye større utvalg av kjøretøy ved disse flyplassene enn du vil i Horten sentrum.

Når går det lavprisfly til Horten?

Det kan noen ganger være lettere å finne flere og bedre billetter til Horten i høysesongene, særlig skoleferiene. Men det er samtidig disse billettene som blir fortest utsolgt, så det sterkeste stalltipset, er å følge med med jevne mellomrom, og slå til når billettene er på sitt billigste for det tidspunktet som passer deg best.

Sandefjord lufthavn tilbyr internasjonale flyvninger til en rekke europeiske land, med både lav- og fullprisselskaper. I tillegg er det nokså greit å koble seg på kortbanenettet herfra, da det går en rekke Dash 8-maskiner herfra til både Bergen, Tromsø, Trondheim og Stavanger. Det er en liten flyplass, som ikke ser enorme trafikkmengder, og dermed er veldig oversiktlig og grei å navigere. Dessuten er det kort vei å gå fra parkering til terminalen, hvor du finner alt du måtte trenge av mat og drikke, lesestoff og kioskvarer.

Informasjon om flyreiser til Horten

Ankomstflyplass Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode OSL
Ankomstby Oslo

Populære flyvninger til Horten

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 329 kr for enveisflyvninger og 658 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.