Reiser til Kautokeino 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Kautokeino

Canyon Hotell
Canyon Hotell
3 out of 5
Markedsgata 18, Alta, 9510
Prisen er 1 146 kr per natt fra 2. apr. til 3. apr.
1 146 kr
per natt
2. apr.–3. apr.
8,2/10 Very Good! (118 anmeldelser)
TV
"Oppholdet var bra, men TV systemet syns jeg ikke noe om, skulle vært at man har mulighet å se på TV på vanlig måte, det er det som gjør hotellopphold komplett."

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2023

Canyon Hotell
Thon Hotel Kautokeino
Thon Hotel Kautokeino
3.5 out of 5
Biedjovággeluodda 2, Kautokeino, 9520
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 649 kr per natt fra 16. apr. til 17. apr.
1 649 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
9/10 Wonderful! (124 anmeldelser)
Flott hotell
"Dette var vår andre gang på dette hotellet. Veldig hyggelig personale, fint rom, flott med to servanter og vaskekluter på badet, vinglass på rommet. Eneste minus var veldig lang ventetid på middagen i restauranten."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2022

Thon Hotel Kautokeino
Scandic Alta
Scandic Alta
3.5 out of 5
Lokkeveien 61, Alta, 9509
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 344 kr per natt fra 30. apr. til 1. mai
1 344 kr
per natt
30. apr.–1. mai
8,2/10 Very Good! (995 anmeldelser)
"Vennlig og serviceminded personale."

Anmeldelse skrevet 28. mar. 2023

Scandic Alta
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Kautokeino?
Vi gjør det lett å reise til nye steder med pakker til Kautokeino, som starter med priser fra . Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For en perfekt ferie kan du legge til et par aktiviteter og opplevelser til reiseruten.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Kautokeino hvis jeg ikke kan reise?
Det er ingen grunn til bekymring hvis du ombestemmer deg når det gjelder din pakkereise til Kautokeino – du kan endre eller kansellere bestillingen. Hvis den er bestilt innenfor de siste 24 timene, kan det muligens gjøres uten at det koster noe. For bestillinger som er gjort for mer enn 24 timer siden kan det imidlertid være at det belastes gebyrer fra hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet. Vi er klar over at ting ikke alltid går som planlagt, så ta en titt på vår kundeserviceportal hvis det skulle skje. Når du er klar for å gjøre endringer, er vi her for å hjelpe deg.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Kautokeino?
Hvis du bestiller hotell og fly sammen hos Expedia, sparer du ikke bare verdifull tid, men penger også. En pakkereise til Kautokeino gjør det enkelt å organisere din perfekte reise. Med over 500 flyselskaper fra hele verden å velge fra er det ikke vanskelig å finne et fly som passer programmet ditt, og i tillegg kan vi tilby over 1 000 000 overnattingssteder verden over. Uansett hva budsjettet ditt er kan Expedia hjelpe deg med å utforske resten av verden.
Hvor bør man bo i Kautokeino?
Dette området kan friste med interessante attraksjoner som Øvre Anárjohka nasjonalpark og Juhls sølvsmie, så se om du finner et hotell like i nærheten av dem. Et annet sted i Kautokeino som er populært blant besøkende, er Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš.
Hvilke er de beste hotellene i Kautokeino?
Se om det er noe ledig på Thon Hotel Kautokeino, som er et av de mest etterspurte overnattingsstedene i denne bydelen. Et annet utmerket alternativ i Kautokeino er Gargia Fjellstue.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kautokeino?
Når du bestiller eventyret i Kautokeino tidlig, får du tilgang til det største utvalget av billige billetter. Flyselskapene begynner stort sett å selge flybilletter opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være en god idé å bestille billett så snart som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for å gi deg de beste tilbudene som finnes, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Kautokeino fra Expedia?
Hos Expedia kan du velge en kombinasjon av hoteller, flyreiser og leiebiler for å skreddersy din perfekte pakkereise til Kautokeino. Etter at du har bestilt, kan du legge til spennende ting som dagsturer og aktiviteter. Husk at jo mer du inkluderer, desto større besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kautokeino?
Uansett om du ønsker avkobling eller spenning, kan du organisere ferien nøyaktig som du vil ha den med en pakkereise til Kautokeino. Du får også gode rabatter når du kombinerer overnatting med leiebil og fly. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Kautokeino hos Expedia?
Ja, og det er enkelt. Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper verden over. Våre pakker gir deg muligheten til å velge fly, hoteller og aktiviteter som passer deg.

Populære steder å besøke