Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til San Sebastián 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i San Sebastián med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i San Sebastián. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i San Sebastián

Finn de beste områdene og bydelene i San Sebastián for aktivitetene du liker best. Les mer om San Sebastián

De mest populære hotellene i San Sebastián

Hotel de Londres y de Inglaterra
Hotel de Londres y de Inglaterra
4 out of 5
Zubieta Kalea, 2, San Sebastián, Gipuzkoa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 345 kr per natt fra 1. apr. til 2. apr.
4.6/5Wonderful! (986 anmeldelser)

"Sentralt og veldig flott hotell. Parkering tilbys og de parkerer bilen."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Hotel de Londres y de Inglaterra
Barceló Costa Vasca
Barceló Costa Vasca
4 out of 5
Avenida Pio Baroja 15, San Sebastián, Gipuzkoa
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 624 kr per natt fra 21. mar. til 22. mar.
4.2/5Very Good! (943 anmeldelser)

"Renholdet var ikke på sitt beste....... 250kr for en middelmådig frokost er helt i overkant...... Slitte rom Veldig flink kokk, maten i restauranten var veldig god. Men den var aldri varm...."…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019

Barceló Costa Vasca
Lasala Plaza Hotel
Lasala Plaza Hotel
4 out of 5
Plaza Lasala, 2, San Sebastián, Guipuzcoa
Prisen er 1 263 kr per natt fra 28. mar. til 29. mar.
4.8/5Exceptional! (268 anmeldelser)
A perfect stay in S. Sebastian

"Fantastic stay at a brand new hotel. Perfect location both near the beach and in the middle of the Old Town where you can enjoy all the pinxtos restaurants. Rooms were large, comfortable and delicate. Nice rooftop with sunbeds and a small pol. Will definitely choose this hotel at next stay in S. ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2018

Lasala Plaza Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i San Sebastián

Strandferie i San Sebastián (og omegn)

Senk skuldrene ved vannet når du er på ferie i San Sebastián (og omegn), og se på solen som skinner i vannet. Hvis du håper på en skikkelig strandferie, er San Sebastián (og omegn) et bra valg. Du har antakelig hørt om Concha strand (0,9 kilometer unna), og vi anbefaler deg å finne et overnattingssted i nærheten. Mange som skal til San Sebastián (og omegn) velger imidlertid å bo nær Ondarreta strand eller Zarautz-stranden, som er to andre flotte alternativer.

Dette bør du vite om San Sebastián (og omegn)

  • Du kan glede deg til å sovne til lyden av bølger som bruser, på et av våre strandhoteller i San Sebastián (og omegn). Lite kan måle seg med å bo en liten rusletur unna sjøen.
  • Våre leiligheter, f.eks. Apartamentos San Marcial 28 og Mirakruz H Apartment by FeelFree Rentals, er populære blant mange reisende. Ta en titt på fasilitetene, og gjør deg klar til en ferie i San Sebastián (og omegn).
  • Det er ikke mangel på underholdning for de 185 400 innbyggerne i San Sebastián (og omegn). Bare gå til siden vår med aktiviteter i San Sebastián (og omegn) for å se hva dette stedet har å by på.
  • Når du har spart penger ved å bestille en San Sebastián (og omegn)-pakkereise, kan du bruke det du får til overs, på morsomme reiseopplevelser. Ondarreta strand, Baskisk kulinarisk senter og Reale Arena er tre attraksjoner som bør være øverst på listen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i San Sebastián (og omegn)?
En ferie i San Sebastián (og omegn) er ikke komplett uten en tur til San Sebastian Centro, så hvorfor ikke se etter et overnattingssted i denne populære bydelen? Da vil du ikke være langt unna severdigheter som Concha strand. Har du lyst til å se Monte Urgull, kan du velge å bo i Gamlebyen.
Hvilke er de beste hotellene i San Sebastián (og omegn)?
Mange som besøker San Sebastián (og omegn) bor i San Sebastian Centro, der Atlantic Rentals Collection og Apartamento Lagun Concha Beach er to godt likte overnattingssteder. Med det finnes også andre sjarmerende områder her i byen. Du kan for eksempel overnatte på SanSebastianFlats - Arana eller Pensión Grosen, som ligger i Gros.
Når på året er det best å besøke San Sebastián (og omegn)?
Hvis det er viktig for deg å spare penger, er januar den beste tiden på året å ta en reise til San Sebastián (og omegn). I september er prisene stort sett på det høyeste, så du må forberede deg på å betale mer hvis du reiser da. Høysesongmånedene er juli, august, juni, og det er gjerne da reisemålet er på sitt beste. Foretrekker du et roligere eventyr, bør du vurdere februar, desember, november.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i San Sebastián (og omegn)?
Smarte reisende bestiller stort sett tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å selge flybilletter opptil tolv måneder før avreise, og det er den beste muligheten til å få kjøpt riktig billige billetter. Skal du ut og reise neste måned? Det går helt fint. Expedia har hele tiden gode tilbud, så du kan komme deg avgårde på drømmeferien til en overkommelig pris.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til San Sebastián (og omegn)?
Finn tilbud som passer ditt budsjett med en pakkereise fra Expedia. Hos oss får du både fly, leiebil og hotell på ett og samme sted. Du kan spare mye bare ved å samle bestillingene dine. Uansett om du planlegger å dra på et vintereventyr eller å slappe av på stranden, er drømmeferien bare noen få klikk unna.