Reiser til San Sebastián 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i San Sebastián (og omegn)

Senk skuldrene ved vannet når du er på ferie i San Sebastián (og omegn), og se på solen som skinner i vannet. Hvis du håper på en skikkelig strandferie, er San Sebastián (og omegn) et bra valg. Du har antakelig hørt om Concha strand (0,9 kilometer unna), og vi anbefaler deg å finne et overnattingssted i nærheten. Mange som skal til San Sebastián (og omegn) velger imidlertid å bo nær Ondarreta strand eller Zarautz-stranden, som er to andre flotte alternativer.

Dette bør du vite om San Sebastián (og omegn)

  • Du kan glede deg til å sovne til lyden av bølger som bruser, på et av våre strandhoteller i San Sebastián (og omegn). Lite kan måle seg med å bo en liten rusletur unna sjøen.
  • Våre leiligheter, f.eks. Apartamentos San Marcial 28 og Mirakruz H Apartment by FeelFree Rentals, er populære blant mange reisende. Ta en titt på fasilitetene, og gjør deg klar til en ferie i San Sebastián (og omegn).
  • Det er ikke mangel på underholdning for de 185 400 innbyggerne i San Sebastián (og omegn). Bare gå til siden vår med aktiviteter i San Sebastián (og omegn) for å se hva dette stedet har å by på.
  • Når du har spart penger ved å bestille en San Sebastián (og omegn)-pakkereise, kan du bruke det du får til overs, på morsomme reiseopplevelser. Ondarreta strand, Baskisk kulinarisk senter og Reale Arena er tre attraksjoner som bør være øverst på listen.

Oppdag områdene i San Sebastián

Finn de beste områdene og bydelene i San Sebastián for aktivitetene du liker best. Les mer om San Sebastián

De mest populære hotellene i San Sebastián

Zinema7
Zinema7
4 out of 5
Sagrada Familia 1, San Sebastián, Gipuzkoa
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 130 kr per natt fra 11. jun. til 12. jun.
1 130 kr
per natt
11. jun.–12. jun.
9/10 Wonderful! (991 anmeldelser)
"Frokost kunne vært bedre , ingen snacks i baren , nøtter oliven etc"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2022

Zinema7
Barceló Costa Vasca
Barceló Costa Vasca
4 out of 5
Avenida Pio Baroja 15, San Sebastián, Gipuzkoa
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 190 kr per natt fra 11. jun. til 12. jun.
1 190 kr
per natt
11. jun.–12. jun.
8,4/10 Very Good! (987 anmeldelser)
Effektivt.
"Komfortabelt, stille og rolig hotell. Praktisk rimelig sentralt beliggende utenfor turistområdene mht å bevege seg med bil, men i gangavstand fra strand og restauranter. Stort sett hyggelig og flink betjening."

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2021

Barceló Costa Vasca
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
5 out of 5
Paseo Republica Argentina, 4, San Sebastián, Gipuzkoa
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 6 950 kr per natt fra 23. jun. til 24. jun.
6 950 kr
per natt
23. jun.–24. jun.
9,6/10 Exceptional! (628 anmeldelser)
"fantastisk opphold. Dette er en perle i San Sebastian"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2023

Hotel Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til San Sebastián?
Lev livet i San Sebastián fra en så lav pris som . Velg fra et stort utvalg av leiebiler, hoteller og flyreiser som passer dine reisebehov. Du kan sikre deg større rabatter hvis du legger til et par opplevelser til din pakke.
Kan jeg avbestille pakkereisen til San Sebastián hvis jeg ikke kan reise?
Vi har forståelse for at det kan skje noe uventet. Hvis du har bestilt en pakkereise til San Sebastián og er nødt til å endre eller avbestille den, kan vi hjelpe. Det er alltid lurt å ta en titt på vår kundeserviceportal først. Hvis du bestilte pakkereisen i løpet av de siste 24 timene, kan du muligens avbestille eller endre reiseplanen uten at det koster noe. Hvis det er lenger siden enn 24 timer, kan det være at hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet krever et gebyr.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til San Sebastián?
Med våre pakkereiser til San Sebastián kan du bestille alt du trenger for å sette sammen en reise – på ett og samme sted. Du kan finne gode tilbud på alt fra flyreiser og overnattingssteder til opplevelser og aktiviteter, og du kan spare mye bare på å kombinere bestillingene dine. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i alle deler av verden å velge fra, burde det være enkelt å finne det du vil ha.
Hvor bør man bo i San Sebastián?
San Sebastian Centro er det mest populære valget for mange tilreisende. Med spennende attraksjoner som Concha strand, er dette området den perfekte introduksjonen til San Sebastián. Det kan også være en god idé å bo i Gamlebyen, der du blant annet kan besøke Monte Urgull.
Hvilke er de beste hotellene i San Sebastián?
Reisende som kommer til San Sebastián bor ofte på Atlantic | Rentals Collection eller Axel Hotel San Sebastián - Adults Only, som ligger i San Sebastian Centro. En annen interessant bydel er Gros, der du blant annet finner de utmerkede alternativene Pensión Grosen og Record.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i San Sebastián?
Er du på utkikk etter de beste prisene, er det en fordel å bestille tidlig. Flyselskapene begynner gjerne å selge billetter til en rimelig pris nærmere tolv måneder før avreise. Hoteller, leiebiler og opplevelser bør også bestilles i god tid, så du har flere valgmuligheter. Hvis du velger å bestille en ferie i San Sebastián i siste liten, finnes det alltid uslåelige tilbud på Expedia. Sjekk dem ut nå!
Hva inkluderer en pakkereise til San Sebastián fra Expedia?
Uansett om du ser etter hoteller og flyreiser eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å lage en pakkereise til San Sebastián som er tilpasset dine behov. Planlegger du å reise bort en uke eller to? Da bør du vurdere å bestille en pakke med leiebil, fly og hotell. Hvis du planlegger en weekendtur, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med hotell og fly. Når du har bestilt, kan du også legge til utflukter og aktiviteter. Med våre pakkereiser kan du oppnå store besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til San Sebastián?
Du kan oppnå overraskende store besparelser når du setter sammen en pakke med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både tid og penger? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller et familieeventyr, bør du ta en titt på våre pakkereiser i dag.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til San Sebastián hos Expedia?
Ja, det kan du. Med over 500 flyselskaper å velge blant i verden, har du rikelig med valgmuligheter. Sjekk ut alternativene for å finne flyselskapet som best passer dine behov.

Populære steder å besøke

Aktiviteter