Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Roma

Uansett om du reiser alene, med kjæresten eller med hele familien, kommer alle de fantastiske kulturelle og historiske attraksjonene i Roma til å falle i smak.

Spar tid og penger med en pakkereise til Roma

Expedia har pakkereiser med fly og hotell du kan spare både tid og penger på. Bestilling av fly og hotell er en viktig del av ferieplanleggingen. Hos oss kan du sette sammen et pakketilbud som forenkler prosessen og sparer deg penger. Hva skal du og familien finne på i Roma med pengene som blir til overs?

Feriegjester som bestiller et pakketilbud kan spare så mye som $603.

I vår internasjonale database finner du rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å søke blant.

Reisen til Roma vil bli enda bedre med Expedias priser.

Du kan avbestille eller endre nesten alle hotellbestillinger, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Roma

Befolkningsstørrelsen i denne delen av Roma er omtrent 2 300 000.

Rainbow MagicLand og Zoomarine er ypperlige steder for litt tid med barna. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Explora barnemuseum og Hydromania gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til undervannsplanter, vet du aldri hva du får se på Mediterraneum Aquarium Roma.

Du vil ha det kjempemoro i selskap med de små og store dyrene på Bioparco di Roma. Ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du kjapt finner det du vil se.

Vin-entusiaster som har kommet hit bør tenke på å besøke Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Ta en spasertur gjennom vingårdene og smak på det nyeste utvalget. Hvis du er på utkikk etter den perfekte suveniren, kan du avtale å få en boks sendt hjem til inngangsdøren din. Hvis du er på besøk i Roma, kan du ta en tur til Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino hvis du har lyst til å se hvordan man lager vin.

Botanisk hage spiller en stor rolle i å beskytte områdets botaniske arter. Ta turen innom for å oppleve de velstelte hagene.

Ta med noe å spise og nyt de stille og grønne omgivelsene i Villa Borghese og Vatikanhagen. Det er også masse plass til å slappe av i gresset ved Parco di Villa Glori og Passeggiata del Gianicolo.

Albano-sjøen og Nemi-sjøen er flott for flotte gåturer og å se på det lokale dyrelivet. Hvis været tillater det frister det kanskje å ta en dukkert.

Ønsker du å komme deg bort fra det stressende bylivet? Ta en utflukt til Caracalla-badene og Lupercale. Naturelskere vil også få en flott opplevelse i Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica anbefales også av naturinteresserte.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mangfoldige museene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du utforsker utstillingene på MAXXI - Nasjonalt museum for det 21 århundre og Museo Napoleonico. Andre interessante steder er Museo degli Strumenti Musicali og Zagarolo leketøysmuseum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige gjenstander og modeller på Observatoriet i Roma bør holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du vil lære enda mer, er INAF Osservatorio Astronomico di Roma et annet fascinerende vitenskapsmuseum som er verdt et besøk. Observatoriet i Roma og INAF Osservatorio Astronomico di Roma er godt kjent i regionen for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, kan man se at at det ligger mye omtanke bak samlingene på Capitoline museum og Museum for romersk sivilisasjon. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Du kan også besøke Crypta Balbi og Ara Pacis.

Roma myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Besøk Vatikanmuseene og Castel Sant'Angelo for å se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Nasjonalgalleriet for moderne kunst og Galleria Borghese.

Ta en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra flere år siden på Trajans marked eller Montemartini museum. Museo Centrale del Risorgimento og Frigjøringsmuseet er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Museo Centrale del Risorgimento eller Frigjøringsmuseet.

Romersk forum og Colosseum er verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Pantheon og Spansketrappen. Dra til områdets historiske steder og start historietimen.

Ta deg tid til å besøke Ponte Milvio eller Ponte Sisto, som er to stolte eksempler på god byggeteknikk. Du kommer helt sikkert til å nyte utsikten! Du kunne også gå over Ponte Sant'Angelo eller Ponte Vittorio Emanuele II. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene nedenfor.

Noen av områdets mektigste familier har kalt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for sitt «hjem». Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer de utrolige detaljene og det vidunderlige interiøret. Palazzo Barberini og Palazzo Chigi er to andre fantastiske hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å vandre rundt de velholdte hagene og lytte til historiene om disse storslåtte hjemmene.

Etter en morgen på et par av de lokale slottene, kan du enkelt forestille deg hvordan både adelen og landsstrykere levde i regionen. Kjenn etter om du kan føle de rastløse spøkelsene til adelsfolkene fra gamle dager mens du lærer om sagaene og legendene fra Castello di Giulio II og Lunghezza slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i St. Peters basilika eller Basilica di Santa Maria Maggiore. Hvis du er interessert i å se på et par flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell. Du kan også lære mer om Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å stikke innom et par av Roma's mindre kjente attraksjoner. Parco di Roma golfklubb og Biblioteca Apostolica Vaticana er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Roma nasjonale sentralbibliotek og Parioli tennisklubb.

For å få mest mulig ut av reisen din til denne fantastiske byen, kan du vurdere å bestille rom på et av de 2806 overnattingsstedene i Roma. Det gjør du enklest med Expedias overnattingsguide, som vil hjelpe deg med å finne det riktige overnattingsstedet.

Dersom du skal markere noe som er spesielt for deg, burde du se nærmere på fasilitetene på Rocco Forte Hotel De Russie i Via del Babuino 9 og Hassler Roma i Piazza Della Trinita Dei Monti 6. Alternativt er Manfredi Luxury Apartments i Palazzo Manfredi Via Labicana 125 og Palazzo Scanderbeg i Piazza Scanderbeg 117 to mer budsjettvennlige valg du kan ta en titt på.

Hvis du og dine reisekamerater er i byen bare for en kveld, og kun har begrenset med tid til å besøke de største attraksjonene i Roma, kan det være enklere å bo på Amalia Vaticano Hotel eller Gran Melia Rome, som begge ligger i gangavstand fra St. Peters basilika.


Guide til Roma


De beste hotelltilbudene i Roma

Vis alle de 10 235 overnattingsstedene i Roma
Hotel Quirinale 1 046 kr
Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Roma, RM
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Alt er bra bortsett fra frokost. Samme mat hver dag. Hils til Emmanuel C. og Diop som er alltid blid, hyggelig og hjelpsom.

  Hilton Garden Inn Rome Airport 1 339 kr
  Anmeldelse skrevet 18. nov. 2018
  Mer informasjon
   
  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Hilton Garden Inn Rome Airport

  Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, RM
    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Helt ok hotell. Stort og fint hotellrom med veldig myk seng. Ikke den beste flyplassbeliggenheten, men det kjører en gratis buss hvert 15. minutt, så det var topp.

   Hilton Rome Airport 1 780 kr
   Anmeldelse skrevet 1. mai 2019
   Mer informasjon
    
   Hilton Rome Airport

   Hilton Rome Airport

   Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
     
    3,8 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Lett tilgjengelig hotell for en enkel overnatting i forbindelse med flyreise. Skuffende i 2019 at det ikke er gratis wifi.

    iQ Hotel Roma 1 077 kr
    Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019
    Mer informasjon
     
    iQ Hotel Roma

    iQ Hotel Roma

    Via Firenze, 8, Roma, RM
      
     4,7 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Moderne og renslige rom. Stort utvalg ved frokosten og den kan nytes på en fin takterrasse. Serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Bra beliggenhet iforhold til togstasjonen og en rusle- eller taxitur unna det meste. Gratis vann hver dag i minibaren. En god opplevelse og et hotell som anbefales!

     Hotel Artemide 1 590 kr
     Anmeldelse skrevet 25. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Hotel Artemide

     Hotel Artemide

     Via Nazionale 22, Roma, RM
       
      4,8 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Bra hotel i flott strøk- nice rooftop restaurant

      Hotel Pulitzer Roma 773 kr
      Anmeldelse skrevet 10. nov. 2017
      Mer informasjon
       
      Hotel Pulitzer Roma

      Hotel Pulitzer Roma

      Viale Guglielmo Marconi, 905, Roma, RM
        
       4,3 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Vi fikk først ikke det rommet vi hadde forspeilet oss. Det var en skuffelse, men de ordnet raskt opp i det og vi fikk et fint rom. Vi hadde et kjempe fint opphold der! Hotellet hadde alle faciliteter vi ønsket oss. Rommet hadde sentral og fin beliggenhet

       Sheraton Roma Hotel & Conference Center 671 kr
       Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Sheraton Roma Hotel & Conference Center

       Sheraton Roma Hotel & Conference Center

       Viale Del Pattinaggio 100, Roma, RM
         
        3,8 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Fint hotell med fint bassengområde. Maten var god på frokostbordet. Til middag var det middelmådig og litt slett service. Er man kelner, vet man at damer skal serveres først og ikke bare slenge fra seg en plett med mat på bordet. Man lar en av gjestene smake på vinen før man sjenker og ikke bare ...

        Best Western Hotel Rome Airport 915 kr
        Anmeldelse skrevet 12. jul. 2018
        Mer informasjon
         
        Best Western Hotel Rome Airport

        Best Western Hotel Rome Airport

        Via Portuense, 2465, Fiumicino, RM
          
         3,8 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Rent og moderne hotell med fint bassengområde. God frokost. Kort vei til flyplass og shoppingsentre.

         De beste tilbudene på fly + hotell Roma

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Roma

         Se de 117 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Roma