Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Napoli

Klassisk arkitektur, rik historie, tradisjonell pizza og underjordiske grotter er alle ting som gjør denne italienske byen til et fascinerende reisemål.

Ta en weekendtur til Napoli, det er en moderne italiensk by med rik historie. Byen ble grunnlagt av grekerne i ca. år 600 f.kr. og kan tilby dekadente kongelige palass, arkitektur i Art Nouveau-stil og kirker med mengder av religiøs kunst. Langs de travle brosteinsgatene finner du mange små pizzeriaer og kafeer, hvor du kan få en smak av det moderne Italia mens du ser på folkelivet og forbipasserende skutere.

Start besøket i Centro Storico, den historiske gamlebyen i Napoli. I gamlebyen er enkelte gater dedikert til salg av bestemte ting, som f.eks. musikkinstrumenter eller antikke bøker.

Utforsk byens nettverk av grotter utformet av de gamle grekerne og romerne nesten 30 meter under bygatene. Tilbake på bakkenivå er Capella Sansevero, som ligger like i nærheten, verdt et besøk. Dette sjarmerende kapellet ble bygget i 1600 og inneholder mange eksempler på italiensk religiøs kunst. Gesu Nuovo-kirken inneholder også religiøs kunst, blant annet relieffer og freskomalerier.

Det kongelige palasset er en av de vakreste bygningene du vil se på reise til Napoli. På innsiden finnes vel bevart kongelig innredning og nasjonalbiblioteket. Vandre rundt i Castel dell'Ovo på øya Megaride like utenfor Napoli. Denne borgen fra 1400-tallet har en flott utsikt over Napoli og Vesuv.

Legg turen til Vesuv, 40 minutters kjøretur øst for Napoli. Den 1200 meter høye vulkanen er blant de mest aktive i Europa. I år 79 e.kr. hadde vulkanen utbrudd. Byene Pompeii og Herculaneum ble lagt i grus, og tusenvis av mennesker døde. I dag kan du gå opp til toppen av krateret for å nyte en uslåelig utsikt mot Napolis kyststripe. Nedenfor kan du utforske ruinene av den tapte byen Pompeii.

Mens du er i Napoli, må du også benytte deg av muligheten til å smake på byens egen pizza. Gjør som de innfødte og prøv den med tomatsaus og diverse garnityr.

Legger du reisen til Napoli, får du oppleve en vakker italiensk kystby. Den er et populært reisemål i sommerferien. Gjennomsnittstemperaturen i juli er 30 grader.


Guide til Napoli


De beste hotelltilbudene i Napoli

Se alle de 878 hotellene i Napoli
kr 870
Eurostars Hotel Excelsior

Eurostars Hotel Excelsior

Via Partenope 48, Naples
4,4
av 5, basert på 456 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og få skritt unna La Fontana dell'Immacolatella og Castel dell'Ovo. Dessuten ligger Det kongelige slott og San Francesco di Paola kun 15 minutter unna.

kr 544
Starhotels Terminus

Starhotels Terminus

Piazza Garibaldi 91, Naples
3,9
av 5, basert på 708 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Napoli sentrum og 2 kilometer unna Piazza Giuseppe Garibaldi, Katedralen i Napoli og Santa Chiara. Dessuten ligger Museo Archeologico Nazionale og Castel Nuovo kun 3 kilometer unna.

B&B Al 68 di Piazza Cavour

B&B Al 68 di Piazza Cavour

Piazza Cavour, 68, Naples
3,5
av 5, basert på 6 anmeldelser
0.0 av 5.0

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Det historiske sentrum og 5 minutters gange unna Piazza Cavour og Museo Archeologico Nazionale. Dessuten ligger Santa Chiara og Katedralen i Napoli kun 10 minutter unna.

kr 940
Royal Continental Hotel Naples

Royal Continental Hotel Naples

Via Partenope 38-44, Naples
4,0
av 5, basert på 1 162 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og 15 minutters gange unna Castel dell'Ovo, Det kongelige slott og San Francesco di Paola. Dessuten ligger Teatro di San Carlo og Villa Comunale kun 2 kilometer unna.

kr 1,069
Renaissance Naples Mediterraneo

Renaissance Naples Mediterraneo

Via Ponte Di Tappia 25, Naples
4,4
av 5, basert på 214 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og 5 minutters gange unna Piazza Matteotti og Castel Nuovo. Dessuten ligger Galleria Umberto og Teatro di San Carlo kun 10 minutter unna.

Sansevero Naples

Sansevero Naples

Via Foria 42, Naples
3,8
av 5, basert på 4 anmeldelser
0.0 av 5.0

Dette byhuset ligger i Det historiske sentrum og 10 minutters gange unna Museum Madre og Katedralen i Napoli. Dessuten ligger Museo Archeologico Nazionale og Santa Chiara kun 2 kilometer unna.

kr 331
Grand Hotel Europa

Grand Hotel Europa

Corso Meridionale 14, Naples
3,8
av 5, basert på 845 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Napoli og 2 kilometer unna Piazza Giuseppe Garibaldi og Katedralen i Napoli. Dessuten ligger Santa Chiara og Museo Archeologico Nazionale kun 3 kilometer unna.

kr 753
NH Napoli Ambassador

NH Napoli Ambassador

Via Medina 70, Naples
3,9
av 5, basert på 529 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Det historiske sentrum og 11,9 kilometer unna Nisida.

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.