Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Roma

Uansett om du reiser alene, med kjæresten eller med hele familien, kommer alle de fantastiske kulturelle og historiske attraksjonene i Roma til å falle i smak.

Spar tid og penger med en pakkereise til Roma

Expedia har pakkereiser med fly og hotell du kan spare både tid og penger på. Bestilling av fly og hotell er en viktig del av ferieplanleggingen. Hos oss kan du sette sammen et pakketilbud som forenkler prosessen og sparer deg penger. Hva skal du og familien finne på i Roma med pengene som blir til overs?

Feriegjester som bestiller et pakketilbud kan spare så mye som $603.

I vår internasjonale database finner du rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å søke blant.

Reisen til Roma vil bli enda bedre med Expedias priser.

Du kan avbestille eller endre nesten alle hotellbestillinger, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Roma

Befolkningsstørrelsen i denne delen av Roma er omtrent 2 300 000.

Rainbow MagicLand og Zoomarine er ypperlige steder for litt tid med barna. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Explora barnemuseum og Hydromania gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til undervannsplanter, vet du aldri hva du får se på Mediterraneum Aquarium Roma.

Du vil ha det kjempemoro i selskap med de små og store dyrene på Bioparco di Roma. Ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du kjapt finner det du vil se.

Vin-entusiaster som har kommet hit bør tenke på å besøke Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Ta en spasertur gjennom vingårdene og smak på det nyeste utvalget. Hvis du er på utkikk etter den perfekte suveniren, kan du avtale å få en boks sendt hjem til inngangsdøren din. Hvis du er på besøk i Roma, kan du ta en tur til Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino hvis du har lyst til å se hvordan man lager vin.

Botanisk hage spiller en stor rolle i å beskytte områdets botaniske arter. Ta turen innom for å oppleve de velstelte hagene.

Ta med noe å spise og nyt de stille og grønne omgivelsene i Villa Borghese og Vatikanhagen. Det er også masse plass til å slappe av i gresset ved Parco di Villa Glori og Passeggiata del Gianicolo.

Albano-sjøen og Nemi-sjøen er flott for flotte gåturer og å se på det lokale dyrelivet. Hvis været tillater det frister det kanskje å ta en dukkert.

Ønsker du å komme deg bort fra det stressende bylivet? Ta en utflukt til Caracalla-badene og Lupercale. Naturelskere vil også få en flott opplevelse i Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica anbefales også av naturinteresserte.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mangfoldige museene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du utforsker utstillingene på MAXXI - Nasjonalt museum for det 21 århundre og Museo Napoleonico. Andre interessante steder er Museo degli Strumenti Musicali og Zagarolo leketøysmuseum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige gjenstander og modeller på Observatoriet i Roma bør holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du vil lære enda mer, er INAF Osservatorio Astronomico di Roma et annet fascinerende vitenskapsmuseum som er verdt et besøk. Observatoriet i Roma og INAF Osservatorio Astronomico di Roma er godt kjent i regionen for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, kan man se at at det ligger mye omtanke bak samlingene på Capitoline museum og Museum for romersk sivilisasjon. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Du kan også besøke Crypta Balbi og Ara Pacis.

Roma myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Besøk Vatikanmuseene og Castel Sant'Angelo for å se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Nasjonalgalleriet for moderne kunst og Galleria Borghese.

Ta en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra flere år siden på Trajans marked eller Montemartini museum. Museo Centrale del Risorgimento og Frigjøringsmuseet er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Museo Centrale del Risorgimento eller Frigjøringsmuseet.

Romersk forum og Colosseum er verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Pantheon og Spansketrappen. Dra til områdets historiske steder og start historietimen.

Ta deg tid til å besøke Ponte Milvio eller Ponte Sisto, som er to stolte eksempler på god byggeteknikk. Du kommer helt sikkert til å nyte utsikten! Du kunne også gå over Ponte Sant'Angelo eller Ponte Vittorio Emanuele II. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene nedenfor.

Noen av områdets mektigste familier har kalt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for sitt «hjem». Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer de utrolige detaljene og det vidunderlige interiøret. Palazzo Barberini og Palazzo Chigi er to andre fantastiske hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å vandre rundt de velholdte hagene og lytte til historiene om disse storslåtte hjemmene.

Etter en morgen på et par av de lokale slottene, kan du enkelt forestille deg hvordan både adelen og landsstrykere levde i regionen. Kjenn etter om du kan føle de rastløse spøkelsene til adelsfolkene fra gamle dager mens du lærer om sagaene og legendene fra Castello di Giulio II og Lunghezza slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i St. Peters basilika eller Basilica di Santa Maria Maggiore. Hvis du er interessert i å se på et par flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell. Du kan også lære mer om Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å stikke innom et par av Roma's mindre kjente attraksjoner. Parco di Roma golfklubb og Biblioteca Apostolica Vaticana er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Roma nasjonale sentralbibliotek og Parioli tennisklubb.

Overnatting i Roma

Som hovedstad i Italia har Roma mange forskjellige sorter overnattingssteder, fra flotte hoteller til romslige leiligheter, slik at du alltid kan finne et sted som passer for den typen storbyferie du drømmer om.

Du bør sjekke ut prisene og fasilitetene på Rocco Forte Hotel De Russie i Via del Babuino 9 og THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, som ligger i Via del Vantaggio 14. Hvis du ser etter et rimeligere alternativ, kan Manfredi Luxury Apartments i Palazzo Manfredi Via Labicana 125 eller Mood 44 i Vicolo della Torretta, 44 passe bedre til behovene dine.

Mens du er på ferie i Roma, vil du ha lyst å ta en tur til Romersk forum, så et annet alternativ er å bo i gangavstand fra denne populære attraksjonen. Trevi Palace Luxury Apartments ligger kun 0,9 kilometer unna. Et annet populært alternativ er The Telegraph Suites, omtrent 0,5 kilometer unna.


Guide til Roma


De beste hotelltilbudene i Roma

Vis alle de 7 921 overnattingsstedene i Roma
Hotel Quirinale 1 692 kr
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Roma, RM
   
  4,2
  av 5, basert på 3 440 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet er familievennlig og ligger i Repubblica i Roma og få skritt fra Teatro dell'Opera di Roma, Via Nazionale og Via XX Settembre. Dessuten ligger Via Veneto og Piazza della Repubblica kun 10 minutter unna. Repubblica (Teatro dell'Opera) stasjon ligger bare 3 minutters gange unna og Barberini stasjon ligger 8 minutters gange unna.

  iQ Hotel Roma 1 614 kr
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Roma, RM
    
   4,7
   av 5, basert på 3 560 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i Repubblica og få skritt unna Teatro dell'Opera di Roma og Via Nazionale. Dessuten ligger Via XX Settembre og Piazza della Repubblica kun 5 minutter unna. Repubblica (Teatro dell'Opera) stasjon ligger bare 4 minutters gange unna og Barberini stasjon ligger 9 minutters gange unna.

   Hotel Artemide 1 401 kr
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Roma, RM
     
    4,8
    av 5, basert på 2 437 anmeldelser
    4.0 av 5.0

    Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Repubblica og 15 minutters gange unna Trevi-fontenen og Romersk forum. Dessuten ligger Spansketrappen og Villa Borghese kun 2 kilometer unna. Repubblica (Teatro dell'Opera) stasjon ligger bare 5 minutters gange unna og Barberini stasjon ligger 8 minutters gange unna.

    Hotel Nazionale 1 422 kr
    Hotel Nazionale

    Hotel Nazionale

    Piazza Montecitorio, 131, Roma, RM
      
     4,5
     av 5, basert på 1 363 anmeldelser
     4.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger i Navona og få skritt unna Palazzo Montecitorio og Via del Corso. Dessuten ligger Pantheon og Trevi-fontenen kun 10 minutter unna. Barberini stasjon ligger 13 minutters gange unna og Spagna stasjon ligger 13 minutters gange unna.

     Welcome Piram Hotel 961 kr
     Welcome Piram Hotel

     Welcome Piram Hotel

     Via Giovanni Amendola 7, Roma, RM
       
      3,9
      av 5, basert på 2 134 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av Roma og 5 minutters gange unna Via Nazionale og Teatro dell'Opera di Roma. Dessuten ligger Via Marsala og Piazza della Repubblica kun 10 minutter unna. Roma Termini stasjon ligger bare 3 minutters gange unna og Repubblica (Teatro dell'Opera) stasjon ligger 8 minutters gange unna.

      Hilton Rome Airport 1 601 kr
      Hilton Rome Airport

      Hilton Rome Airport

      Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
        
       3,8
       av 5, basert på 3 388 anmeldelser
       4.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger nær flyplassen, 4,3 kilometer unna Necropoli di Porto Isola Sacra og 10 kilometer unna Ostia Antica og Parco Leonardo. Dessuten ligger Porto di Traiano arkeologiske område og Kjærlighetens og psykens domus kun 10 kilometer unna. Fiumicino Aeroporto stasjon ligger 17 minutters gange unna.

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento 2 311 kr
       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       Piazza Dei Cinquecento, 90, Roma
         
        4,5
        av 5, basert på 605 anmeldelser
        5.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger i Esquilino og 3 kilometer unna Circus Maximus. Roma Termini stasjon ligger to minutters gange unna, og Castro Pretorio stasjon ligger 8 minutters gange unna.

        Best Western Plus Hotel Universo 970 kr
        Best Western Plus Hotel Universo

        Best Western Plus Hotel Universo

        Via Principe Amedeo 5/B, Roma, RM
          
         4,2
         av 5, basert på 929 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger i Roma bysentrum og 10 minutters gange unna Baths of Diocletian, Basilica di Santa Maria Maggiore og Palazzo delle Esposizioni. Repubblica (Teatro dell'Opera) stasjon ligger 6 minutters gange unna og Cavour stasjon ligger 10 minutters gange unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.