Billige flybilletter til Holmestrand

Billige flyreiser til Holmestrand

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Fly til Holmestrand

Skal du fly til Holmestrand eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Holmestrand. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Holmestrand eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Holmestrand eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Holmestrand?
Hvis planen er å fly, er det lett å velge flyplass. Byen har nemlig bare én – Sandefjord (TRF-Torp).
Hvor langt er det til Sandefjord (TRF-Torp) fra sentrum av Holmestrand?
TRF ligger 35 km fra sentrum av Holmestrand, så du bør beregne noe reisetid videre til byen.
Kan jeg fly til Holmestrand nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om restriksjonene som gjelder for Holmestrand, før du setter deg på flyet. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Holmestrand?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Holmestrand, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Holmestrand med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Holmestrand, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Holmestrand?
Planlegger du en flytur til Holmestrand, ankommer du OSL eller TRF. Den første ligger 95 km fra bykjernen, og den andre ligger 35 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Holmestrand?
35 flyselskaper tilbyr flyvninger til Holmestrand fra 110 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Holmestrand?
SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS har de fleste flyvningene til Holmestrand. Mesteparten av flyvningene ankommer fra Trondheim, med SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Holmestrand?
Det er svært lett å arrangere en spennende ferie til Holmestrand når det går 2369 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Holmestrand avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Holmestrand har avgang fra flyplasser i Gamlebyen, Bergen og Trondheim.
Hvor lang tid tar det å fly til Holmestrand?
Skal du reise til Holmestrand fra Gamlebyen, kan du forvente en flytur på rundt 2 t og 51 min. De med avreise fra Bergen, bør regne med å være i luften i 3 t. Fra Trondheim tar det ca. 1 t og 2 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Holmestrand så rimelig som mulig?
Som alle erfarne jetsettere vet – ikke vent med å bestille. Prisene er som regel høyest når avreisedatoen nærmer seg. Det kan også være lurt å se litt rundt på nettet og sammenligne det du finner. Hvis reisemålet har flere enn én flyplass, kan du dra i land bra tilbud ved å fly til den som er lengst unna. Og til slutt må du ikke glemme at det lønner seg å være tidlig ute. Hvis du vet hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å slå til når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Holmestrand?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyturen din til Holmestrand være enkel og grei eller virke ekstra lang. Nedenfor finner du noen nyttige tips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • En flytur kan gå som smurt hvis du pakker de rette tingene i håndbagasjen. Først og fremst trenger du toalettsaker som tannbørste og leppepomade samt rene sokker og en god roman. Så kan du finne plass i kofferten eller bagen til eletronikk, ladere, daglige medisiner og for eksempel en oppblåsbar nakkepute. Sist, men ikke minst – ikke glem å ta med pass, reisepapirer og penger.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Sjekk at du ikke har noen skarpe gjenstander et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er lett antennelige eller eksplosive kjemikalier som aerosolbokser og fyrstikker samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Den smale midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis og ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen. Lukkede, flate sko anbefales også.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyvninger å utvikle DVT (dyp venetrombose), en blodlevringstilstand som forårsakes av lengre perioder med inaktivitet. For å forhindre dette bør du benytte deg av muligheten til å gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper kan også minimere risikoen.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Holmestrand?
Trikset er å gjøre alt klart før man kommer til sikkerhetskontrollen. På den måten går du om bord på flyet til Holmestrand på én-to-tre. Følg disse nyttige tipsene for å få en knallbra start på ferien:

  • I kontrollen må de først se at du har gyldig legitimasjon og tilhørende reisedokumenter før du får gå videre. Derfor bør du ha dette klart på forhånd.
  • Du må legge belte, ytterklær, nøkler og ting som mynter i kassen som skal sendes gjennom røntenmaskinen. Prosessen går raskere hvis du tar alt dette av deg før det er din tur.
  • All elektronikk, inkludert telefon og PC, må også gjennomlyses.
  • Husk å ta ut gelé og væske fra håndbagasjen. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare flere verdifulle minutter. Tursko må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med skarpe gjenstander eller lommekniver i bagasjen du skal ha med om bord. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Holmestrand
Ankomstflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplassens IATA-kode
OSL
Ankomstby
Oslo
Pris tur-retur
1 198 kr

Populære flyvninger til Holmestrand

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 599 kr for enveisflyvninger og 1 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle