Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Kautokeino

Planlegger du en reise til Kautokeino? Vår reiseguide for Kautokeino er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Kautokeino. Les videre for å skape din pefekte reise til Kautokeino.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Kautokeino så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Kautokeino og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Kautokeino for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Kautokeino venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Kautokeino for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Kautokeino, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Kautokeino. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Kautokeino kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Kautokeino enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Kautokeino. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Kautokeino, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Kautokeino ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Kautokeino og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Kautokeino. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Kautokeino

Vis alle de 13 overnattingsstedene i Kautokeino
Thon Hotel Kautokeino
Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020
Mer informasjon
 
Thon Hotel Kautokeino

Thon Hotel Kautokeino

Biedjovággeluodda 2, Kautokeino
   
  4,5 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Et lite hyggelig hotel. Fint rom, og god seng. Frokosten var veldig bra. Spiste middag på hotellet, og det var også veldig bra. Iskremen til dessert var helt fantastisk, tre sorter som de laget selv. Jeg synes at prisen for å bruke boblebadet var for høy (kr 275 pr. person).

  Scandic Alta 1 199 kr
  Anmeldelse skrevet 14. mar. 2020
  Mer informasjon
   
  Scandic Alta

  Scandic Alta

  Lokkeveien 61, Alta
    
   4,1 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Ene veggen var full av sprutflekker og støv under senga. Forøvrig ligger hotellet sentralt til og har en veldig god frokost.

   Thon Hotel Alta 1 080 kr
   Anmeldelse skrevet 14. jun. 2020
   Mer informasjon
    
   Thon Hotel Alta

   Thon Hotel Alta

   Labyrinten 6, Alta
     
    4,4 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Svært god mottakelse. Nydelig rom, med tregulv. Flott design på både rom og spisesal😀

    Canyon Hotell 1 183 kr
    Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020
    Mer informasjon
     
    Canyon Hotell

    Canyon Hotell

    Markedsgata 18, Alta
      
     4,1 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Flott hotell med grei frokost. Sentral beliggenhet gjorde oppholdet enkelt da vi hadde mange møter på kunnskapsparken, rett over gaten. Litt ustabilt nett på rommet men overkommelig.

     Gargia Lodge 1 295 kr
     Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020
     Mer informasjon
      
     Gargia Lodge

     Gargia Lodge

     Gargiaveien 96, Alta
       
      4,0 av 5
      3.5 av 5.0 Stjerner

      Simpel and nice room. Very cosy commonrooms. Breakfest was also lovely. Friendly staff

      Sorrisniva Igloo Hotel
      Anmeldelse skrevet 21. feb. 2020
      Mer informasjon
       
      Sorrisniva Igloo Hotel

      Sorrisniva Igloo Hotel

      Sorrisniva 20, Alta
        
       4,8 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Veldig bra

       Canyon B&B
       Anmeldelse skrevet 27. mai 2020
       Mer informasjon
        
       Canyon B&B

       Canyon B&B

       Markedsgata 6, Alta
         
        3,6 av 5
        2.0 av 5.0 Stjerner

        Merksnodig hotell, ikke noe respesjon. Du får en SMS med kode for ytterdør, kode for nøkkelboks og romnummer. I din etasje er det nøkkelbokser der din romnøkkel ligger inne. Med liten skrift står det at det ikke er sengetøy, men kan leies, under vårt opphold var sengene oppredd. Videre hevdes det ...

        Quiet and Central - Near to Everything! 852 kr
        Anmeldelse skrevet 11. mar. 2019
        Mer informasjon
         
        Quiet and Central - Near to Everything!

        Quiet and Central - Near to Everything!

        13 Holtenjordet, Alta, Troms og Finnmark
          
         4,0 av 5
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Veldig bra at man ikke hadde spesefikke innskjekk og utskjekk tidspunkta, så når man kom tidlig om morgnen (06:30) kunne man bare "gå rett inn". Savna en microbelgovn for å slippe å spise ute hver dag, men funka greit alikavell i den korte perioden æ va der (5 daga). Ellers var oppholdet greit for ...