Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Roma

Uansett om du reiser alene, med kjæresten eller med hele familien, kommer alle de fantastiske kulturelle og historiske attraksjonene i Roma til å falle i smak.

Spar tid og penger med en pakkereise til Roma

Expedia har pakkereiser med fly og hotell du kan spare både tid og penger på. Bestilling av fly og hotell er en viktig del av ferieplanleggingen. Hos oss kan du sette sammen et pakketilbud som forenkler prosessen og sparer deg penger. Hva skal du og familien finne på i Roma med pengene som blir til overs?

Feriegjester som bestiller et pakketilbud kan spare så mye som $603.

I vår internasjonale database finner du rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å søke blant.

Reisen til Roma vil bli enda bedre med Expedias priser.

Du kan avbestille eller endre nesten alle hotellbestillinger, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Roma

Befolkningsstørrelsen i denne delen av Roma er omtrent 2 300 000.

Rainbow MagicLand og Zoomarine er ypperlige steder for litt tid med barna. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Explora barnemuseum og Hydromania gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til undervannsplanter, vet du aldri hva du får se på Mediterraneum Aquarium Roma.

Du vil ha det kjempemoro i selskap med de små og store dyrene på Bioparco di Roma. Ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du kjapt finner det du vil se.

Vin-entusiaster som har kommet hit bør tenke på å besøke Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Ta en spasertur gjennom vingårdene og smak på det nyeste utvalget. Hvis du er på utkikk etter den perfekte suveniren, kan du avtale å få en boks sendt hjem til inngangsdøren din. Hvis du er på besøk i Roma, kan du ta en tur til Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino hvis du har lyst til å se hvordan man lager vin.

Botanisk hage spiller en stor rolle i å beskytte områdets botaniske arter. Ta turen innom for å oppleve de velstelte hagene.

Ta med noe å spise og nyt de stille og grønne omgivelsene i Villa Borghese og Vatikanhagen. Det er også masse plass til å slappe av i gresset ved Parco di Villa Glori og Passeggiata del Gianicolo.

Albano-sjøen og Nemi-sjøen er flott for flotte gåturer og å se på det lokale dyrelivet. Hvis været tillater det frister det kanskje å ta en dukkert.

Ønsker du å komme deg bort fra det stressende bylivet? Ta en utflukt til Caracalla-badene og Lupercale. Naturelskere vil også få en flott opplevelse i Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica anbefales også av naturinteresserte.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mangfoldige museene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du utforsker utstillingene på MAXXI - Nasjonalt museum for det 21 århundre og Museo Napoleonico. Andre interessante steder er Museo degli Strumenti Musicali og Zagarolo leketøysmuseum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige gjenstander og modeller på Observatoriet i Roma bør holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du vil lære enda mer, er INAF Osservatorio Astronomico di Roma et annet fascinerende vitenskapsmuseum som er verdt et besøk. Observatoriet i Roma og INAF Osservatorio Astronomico di Roma er godt kjent i regionen for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, kan man se at at det ligger mye omtanke bak samlingene på Capitoline museum og Museum for romersk sivilisasjon. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Du kan også besøke Crypta Balbi og Ara Pacis.

Roma myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Besøk Vatikanmuseene og Castel Sant'Angelo for å se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Nasjonalgalleriet for moderne kunst og Galleria Borghese.

Ta en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra flere år siden på Trajans marked eller Montemartini museum. Museo Centrale del Risorgimento og Frigjøringsmuseet er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Museo Centrale del Risorgimento eller Frigjøringsmuseet.

Romersk forum og Colosseum er verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Pantheon og Spansketrappen. Dra til områdets historiske steder og start historietimen.

Ta deg tid til å besøke Ponte Milvio eller Ponte Sisto, som er to stolte eksempler på god byggeteknikk. Du kommer helt sikkert til å nyte utsikten! Du kunne også gå over Ponte Sant'Angelo eller Ponte Vittorio Emanuele II. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene nedenfor.

Noen av områdets mektigste familier har kalt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for sitt «hjem». Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer de utrolige detaljene og det vidunderlige interiøret. Palazzo Barberini og Palazzo Chigi er to andre fantastiske hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å vandre rundt de velholdte hagene og lytte til historiene om disse storslåtte hjemmene.

Etter en morgen på et par av de lokale slottene, kan du enkelt forestille deg hvordan både adelen og landsstrykere levde i regionen. Kjenn etter om du kan føle de rastløse spøkelsene til adelsfolkene fra gamle dager mens du lærer om sagaene og legendene fra Castello di Giulio II og Lunghezza slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i St. Peters basilika eller Basilica di Santa Maria Maggiore. Hvis du er interessert i å se på et par flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell. Du kan også lære mer om Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å stikke innom et par av Roma's mindre kjente attraksjoner. Parco di Roma golfklubb og Biblioteca Apostolica Vaticana er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Roma nasjonale sentralbibliotek og Parioli tennisklubb.

Overnatting i Roma

Som hovedstad i Italia har Roma mange forskjellige sorter overnattingssteder, fra flotte hoteller til romslige leiligheter, slik at du alltid kan finne et sted som passer for den typen storbyferie du drømmer om.

Du bør sjekke ut prisene og fasilitetene på Rocco Forte Hotel De Russie i Via del Babuino 9 og THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, som ligger i Via del Vantaggio 14. Hvis du ser etter et rimeligere alternativ, kan Manfredi Luxury Apartments i Palazzo Manfredi Via Labicana 125 eller Mood 44 i Vicolo della Torretta, 44 passe bedre til behovene dine.

Mens du er på ferie i Roma, vil du ha lyst å ta en tur til Romersk forum, så et annet alternativ er å bo i gangavstand fra denne populære attraksjonen. Trevi Palace Luxury Apartments ligger kun 0,9 kilometer unna. Et annet populært alternativ er The Telegraph Suites, omtrent 0,5 kilometer unna.


Guide til Roma


De beste hotelltilbudene i Roma

Vis alle de 9 400 overnattingsstedene i Roma
Hotel Quirinale 831 kr
Anmeldelse skrevet 26. mai 2019
Mer informasjon
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Roma, RM
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Sentralt og rent. Hyggelig personalet... Bære preg av slitasje

  Domus Del Corso Spagna 446 kr
  Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019
  Mer informasjon
   
  Domus Del Corso Spagna

  Domus Del Corso Spagna

  24 Via del Corso, Roma
    
   3,8 av 5
   0.0 av 5.0 Stjerner

   Staff was terrific. Breakfast was very good. Location was central.

   Hilton Garden Inn Rome Airport 1 438 kr
   Anmeldelse skrevet 18. nov. 2018
   Mer informasjon
    
   Hilton Garden Inn Rome Airport

   Hilton Garden Inn Rome Airport

   Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, RM
     
    4,1 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Helt ok hotell. Stort og fint hotellrom med veldig myk seng. Ikke den beste flyplassbeliggenheten, men det kjører en gratis buss hvert 15. minutt, så det var topp.

    Hilton Rome Airport 1 827 kr
    Anmeldelse skrevet 1. mai 2019
    Mer informasjon
     
    Hilton Rome Airport

    Hilton Rome Airport

    Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
      
     3,8 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Lett tilgjengelig hotell for en enkel overnatting i forbindelse med flyreise. Skuffende i 2019 at det ikke er gratis wifi.

     Domus Del Corso Flaminio 496 kr
     Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     Domus Del Corso Flaminio

     Domus Del Corso Flaminio

     Piazzale Flaminio 19, Roma
       
      4,2 av 5
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Great location not no cooking facilities. Room was comfortable and cleaned every day with fresh towels,

      Grand Hotel Tiberio 587 kr
      Anmeldelse skrevet 21. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Grand Hotel Tiberio

      Grand Hotel Tiberio

      Via Lattanzio 51, Roma, RM
        
       4,1 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Hotellet hadde en svært bra standard, men uteområdene kunne vært bedre vedlikehold. "Poolen" hadde nok vært uten vann lenge! Frokosten var ypperlig. Shuttlebussen til og fra sentrum hadde svært begrenset kapasitet, og vi opplevde at vi ikke fikk plass mer enn en dag, til tross for en ukes opphold. ...

       iQ Hotel Roma 1 098 kr
       Anmeldelse skrevet 3. mai 2019
       Mer informasjon
        
       iQ Hotel Roma

       iQ Hotel Roma

       Via Firenze, 8, Roma, RM
         
        4,7 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Kjempeflott hotell!!! Nytt, rent og pent! Sentral beliggenhet.

        The Hive Hotel 628 kr
        Anmeldelse skrevet 6. okt. 2018
        Mer informasjon
         
        The Hive Hotel

        The Hive Hotel

        Via Torino 6, Roma, Roma
          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Excellent lication close to railway and metro. I like to walk and Only 15 walk to colloseum and the other sights. Very service minded personell. I have found my hotel in rome.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.