Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Milano

Vis alle leiebiler i Milano

Gode tilbud på leiebiler i Milano

Leiebil Milano

Bilutleie Budapest – Milano er en vakker by som er kjent for å være verdens motehovedstad. Mange nordmenn velger å legge sin ferie til Milano, siden byen har mye spennende å by på. Det er flere steder hvor du kan leie bil i Milano, noe som kan være lurt for å komme seg raskt til de forskjellige attraksjonene og severdighetene.

Når du har bestemt deg for å skaffe leiebil, må du finne en bra leiebil til en gunstig pris. Det er her Expedia kommer inn. Hvis du bruker søkeverktøyet på Expedia.no finner du enkelt en billig leiebil i Milano. Bestill leiebil samtidig som hotell og fly, og du sparer enda mer!

Leie bil på flyplassen

Når du setter deg på et fly til Milano, lander du som oftest på flyplassen Linate eller Malpensa, som er de to største. Linate er den som ligger nærmeste sentrum, du bruker omtrent 30 minutter med leiebil fra flyplassen, mens du fra Malpensa inn til sentrum må regne med å bruke rundt 50 minutter. På begge flyplassene holder flere selskaper som driver med bilutleie til, så det er ikke noe problem å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. En fordel med å hente bilen på flyplassen, er at du kan kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Milano.

Hvilken leiebil bør du velge?

Milano er en ordentlig storby, og det er derfor et par ting du bør tenke over før du bestemmer deg for hvilken leiebil i Milano du skal velge. I sentrum av byen er det mye trafikk og ikke så mange parkeringsplasser, noe som kan gjøre det litt tungvint å ha en stor bil. Dersom du ikke har behov for en større bil med mye bagasjeplass, anbefaler vi at du går for en liten bil som det er enkelt å navigere med i trafikken og som får plass på små parkeringsplasser. Her på Expedia.no vil du uansett hvilken leiebil du ender opp med være sikret en god pris.

Milanos største attraksjoner

Det er utrolig mye flott å se i Milano, men noe du absolutt må få med deg i løpet av oppholdet, er da Vincis ”Nattverden” . Dette verdensberømte bildet dekker en vegg i refektoriet Cenacolo Vinciano, rett ved kirken Santa Maria delle Grazie. Byens mest kjente landemerke, er uten tvil den imponerende domkirken Il Duomo. Fra arbeidet startet på kirken i 1397, tok det hele 500 år før den sto ferdig. Den har hele 135 spir og 3200 statuer bygd inn i taket og fasaden.

Kunst og kultur i Milano

Hvis du er glad i opera, bør du ta turen til det berømte operahuset La Scala i løpet av ferien din. Med leiebil i Milano kommer du deg enkelt dit, og mens du er der kan du også ta turen innom operamuseet i samme bygg. Et annet populært museum i byen, er Pinacoteca di Brera. Dette er Milanos største kunstmuseum, og har blant annet verker av Mantegna, Giovanni Bellini, Bramante og Caravaggio.

Utforsk Milano

Utforsk Milano med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!