Reiser til Positano 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Positano og spar

Strandferie i Positano

En reise til Positano kan være akkurat det du trenger. Forny energien med avslappende bølgebrus og lukten av saltvann. Hvis du vil holde deg nær sentrum av Positano, kan du finne et hotell i nærheten av Fornillo strand (bare 0,4 kilometer unna). Er planen å å bli litt lenger, kan du ta en titt på en Positano-pakke. På den måten vil du ikke bare spare penger, men du kan også ta turen til andre flotte strender, som Spiaggia Grande og Spiaggia dArienzo. Det er ingen dårlig deal!

Dette bør du vite om Positano

Oppdag områdene i Positano

Finn de beste områdene og bydelene i Positano for aktivitetene du liker best. Les mer om Positano

De mest populære hotellene i Positano

Hotel Royal Positano
Hotel Royal Positano
4 out of 5
Via Pasitea, 344, Positano, SA, 84017
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 622 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
3,5/5 Good! (576 anmeldelser)
Slitent hotell men flott utsikt
"Hotellet er helt ok, bærer preg av at det er gammelt og slitent. Skulle vært pusset opp for 10 år siden. Rommets størrelse var bra, og stor balkong med fin utsikt. Rommet var rent. Dyr parkering med 30€ pr døgn, og for tidlig utsjekk med 10:00. Hyggelig bassengområde. Personale var dårlig når vi ..."

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2022

Hotel Eden Roc
Hotel Eden Roc
4 out of 5
Via G. Marconi 110, Positano, SA, 84017
Prisen er 7 048 kr per natt fra 2. nov. til 3. nov.
4,8/5 Exceptional! (572 anmeldelser)
You will not be disappointed
"Amazing! The villa was wonderful with space for everyone, the private outdoors were lovely. Highly highly recommend. And the staff was out of this world! Attentive and kind!"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2022

Positano Art Hotel Pasitea
Positano Art Hotel Pasitea
4 out of 5
Via Pasitea 207, Positano, SA, 84017
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 4 513 kr per natt fra 25. okt. til 26. okt.
4,3/5 Excellent! (675 anmeldelser)
Romantisk hotell me fantastik utsikt.
"Fantastisk romantisk sted med en glimrende utsikt. Vennlig personale. Fine og rene rom. Tilgjengeligheten kan være noe krevende med mye trapper dersom man har redusert bevegelighet. Dersom man kommer med bil bør man ha full forsikringsdekning siden sannsyligheten for å ende opp med skrammer og striper ..."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2017

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Positano?
Med priser fra kun , er en pakkereise din inngang til billigere reiser. Sett sammen din egen ferietur til Positano ved å velge blant det omfattende utvalget av flybilletter, hoteller og leiebiler.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Positano?
En enkel måte å spare på, er å bestille en pakkereise til Positano hos Expedia. Bestiller du nå, kan du oppnå store besparelser – det er virkelig så enkelt. Vi gir deg tilgang til over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller i hele verden. Med et så omfattende tilbud kan du lett skreddersy ditt neste eventyr.
Hvor bør man bo i Positano?
Hvis Santa Maria Assuntas kirke står høyt på listen over severdigheter å besøke, kan det være et godt valg å bo i Positano bysentrum.
Hvilke er de beste hotellene i Positano?
Hotel Savoia og Marincanto er begge utmerkede alternativer i bydelen Positano bysentrum. Hvis du heller vil bo i Arienzo, kan du heller velge La Maliosa D’Arienzo eller La Sorgente del Sole.
Når på året er det best å reise til Positano?
Hvis budsjettet ditt er litt begrenset, er den beste måneden å reise til Positano. I er det langt dyrere, og hvis du foretrekker å reise denne måneden, må du forvente å betale mer. Vil du gjerne styre unna store folkemengder, bør du vurdere å ta en tur i . Det er imidlertid noe spesielt med å reise i høysesongen, og Positano har kanskje ekstra mye å by på i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Positano?
Selv om prisene ofte endrer seg, anbefales det stort sett at du bestiller ferien så snart som mulig. De fleste internasjonale flybilletter kan sammenlignes på Expedia opptil et år i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute med å bestille, det kan hende du er heldig. Av og til kan man finne rimelige billetter til Positano bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Positano fra Expedia?
Det kommer helt an på hva du ønsker. Hvis du reiser alene, kombinerer du kanskje hotell og fly. Drar du sammen med hele vennegjengen til Positano? Da kan en pakkereise med fly, hotell og leiebil være et bedre valg. Expedia fleksibilitet og frihet til å sette sammen din egen pakkereise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Positano?
Uansett om du ønsker avkobling eller spenning, får du det akkurat som du vil med en pakkereise til Positano. Du får også tilgang til gode rabatter når du kombinerer overnatting med leiebil og fly. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Positano hos Expedia?
Ja, det kan du. Vi har over 500 flyselskaper verden rundt, så du kan reise med det flyselskapet som er best egnet for dine behov.
Kan jeg reise til Positano akkurat nå?
For å få den nyeste informasjonen om reiser til Positano kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye mer.

Populære steder å besøke

Aktiviteter