Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Rimini

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Rimini

Drømmer du om et feriested der du kan nyte late dager ved vannkanten, fordype deg i lokal historie og drikke lekre drinker når solen har gått ned? Da er en flyreise til Rimini det rette valget for deg. Den italienske byen Rimini ligger langs Adriaterhavet i regionen Emilia-Romagna. Med en sandstrand på over 15 kilometer, over tusen hoteller og enda flere barer og spisesteder, er det ikke rart Rimini er et av Italias mest populære feriesteder. I tillegg finner du historiske bygninger og monumenter som fortjener et besøk når du tar en pause fra stranden.

Fly til Rimini fra Norge

Du kan ikke fly direkte til Rimini fra flyplasser i Norge, men heldigvis ligger Ancona en liten togreise unna. Du kan fly til Ancona fra norske byer på under fem timer med en mellomlanding i en europeisk storby, som for eksempel München. Ancona flyplass er liten, men den har alle fasiliteter. Derfra kan du reise med buss eller tog til Rimini. Togturen tar rundt førti minutter og er ingen dyr affære.

Hvis du liker å farte rundt på egen hånd uten å måtte følge med på rutetider og billetter til enhver tid, kan det anbefales å leie bil i Rimini. Du kan også gjøre avtale om leiebil allerede i Ancona og ta reisen til Rimini som en opplevelsestur i seg selv med stopp på vakre steder du får øye på fra veien. Mulighetene er mange og valget er ditt.

Planlegg ferien til Rimini

For å få en oversikt over de ulike mulighetene du har når det gjelder flyselskaper, avreisetider og mellomlandinger bør du gjøre et flysøk på Expedias nettsider. Når du så har slått kloen i billige flybilletter til Rimini via Ancona, er neste steg å finne et passende overnattingssted.

Når du skal velge mellom hoteller i Rimini, har du svimlende mange alternativer. Byen er kjent for et stort utvalg i overnattingssteder, så her finner du garantert et sted du vil glede deg til å besøke. Ta en titt på Expedias nettsider for å lese hva andre reisende synes om de ulike hotellene og hvilke steder som er populære hos reisefølger som ligner på ditt. Enten du reiser med den nye kjæresten eller med svigerforeldrene, kan du finne et sted som klaffer med både praktiske, estetiske og økonomiske krav.

Ting å gjøre i Rimini

Hvis det først og fremst er strandliv du er ute etter, ligger alt til rette for deg i Rimini. Endeløse strender med tilgang til alt av fasiliteter sikrer at ferien din blir akkurat så avslappende som du har drømt om. Hvis du vil ut på vannet og i tillegg oppleve flere steder, kan du reise med hurtigbåt til Venezia eller Kroatia.

Fordi Riminis historie går mer enn to tusen år tilbake, har byen mange historiske severdigheter som absolutt er verdt et besøk. Ta en tur til gamlebyen, San Stefano-kirken og Tiberius-broen – du vil ikke angre.

Nå kan du slutte å dagdrømme – se etter flybilletter til Rimini i dag.

Populære flyvninger til Rimini

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.