Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Milano

Uansett om du ønsker deg en kort ferie eller tenker å være her i lenger tid, så er Milano et fantastisk sted å reise til.

Pakkereiser til Milano

I denne delen av Lombardia bor det omkring 1 200 000 personer.

Landets hovedstad, Roma, ligger 480 kilometer sørøst for Milano, mens Zibido San Giacomo ligger 14 kilometer lenger sørvest.

Oppdag barndommens gleder og bli transportert til fantasiens verden på Spazio Oberdan og Piscina Romano Ponzio. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Aqvasport Limbiate og Acquaworld anbefales også av foreldre.

På Acquario Civico kan hele familien lære mer om viktigheten av marin bevaring.

Om du liker firbeinte skapninger og først befinner deg i Milano, bør du ta turen innom dyrene som bor på Safaripark. Du kan ta med deg et kart i infoskranken, slik at du raskt kan finne dyreartene du har lyst til å se.

Forbered deg på spenningen og de høye hastighetene på Pala K Cinisello Balsamo, den fremste racerbanen for motorsport-fanatikere. Kom deg til setet ditt ved banen og lytt til motorene som ruses på Pala K Cinisello Balsamo, den beste destinasjonen i området for motorsport-elskere.

Sett av litt tid til å rusle rundt i Orto Botanico di Brera og Orto Botanico di Cascina Rosa for å lære om blomstene og plantene i regionen. Botanikkinteresserte kan ta en tur til Orto Botanico di Brera og Orto Botanico di Cascina Rosa for å lære mer om noen av blomstene og plantene i regionen.

Pakk en piknikkurv og ta en pause i de frodige omgivelsene i Parco Sempione og Parco delle Basiliche. Slapp av med en god bok i grønne omgivelser i Parco dei Germani og Parco Campo dei Fiori.

Det er viktig for helsen og velværen å bevege seg ute i frisk luft og natur. Hvis du har mulighet til å besøke Monte Stella eller Bosco WWF di Vanzago, behøver du ikke å tenke deg om to ganger. Monte Stella og Bosco WWF di Vanzago er godt likt av utendørsentusiaster.

Sett av litt tid til å utforske noen av de populære kulturinstitusjonene i området. Triennale di Milano og Museo Teatrale alla Scala har flere interessante utstillinger. Du bør også ta en titt på Museo del Teatro alla Scala og Volandia.

Den varierte utstillingen med vitenskapelige nyutviklinger og oppfinnelser på Museo della Scienza e della Tecnologia "Leonardo da Vinci" bør være nok til å holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du fremdeles vil se mer, er Planetario di Milano et annet flott vitenskapssenter som er verdt å ta en titt på. Museo della Scienza e della Tecnologia "Leonardo da Vinci" og Planetario di Milano er godt kjent i området for sine samlinger av vitenskapelige gjenstander og utstillinger.

Du kan finne et variert utvalg av interessante utstillinger på Civico Museo Archeologico eller Museo Civico di Storia Naturale. Om du vil lære deg noe mens du er på ferie, kan du dra og se på de imponerende samlingene og utstillingene på Civico Museo Archeologico og Museo Civico di Storia Naturale.

Setter du pris på kunst? Her kan du oppdage gallerier i alle størrelser. Opplev den kreative atmosfæren på Pinacoteca di Brera eller Padiglione d'Arte Contemporanea. Hvis disse ga deg litt energi, kan du avslutte dagen på Galleria d'Arte Moderna og Museo Diocesano.

Oppdag områdets fortid med en tur til Cimitero Monumentale di Milano og Arco della Pace, bare et par av de interessante historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Università Commerciale Luigi Bocconi og Politecnico di Milano. Dra til områdets gjenværende historiske steder og lær om det som var.

Mange av områdets mest innflytelsesrike menn og kvinner har kalt Villa Reale og Palazzo Reale for sitt «hjem» i årenes løp. Husk å få tatt et par bilder mens du legger merke til den enestående arkitekturen og det fornemme interiøret. Palazzo Marino og Palazzo dei Giureconsulti er et par andre statelige hjem som har mange historier skjult i veggene. Når du er der kan du gå på oppdagelse i de velholdte hagene og lære mer om disse statelige hjemmene.

Du vil finne mange slott og herregårder spredt rundt området. Utkikkspunkter, beskyttende murer og høye tårn ble alle brukt som fundamentale konstruksjoner på Castello Sforzesco, Castello Visconti di San Vito og Castello Visconteo.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt litt stille tenking i Katedralen i Milano og Santa Maria delle Grazie. Hvis du vil undersøke flere religiøse steder, kan du dra til Duomo di Monza og Basilica di Sant'Ambrogio. Du kan også lære mer om Duomo di Monza eller Basilica di Sant'Ambrogio.

Dette områdets mest berømte severdigheter overskygger ofte de mindre kjente, men like så interessante attraksjonene. Et par gode steder du kan begynne med er Biblioteca Ambrosiana og Robinie Golf Club. Hvis du har tid, kan du også besøke Zoate Golf Club og Golf Club Villa Paradiso.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal bo i Milano, kan du se nærmere på vårt hotelltilbud i byen. Det finnes 598 forskjellige overnattingssteder å velge mellom på dette populære reisemålet.

Luksuriøse hotellvalg som for eksempel Armani Hotel Milano, som ligger i Via Manzoni 31, og Four Seasons Hotel Milano, som ligger i Via Gesu 6/8, vil garantert oppfylle ønskene til også de mest kravstore reisende.

Dersom disse ikke er egnet for ønskene dine, er Heart Milan Apartments - Central Station og Milanosuites to billigere alternativer som kan være ideelle for deg.

Et annet flott alternativ er å bo i nærheten av Katedralen i Milano ved å bestille overnatting på Bulgari Hotel Milan, som ligger kun 0,7 kilometer unna. Et annet populært alternativ er Mandarin Oriental, Milan, som ligger 0,6 kilometer fra Katedralen i Milano.


Guide til Milano


De beste tilbudene på fly + hotell Milano

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Milano

Vis alle de 3 742 overnattingsstedene i Milano
Hotel Da Vinci 535 kr
Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Da Vinci

Hotel Da Vinci

Via Senigallia 6, Milano, MI
   
  4,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Stort konferansehotell brukt til turister om sommeren. Billig og bra. Kort vei inn til Milano sentrum, 10 minutter å gå og 15 minutter med metroen.

  Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center 1 221 kr
  Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

  Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center

  S.S. 336, Ferno, VA
    
   4,3 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Avløpet i badekaret var tett.

   Uptown Palace 1 249 kr
   Anmeldelse skrevet 26. sep. 2018
   Mer informasjon
    
   Uptown Palace

   Uptown Palace

   Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
     
    4,4 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Perfect location to explore Milan. Walking distance to the Duomo. Modern hotel with comfortable rooms. We had a junior suite, which was clean, modern interior, quite and good AC. Not impressed by the breakfast, but the service on the hotel was good.

    Michelangelo Hotel 1 090 kr
    Anmeldelse skrevet 27. jun. 2018
    Mer informasjon
     
    Michelangelo Hotel

    Michelangelo Hotel

    Piazza Luigi di Savoia, 6, Milano, MI
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     helt greit hotell,,litt dyr frokost 30 euro (for 2) de vi snakket med på hotellet var helt ok

     NH Milano Touring 1 321 kr
     Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     NH Milano Touring

     NH Milano Touring

     Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milano, MI
       
      4,2 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Hotellet har alt man trenger! Fin beliggenhet om man er komfortabelt med å ta t-banen eller liknende 2 stop for å komme til sentrum.

      NH Collection Milano President 2 054 kr
      Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      NH Collection Milano President

      NH Collection Milano President

      Largo Augusto, 10, Milano, MI
        
       4,4 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Really enjoyed our stay. Second time staying at this hotel. Upon departure they kept our luggage all day and allowed us to use a room late that same day to freshen up before heading up to the airport.

       Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport 595 kr
       Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport

       Holiday Inn Express Milan - Malpensa Airport

       Via de Pinedo Ang., Via Oldrini Case Nuove, Somma Lombardo, VA
         
        4,1 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Hotellet er som et typisk amerikansk flyplasshotell. Rommet var helt fint. Frokosten var grei nok, men også amerikansk preget, lite fra italiensk kjøkken. Ikke kjøleskap på rom, isbitmaskin nede. Gratis shuttlebuss ca 250meter å gå.(buss-stopp: Case Nuove) Skal du til terminal 1 går du på på samme ...

        Hotel Berna 914 kr
        Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Berna

        Hotel Berna

        Via Torriani Napo 18, Milano, MI
          
         4,6 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Veldig god behandling dvs. servicenivå ut over det vanlige.

         De beste tingene å gjøre i Milano

         Se de 31 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Milano