Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Ferie i Napoli

Klassisk arkitektur, rik historie, tradisjonell pizza og underjordiske grotter er alle ting som gjør denne italienske byen til et fascinerende reisemål.

Ta en weekendtur til Napoli, det er en moderne italiensk by med rik historie. Byen ble grunnlagt av grekerne i ca. år 600 f.kr. og kan tilby dekadente kongelige palass, arkitektur i Art Nouveau-stil og kirker med mengder av religiøs kunst. Langs de travle brosteinsgatene finner du mange små pizzeriaer og kafeer, hvor du kan få en smak av det moderne Italia mens du ser på folkelivet og forbipasserende skutere.

Start besøket i Centro Storico, den historiske gamlebyen i Napoli. I gamlebyen er enkelte gater dedikert til salg av bestemte ting, som f.eks. musikkinstrumenter eller antikke bøker.

Utforsk byens nettverk av grotter utformet av de gamle grekerne og romerne nesten 30 meter under bygatene. Tilbake på bakkenivå er Capella Sansevero, som ligger like i nærheten, verdt et besøk. Dette sjarmerende kapellet ble bygget i 1600 og inneholder mange eksempler på italiensk religiøs kunst. Gesu Nuovo-kirken inneholder også religiøs kunst, blant annet relieffer og freskomalerier.

Det kongelige palasset er en av de vakreste bygningene du vil se på reise til Napoli. På innsiden finnes vel bevart kongelig innredning og nasjonalbiblioteket. Vandre rundt i Castel dell'Ovo på øya Megaride like utenfor Napoli. Denne borgen fra 1400-tallet har en flott utsikt over Napoli og Vesuv.

Legg turen til Vesuv, 40 minutters kjøretur øst for Napoli. Den 1200 meter høye vulkanen er blant de mest aktive i Europa. I år 79 e.kr. hadde vulkanen utbrudd. Byene Pompeii og Herculaneum ble lagt i grus, og tusenvis av mennesker døde. I dag kan du gå opp til toppen av krateret for å nyte en uslåelig utsikt mot Napolis kyststripe. Nedenfor kan du utforske ruinene av den tapte byen Pompeii.

Mens du er i Napoli, må du også benytte deg av muligheten til å smake på byens egen pizza. Gjør som de innfødte og prøv den med tomatsaus og diverse garnityr.

Legger du reisen til Napoli, får du oppleve en vakker italiensk kystby. Den er et populært reisemål i sommerferien. Gjennomsnittstemperaturen i juli er 30 grader.

Overnatting i Napoli

Hvis du lurer på hvor du skal bo i Napoli, kan du ta en titt på vårt hotelltilbud i byen. Vi har så mange som 315 forskjellige hoteller og leiligheter å velge mellom i denne fascinerende byen.

Ser du etter et overnattingssted som er helt i toppsjiktet, vil du sette pris på gjestefasilitetene på Grand Hotel Vesuvio i Via Partenope, 45 eller Eurostars Hotel Excelsior i Via Partenope 48. Hvis du ser etter et rimeligere alternativ, kan Hotel Micalo i Via Riviera di Chiaia, 88 og Palazzo Magnocavallo B&B i via francesco girardi 37 være mer i din stil.


Guide til Napoli


De beste hotelltilbudene i Napoli

Se alle de 1 265 hotellene i Napoli
Eurostars Hotel Excelsior 1,189 kr
Eurostars Hotel Excelsior

Eurostars Hotel Excelsior

Via Partenope 48, Naples
   
  4,4
  av 5, basert på 554 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og få skritt unna Via Partenope og Castel dell'Ovo. Dessuten ligger Det kongelige slott og San Francesco di Paola kun 15 minutter unna.

  Grand Hotel Europa 618 kr
  Grand Hotel Europa

  Grand Hotel Europa

  Corso Meridionale 14, Naples
    
   3,8
   av 5, basert på 965 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Napoli og 2 kilometer unna Centro Direzionale og Katedralen i Napoli. Dessuten ligger Museo Archeologico Nazionale og Castel Nuovo kun 3 kilometer unna.

   Grand Hotel Oriente 1,580 kr
   Grand Hotel Oriente

   Grand Hotel Oriente

   Via Diaz Armando 44, Naples
     
    4,4
    av 5, basert på 427 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og få skritt unna Piazza Matteotti og Via Toledo.

    Grand Hotel Parkers
    Grand Hotel Parkers

    Grand Hotel Parkers

    Corso Vittorio Emanuele 135, Naples
      
     4,1
     av 5, basert på 393 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Chiaia og 2 kilometer unna Villa Pignatelli, Villa Comunale og Castel Sant'Elmo. Dessuten ligger Det kongelige slott og San Francesco di Paola kun 3 kilometer unna.

     Royal Continental Hotel Naples
     Royal Continental Hotel Naples

     Royal Continental Hotel Naples

     Via Partenope 38-44, Naples
       
      4,0
      av 5, basert på 1 259 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og få skritt unna Via Partenope og Castel dell'Ovo. Dessuten ligger Det kongelige slott og San Francesco di Paola kun 15 minutter unna.

      Albergo Palazzo Decumani 1,379 kr
      Albergo Palazzo Decumani

      Albergo Palazzo Decumani

      Via del Grande Archivio , 8, Naples
        
       4,5
       av 5, basert på 649 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Det historiske sentrum og få skritt unna Palazzo Marigliano, Museo Civico Filangeri og Via San Gregorio Armeno.

       Renaissance Naples Mediterraneo 1,104 kr
       Renaissance Naples Mediterraneo

       Renaissance Naples Mediterraneo

       Via Ponte Di Tappia 25, Naples
         
        4,4
        av 5, basert på 284 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Napoli og 5 minutters gange unna Via Toledo og Castel Nuovo. Dessuten ligger Galleria Umberto og Teatro di San Carlo kun 10 minutter unna.

        Exe Majestic 706 kr
        Exe Majestic

        Exe Majestic

        Largo Vasto a Chiaia, 68, Naples
          
         4,2
         av 5, basert på 516 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og 10 minutters gange unna Palazzo delle Arti Napoli og Villa Comunale. Dessuten ligger Det kongelige slott og San Francesco di Paola kun 15 minutter unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.