Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Filip Hammarlund på trover

Hoteller i Horten

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Horten

RS Noatun
Langgrunnveien 34, Horten
Hent priser
2.55 km fra sentrum
RS Noatun
Quality Hotel Fredrikstad
3.5 out of 5
Nygaten 2-6, Fredrikstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 290 kr
per natt
1. mai–2. mai
34.18 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (388 anmeldelser)
Kald varmat

"Oppholdet var totaltsett bra, men alle varme måltider var tilnærma kalde. Det gjaldt middag og varmretter på frokost begge dager."…"

Anmeldelse skrevet 4. des. 2019

Quality Hotel Fredrikstad
Quality Hotel Sarpsborg
3.5 out of 5
Bjørnstadveien 20, Gralum, Sarpsborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 295 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
35.17 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (531 anmeldelser)

"Hyggelig betjening og et flott hotell. Litt dårlig service av en ansatt i kafeen Sulten, når man etterspurte påfyll av taco buffet"…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Quality Hotel Sarpsborg
Quality Hotel Tonsberg
3 out of 5
Ollebukta 3, Tønsberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 080 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
17.24 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (649 anmeldelser)
Bra alternativ i Tønsberg

"Kom sent på kvelden og dro tidlig dagen etter, men fikk et positivt inntrykk av hotellet. Veldig hyggelig mottakelse i resepsjonen da jeg kom og rask utsjekk. Fint og romslig rom."…"

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2020

Quality Hotel Tonsberg
Clarion Collection Hotel Atlantic
3.5 out of 5
Jernbanealléen 33, Sandefjord
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 190 kr
per natt
15. apr.–16. apr.
34.64 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (476 anmeldelser)

"Fint hotell med sentral plassering. God service. Når jeg sjekket under overmadrassen var det en god del hår og smuler - mao ikke rengjort under overmadrassen på en stund."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019

Clarion Collection Hotel Atlantic
Horten Budget Hotel
3 out of 5
Jernbanegata 1A, Horten
Hent priser
0.19 km fra sentrum
3.8/5Good! (50 anmeldelser)
Veldig fornøyd

"Jeg rakk ikke siste ferja til moss så måtte finne hotwl for natten. Da passet dette perfekt. Nærme ferja og god komford samt velsig god seng. Savnet litt flere toalettsaker på badet som bare var håndsåpe og dusjsåpe men det gikk fint for en natt. Ble oppgradert til bedre rom med dobbeltseng noe som ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Horten Budget Hotel
1 Roms Overnatting i Åsgårdstrand
Damgt., Horten, Vestfold
Hent priser
7.1 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Prima.

"Alles okay"…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2018

1 Roms Overnatting i Åsgårdstrand
Son Spa
4 out of 5
Hollandveien 60, Son, Vestby
1 850 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
15.86 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (232 anmeldelser)

"Trang parkering. Noe kaldt vann i bassenget. Maten var bra. Har ellers ikke noe spesielt å bemerke"…"

Anmeldelse skrevet 5. mar. 2020

Son Spa
Thon Hotel Horten
3.5 out of 5
Jernbanegata 1, Horten
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 218 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
0.13 km fra sentrum
3.6/5Good! (393 anmeldelser)
Flott opplevelse

"Sentral fin beliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Thon Hotel Horten
Hotel Horten
2.5 out of 5
Borreveien 44, Horten
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
690 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
2.04 km fra sentrum
3.6/5Good! (127 anmeldelser)

"Stort rom. Litt trangt i dusjen, vann renner utover gulvet. Enkel frokost"…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Hotel Horten
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Horten
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Horten

Hotell Horten: Horten er en kystby som ligger i Vestfold, med i underkant av 20 000 innbyggere. Byen har en fin beliggenhet, og rundt 40 km kystlinje mot Oslofjorden. Det er et par hoteller å velge mellom når du skal finne overnatting i Horten, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne et billig hotell i Horten.

Hotellene i byen har 2 og 3,5 stjerner, og ligger et godt stykke fra hverandre. Det mest eksklusive av hotellene ligger sentralt plassert i sentrum, ikke langt fra havnen, mens det andre hotellet ligger litt i utkanten av sentrum, nærmere byens grøntområder. Tenke over plasseringen til hotellet før du bestille, så slipper du unødvendige drosjeturer.

På begge hotellene får du gratis frokost, parkering og Internett inkludert i prisen for rommet, så du kan kose deg maksimalt. Hotellrommene holder jevnt over en god standard, men vær oppmerksom på at hotellet med 2 stjerner ikke har TV på rommet.

Litt mer om Horten

I området hvor Horten ligger er det funnet spor helt tilbake til steinalderen, og mye tyder på at området var et maktsenter under vikingtiden. Horten Verft var lenge selve ryggraden i Horten kommune, men selskapet gikk konkurs i 1987. I etterkant av konkursen utviklet det store næringsområdet seg som næringspark, og en rekke mindre bedrifter holder til i området i dag.

Museer og gallerier innen gangavstand fra hotellet

Det er en rekke forskjellige museer i Horten, og det mest populære av dem alle er Marinemuseet. Museet tar deg med på en spennende reise gjennom tiden, med fokus på den militære marinens historie. Preus Museum er et annet populært museum, som huser en nasjonal og internasjonal samling som dekker fotohistoriens mange sider. I museet er det to gallerier med midlertidige utstillinger og én fast utstilling.

Dersom du er interessert i biler, bør du ta turen til Horten Bilmuseum. Det er ikke så lett å finne museet, og lokalet er heller ikke det beste, men samlingen med biler vil garantert få deg til å kjenne på de nostalgiske følelsene.

Attraksjoner og severdigheter nær hotellet

Reiser du med barn, er et besøk til Buggegarden en garantert suksess. Her kan barna hoppe i høyet, kose seg i sandkassen, leke i en gammel båt, bli med på kjøretur med gråtass, mate de forskjellige dyrene på gården og kose med søte, små kaniner. Vær oppmerksom på at det ikke er lett å få med barna hjem igjen når de har vært en stund på gården! En annen populær attraksjoner er Midgard Historisk Senter. Det ligger flott plassert ved gamle gravhauger, og byr på mye kunnskap om vikingene.

Shopping i Horten

Selv om Horten ikke er et shoppingsted, er det flere gode muligheter for shopping i området. Foruten alle de små lokale butikkene som ligger rundt om i byens koselige gater, er det flere store kjøpesentre i sentrum. Sjøsiden kjøpesenter har hele 37 butikker spredt over to etasjer, og dette er et av de største kjøpesentrene i Vestfold. Torggården kjøpesenter er et annet populært kjøpesenter i byen, som har en intim og hyggelig atmosfære.

Hotellbestilling: Horten

Søk etter et hotell i Horten. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Horten ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Horten.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Horten. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Horten for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Horten. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Horten.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Horten?
Hotel Åsgårdstrand er høyt rangert av Expedia-reisende. Hotell 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Hotel Horten og Thon Hotel Horten.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Horten hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Horten.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Horten?
Dal Gjestegaard er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. leilighetshotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og kjøkken på rommet. Thon Hotel Horten er også et bra valg for familieturen. Attraksjoner som Drøbak akvarium og Tregaardens Julehus ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Horten?
Dal Gjestegaard er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. leilighetshotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og kjøkken på rommet. Andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Thon Hotel Horten og Hotel Åsgårdstrand.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Horten?
Hotel Åsgårdstrand er et populært overnattingssted 3,5-stjerners og strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Tivolistranda eller Borrestranda.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Horten?
Hotel Åsgårdstrand er et populært overnattingssted 3,5-stjerners, og er et bra valg hvis du liker golf. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Thon Hotel Horten også et bra valg. Du kan spille golf på Borre Golfbane i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Horten for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Thon Hotel Horten er et populært overnattingssted 3,5-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Hvis du er interessert i historie, er Hotel Åsgårdstrand også et bra overnattingssted for ferien din. Borre kirke og Munchs hus er to kjente landemerker som også er verdt et besøk.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Horten?
Horten har mye å tilby sine besøkende, blant annet golfmulighetene, kunstmiljøet og strendene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over museene, monumentene og spisestedene. I Horten kan du velge mellom 9 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Horten?
Kjente severdigheter som Borre kirke og Munchs hus er også verdt et besøk. Tivolistranda, Oslofjorden og Borrestranda er noen eksempler på byens vakre natur. Et par andre severdigheter du bør legge til på listen over ting å se, er Midgardsenteret og Borre Golfbane.
Hvordan kan jeg komme meg rundt i Horten?
Hvis du vil bevege deg utenfor området, kan du ta tog fra Skoppum togstasjon. Transporttilbudet i Horten er muligens litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er værsesongene i Horten?
De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Horten er 952.50 mm.

Nylige anmeldelser i Horten

Flere reisealternativer