Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Verona

Uansett om du besøker Verona i bare noen dager eller flere uker, finnes det en rekke minneverdige ting å se der.

Pakkereiser til Verona

Befolkningen i denne delen av Veneto utgjør omtrent 220 000 mennesker.

Reisemålet ligger 17 kilometer sørvest for San Mauro di Saline og 410 kilometer nord for hovedstaden i landet, Roma.

Sørg for at hele familien har det gøy med en tur innom et par av de barnevennlige attraksjonene du finner i området. La barna slippe fantasien løs på Villabella vannpark, Picoverde badeland og Terme di Giunone.

Hvis du liker dyr og er på besøk i Verona, kan du dra til de mange forskjellige dyrene på Parco Zoo Safari. Hvis du har det travelt, kan du finne informasjonssenteret og hente et kart, så du raskt kan finne høydepunktene i dyreparken.

De ulike vingårdene heromkring vet hvordan man skal vekke sansene. Møt de engasjerte vinmesterne, ta deg et glass utsøkt vin og nyt en fantastisk dag i ferien på Allegrini Azienda Agricola eller Azienda Vinicola Fratelli Fabiano. Når du først har blitt smittet av vin-basillen, kan du også vurdere Montecariano di Gini og Tommasi Viticoltori. Om du vil besøke enda flere vingårder, kan du ta en tur til Montecariano di Gini og Tommasi Viticoltori.

Når du får lyst til å være ute, ta med lunsjen og nyt litt avslapning i Sigurta park.

Fyll lungene med ren luft og fryd deg over naturens gaver i Parco delle cascate og Grotta di Fumane. Kropp og sjel vil være takknemlig for et besøk til Valle delle Sfingi.

Ta med deg familien på en lærerik dag på Museo Nicolis eller Cantina F.lli Zeni vinmuseum, to av de mest populære lokale kulturinstitisjonene. Spør en av de ansatte om guidede turer eller andre begivenheter. Om det ikke står noe spesielt på programmet, kan du bare rusle gjennom de tankevekkende hallene.

Vår naturverden er et storslagent og litt merkelig sted. Hvis du av en eller annen grunn er uenig, bør et besøk til Verona arkeologiske museum og Museo Civico Centro Archeologico Ambientale være nok til å overbevise deg. Museo Geopaleontologico di Camposilvano skilter også med et fascinerende utvalg av kuriositeter.

Ta deg tid til å se nærmere på de fascinerende utstillingene og studere de historiske gjenstandene i AE Baruffaldi-museet.

Julies hus og Scaliger-gravene er absolutt verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Verona rådhus og Juliet's grav. Dra til områdets historiske monumenter og lær om det som var.

Ta deg tid til å besøke Ponte Scaligero og Ponte Pietra, et par flotte og solide konstruksjoner som går over byens kanaler. Ikke dra før du har fått sett et annet utrolig eksempel på byggeteknikk ved Ponte di Pietra.

Disse imponerende boligene var tidligere de private boligene til de viktigste familiene i området. I dag er dørene åpne for alle. Hvis du kan finne en, vil en guidetur være hjelpsom hvis du vil få mest mulig ut av turen innom Giardino Giusti og Scala della Ragione.

Du får kanskje ikke se noen riddere i rustning, men det kan hende du får se et fangehull eller to på Castelvecchio eller St. Peters slott. Utforsk Castelvecchio Museum eller Castello Scaligero for flere historiske innblikk og vakre severdigheter. Castelvecchio Museum og Castello Scaligero er to andre arkitektoniske monumenter som også er ganske så imponerende.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i Basilica di San Zeno Maggiore eller San Lorenzo Maggiore. Hvis du vil utforske noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Santa Maria Antica og San Fermo Maggiore. Du kan også utforske Santa Maria Antica eller San Fermo Maggiore.

Ser du etter noe annerledes? Stikk innom Biblioteca Capitolare, Biblioteca Civica eller Sporting Club Paradiso hestesenter. Tenker du at du har fått sett alt i Verona? Ikke glem Biblioteca Capitolare, Biblioteca Civica og Sporting Club Paradiso hestesenter.

Du vil ikke ha noen problemer med å bestille det beste hotellet i Verona. Expedia kan tilby opptil 183 overnattingsalternativer i denne fantastiske byen.

To alternativer for topprangerte overnattingssteder i Verona er Due Torri Hotel i Piazza Sant Anastasia 4 og Hotel Villa del Quar i Via Quar 12. Hvis disse alternativene ikke matcher kriteriene dine, er Grand Relais The Gentleman of Verona - Guest House og Locanda Ippopotamo to mer økonomiske alternativer som kan være ideelle for deg.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Verona

Vis alle de 2 437 overnattingsstedene i Verona
Hotel Accademia 991 kr
Anmeldelse skrevet 4. jun. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Accademia

Hotel Accademia

Via Scala 12, Verona, VR
   
  4,7 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Kan absolutt anbefalast, perfekt lokalisert, store og komfortable rom med klimaanlegg som fungerte. Fint trimrom og liten takterasse med solsenger. Og sjølvsagt pluss med bobler både som velkomst og til frukost.

  Hotel Leon d'Oro 854 kr
  Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Leon d'Oro

  Hotel Leon d'Oro

  Viale Piave 5, Verona, VR
    
   4,2 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Kunnskapsrike folk i resepsjonen, flott frokostbuffet som var åpen til 10.30 alle dagene, store rom, fin liten uteplass mot «kanal» og egen parkering! Vi hadde tre glimrende netter her! Gangavstand til gamlebyen i Verona og Arena!

   Hotel Mastino 683 kr
   Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Mastino

   Hotel Mastino

   Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
     
    4,0 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Flott hotell med særpreg, god frokost, veldig sentralt, lydisolert til gaten.

    Hotel Milano & Spa 728 kr
    Anmeldelse skrevet 9. mai 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel Milano & Spa

    Hotel Milano & Spa

    Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
      
     4,4 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     Første stopp på en liten rundreise i Emilia Romagna og Toscana. Utrolig hyggelig og imøtekommende personale. Rent og trivelig. Mye for pengene og de tre stjernene sammenlignet med en del andre 3-stjerners hotell.

     Hotel San Marco Fitness Pool & SPA 555 kr
     Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Hotel San Marco Fitness Pool & SPA

     Hotel San Marco Fitness Pool & SPA

     Via San Marco, 11, Verona, VR
       
      4,0 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Vi bestilte dette hotellet for å få tilgang til basseng, ha moderne rom, og parkering. Bassenget var lite og man fikk sjelden plass, rommene og hotellet generelt var mer utdaterte enn forventet og airconditionen bråkte. Var veldig lytte vegger, dersom noen gikk i gangen hørtes det ut som at de var ...

      Grand Hotel 903 kr
      Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Grand Hotel

      Grand Hotel

      Corso Porta Nuova 105, Verona, VR
        
       4,5 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Fint hotell som ligger godt plassert i Verona. Vi hadde rom mot hagen og det var ingen støy. God frokost, med hyggelig betjening. Det var ca 10 min å gå til arena de Verona og 5 min til nærmeste park. Hotellet har en fin hage med både sitteplasser og plen for soling etc.

       The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western 1 097 kr
       Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

       The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

       Corso Porta Nuova 88, Verona, VR
         
        4,6 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Fint hotell. Sentral beliggenhet. Alt i alt bra opphold.

        Best Western CTC Hotel Verona 607 kr
        Anmeldelse skrevet 3. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Best Western CTC Hotel Verona

        Best Western CTC Hotel Verona

        Via Monte Pastello, 28, San Giovanni Lupatoto, VR
          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Nice hotel, clean, close to the highway. The breakfast was not the best. The hotel is located in a industrial area, but we found a restaurant in walking distance. The hotel atmosphere is a little 1980’

         De beste tingene å gjøre i Verona

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Verona