Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Venezia

Et ferieopphold i Venezia er ensbetydende med uforglemmelige opplevelser og flotte attraksjoner.

Spar tid og penger med en pakkereise til Venezia

Spar tid og penger på å kjøpe pakkereiser hos Expedia. Dette er en enkel måte å spare penger på. Det er bare å velge fly og hotell, og så slå dem sammen i en pakkereise. Hva skal du finne på i Venezia med pengene som blir til overs?

Oppnå besparelser på opptil $603 ved å kjøpe en pakkereise.

Vår omfattende internasjonale database lar deg søke blant 321,000 hoteller over hele verden og 400 partnerflyselskaper. Dessuten gir vi deg svært gode priser.

De fantastiske tilbudene hos Expedia vil gjøre planleggingen av reisen langt enklere. Bestill feriereisen din allerede i dag!

Hvis du må gjøre endringer i planene, vil vi godta avbestillingen uten at det påløper gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til Venezia

I dette området i Venezia bor det omkring 51 000 mennesker.

Hovedstaden i landet, Roma, befinner seg 390 kilometer sør for Venezia, mens Cavallino-Treporti befinner seg 13 kilometer lenger øst.

Både store og små kan kose seg på New Jesolandia og Adventure Golf, to herlige attraksjoner.

Hvis du vil ha en autentisk smak av regionen, bør du dra innom Venissa vingård. Spaser gjennom vingårdene og snakk med vintapping-ekspertene. Hvis du ikke vil at dagen skal ta slutt, kan du kjøpe en flaske eller to som suvenir. Ta gjerne en tur innom Venissa vingård hvis du er i Venezia. Her har du muligheten til å lære mer om god vin og smake på varene.

Finn veien til Casino di Venezia eller Ca' Noghera Casinò di Venezia hvis du ønsker å prøve lykken.

På Papadopoli hager kan besøkende beundre en rekke nydelige planter og blomster.

I Giardini Pubblici kan du ta en pause på gresset. Parco delle Rimembranze og Trepalade naturoase er to andre fine steder å tilbringe en avslappende dag.

Kom deg ut i naturen på et besøk til San Michele Island og San Francisco del Deserto. Hvis du setter pris på naturen, bør du besøke San Michele Island og San Francisco del Deserto.

Hvis du ønsker en lærerik opplevelse, kan du bruke dagen på å utforske et par av kulturinstitusjonene i nærheten. Museo della Musica, Torcello Museum og Wagner Museum burde stå på toppen av reiseruten din.

De som interesserer seg for marinehistorie kan orientere seg mot Sjøforsvarsmuseum, et skattkammer med viktige gjenstander fra sjøfartshistorien. Hvis tidevannet tillater det, kan du fortsette å cruise gjennom denne regionens sjøfartstradisjoner på Maritim stasjon. Se nærmere på nautiske gjenstander på Sjøforsvarsmuseum eller Maritim stasjon.

Hvis du er på ferie i Venezia, bør du gripe sjansen til å se de fascinerende utstillingene på Venezia naturhistoriske museum. På Venezia naturhistoriske museum kan du se flere interessante kulturhistoriske gjenstander og utstillinger.

Venezia myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du går. Opplev den hippe atmosfæren på Peggy Guggenheim-museet eller Gallerie dell'Accademia. Punta della Dogana og Fortuny museum er også vel verdt en titt hvis det er plass på programmet.

Gå nedover de stille gangene og se på utstillingene som vises i Ca' Rezzonico galleri.

Lær mer om områdets fortid med en tur til St. Markus' klokketårn eller Palazzo Grassi, bare to av de interessante historiske stedene her. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Villa Foscari La Malcontenta og Scuola Grande di San Marco er også flotte steder å stoppe ved. Dra til områdets gjenværende historiske steder og start den lokale historieomvisningen.

Ikke gå glipp av et besøk til Rialto-broen eller Sukkenes bro, som er to stolte eksempler på god byggeteknikk. Du kan være sikker på å like det du ser! Scalzi-broen og Juliebroen er et par andre imponerende konstruksjoner som du kanskje vil legge til reiseruten din. Der kan du se ned på strømmer av vann under deg.

Føl regionens militære fortid ved å utforske Forte Bazzera og Forte Marghera.

Flere av regionens mest berømte personligheter har kalt Dogepalasset og Ca' Rezzonico sitt «hjem» gjennom årene. Husk å få tatt et par bilder mens du legger merke til den flotte utsmykningen og det luksuriøse interiøret. Ca' d'Oro og Palazzo Barbaro er to andre fantastiske hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å utforske de velholdte hagene og lære mer om disse statelige hjemmene.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i St. Markus-basilikaen og Basilica di Santa Maria della Salute. Hvis du er interessert i å se på flere religiøse steder, kan du ta en tur til St. Mary of the Friars og Basilica di San Giovanni e Paolo. Du kan også stikke innom St. Mary of the Friars eller Basilica di San Giovanni e Paolo.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre kjente, men like fullt interessante attraksjonene. Et par interessante alternativer er Biblioteca Marciana og Ca' della Nave Golf Club. Hvis du har tid, kan du også dra til Anfora Murano glassfabrikk eller Campo Santa Margherita.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal bo i Venezia, kan du ta en titt på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 725 forskjellige hoteller å velge mellom i denne svært populære byen.

Om du er på jakt etter et rom eller en suite i den øvre enden av utvalget, bør du ta en titt på The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Venice som ligger i Campo Santa Maria Del Giglio O Zobenigo, eller Bauer Il Palazzo, som ligger i Sestiere Di San Marco 1413 D.

Alternativt er Ca' Lucatello TownHouse i San Marco 3488 og Ca Maria Adele i Dorsoduro 111 to rimeligere alternativer du kan undersøke.

Venezia er der du finner den anerkjente Rialto-broen, så det kan hende du vil foretrekke å bo i gangavstand fra denne flotte attraksjonen. Baglioni Hotel Luna ligger bare 0,5 kilometer unna. PalazzinaG, som ligger 0,7 kilometer unna, er også et populært valg.


Guide til Venezia


De beste tilbudene på fly + hotell Venezia

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Venezia

Vis alle de 3 808 overnattingsstedene i Venezia
Hyatt Centric Murano Venice 906 kr
Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019
Mer informasjon
 
Hyatt Centric Murano Venice

Hyatt Centric Murano Venice

Riva Longa, 49, Murano Island, Venezia, VE
   
  4,6 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Vi hadde et helt fantastisk opphold. Båtene inn til Venezia gikk rett utenfor hotellet og det var veldig enkelt og komme seg rundt.

  Palazzo Veneziano 851 kr
  Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Palazzo Veneziano

  Palazzo Veneziano

  Fondamenta delle Zattere 1413, Venezia
    
   4,8 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Vil anbefale denne plassen for alle som reiser til venezia!

   Hotel Montecarlo 734 kr
   Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Montecarlo

   Hotel Montecarlo

   Calle Specchieri 463 San Marco, Venezia, VE
     
    4,4 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Hotellet hadde Perfekt beliggenhet. Bra service under hele oppholdet.

    Carnival Palace Hotel 769 kr
    Anmeldelse skrevet 12. sep. 2019
    Mer informasjon
     
    Carnival Palace Hotel

    Carnival Palace Hotel

    Fondamenta di Cannaregio, 929, Venezia, VE
      
     4,6 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Rent og fint! Fine rom! Det hadde vært fint med en restaurant på hotellet, men det var mange i nærheten så ikke et must. Fin frokost med mulighet for å sitte ute.

     Hotel Savoia & Jolanda 992 kr
     Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Hotel Savoia & Jolanda

     Hotel Savoia & Jolanda

     Riva Degli Schiavoni 4187, Venezia, VE
       
      4,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      One of the very best locations with everything within short walking distance. Great service. Breakfast could be better, but all in all we are very satisfied.

      Hilton Molino Stucky Venice 1 047 kr
      Anmeldelse skrevet 1. jan. 2019
      Mer informasjon
       
      Hilton Molino Stucky Venice

      Hilton Molino Stucky Venice

      Isola Della Giudecca 810, Venezia, VE
        
       4,3 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Måtte ta flere forskjellige båter dit fra togstasjonen. 3-4 små restauranter der på øya, ellers helt øde plass. Mye tåke når vi var der, så utsikten var ikke det store. Gikk greit å komme seg fra øya med båt som tilhørte hotellet. Slitt hotell innvendig, vi hadde familiesuite med trangt badekar i ...

       Hotel Antiche Figure 918 kr
       Anmeldelse skrevet 5. nov. 2019
       Mer informasjon
        
       Hotel Antiche Figure

       Hotel Antiche Figure

       Santa Croce 687, Fondamenta S. Simeon Piccolo, Venezia, VE
         
        4,7 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Super beliggenhet og meget vennlig og hjelpsomt personale. Vil uten tvil komme tilbake.

        Hotel Ala (Adults Recom'd) 1 151 kr
        Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Ala (Adults Recom'd)

        Hotel Ala (Adults Recom'd)

        San Marco 2494, Campo Santa Maria Del Giglio, Venezia, VE
          
         4,4 av 5
         3.5 av 5.0 Stjerner

         Hotel Ala var et sentralt og trivelig hotell, midt i smørøyet når man skal utforske Venezia.

         De beste tingene å gjøre i Venezia

         Se de 80 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Venezia