Reiser til Kautokeino 2023

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Kautokeino

Canyon Hotell
Canyon Hotell
3 out of 5
Markedsgata 18, Alta, 9510
Prisen er 1 239 kr per natt fra 7. des. til 8. des.
1 239 kr
per natt
7. des.–8. des.
4,1/5 Very Good! (89 anmeldelser)
"Tredagers opphold, første dagen hadde vi et rom, der TV- programm måtte streame, dette fungerte dårlig, strekningen stoppet/ låste seg etter ca. 15-20 minutter. Ikke mer TV den kvelden. Då vi tok opp dette i resepsjonen neste dag, fikk vi tilbud om annet rom. Det var supert, har avtale om samme rom ..."

Anmeldelse skrevet 17. nov. 2022

Canyon Hotell
Thon Hotel Kautokeino
Thon Hotel Kautokeino
3.5 out of 5
Biedjovággeluodda 2, Kautokeino, 9520
Prisen er 1 655 kr per natt fra 11. des. til 12. des.
1 655 kr
per natt
11. des.–12. des.
4,5/5 Wonderful! (123 anmeldelser)
Flott hotell
"Dette var vår andre gang på dette hotellet. Veldig hyggelig personale, fint rom, flott med to servanter og vaskekluter på badet, vinglass på rommet. Eneste minus var veldig lang ventetid på middagen i restauranten."

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2022

Thon Hotel Kautokeino
Sorrisniva Igloo Hotel
Sorrisniva Igloo Hotel
3.5 out of 5
Sorrisniva 20, Alta, 9518
Prisen er 4 121 kr per natt fra 3. jan. til 4. jan.
4 121 kr
per natt
3. jan.–4. jan.
4,8/5 Exceptional! (27 anmeldelser)
En eksotisk opplevelse
"Et fantastisk hotell, en eksotisk opplevelse å bo i ishotellet. Veldig fleksibel og serviceinnstilt betjening, Sorrisniva kan virkelig anbefales!"

Anmeldelse skrevet 2. mai 2022

Sorrisniva Igloo Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Kautokeino?
Det er bare å gjøre seg klar, for en ferie i Kautokeino starter på . Når du kombinerer fly, hotell og andre komponenter til en pakkereise, kan du oppnå de beste tilbudene.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Kautokeino?
Når du slår sammen dine bestillinger hos Expedia, kan du spare en hel del. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden, kan du enkelt sette sammen en pakkereise til Kautokeino som passer ditt budsjett og din stil. Og hvorfor ikke bruke noe av pengene du sparer på å ta med et par spennende opplevelser og utflukter? Ferien du alltid har drømt om i Kautokeino har aldri vært mer tilgjengelig.
Når på året er det best å reise til Kautokeino?
Hvis det viktigste for deg er når du kan få de beste tilbudene, kan du dra til Kautokeino i . Omvendt er den dyreste måneden å reise hit på. Høysesongen er i og er en spennende tid å komme hit på hvis du ikke har noe imot store folkemengder. I perioden er det som regel langt roligere.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kautokeino?
Når du bestiller eventyret i Kautokeino tidlig, belønnes du med det største utvalget av lave priser. Flyselskapene pleier ofte å legge ut flybilletter opptil et år i forveien, så det kan være en god idé å kjøpe billett så tidlig som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for å kunne tilby deg de beste tilbudene som finnes, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Kautokeino fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en lekker bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Kombiner alternativene etter eget ønske og få gode tilbud. Når du har bestilt, kan du legge til utflukter og opplevelser og se hvor mye mer du sparer. Når det gjelder å skreddersy drømmeferien i Kautokeino, er det hele opp til deg.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kautokeino?
Du kan spare stort på å kombinere hoteller, flyreiser og leiebiler. Når du har bestilt, kan du legge til sightseeingturer og opplevelser. Ditt neste fantastiske eventyr er bare noen klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Kautokeino hos Expedia?
Ja, absolutt. Expedia har over 500 flyselskaper å velge blant. Med så mange valgmuligheter blir det en enkel sak å finne et perfekt flyselskap for ferien din i Kautokeino.
Kan jeg reise til Kautokeino akkurat nå?
Vår reiserådside for COVID-19 er siden å gå til for å finne oppdatert informasjon om karantenekrav og reiserestriksjoner for Kautokeino.

Populære steder å besøke