Reiser til Campania

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Campania og spar

Mest populære reisemål i Campania

De beste tilbudene på fly + hotell Campania

Hotel Eden Roc
Casa Guadagno
Hotel Villa Bellavista

Oppdag områdene i Campania

Finn de beste områdene og bydelene i Campania for aktivitetene du liker best. Les mer om Campania

De mest populære hotellene i Campania

Holiday Inn Naples, an IHG Hotel
Holiday Inn Naples, an IHG Hotel
4 out of 5
Via Domenico Aulisio, Centro Direzionale Isola E6, Naples, NA, 80143
Fullt refunderbart
Prisen er 1 033 kr per natt fra 6. nov. til 7. nov.
3,8/5 Good! (893 anmeldelser)
Flott hotell, litt dårlig beliggenhet
"Veldig flott hotell som svarte til forventningene. Rommet virket helt nytt og alt var strøkent i fellesområdene. Personalet var meget hyggelige og hjelpsomme. Det eneste som trekker litt ned er omgivelsene. Det virker som et uttrykt nabolag på kveldstid, men er ellers er travelt og ok businessområde ..."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2022

Hotel Royal Positano
Hotel Royal Positano
4 out of 5
Via Pasitea, 344, Positano, SA, 84017
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 582 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
3,5/5 Good! (577 anmeldelser)
Slitent hotell men flott utsikt
"Hotellet er helt ok, bærer preg av at det er gammelt og slitent. Skulle vært pusset opp for 10 år siden. Rommets størrelse var bra, og stor balkong med fin utsikt. Rommet var rent. Dyr parkering med 30€ pr døgn, og for tidlig utsjekk med 10:00. Hyggelig bassengområde. Personale var dårlig når vi ..."

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2022

Royal Continental Hotel Naples
Royal Continental Hotel Naples
4 out of 5
Via Partenope 38-44, Naples, NA, 80121
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 413 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
4,1/5 Very Good! (999 anmeldelser)
"Likte godt renholdet, god service og mulighet til basseng på taket."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Campania?
Fra bare 4,309 kr kan du lage din egen pakke til Campania. Det er bare å kombinere fly, hotell og leiebil, og så får du rabatt.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Campania?
Med våre pakkereiser til Campania får du tilgang til alt du trenger for å sette sammen en ferie – på ett og samme sted. Du kan finne gode tilbud på alt fra overnattingssteder og flyreiser til aktiviteter og opplevelser, og du kan spare mye penger bare på å kombinere de ulike delene. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden å velge blant, burde det være enkelt å finne det du vil ha.
Hvor bør man bo i Campania?
Det skorter ikke på fantastiske steder å besøke i Campania, blant annet Napoli. Dette reisemålet kan by på bemerkelsesverdige landemerker som Herculaneum og Castel dell’Ovo. Du kan også velge å legge turen til Amalfi, der du kan få med deg Amalfi-katedralen og Amalfi-republikkens gamle arsenaler. Har du godt med tid, bør du få med deg begge disse pulserende reisemålene.
Hvilke er de beste hotellene i Campania?
Når det gjelder hoteller i Napoli, er B&B Hotel Napoli og UNA Hotel Napoli to bra alternativer. Hvis du skal overnatte i Massa Lubrense, kan du for eksempel velge Oasi Olimpia Relais og Grand Hotel Hermitage & Villa Romita.
Når på året er det best å besøke Campania?
Du kan reise til Campania når som helst på året, men de aller beste tilbudene kan du sikre deg i . Prisene pleier å være på det høyeste i , så da må du være forberedt på å betale mer for hotell og fly. Liker du sightseeing, men ikke å gå i kø? Da kan du bestille ferieturen til Campania til lavsesongen i . Da er det færre besøkende enn under høysesongen i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Campania?
Når du bestiller flyreisen din tidlig hos Expedia, har du én ting mindre å bekymre deg over. Mange flyselskaper legger ut priser opptil et år i forveien. Dette er ofte den billigste tiden å bestille på. Hvis du er sent ute, kan du være heldig og finne gode tilbud på reiser til Campania bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Campania fra Expedia?
Det avhenger av hva slags ferie du vil ha. Pakkereiser til Campania kan inkludere leiebil, hotell og flyreise. Du kan sette sammen komponentene du vil for å lage den kombinasjonen som passer best for deg. For å spare mer kan du legge til aktiviteter og opplevelser etter at du har bestilt.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Campania?
En pakkereise kan være mer budsjettvennlig enn å bestille alt du behøver for ferien separat. Eksempelvis kan du sette sammen flyreiser, hoteller og leiebiler og spare mye. Uansett hva slags ferie du planlegger, finner du en pakkereise som er perfekt for deg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Campania hos Expedia?
Det kan du. Vi har over 500 flyselskaper i hele verden, så du kan reise med det flyselskapet som best passer ditt budsjett.
Kan jeg reise til Campania akkurat nå?
Du finner oppdatert informasjon om reiserestriksjoner, karanteneregler og mer for Campania ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke

Aktiviteter