Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Spar tid og penger med en pakkereise til Roma

Uansett om du reiser alene, med kjæresten eller med hele familien, kommer alle de fantastiske kulturelle og historiske attraksjonene i Roma til å falle i smak.

Spar tid og penger med en pakkereise til Roma

Expedia har pakkereiser med fly og hotell du kan spare både tid og penger på. Bestilling av fly og hotell er en viktig del av ferieplanleggingen. Hos oss kan du sette sammen et pakketilbud som forenkler prosessen og sparer deg penger. Hva skal du og familien finne på i Roma med pengene som blir til overs?

Feriegjester som bestiller et pakketilbud kan spare så mye som $603.

I vår internasjonale database finner du rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden å søke blant.

Reisen til Roma vil bli enda bedre med Expedias priser.

Du kan avbestille eller endre nesten alle hotellbestillinger, uten å måtte betale et avbestillingsgebyr til oss.

Pakkereiser til Roma

Befolkningsstørrelsen i denne delen av Roma er omtrent 2 300 000.

Rainbow MagicLand og Zoomarine er ypperlige steder for litt tid med barna. Har dere lyst til å oppleve enda mer? Explora barnemuseum og Hydromania gjør at humøret holdes på topp enda litt lenger.

Fra sjeldne og eksotiske til undervannsplanter, vet du aldri hva du får se på Mediterraneum Aquarium Roma.

Du vil ha det kjempemoro i selskap med de små og store dyrene på Bioparco di Roma. Ta med deg et kart i informasjonsskranken, slik at du kjapt finner det du vil se.

Vin-entusiaster som har kommet hit bør tenke på å besøke Fontana Candida og Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino. Ta en spasertur gjennom vingårdene og smak på det nyeste utvalget. Hvis du er på utkikk etter den perfekte suveniren, kan du avtale å få en boks sendt hjem til inngangsdøren din. Hvis du er på besøk i Roma, kan du ta en tur til Fontana Candida eller Gotto D'Oro-Cantina Sociale di Marino hvis du har lyst til å se hvordan man lager vin.

Botanisk hage spiller en stor rolle i å beskytte områdets botaniske arter. Ta turen innom for å oppleve de velstelte hagene.

Ta med noe å spise og nyt de stille og grønne omgivelsene i Villa Borghese og Vatikanhagen. Det er også masse plass til å slappe av i gresset ved Parco di Villa Glori og Passeggiata del Gianicolo.

Albano-sjøen og Nemi-sjøen er flott for flotte gåturer og å se på det lokale dyrelivet. Hvis været tillater det frister det kanskje å ta en dukkert.

Ønsker du å komme deg bort fra det stressende bylivet? Ta en utflukt til Caracalla-badene og Lupercale. Naturelskere vil også få en flott opplevelse i Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica. Parco della Caffarella og Parco Archeologico Appia Antica anbefales også av naturinteresserte.

Sett av en dag eller to til å utforske noen av de mangfoldige museene i området. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du utforsker utstillingene på MAXXI - Nasjonalt museum for det 21 århundre og Museo Napoleonico. Andre interessante steder er Museo degli Strumenti Musicali og Zagarolo leketøysmuseum.

Den interaktive utstillingen med vitenskapelige gjenstander og modeller på Observatoriet i Roma bør holde vitenskapstilhengere underholdt i en god stund. Hvis du vil lære enda mer, er INAF Osservatorio Astronomico di Roma et annet fascinerende vitenskapsmuseum som er verdt et besøk. Observatoriet i Roma og INAF Osservatorio Astronomico di Roma er godt kjent i regionen for sine samlinger av vitenskapelige utstillinger og gjenstander.

I det samme man kommer inn gjennom dørene, kan man se at at det ligger mye omtanke bak samlingene på Capitoline museum og Museum for romersk sivilisasjon. Det skal godt gjøres å ikke la seg imponere av de interessante utstillingene her. Du kan også besøke Crypta Balbi og Ara Pacis.

Roma myldrer av kunstnerisk energi, og skilter med gallerier og utstillingslokaler hvor enn du snur deg. Besøk Vatikanmuseene og Castel Sant'Angelo for å se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Hvis du føler deg inspirert, kan du avslutte dagen på Nasjonalgalleriet for moderne kunst og Galleria Borghese.

Ta en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra flere år siden på Trajans marked eller Montemartini museum. Museo Centrale del Risorgimento og Frigjøringsmuseet er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan se enda mer på Museo Centrale del Risorgimento eller Frigjøringsmuseet.

Romersk forum og Colosseum er verdt å dra til selv om du ikke er så interessert i historie. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Pantheon og Spansketrappen. Dra til områdets historiske steder og start historietimen.

Ta deg tid til å besøke Ponte Milvio eller Ponte Sisto, som er to stolte eksempler på god byggeteknikk. Du kommer helt sikkert til å nyte utsikten! Du kunne også gå over Ponte Sant'Angelo eller Ponte Vittorio Emanuele II. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene nedenfor.

Noen av områdets mektigste familier har kalt Palazzo Farnese og Palazzo Venezia for sitt «hjem». Husk å ta et bilde eller to mens du beundrer de utrolige detaljene og det vidunderlige interiøret. Palazzo Barberini og Palazzo Chigi er to andre fantastiske hjem som har en rekke historier å fortelle. Du vil sikkert like å vandre rundt de velholdte hagene og lytte til historiene om disse storslåtte hjemmene.

Etter en morgen på et par av de lokale slottene, kan du enkelt forestille deg hvordan både adelen og landsstrykere levde i regionen. Kjenn etter om du kan føle de rastløse spøkelsene til adelsfolkene fra gamle dager mens du lærer om sagaene og legendene fra Castello di Giulio II og Lunghezza slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt et øyeblikks ro og stillhet i St. Peters basilika eller Basilica di Santa Maria Maggiore. Hvis du er interessert i å se på et par flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell. Du kan også lære mer om Basilica di San Giovanni in Laterano og Sistine kapell.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å stikke innom et par av Roma's mindre kjente attraksjoner. Parco di Roma golfklubb og Biblioteca Apostolica Vaticana er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Roma nasjonale sentralbibliotek og Parioli tennisklubb.

For å få mest mulig ut av reisen din til denne fantastiske byen, kan du vurdere å bestille rom på et av de 2806 overnattingsstedene i Roma. Det gjør du enklest med Expedias overnattingsguide, som vil hjelpe deg med å finne det riktige overnattingsstedet.

Dersom du skal markere noe som er spesielt for deg, burde du se nærmere på fasilitetene på Rocco Forte Hotel De Russie i Via del Babuino 9 og Hassler Roma i Piazza Della Trinita Dei Monti 6.

Alternativt er Manfredi Luxury Apartments i Palazzo Manfredi Via Labicana 125 og Palazzo Scanderbeg i Piazza Scanderbeg 117 to mer budsjettvennlige valg du kan ta en titt på.

Hvis du og dine reisekamerater er i byen bare for en kveld, og kun har begrenset med tid til å besøke de største attraksjonene i Roma, kan det være enklere å bo på Amalia Vaticano Hotel eller Gran Melia Rome, som begge ligger i gangavstand fra St. Peters basilika.


Guide til Roma


De beste hotelltilbudene i Roma

Vis alle de 11 767 overnattingsstedene i Roma
Hotel Quirinale 899 kr
Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Roma, RM
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Beliggenheten og servicen var helt topp. Behjelpelige med bestilling av drosje og oppgradering. Ingenting å klage på.

  iQ Hotel Roma 771 kr
  Anmeldelse skrevet 20. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Roma, RM
    
   4,7 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Moderne og renslige rom. Stort utvalg ved frokosten og den kan nytes på en fin takterrasse. Serviceinnstilte og hyggelige ansatte. Bra beliggenhet iforhold til togstasjonen og en rusle- eller taxitur unna det meste. Gratis vann hver dag i minibaren. En god opplevelse og et hotell som anbefales!

   Hotel Artemide 1 137 kr
   Anmeldelse skrevet 25. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Roma, RM
     
    4,8 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Bra hotel i flott strøk- nice rooftop restaurant

    Best Western Plus Hotel Universo 823 kr
    Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Best Western Plus Hotel Universo

    Best Western Plus Hotel Universo

    Via Principe Amedeo 5/B, Roma, RM
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Universo er et flott hotell for å rusle rundt i Roma. Vi hadde med oss en rullestolbruker og hotellet var supert for det. God frokost! Veldig hyggelig personale i alle roller. Det ene lille minuset var at det var litt lytt i mellom rommene på det ene rommet vi hadde. Men totalt sett veldig bra!

     Hilton Garden Inn Rome Airport 1 160 kr
     Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     Hilton Garden Inn Rome Airport

     Hilton Garden Inn Rome Airport

     Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, RM
       
      4,1 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Nice overnight stay while waiting for an early morning flight. Shuttle bus frequent and easy to use. Had dinner at the hotel restaurant and it was not a gourmet meal. The waiters were great and service minded, however the food did not measure up to it. But not many options in that area.

      Hilton Rome Airport 1 542 kr
      Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Hilton Rome Airport

      Hilton Rome Airport

      Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
        
       3,8 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Praktisk og greit med direkte adgang til begge terminaler på FCO. Bra fasiliteter for barn.

       Best Western Hotel Rome Airport 539 kr
       Anmeldelse skrevet 12. jul. 2018
       Mer informasjon
        
       Best Western Hotel Rome Airport

       Best Western Hotel Rome Airport

       Via Portuense, 2465, Fiumicino, RM
         
        3,8 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Rent og moderne hotell med fint bassengområde. God frokost. Kort vei til flyplass og shoppingsentre.

        Hotel Tiber Fiumicino 758 kr
        Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019
        Mer informasjon
         
        Hotel Tiber Fiumicino

        Hotel Tiber Fiumicino

        Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino, RM
          
         4,3 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Nyere godt vedlikeholdt hotell. Hyggelig betjening i resepsjon. Stort rom. Vi hadde utsikt mot kanal/sjøen og fiskebåtene som lå der. Utsikt andre veien var til et litt mer slitt strøk. God aircondition. Sengen var litt for hard for vår smak. Helt ok frokost. wifi på rom ok. Mange restauranter i ...

         De beste tingene å gjøre i Roma

         Se de 90 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Roma