Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Roma

Uansett om du reiser alene, med kjæresten eller med hele familien, kommer alle de fantastiske kulturelle og historiske attraksjonene i Roma til å falle i smak.

Pakkereiser til Roma

Befolkningsstørrelsen i denne delen av Roma er omtrent 2 300 000.

Rainbow MagicLand og Zoomarine er ypperlige steder for litt tid med barna. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Explora barnemuseum og Hydromania gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til undervannsplanter, vet du aldri hva du får se på Mediterraneum Aquarium Roma.

Du vil ha det kjempemoro i selskap med de små og store dyrene på Bioparco di Roma. Ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du kjapt finner det du vil se.

Vin-entusiaster som har kommet hit bør tenke på å besøke Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Ta en spasertur gjennom vingårdene og smak på det nyeste utvalget. Hvis du er på utkikk etter den perfekte suveniren, kan du avtale å få en boks sendt hjem til inngangsdøren din. Hvis du er på besøk i Roma, kan du ta en tur til Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino hvis du har lyst til å se hvordan man lager vin.

Botanisk hage spiller en stor rolle i å beskytte områdets botaniske arter. Ta turen innom for å oppleve de velstelte hagene.

Ta med noe å spise og nyt de stille og grønne omgivelsene i Villa Borghese og Vatikanhagen. Det er også masse plass til å slappe av i gresset ved Parco di Villa Glori og Passeggiata del Gianicolo.

Albano-sjøen og Nemi-sjøen er flott for flotte gåturer og å se på det lokale dyrelivet. Hvis været tillater det frister det kanskje å ta en dukkert.

Ønsker du å komme deg bort fra det stressende bylivet? Ta en utflukt til Caracalla-badene og Lupercale. Naturelskere vil også få en flott opplevelse i Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica anbefales også av naturinteresserte.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mangfoldige museene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du utforsker utstillingene på MAXXI - Nasjonalt museum for det 21 århundre og Museo Napoleonico. Andre interessante steder er Museo degli Strumenti Musicali og Zagarolo leketøysmuseum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige gjenstander og modeller på Observatoriet i Roma bør holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du vil lære enda mer, er INAF Osservatorio Astronomico di Roma et annet fascinerende vitenskapsmuseum som er verdt et besøk. Observatoriet i Roma og INAF Osservatorio Astronomico di Roma er godt kjent i regionen for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, kan man se at at det ligger mye omtanke bak samlingene på Capitoline museum og Museum for romersk sivilisasjon. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Du kan også besøke Crypta Balbi og Ara Pacis.

Roma myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Besøk Vatikanmuseene og Castel Sant'Angelo for å se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Nasjonalgalleriet for moderne kunst og Galleria Borghese.

Ta en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra flere år siden på Trajans marked eller Montemartini museum. Museo Centrale del Risorgimento og Frigjøringsmuseet er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Museo Centrale del Risorgimento eller Frigjøringsmuseet.

Romersk forum og Colosseum er verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Pantheon og Spansketrappen. Dra til områdets historiske steder og start historietimen.

Ta deg tid til å besøke Ponte Milvio eller Ponte Sisto, som er to stolte eksempler på god byggeteknikk. Du kommer helt sikkert til å nyte utsikten! Du kunne også gå over Ponte Sant'Angelo eller Ponte Vittorio Emanuele II. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene nedenfor.

Noen av områdets mektigste familier har kalt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for sitt «hjem». Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer de utrolige detaljene og det vidunderlige interiøret. Palazzo Barberini og Palazzo Chigi er to andre fantastiske hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å vandre rundt de velholdte hagene og lytte til historiene om disse storslåtte hjemmene.

Etter en morgen på et par av de lokale slottene, kan du enkelt forestille deg hvordan både adelen og landsstrykere levde i regionen. Kjenn etter om du kan føle de rastløse spøkelsene til adelsfolkene fra gamle dager mens du lærer om sagaene og legendene fra Castello di Giulio II og Lunghezza slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i St. Peters basilika eller Basilica di Santa Maria Maggiore. Hvis du er interessert i å se på et par flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell. Du kan også lære mer om Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å stikke innom et par av Roma's mindre kjente attraksjoner. Parco di Roma golfklubb og Biblioteca Apostolica Vaticana er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Roma nasjonale sentralbibliotek og Parioli tennisklubb.

For å få mest mulig ut av reisen din til denne fantastiske byen, kan du vurdere å bestille rom på et av de 2806 overnattingsstedene i Roma. Det gjør du enklest med Expedias overnattingsguide, som vil hjelpe deg med å finne det riktige overnattingsstedet.

Dersom du skal markere noe som er spesielt for deg, burde du se nærmere på fasilitetene på Rocco Forte Hotel De Russie i Via del Babuino 9 og Hassler Roma i Piazza Della Trinita Dei Monti 6.

Alternativt er Manfredi Luxury Apartments i Palazzo Manfredi Via Labicana 125 og Palazzo Scanderbeg i Piazza Scanderbeg 117 to mer budsjettvennlige valg du kan ta en titt på.

Hvis du og dine reisekamerater er i byen bare for en kveld, og kun har begrenset med tid til å besøke de største attraksjonene i Roma, kan det være enklere å bo på Amalia Vaticano Hotel eller Gran Melia Rome, som begge ligger i gangavstand fra St. Peters basilika.


Guide til Roma


De beste tilbudene på fly + hotell Roma

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Roma

Vis alle de 11 215 overnattingsstedene i Roma
Hotel Quirinale 804 kr
Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Roma, RM
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Beliggenheten og servicen var helt topp. Behjelpelige med bestilling av drosje og oppgradering. Ingenting å klage på.

  NH Collection Roma Palazzo Cinquecento 1 729 kr
  Anmeldelse skrevet 6. jun. 2018
  Mer informasjon
   
  NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

  NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

  Piazza Dei Cinquecento, 90, Roma
    
   4,5 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Hotellet lever i all hovedsak opp til forventningene. Flott rom, trivelige og hjelpsomme ansatte og nærmest perfekt beliggenhet med tanke på å flytte seg raskt rundt i byen.

   Best Western Plus Hotel Universo 792 kr
   Anmeldelse skrevet 25. feb. 2019
   Mer informasjon
    
   Best Western Plus Hotel Universo

   Best Western Plus Hotel Universo

   Via Principe Amedeo 5/B, Roma, RM
     
    4,3 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Overnattet 5 døgn her. Vi hadde et deluxe-rom, med bad nede og soverom oppe. + god plass, ok størrelse på bad, sentral beliggenhet (med gode sko kan du fint gå til flere av severdighetene i Roma), ok frokost - hørte støy fra gangen (vårt rom var i en ende av bygget), noe slitt, lekk dusj, håndklærne ...

    Hotel Artemide 1 367 kr
    Anmeldelse skrevet 25. jun. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel Artemide

    Hotel Artemide

    Via Nazionale 22, Roma, RM
      
     4,8 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Bra hotel i flott strøk- nice rooftop restaurant

     Hilton Rome Airport 1 562 kr
     Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019
     Mer informasjon
      
     Hilton Rome Airport

     Hilton Rome Airport

     Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
       
      3,8 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Praktisk og greit med direkte adgang til begge terminaler på FCO. Bra fasiliteter for barn.

      iQ Hotel Roma 781 kr
      Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019
      Mer informasjon
       
      iQ Hotel Roma

      iQ Hotel Roma

      Via Firenze, 8, Roma, RM
        
       4,7 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Moderne og renslige rom. Stort utvalg ved frokosten og den kan nytes på en fin takterrasse. Serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Bra beliggenhet iforhold til togstasjonen og en rusle- eller taxitur unna det meste. Gratis vann hver dag i minibaren. En god opplevelse og et hotell som anbefales!

       UNAHOTELS Decò Roma 1 188 kr
       Anmeldelse skrevet 13. jun. 2019
       Mer informasjon
        
       UNAHOTELS Decò Roma

       UNAHOTELS Decò Roma

       Via Giovanni Amendola, 57, Roma, RM
         
        4,4 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        I am all in all very satisfied with my 3 day stay. The location is perfect if you want easy access from the train station, and Spanish Steps and Colosseum are only 30 minutes away on foot. I had dinner one evening at the hotel and breakfast all days. The food, drinks and service were all very good. ...

        Hotel Raffaello 649 kr
        Anmeldelse skrevet 1. okt. 2018
        Mer informasjon
         
        Hotel Raffaello

        Hotel Raffaello

        Via Urbana 3/5, Roma, RM
          
         4,5 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Bra og rimelig sted å bo. Sentralt og nær alle attraksjoner i Roma.

         De beste tingene å gjøre i Roma

         Se de 92 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Roma