Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Milano

Uansett om du ønsker deg en kort ferie eller tenker å være her i lenger tid, så er Milano et fantastisk sted å reise til.

Spar tid og penger med en pakkereise til Milano

Det er svært enkelt å bestille flyreiser og overnatting hos Expedia. Vi er her for å hjelpe smarte feriegjester med å bestille perfekte pakkereiser. Det er mye du kan oppleve i Milano med med pengene du sparer.

Hvis du bestiller en av våre pakkereiser, kan du spare opptil $603.

I vår database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne en reise som møter alle dine behov.

Expedia tilbyr deg noen av de beste prisene for oppholdet i Milano.

Hvis du må endre ferieplanene dine, vil vi godta avbestillingen uten at det påløper gebyrer for nesten alle bestillinger.

Pakkereiser til Milano

I denne delen av Lombardia bor det omkring 1 200 000 personer.

Landets hovedstad, Roma, ligger 480 kilometer sørøst for Milano, mens Zibido San Giacomo ligger 14 kilometer lenger sørvest.

Oppdag barndommens gleder og bli transportert til fantasiens verden på Spazio Oberdan og Piscina Romano Ponzio. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Aqvasport Limbiate og Acquaworld anbefales også av foreldre.

På Acquario Civico kan hele familien lære mer om viktigheten av marin bevaring.

Om du liker firbeinte skapninger og først befinner deg i Milano, bør du ta turen innom dyrene som bor på Safaripark. Du kan ta med deg et kart i infoskranken, slik at du raskt kan finne dyreartene du har lyst til å se.

Forbered deg på spenningen og de høye hastighetene på Pala K Cinisello Balsamo, den fremste racerbanen for motorsport-fanatikere. Kom deg til setet ditt ved banen og lytt til motorene som ruses på Pala K Cinisello Balsamo, den beste destinasjonen i området for motorsport-elskere.

Sett av litt tid til å rusle rundt i Orto Botanico di Brera og Orto Botanico di Cascina Rosa for å lære om blomstene og plantene i regionen. Botanikkinteresserte kan ta en tur til Orto Botanico di Brera og Orto Botanico di Cascina Rosa for å lære mer om noen av blomstene og plantene i regionen.

Pakk en piknikkurv og ta en pause i de frodige omgivelsene i Parco Sempione og Parco delle Basiliche. Slapp av med en god bok i grønne omgivelser i Parco dei Germani og Parco Campo dei Fiori.

Det er viktig for helsen og velværen å bevege seg ute i frisk luft og natur. Hvis du har mulighet til å besøke Monte Stella eller Bosco WWF di Vanzago, behøver du ikke å tenke deg om to ganger. Monte Stella og Bosco WWF di Vanzago er godt likt av utendørsentusiaster.

Sett av litt tid til å utforske noen av de populære kulturinstitusjonene i området. Triennale di Milano og Museo Teatrale alla Scala har flere interessante utstillinger. Du bør også ta en titt på Museo del Teatro alla Scala og Volandia.

Den varierte utstillingen med vitenskapelige nyutviklinger og oppfinnelser på Museo della Scienza e della Tecnologia "Leonardo da Vinci" bør være nok til å holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du fremdeles vil se mer, er Planetario di Milano et annet flott vitenskapssenter som er verdt å ta en titt på. Museo della Scienza e della Tecnologia "Leonardo da Vinci" og Planetario di Milano er godt kjent i området for sine samlinger av vitenskapelige gjenstander og utstillinger.

Du kan finne et variert utvalg av interessante utstillinger på Civico Museo Archeologico eller Museo Civico di Storia Naturale. Om du vil lære deg noe mens du er på ferie, kan du dra og se på de imponerende samlingene og utstillingene på Civico Museo Archeologico og Museo Civico di Storia Naturale.

Setter du pris på kunst? Her kan du oppdage gallerier i alle størrelser. Opplev den kreative atmosfæren på Pinacoteca di Brera eller Padiglione d'Arte Contemporanea. Hvis disse ga deg litt energi, kan du avslutte dagen på Galleria d'Arte Moderna og Museo Diocesano.

Oppdag områdets fortid med en tur til Cimitero Monumentale di Milano og Arco della Pace, bare et par av de interessante historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Università Commerciale Luigi Bocconi og Politecnico di Milano. Dra til områdets gjenværende historiske steder og lær om det som var.

Mange av områdets mest innflytelsesrike menn og kvinner har kalt Villa Reale og Palazzo Reale for sitt «hjem» i årenes løp. Husk å få tatt et par bilder mens du legger merke til den enestående arkitekturen og det fornemme interiøret. Palazzo Marino og Palazzo dei Giureconsulti er et par andre statelige hjem som har mange historier skjult i veggene. Når du er der kan du gå på oppdagelse i de velholdte hagene og lære mer om disse statelige hjemmene.

Du vil finne mange slott og herregårder spredt rundt området. Utkikkspunkter, beskyttende murer og høye tårn ble alle brukt som fundamentale konstruksjoner på Castello Sforzesco, Castello Visconti di San Vito og Castello Visconteo.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt litt stille tenking i Katedralen i Milano og Santa Maria delle Grazie. Hvis du vil undersøke flere religiøse steder, kan du dra til Duomo di Monza og Basilica di Sant'Ambrogio. Du kan også lære mer om Duomo di Monza eller Basilica di Sant'Ambrogio.

Dette områdets mest berømte severdigheter overskygger ofte de mindre kjente, men like så interessante attraksjonene. Et par gode steder du kan begynne med er Biblioteca Ambrosiana og Robinie Golf Club. Hvis du har tid, kan du også besøke Zoate Golf Club og Golf Club Villa Paradiso.

Overnatting i Milano

Hvis du ikke har bestemt deg for hvor du skal bo i Milano, kan du se nærmere på våre overnattingsalternativer i byen. Det finnes 681 forskjellige hoteller og leiligheter å velge mellom i denne spennende byen.

Hotellgjester som kan tenke seg luksus og stil, er garantert flotte opphold på Armani Hotel Milano i Via Manzoni 31 og Four Seasons Hotel Milano i Via Gesu 6/8. Blant de billigere alternativene i Milano finner du også Luxury Suites San Pietro all'Orto 6 og Milanosuites. Luxury Suites San Pietro all'Orto 6 ligger i Via San Pietro All'Orto, 6, mens Milanosuites ligger i Via San Tomaso 6.

Hvis du er i byen bare for en kveld, og kun har tid til å sjekke ut de største attraksjonene i Milano, kan det passe bedre å bo på Bulgari Hotel Milan eller Park Hyatt Milano, som begge ligger i gangavstand fra Katedralen i Milano.


Guide til Milano


De beste hotelltilbudene i Milano

Vis alle de 3 199 overnattingsstedene i Milano
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center 1 597 kr
Anmeldelse skrevet 10. mar. 2019
Mer informasjon
 
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

S.S. 336, Ferno, VA
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Ekstremt god beliggenhet med tanke på flyplassen, men veldig langt unna Milano. Egner seg godt dersom man ankommer sent og skal videre, eller man skal fly tidlig neste dag. Flotte rom og hyggelig personale. Fikk desverre ikke testet frokosten.

  J24 Hotel Milano 607 kr
  Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  J24 Hotel Milano

  J24 Hotel Milano

  Viale Edoardo Jenner 24, Milano, Milano
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Die Mitarbeiter waren sehr freundlich! Das Hotel gut erreichbar! Sehr sauber!

   Hotel Da Vinci 438 kr
   Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018
   Mer informasjon
    
   Hotel Da Vinci

   Hotel Da Vinci

   Via Senigallia 6, Milano, MI
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Vi betalte mindre enn på et norsk vandrerhjem og fikk et rom på 30m2. Frokosten var superb med egen barista. Eneste minus er 10 minutter å gå til t-banen.

    Idea Hotel Milano Malpensa Airport 708 kr
    Anmeldelse skrevet 14. okt. 2018
    Mer informasjon
     
    Idea Hotel Milano Malpensa Airport

    Idea Hotel Milano Malpensa Airport

    Via Della Chiesa, 27, Somma Lombardo, VA
      
     3,6 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Typisk hotell man bor på pga nærhet til flyplass. Store gode rom, fint bad, god frokost, gratis shuttlebuss til flyplassen. Kunne sikkert også tatt shuttlebuss fra flyplassen til hotellet dersom vi hadde sjekket det på forhånd.

     NH Collection Milano President 1 693 kr
     Anmeldelse skrevet 30. mai 2017
     Mer informasjon
      
     NH Collection Milano President

     NH Collection Milano President

     Largo Augusto, 10, Milano, MI
       
      4,4 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Rent og pent hotell, bra service, veldig god frokost. Nær serverdigheter og shopping

      B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio 625 kr
      Anmeldelse skrevet 22. sep. 2018
      Mer informasjon
       
      B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

      B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

      Via Degli Olivetani, 4, Milano, MI
        
       4,2 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Veldig bra hotell til en billig pris. Moderne og rent. Veldig god seng. Kjøpte til frokost som var billig og mye bedre enn mange hotellfrokoster jeg har spist før. Beliggenhet litt usentralt.

       ibis Milano Centro 664 kr
       Anmeldelse skrevet 29. jun. 2019
       Mer informasjon
        
       ibis Milano Centro

       ibis Milano Centro

       Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milano, MI
         
        3,8 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Vel verd pengene og god beliggenhet i forhold til togstasjonen som var viktig. Nær park og svømmehall samt gåavstand fra Brera. God frokost men betjeningen hadde det travelt pga mye gjester.Litt bråk fra gaten,men det gikk greit.

        NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels 857 kr
        Anmeldelse skrevet 21. nov. 2018
        Mer informasjon
         
        NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels

        NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels

        Piazza IV Novembre 3, Milano
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Flott hotell med veldig bra service og frokost.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.