Hvor skal man reise?

De fleste behøver ikke overtales til å ta en ferie, men det kan være vanskelig å velge det beste reisemålet for de forskjellige årstidene. Bruk et par sekunder på å skrive inn ønskemålene dine i ferieplanleggeren vår, så gir vi deg en liste over feriestedene som passer perfekt for det tidsrommet du har valgt. Fra januar til desember fører vi deg til gode steder som passer måneden for ferien din, avhengig av hva du har lyst til å finne på.

Har du lyst på en avslappende strandferie? Hva med å ta med skiene på tur til Alpene? Skal familien bli med, eller hadde du tenkt å reise med vennegjengen? Kanskje du planlegger utdrikningslaget utenlands? Vent litt – du må også bestemme deg for om du skal på en lengre ferie eller et kort avbrekk. Er det dessuten egentlig noe som er åpent i Spania, San Francisco eller Marrakech på denne tiden av året? Alle disse valgene!

Ta det helt med ro – planleggeren vår er det ideelle verktøyet for å hjelpe deg med å ta en beslutning. Fra et avbrekk i storbyen til en aktiv ferie, og på så forskjellige steder som Las Vegas og Madrid – du finner et bredt utvalg av feriemuligheter på Expedia som dekker alle ønsker og behov. La oss inspirere deg til å ta den rette feriebeslutningen i år – uansett hvilken måned du har tenkt å reise.

Vilkår og betingelser

  • Hotellprisene er per rom per oppgitte oppholdslenge, basert på det billigste tilgjengelige dobbeltrommet, inkludert alle skatter og servicegebyrer, men ikke inkludert gebyrer som skal betales på eller til hotellet.

  • Perioder der tilbudene ikke gjelder kan forekomme, og hotellet kan kreve en minimum oppholdslengde. Sjekk hotellet det gjelder for mer informasjon.

  • Pakkepriser gjelder per person per oppgitte oppholdslengde, basert på tur-retur-flyreiser på økonomiklasse fra de angitte flyplassene og på at to personer deler det billigste tilgjengelige dobbeltrommet, inkludert alle skatter.

  • Ekstra bagasjegebyrer kan forekomme for flyreiser eller pakkereiser, inkludert flyreiser med lavprisflyselskaper.

  • Prisene for aktiviteter er per person, per gruppe eller per voksen, avhengig av hva som er oppgitt for hver enkelt aktivitet, inkludert alle skatter.

  • De oppgitte prisene gjelder for opphold eller flyreiser på de spesifiserte datoene.

  • De viste prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 24 timene.

  • Tilbudene gis med forbehold om tilgjengelighet og kan avsluttes uten forvarsel.

  • Expedias vanlige vilkår og betingelser for bestilling gjelder – se https://www.expedia.no/p/support/tandc for mer informasjon.

  • Promotør: Expedia Inc, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA.