Reiser til San Sebastián 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i San Sebastián (og omegn)

Senk skuldrene ved vannet når du er på ferie i San Sebastián (og omegn), og se på solen som skinner i vannet. Hvis du håper på en skikkelig strandferie, er San Sebastián (og omegn) et bra valg. Du har antakelig hørt om Concha strand (0,9 kilometer unna), og vi anbefaler deg å finne et overnattingssted i nærheten. Mange som skal til San Sebastián (og omegn) velger imidlertid å bo nær Ondarreta strand eller Zarautz-stranden, som er to andre flotte alternativer.

Dette bør du vite om San Sebastián (og omegn)

  • Du kan glede deg til å sovne til lyden av bølger som bruser, på et av våre strandhoteller i San Sebastián (og omegn). Lite kan måle seg med å bo en liten rusletur unna sjøen.
  • Våre leiligheter, f.eks. Apartamentos San Marcial 28 og Mirakruz H Apartment by FeelFree Rentals, er populære blant mange reisende. Ta en titt på fasilitetene, og gjør deg klar til en ferie i San Sebastián (og omegn).
  • Det er ikke mangel på underholdning for de 185 400 innbyggerne i San Sebastián (og omegn). Bare gå til siden vår med aktiviteter i San Sebastián (og omegn) for å se hva dette stedet har å by på.
  • Når du har spart penger ved å bestille en San Sebastián (og omegn)-pakkereise, kan du bruke det du får til overs, på morsomme reiseopplevelser. Ondarreta strand, Baskisk kulinarisk senter og Reale Arena er tre attraksjoner som bør være øverst på listen.

Oppdag områdene i San Sebastián

Finn de beste områdene og bydelene i San Sebastián for aktivitetene du liker best. Les mer om San Sebastián

De mest populære hotellene i San Sebastián

Lasala Plaza Hotel
Lasala Plaza Hotel
4 out of 5
Plaza Lasala, 2, San Sebastián, Guipuzcoa, 20003
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 161 kr per natt fra 6. feb. til 7. feb.
1 161 kr
per natt
6. feb.–7. feb.
4,8/5 Exceptional! (418 anmeldelser)
A perfect stay in S. Sebastian
"Fantastic stay at a brand new hotel. Perfect location both near the beach and in the middle of the Old Town where you can enjoy all the pinxtos restaurants. Rooms were large, comfortable and delicate. Nice rooftop with sunbeds and a small pol. Will definitely choose this hotel at next stay in S. ..."

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2018

Lasala Plaza Hotel
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
5 out of 5
Paseo Republica Argentina, 4, San Sebastián, Gipuzkoa, 20004
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 607 kr per natt fra 8. feb. til 9. feb.
2 607 kr
per natt
8. feb.–9. feb.
4,8/5 Exceptional! (624 anmeldelser)
Best hotel in San Sebastián
"Great hotel and a great location"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2022

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
Hotel de Londres y de Inglaterra
Hotel de Londres y de Inglaterra
4 out of 5
Zubieta Kalea, 2, San Sebastián, Gipuzkoa, 20007
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 172 kr per natt fra 2. feb. til 3. feb.
1 172 kr
per natt
2. feb.–3. feb.
4,6/5 Wonderful! (1 007 anmeldelser)
"Dette er et gammelt ærverdig hotell som kan anbefales på det varmeste. Det eneste jeg har utsette er prisen på frokosten. Den er kostbar. Vi betalte mer for den enn 2 fulle middager. Ellers MÅ dette oppleves."

Anmeldelse skrevet 26. nov. 2021

Hotel de Londres y de Inglaterra
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til San Sebastián?
Fra så lite som kan du utforme din egen pakkereise til San Sebastián. Det er bare å sette sammen hotell, flyreise og leiebil, så sørger vi for at du får rabatt.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til San Sebastián?
Når du kombinerer hoteller og flyreiser, og så legger til andre komponenter som utflukter og andre aktiviteter, kan du oppnå store besparelser. Med en pakkereise til San Sebastián er det både billig og enkelt å reise. I tillegg til å spare penger, har du også tilgang til et omfattende utvalg. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Din neste uforglemmelige ferie begynner her!
Hvor bør man bo i San Sebastián?
En ferie i San Sebastián er ikke fullstendig før du har sett San Sebastian Centro, så hvorfor ikke bestille et hotellrom i denne sjarmerende bydelen? Da får du kort vei til severdigheter som Concha strand. Drømmer du om å se Monte Urgull, kan du velge å bo i Gamlebyen.
Hvilke er de beste hotellene i San Sebastián?
Hvis du vil besøke San Sebastian Centro, er Barceló Costa Vasca og Hotel San Sebastián Orly, Affiliated by Meliá noen av de mest populære alternativene. Gros er et annet ettertraktet område i San Sebastián. Foretrekker du denne delen av byen, kan både Record og Welcome Gros anbefales.
Når på året er det best å reise til San Sebastián?
San Sebastián er fullt av besøkende i . Hvis du ikke er så glad i store folkemengder og foretrekker roligere omgivelser, kan du vurdere å planlegge ferien til . Har du et feriebudsjett å forholde deg til? Da kan du ta en titt på de lave prisene i . I går prisene vanligvis opp, og hotellprisene ligger på sitt høyeste.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i San Sebastián?
Selv om prisene kan variere, anbefales det gjerne at du bestiller ferien så tidlig som mulig. De fleste internasjonale flyreiser blir tilgjengelige på Expedia opptil et år i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute, du kan fremdeles ha hellet med deg. Noen ganger kan man finne billige reiser til San Sebastián bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til San Sebastián fra Expedia?
Uansett om du ser etter flybilletter og hoteller eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å skreddersy en pakkereise til San Sebastián som passer for deg. Planlegger du å reise bort en uke eller to? Da bør du se nærmere på en pakke med leiebil, hotell og fly. Hvis du planlegger en weekendtur, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med hotell og fly. Når du har bestilt, kan du også legge til utflukter og aktiviteter. Med våre pakkereiser er det lett å spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til San Sebastián?
Når du bestiller hotell, fly og leiebil sammen, kan du få lavere priser. Uansett om du ønsker å bo i en lekker villa ved havet eller foretrekker en luksuriøs byleilighet, får du fantastiske priser hos Expedia.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til San Sebastián hos Expedia?
Ja. Med over 500 flyselskaper å velge fra i verden, er det bare å velge og vrake. Sjekk ut de tilgjengelige alternativene for å finne det flyselskapet som best passer ditt budsjett og dine behov.
Kan jeg reise til San Sebastián akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til San Sebastián kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der finner du informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og mye mer.

Populære steder å besøke

Aktiviteter