Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Italia grunnet COVID-19.

Reiser til Napoli 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Napoli med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Napoli. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Hvor du bør bo i Napoli

De mest populære hotellene i Napoli

Royal Continental Hotel Naples
Royal Continental Hotel Naples
4 out of 5
Via Partenope 38-44, Napoli, NA
Hent priser
4/5Very Good! (986 anmeldelser)
Strålende beliggenhet

"Vanskelig å forestille seg en bedre beliggenhet i Napoli. Rent og ordentlig. Skulle ønsket at rommet var vendt mot havet og ikke på siden, men uansett deilig at det er balkong."…"

Anmeldelse skrevet 2. okt. 2018

Royal Continental Hotel Naples
Grand Hotel Santa Lucia
Grand Hotel Santa Lucia
4 out of 5
Via Partenope 46, Napoli, NA
Prisen er 1 688 kr per natt fra 16. feb. til 17. feb.
4.3/5Excellent! (721 anmeldelser)
Sjarmerende hotell med høy standard og beliggenhet

"Strålende, eldre hotell med masse sjarm og høy standard. Beste beliggenhet i Napoli. Nært sentrum og severdigheter. Muligheter for å bade direkte i havet 100 meter fra hotellet. Svært rolig område med mange spisemuligheter ved havnen (gammel borg). Gaten er avsperret i helgen og det er fullt av liv ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2016

Grand Hotel Santa Lucia
Decumani Hotel De Charme
Decumani Hotel De Charme
4 out of 5
Via San Giovanni Maggiore, Pignatelli 15, Napoli, NA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 911 kr per natt fra 25. jan. til 26. jan.
4.2/5Excellent! (704 anmeldelser)
Ikke anbefalt

"Ble veldig skuffet her. Vanskelig å finne men ligger fint til. Mørke dyster rom med en seng vi ikke ønsket å sove i. Hadde betalt på forhånd men dro likevel et annet sted. Anbefaler ikke dette hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2019

Decumani Hotel De Charme
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
0

Populære aktiviteter i Napoli

Expedia gjør det mulig å spare penger med et pakketilbud på fly og hotell. Dette er en lett måte å spare penger på. Det er bare å velge flyreise og overnattingssted, og så kombinere de to i en pakke. Tenk på alt du kan gjøre i Napoli med pengene du sparer. Det er mulig å spare rundt $603 ved å bestille en pakkereise hos oss. Søk i vår omfattende database over 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt. Expedia byr på noen av de aller beste tilbudene du har sett i det siste. Er du usikker på om du skal bestille? Hos oss kan nesten alle reservasjoner avbestilles uten ekstra gebyrer.

Napoli: steder å besøke

Her får du de aller beste tipsene til hva du bør oppleve under turen til Napoli. Finn fram penn og papir og se om du ikke kan få laget en reiseplan. Hvis det er én severdighet som beskriver Napoli, så er det Ercolano-ruinene. Ikke glem å ta et bilde eller to under besøket på dette berømte stedet, slik at de hjemme også kan få se! Med attraksjoner som Galleria Umberto og Santa Chiara får du ikke et kjedelig øyeblikk på en tur til denne hektiske storbyen. Pass på at du også har tid til Teatro di San Carlo og San Francesco di Paola. Mange besøkende tar turen hit for å se nærmere på Catacombe di San Gennaro. Hva med å legge til attraksjonen på listen din? Dessuten bør du ta turen til Museo Archeologico Nazionale og Castel Nuovo.

Flyplasser nær Napoli

Ingenting er bedre enn å føle bakken under føttene igjen på Napoli internasjonale flyplass (NAP) etter å ha sittet inne i en liten flykabin. Når du har fått tak i bagasjen og fått strukket litt på beina, befinner du deg ca. 4 kilometer fra sentrum av Napoli.

Flere reisealternativer