Billige flybilletter til Sicilia

De beste byene å besøke i Sicilia

Billige flyreiser til Sicilia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 534 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Austrian Airlines
Lufthansa
Iberia
Lufthansa
SAS
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Swiss International Air Lines
KLM
Lufthansa

Fly til Sicilia

Flyvninger til Sicilia

Sicilia er en vakker øy sør for Italia, og faktisk også Middelhavets største øy. Sicilia har de senere årene blitt et populært reisemål for nordmenn, både på grunn av det gode klimaet og den gode maten på øya. Mange forskjellige flyselskaper flyr til Sicilia fra Norge, blant annet SAS, Air France, KLM og Lufthansa. Bruk Expedia til å finne flybilletten din, og du er sikret å betale så lite som mulig for billetten. Vi har også veldig gode pakketilbud, som gir deg hotellrom og/eller leiebil til lav pris sammen med flybilletten.

Det er ingen direkteflyvninger fra Norge til Sicilia, så det har ikke så stor betydning hvor man reiser fra i Norge. Som oftest vil man måtte mellomlande i København eller Amsterdam, og det går direkteflyvninger til disse byen fra blant annet Oslo lufthavn, Stavanger lufthavn, Trondheim lufthavn og Bergen lufthavn. Det varierer litt hvilken flyplass på Sicilia selskapene flyr til, siden det er to forskjellige internasjonale flyplasser på øya: Palermo internasjonale flyplass og Catania-Fontanarossa flyplass. Du kan lese mer om disse flyplassene nedenfor.

Sicilia har flere soldager enn byene som holder til på fastlandet i Italia, så man kan reise til øya fra tidlig vår til sen høst og fortsatt nyte sol og varme. Det er flere flotte byer på øya, så hvor du bør reise avhenger litt av hva du vil gjøre. Giardini-Naxos, Cefalú og Castellammare del Golfo er bra valg hvis du vil sole deg og bade. Disse byene egner seg også godt dersom du reiser med familie. Reiser du med din kjære er Taormina et godt valg. Er du derimot ute etter en kombinasjon av strand, sol og storbyliv bør du dra til hovedstaden på øya, Palermo.

Flyreiser til Sicilia fra flyplasser i Norge

Med Expedia finner du enkelt billige flybilletter til Sicilia fra flyplassene rundt om i Norge – så husk å sjekke Expedia før du bestiller billetten din!

Det er et stykke å reise fra Norge til Sicilia, og siden det ikke er noen direkteflyvninger til øya må du regne med at turen tar minst sju timer fra Oslo. Hvis du benytter deg av en av de andre flyplassene i landet må du stort sett legge på 30-60 minutter i reisetid. Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til Sicilia, men du må ha et pass som er gyldig under hele oppholdet ditt.

Palermo internasjonale flyplass

Palermo internasjonale flyplass er den nest travleste flyplassen på øya, og ligger 32 km vest for Palermo. Det er flere muligheter du kan benytte deg av for å komme deg til Palermo sentrum, blant annet tog, buss, drosje og leiebil. Ekspresstoget går til sentralstasjonen i Palermo hver time, mens bussene går hver halvtime. Hvis du velger å ta drosje. kan det være greit å vite at turen til Palermo tar rundt 45 minutter og koster omtrent €35.

Catania-Fontanarossa flyplass

Denne flyplassen ligger ved Catania, og er flyplassen med flest reisende innom hvert år på Sicilia. Flyplassen ligger omtrent 7 km sørvest for Catania, og det er mange transportmuligheter du kan benytte deg av for å komme deg inn til sentrum. Det går busser fra flyplassen til Catania hvert 20. minutt, samt til en rekke andre steder på øya. Drosjeturen fra flyplassen til sentrum tar omtrent 15 minutter og koster €25. Det er også mulig å leie bil, så sjekk Expedia for et godt tilbud på leiebil!

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Sicilia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Sicilia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Sicilia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Sicilia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Sicilia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Sicilia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Sicilia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Sicilia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.