Bilutleie i Amalfi

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Amalfi

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Amalfi

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Amalfi
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Amalfi?
Denne uken var den laveste dagsprisen for en rimelig leiebil i Amalfi .
Kan jeg leie bil på Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass)?
Ja, det kan du, og du har mange valgmuligheter. Når du har landet på Napoli (NAP-Napoli internasjonale flyplass), finner du leiebilskrankene på leiebilsenteret på parkeringsplassen. Her kan du finne en leiebil fra populære selskaper som Hertz/Dollar/Thrifty, B-Rent og Firefly. Hvis du vil ha enda flere alternativer, kan du også vurdere Sicily og Leasys.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Amalfi?
Avhengig av avbestillingsreglene kan du har rett på en full refusjon. Mange forskuddsbetalte bestillinger gir full refusjon hvis du informerer oss minimum seks timer før hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bekreftelsen, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Amalfi?
Når du kjører selv, er det enkelt å utforske det omkringliggende området. Amalfi er et opplagt sted å starte, men det er mye annet rundt omkring du også bør få med deg. Lei en bil, legg bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse populære stedene:

  • Bari kan friste med en haug av severdigheter og ligger ca. 200 km fra Amalfi. Er dette dagens første stopp? Da bør du dra rett til Castello Normanno Svevo, et av byens høydepunkter.
  • I Caserta, ca. 55 km unna, kan du også få noen gode minner. Trenger du sightseeinginspirasjon? Caserta kongelige palass er vår favoritt.
  • Ingen ferie er komplett uten å stikke innom Marmorfallene. Denne kjente naturseverdigheten ligger ca. 260 km fra Amalfi. Det er bare å nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Amalfi gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele vennegjengen eller bare to personer, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Amalfi. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med hotell og fly for å spare enda mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Amalfi, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Amalfi hos Expedia?
Ta en titt på kundeanmeldelser, velg bilklasse, og sammenlign tilbudene fra de ledende leverandørene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Amalfi med bestilling av fly eller hotell, og kjør av gårde med litt ekstra å rutte med.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Amalfi?
I Amalfi må sjåfører være minst 18 år for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere restriksjoner og litt dyrere priser. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal være med på å dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie spesialbiler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Amalfi?
Alle leiebilselskaper krever dette: førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke leverandørens forsikring, kreves det dessuten bevis på egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du må ha med deg for å hente nøklene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Amalfi?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en rimelig leiebil i Amalfi . Den nest laveste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Amalfi?
Expedia gjør det enkelt å bestille en bra langtidsleiebil i Amalfi. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å sammenligne tilbud.
Hvor kan jeg leie bil i Amalfi hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Amalfi hvis du er under 25, avhenger ofte av leiebilselskapet du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å betale mer enn forventet når du skal hente nøklene.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Amalfi?
Husk å sjekke leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg, så får du all informasjonen du trenger om forsikring for leiebil.