Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Sicilia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Sicilia

Flyvninger til Sicilia

Sicilia er en vakker øy sør for Italia, og faktisk også Middelhavets største øy. Sicilia har de senere årene blitt et populært reisemål for nordmenn, både på grunn av det gode klimaet og den gode maten på øya. Mange forskjellige flyselskaper flyr til Sicilia fra Norge, blant annet SAS, Air France, KLM og Lufthansa. Bruk Expedia til å finne flybilletten din, og du er sikret å betale så lite som mulig for billetten. Vi har også veldig gode pakketilbud, som gir deg hotellrom og/eller leiebil til lav pris sammen med flybilletten.

Det er ingen direkteflyvninger fra Norge til Sicilia, så det har ikke så stor betydning hvor man reiser fra i Norge. Som oftest vil man måtte mellomlande i København eller Amsterdam, og det går direkteflyvninger til disse byen fra blant annet Oslo lufthavn, Stavanger lufthavn, Trondheim lufthavn og Bergen lufthavn. Det varierer litt hvilken flyplass på Sicilia selskapene flyr til, siden det er to forskjellige internasjonale flyplasser på øya: Palermo internasjonale flyplass og Catania-Fontanarossa flyplass. Du kan lese mer om disse flyplassene nedenfor.

Sicilia har flere soldager enn byene som holder til på fastlandet i Italia, så man kan reise til øya fra tidlig vår til sen høst og fortsatt nyte sol og varme. Det er flere flotte byer på øya, så hvor du bør reise avhenger litt av hva du vil gjøre. Giardini-Naxos, Cefalú og Castellammare del Golfo er bra valg hvis du vil sole deg og bade. Disse byene egner seg også godt dersom du reiser med familie. Reiser du med din kjære er Taormina et godt valg. Er du derimot ute etter en kombinasjon av strand, sol og storbyliv bør du dra til hovedstaden på øya, Palermo.

Flyreiser til Sicilia fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Sicilia fra flyplassene rundt om i Norge – så husk å sjekke Expedia før du bestiller billetten din!

Det er et stykke å reise fra Norge til Sicilia, og siden det ikke er noen direkteflyvninger til øya må du regne med at turen tar minst sju timer fra Oslo. Hvis du benytter deg av en av de andre flyplassene i landet må du stort sett legge på 30-60 minutter i reisetid. Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til Sicilia, men du må ha et pass som er gyldig under hele oppholdet ditt.

Palermo internasjonale flyplass

Palermo internasjonale flyplass er den nest travleste flyplassen på øya, og ligger 32 km vest for Palermo. Det er flere muligheter du kan benytte deg av for å komme deg til Palermo sentrum, blant annet tog, buss, drosje og leiebil. Ekspresstoget går til sentralstasjonen i Palermo hver time, mens bussene går hver halvtime. Hvis du velger å ta drosje. kan det være greit å vite at turen til Palermo tar rundt 45 minutter og koster omtrent €35.

Catania-Fontanarossa flyplass

Denne flyplassen ligger ved Catania, og er flyplassen med flest reisende innom hvert år på Sicilia. Flyplassen ligger omtrent 7 km sørvest for Catania, og det er mange transportmuligheter du kan benytte deg av for å komme deg inn til sentrum. Det går busser fra flyplassen til Catania hvert 20. minutt, samt til en rekke andre steder på øya. Drosjeturen fra flyplassen til sentrum tar omtrent 15 minutter og koster €25. Det er også mulig å leie bil, så sjekk Expedia for et godt tilbud på leiebil!