Hvor skal man reise?

De fleste behøver ikke overtales til å ta en ferie, men det kan være vanskelig å velge det beste reisemålet for de forskjellige årstidene. Bruk et par sekunder på å skrive inn ønskemålene dine i ferieplanleggeren vår, så gir vi deg en liste over feriestedene som passer perfekt for det tidsrommet du har valgt. Fra januar til desember fører vi deg til gode steder som passer måneden for ferien din, avhengig av hva du har lyst til å finne på.

Har du lyst på en avslappende strandferie? Hva med å ta med skiene på tur til Alpene? Skal familien bli med, eller hadde du tenkt å reise med vennegjengen? Kanskje du planlegger utdrikningslaget utenlands? Vent litt – du må også bestemme deg for om du skal på en lengre ferie eller et kort avbrekk. Er det dessuten egentlig noe som er åpent i Spania, San Francisco eller Marrakech på denne tiden av året? Alle disse valgene!

Ta det helt med ro – planleggeren vår er det ideelle verktøyet for å hjelpe deg med å ta en beslutning. Fra et avbrekk i storbyen til en aktiv ferie, og på så forskjellige steder som Las Vegas og Madrid – du finner et bredt utvalg av feriemuligheter på Expedia som dekker alle ønsker og behov. La oss inspirere deg til å ta den rette feriebeslutningen i år – uansett hvilken måned du har tenkt å reise.

Betingelser og vilkår

  • Hotellprisene er per person per oppgitte oppholdslenge, basert på det billigste tilgjengelige rommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer, men ikke inkludert gebyrer som skal betales på eller til hotellet.

  • Datoer der tilbudet ikke gjelder kan forekomme, og tilbudet kan forutsette et minimumsopphold. Vennligst sjekk det individuelle hotellet for detaljer.

  • Pakkeprisene er per person per oppgitte oppholdslengde, basert på tur-returflyvning på økonomiklasse fra den spesifiserte flyplassen og på at én person bor på det billigste rommet, og inkluderer alle skatter.

  • Det kan være gebyrer for bagasje per flyreise eller pakkereise, inkludert for flyreiser med lavprisselskap.

  • Prisene for aktiviteter er som vist per person, per gruppe eller per voksen, og er inkludert alle skatter.

  • Prisene som vises er for opphold eller flyreiser på de spesifiserte datoene.

  • Prisene som vises har vært tilgjengelig innenfor de siste 24 timene.

  • Tilbudene har begrenset tilgjengelighet og kan opphøre uten forvarsel.

  • Expedias vanlige vilkår og betingelser for bestillinger gjelder – https://www.expedia.no/p/support/tandc

  • Promotør: Expedia Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.