Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Napoli

Napoli er et feriemål som er perfekt for både korte og lengre turer.

Spar tid og penger med en pakkereise til Napoli

Expedia har pakker med fly og hotell du kan spare både tid og penger på. La oss hjelpe deg og reisefølget ditt med å bestille den ideelle pakkereisen med fly og overnatting. Tenk på alt du kan gjøre i Napoli med pengene du får til overs.

Smarte feriegjester kan spare opptil $603 ved å bestille en kombinert pakkereise.

Hos oss kan du søke blant opptil 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller fra hele verden.

Det skal nok godt gjøres å finne lavere priser på reiser til Napoli enn hos Expedia.

Du kan endre reiseplanene hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre bestillinger.

Pakkereiser til Napoli

Befolkningsstørrelsen i dette området av Campania ligger på ca. 950 000.

Dette reisemålet finner du rundt 190 kilometer sørøst for hovedstaden i landet, Roma. Den ligger også 12 kilometer øst for Quarto.

Magic World vannpark og Rai produksjonssenter er både livlige og spennende aktiviteter som byr på mye kos og moro for familier som er på besøk.

Se mange av havets arter som som boltrer seg i vannet på Napoli akvarium.

Du vil finne en rekke lokale og eksotiske skapninger som skuler tilbake på deg på Giardino Zoologico og Zoo di Napoli. Når du først er i Napoli, burde du dra til Giardino Zoologico og Zoo di Napoli for å se på alle de eksotiske dyrene.

Du kan beundre et stort utvalg av planter mens du vandrer rundt den frodige og grønne Napoli botaniske hage.

Gå ut for å få i deg D-vitaminer i Villa Comunale. Eventuelt kan du nyte duften av blomster og blad gjennom avisen i Parco Virgiliano.

Hvis du er på jakt etter et bra sted for å sette deg ned og slappe av en stund, bruk dagen på Varcaturo-stranden.

Ønsker du en pause fra bylivets stress og mas? Ta turen til Vesuvius nasjonalpark eller Astroni Crater Nature Reserve. Naturinteresserte vil også sette pris på tilbringe litt tid i Phlegraean Fields og Nisida. Phlegraean Fields og Nisida er også godt likt blant naturinteresserte reisende.

Hvis du ønsker en lærerik opplevelse, kan du planlegge en tur til noen av kulturinstitusjonene i lokalområdet. Blant de beste alternativene er Musikkhistorisk museum, Pietrarsa jernbanemuseum og Nasjonalt keramikkmuseum Duca Di Martina.

Uansett om du er interessert i vitenskap eller bare trenger noe å gjøre, kan du ha det hyggelig mens du utforsker de flotte utstillingene på Citta della Scienza eller Capodimonte astronomiske observatorium. Citta della Scienza og Capodimonte astronomiske observatorium er godt kjent for sine samlinger av vitenskapelige gjenstander og modeller.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, kan man se at at det ligger mye omtanke bak samlingene på Museo Archeologico Nazionale og Museo Archeologico Virtuale. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Campi Flegrei arkeologisk museum og Baia arkeologisk park er også verdt et besøk.

Setter du pris på kunst? Her kan du finne gallerier i alle størrelser. Besøk Nasjonalmuseet i Capodimonte eller Museo Civico Filangeri og se det beste av hva dette kreative reisemålet har å by på. Etterpå, hvis du ikke er for sliten, kan du runde av dagen på San Martino nasjonalmuseum og Museum Madre.

Se nærmere på de interessante gjenstandene i Villa Pignatelli.

For å finne ut mer om områdets fargerike fortid, kan du dra til Ercolano-ruinene og Flavian amfiteater. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Serapis-tempel og Catacombe di San Gennaro. Dra til områdets gjenværende historiske steder og begynn historietimen.

Mange av områdets mest berømte menn og kvinner har kalt Det kongelige slott og Palazzo delle Arti Napoli sitt «hjem» gjennom årene. Husk å ta et bilde eller to mens du betrakter de utrolige detaljene og det vidunderlige interiøret. Palazzo Pignatelli di Monteleone og Palazzo Sanfelice er to andre statelige hjem som har en rekke historier å fortelle. Når du er der kan du vandre rundt hagene og høre fortellingene om disse storslåtte bygningene.

Du får kanskje ikke se noen riddere i rustning, men det kan hende du finner et fangehull eller to på Castel Nuovo eller Castel Sant'Elmo. Ta en tur til Castel dell'Ovo eller Castel Capuano hvis du vil ha enda flere historietimer og vakre severdigheter. Castel dell'Ovo og Castel Capuano er to andre historiske monumenter som er like formidable.

Oppdag områdets spirituelle side og ta deg litt tid til å reflektere i Santa Chiara eller San Francesco di Paola. Hvis du er interessert i å utforske et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Katedralen i Napoli og Det kartesianske klosteret i San Martino. Du kan også sjekke om det er noen omvisninger på Katedralen i Napoli og Det kartesianske klosteret i San Martino.

Hvis du er på jakt etter flere aktiviteter i Napoli og omegn, bør du dra innom Allied Joint Force Command Naples.

Overnatting i Napoli

Hvis du lurer på hvor du skal bo i Napoli, kan du ta en titt på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 315 forskjellige hoteller og leiligheter å velge mellom i denne fascinerende byen.

Ser du etter et overnattingssted som er helt i toppsjiktet, vil du sette pris på gjestefasilitetene på Grand Hotel Vesuvio i Via Partenope, 45 eller Eurostars Hotel Excelsior i Via Partenope 48. Hvis du ser etter et rimeligere alternativ, kan Hotel Micalo i Via Riviera di Chiaia, 88 og Palazzo Magnocavallo B&B i via francesco girardi 37 være mer i din stil.


Guide til Napoli


De beste hotelltilbudene i Napoli

Vis alle de 3 823 overnattingsstedene i Napoli
UNAHOTELS Napoli 1 073 kr
Anmeldelse skrevet 15. sep. 2018
Mer informasjon
 
UNAHOTELS Napoli

UNAHOTELS Napoli

Piazza Garibaldi, 9/10, Napoli, NA
   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Hotellet ligger veldig sentralt. Rommene var romslige og delikate. Fantastisk takterrasse, hvor frokosten ble servert. Anbefales.

  Eurostars Hotel Excelsior 1 244 kr
  Anmeldelse skrevet 7. aug. 2016
  Mer informasjon
   
  Eurostars Hotel Excelsior

  Eurostars Hotel Excelsior

  Via Partenope 48, Napoli, NA
    
   4,3 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Divine experience at the Eurostars Excelsior. Location, service, room, breakfast, roof top terrace. Thank you, Valentina & Mr. G in the reception.

   Royal Continental Hotel Naples 1 463 kr
   Anmeldelse skrevet 2. okt. 2018
   Mer informasjon
    
   Royal Continental Hotel Naples

   Royal Continental Hotel Naples

   Via Partenope 38-44, Napoli, NA
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Vanskelig å forestille seg en bedre beliggenhet i Napoli. Rent og ordentlig. Skulle ønsket at rommet var vendt mot havet og ikke på siden, men uansett deilig at det er balkong.

    Palazzo Settembrini 49 736 kr
    Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Palazzo Settembrini 49

    Palazzo Settembrini 49

    Via Luigi Settembrini 49, Napoli, Città Metropolitana di Napoli
      
     5,0 av 5
     0.0 av 5.0 Stjerner

     What a brilliant way to spend a few days in Naples! We were greeted on our arrival by Francesco who showed us around and made us feel at home. We spent all of our time on the terrace looking at the amazing sights of the city and at Vesuvius in the background. The decor is great and the apartment ...

     Romeo Hotel 3 205 kr
     Anmeldelse skrevet 30. nov. 2018
     Mer informasjon
      
     Romeo Hotel

     Romeo Hotel

     Via Cristoforo Colombo 45, Napoli, NA
       
      4,4 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Flott moderne hotell inspirert av Japan, japansk arkitekt Fullt av spennende opplevelser Flott utsikt til Vesuv og Capri

      Renaissance Naples Mediterraneo 1 338 kr
      Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Renaissance Naples Mediterraneo

      Renaissance Naples Mediterraneo

      Via Ponte Di Tappia 25, Napoli, NA
        
       4,3 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       The staff members were very kind and helpful and the hotel was very close to the port and metro station walking distance to all the attractions

       Grand Hotel Europa 459 kr
       Anmeldelse skrevet 22. aug. 2017
       Mer informasjon
        
       Grand Hotel Europa

       Grand Hotel Europa

       Corso Meridionale 14, Napoli, NA
         
        3,8 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Close to railway station. Helpful staff. OK room and wi-fi.

        Holiday Inn Napoli 839 kr
        Anmeldelse skrevet 31. des. 2014
        Mer informasjon
         
        Holiday Inn Napoli

        Holiday Inn Napoli

        Centro Direzionale Isola E6, Napoli, NA
          
         3,8 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         vi ble frastjålet Nikon kareraet vårt på hotellet. Vi sjekket ut og reiste til Roma . Når vi pakket ut bagasjen var kameraet borte. Kameraet hadde hele tiden vært på rommet da vi kun brukte mobiltelefoner og I pad for å ta bilder i Napoli. Ringte tilbake til hotellet,men de benektet å ha funnet dette ...

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.