Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Spar tid og penger med en pakkereise til Verona

Uansett om du besøker Verona i bare noen dager eller flere uker, finnes det en rekke minneverdige ting å se der.

Spar tid og penger med en pakkereise til Verona

Spar penger med en pakkereise hos Expedia. Vårt fleksible utvalg av tilbud på flyreiser og hotell er det perfekte valget når du vil spare tid og penger. Det vil si at du får mer å rutte med under oppholdet ditt i Verona.

Bestill en pakkereise og spar opptil $603!

Vi har som mål at det skal være enkelt for deg å planlegge en ferie. Vår store database med 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg med nettopp dette.

Expedia gir deg fantastiske priser for ferien til Veneto.

Du trenger ikke å bekymre deg for endringer i reiseruten, siden de fleste av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Verona

Befolkningen i denne delen av Veneto utgjør omtrent 220 000 mennesker.

Reisemålet ligger 17 kilometer sørvest for San Mauro di Saline og 410 kilometer nord for hovedstaden i landet, Roma.

Sørg for at hele familien har det gøy med en tur innom et par av de barnevennlige attraksjonene du finner i området. La barna slippe fantasien løs på Villabella vannpark, Picoverde badeland og Terme di Giunone.

Hvis du liker dyr og er på besøk i Verona, kan du dra til de mange forskjellige dyrene på Parco Zoo Safari. Hvis du har det travelt, kan du finne informasjonssenteret og hente et kart, så du raskt kan finne høydepunktene i dyreparken.

De ulike vingårdene heromkring vet hvordan man skal vekke sansene. Møt de engasjerte vinmesterne, ta deg et glass utsøkt vin og nyt en fantastisk dag i ferien på Allegrini Azienda Agricola eller Azienda Vinicola Fratelli Fabiano. Når du først har blitt smittet av vin-basillen, kan du også vurdere Montecariano di Gini og Tommasi Viticoltori. Om du vil besøke enda flere vingårder, kan du ta en tur til Montecariano di Gini og Tommasi Viticoltori.

Når du får lyst til å være ute, ta med lunsjen og nyt litt avslapning i Sigurta park.

Fyll lungene med ren luft og fryd deg over naturens gaver i Parco delle cascate og Grotta di Fumane. Kropp og sjel vil være takknemlig for et besøk til Valle delle Sfingi.

Ta med deg familien på en lærerik dag på Museo Nicolis eller Cantina F.lli Zeni vinmuseum, to av de mest populære lokale kulturinstitisjonene. Spør en av de ansatte om guidede turer eller andre begivenheter. Om det ikke står noe spesielt på programmet, kan du bare rusle gjennom de tankevekkende hallene.

Vår naturverden er et storslagent og litt merkelig sted. Hvis du av en eller annen grunn er uenig, bør et besøk til Verona arkeologiske museum og Museo Civico Centro Archeologico Ambientale være nok til å overbevise deg. Museo Geopaleontologico di Camposilvano skilter også med et fascinerende utvalg av kuriositeter.

Ta deg tid til å se nærmere på de fascinerende utstillingene og studere de historiske gjenstandene i AE Baruffaldi-museet.

Julies hus og Scaliger-gravene er absolutt verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Verona rådhus og Juliet's grav. Dra til områdets historiske monumenter og lær om det som var.

Ta deg tid til å besøke Ponte Scaligero og Ponte Pietra, et par flotte og solide konstruksjoner som går over byens kanaler. Ikke dra før du har fått sett et annet utrolig eksempel på byggeteknikk ved Ponte di Pietra.

Disse imponerende boligene var tidligere de private boligene til de viktigste familiene i området. I dag er dørene åpne for alle. Hvis du kan finne en, vil en guidetur være hjelpsom hvis du vil få mest mulig ut av turen innom Giardino Giusti og Scala della Ragione.

Du får kanskje ikke se noen riddere i rustning, men det kan hende du får se et fangehull eller to på Castelvecchio eller St. Peters slott. Utforsk Castelvecchio Museum eller Castello Scaligero for flere historiske innblikk og vakre severdigheter. Castelvecchio Museum og Castello Scaligero er to andre arkitektoniske monumenter som også er ganske så imponerende.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Basilica di San Zeno Maggiore eller San Lorenzo Maggiore. Hvis du vil utforske noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Santa Maria Antica og San Fermo Maggiore. Du kan også utforske Santa Maria Antica eller San Fermo Maggiore.

Ser du etter noe annerledes? Stikk innom Biblioteca Capitolare, Biblioteca Civica eller Sporting Club Paradiso hestesenter. Tenker du at du har fått sett alt i Verona? Ikke glem Biblioteca Capitolare, Biblioteca Civica og Sporting Club Paradiso hestesenter.

Du vil ikke ha noen problemer med å bestille det beste hotellet i Verona. Expedia kan tilby opptil 183 overnattingsalternativer i denne fantastiske byen.

To alternativer for topprangerte overnattingssteder i Verona er Due Torri Hotel i Piazza Sant Anastasia 4 og Hotel Villa del Quar i Via Quar 12.

Hvis disse alternativene ikke matcher kriteriene dine, er Grand Relais The Gentleman of Verona - Guest House og Locanda Ippopotamo to mer økonomiske alternativer som kan være ideelle for deg.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Verona

Vis alle de 3 249 overnattingsstedene i Verona
Hotel Milano & Spa 1 034 kr
Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Milano & Spa

Hotel Milano & Spa

Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
   
  4,4 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Vi bodde i leiligheten litt unna hotellet. Flott leilighet. Nokså sentralt, men ville nok valgt og bo på hotellet om det hadde vært ledig der. I vår leilighet var det veldig mye støy på morningene utenfor soveromsvinduet. Mye bråk fra kofferter, traller el lignende, som gjorde at vi våknet tidlig;( ...

  Hotel Accademia
  Anmeldelse skrevet 4. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Accademia

  Hotel Accademia

  Via Scala 12, Verona, VR
    
   4,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Kan absolutt anbefalast, perfekt lokalisert, store og komfortable rom med klimaanlegg som fungerte. Fint trimrom og liten takterasse med solsenger. Og sjølvsagt pluss med bobler både som velkomst og til frukost.

   Hotel Mastino 724 kr
   Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Mastino

   Hotel Mastino

   Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
     
    4,0 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    everything was good!!!!

    Relais Empire 774 kr
    Anmeldelse skrevet 29. des. 2018
    Mer informasjon
     
    Relais Empire

    Relais Empire

    Corso Porta Nuova 22, Verona
      
     4,7 av 5
     0.0 av 5.0 Stjerner

     Fantastisk bra service av utrolig behjelpelig og hyggelig personale, rene rom, god frokost, veldig sentralt. Eneste som vi var uheldige med var at internetten av litt treg de første dagene vi var der da de hadde noen tekniske problemer. Men det fikset de etterhvert. Også burde de hatt noe flere tv-kanaler ...

     Sole Hotel Verona 1 478 kr
     Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Sole Hotel Verona

     Sole Hotel Verona

     Piazzale XXV Aprile 4b, Stazione Ferroviaria Porta Nuova, Verona
       
      4,5 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Fint hotell rett ved jernbanestasjonen med hyggelig betjening og fine rom. God frokost

      The House in Verona
      Anmeldelse skrevet 20. des. 2018
      Mer informasjon
       
      The House in Verona

      The House in Verona

      via sant'antonio, 13, Verona, Veneto
        
       3,7 av 5
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Koselig hotel i Verona. Lite og intimt. Minus er at en har delt bad med andre gjester. Men rent og ryddig. Sentralt plasert hotell.

       Hotel Cristallo 630 kr
       Anmeldelse skrevet 21. jul. 2011
       Mer informasjon
        
       Hotel Cristallo

       Hotel Cristallo

       Via Scuderlando 122, Castel d'Azzano, VR
         
        3,5 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        This is a great hotel if you have acess to a car. Buses dont run on Sundays in this area, and a taxi ride to the centre is about 20 euros. Friendly staff, very clean, and reasonable prizes.

        Truly Verona 557 kr
        Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020
        Mer informasjon
         
        Truly Verona

        Truly Verona

        Via Ponte Rofiolo 2/A, Verona, VR
          
         4,5 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         The location was really good, in walking distance to all the major sights. The apartment is spacious and has everything you need. The staff was great. He even helped us when I asked for a favor to print something. Would definitely come again.

         De beste tingene å gjøre i Verona

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Verona