Reiser til Kautokeino 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Kautokeino

Scandic Alta
Scandic Alta
3.5 out of 5
Lokkeveien 61, Alta
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 124 kr per natt fra 21. okt. til 22. okt.
1 124 kr
per natt
21. okt.–22. okt.
8,2/10 Very Good! (995 anmeldelser)
"Hyggelig resepsjonist, fikk mye info. Gode senger og god frokost. Hyggelig frokostvert som var veldig ivrig i jobben sin."

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2023

Scandic Alta
Thon Hotel Kautokeino
Thon Hotel Kautokeino
3.5 out of 5
Biedjovággeluodda 2, Kautokeino
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 662 kr per natt fra 20. okt. til 21. okt.
1 662 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
9/10 Wonderful! (151 anmeldelser)
"Fantastisk bra opphold og veldig god frokost."

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2023

Thon Hotel Kautokeino
Thon Hotel Alta
Thon Hotel Alta
3.5 out of 5
Labyrinten 6, Alta
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 498 kr per natt fra 29. sep. til 30. sep.
1 498 kr
per natt
29. sep.–30. sep.
9/10 Wonderful! (470 anmeldelser)
"Oppgitt at det var parkering tilgjengelig, samt mulighet for elbil-lading. Da vi kom hadde de ikke parkering, men tipset om parkeringsplasser i nærheten (betalingsplasser). Hotellet hadde ikke egne elbil-ladere. Veldig serviceinnstilt resepsjonspersonale og god frokost. Da vi var på fotballturnering ..."

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2023

Thon Hotel Alta
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Kautokeino?
Vi gjør det lett å reise til nye steder med pakker til Kautokeino, som starter med priser fra . Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For en perfekt ferie kan du legge til et par aktiviteter og opplevelser til reiseruten.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Kautokeino?
Hvis du bestiller hotell og fly sammen hos Expedia, sparer du ikke bare verdifull tid, men penger også. En pakkereise til Kautokeino gjør det enkelt å organisere din perfekte reise. Med over 500 flyselskaper fra hele verden å velge fra er det ikke vanskelig å finne et fly som passer programmet ditt, og i tillegg kan vi tilby over 1 000 000 overnattingssteder verden over. Uansett hva budsjettet ditt er kan Expedia hjelpe deg med å utforske resten av verden.
Hvor bør man bo i Kautokeino?
Dette området kan friste med interessante attraksjoner som Øvre Anárjohka nasjonalpark og Juhls sølvsmie, så se om du finner et hotell like i nærheten av dem. Et annet sted i Kautokeino som er populært blant besøkende, er Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš.
Hvilke er de beste hotellene i Kautokeino?
Se om det er noe ledig på Thon Hotel Kautokeino, som er et av de mest etterspurte overnattingsstedene i denne bydelen. Et annet utmerket alternativ i Kautokeino er Gargia Fjellstue.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kautokeino?
Når du bestiller eventyret i Kautokeino tidlig, får du tilgang til det største utvalget av billige billetter. Flyselskapene begynner stort sett å selge flybilletter opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være en god idé å bestille billett så snart som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for å gi deg de beste tilbudene som finnes, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Kautokeino fra Expedia?
Hos Expedia kan du velge en kombinasjon av hoteller, flyreiser og leiebiler for å skreddersy din perfekte pakkereise til Kautokeino. Etter at du har bestilt, kan du legge til spennende ting som dagsturer og aktiviteter. Husk at jo mer du inkluderer, desto større besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kautokeino?
Uansett om du ønsker avkobling eller spenning, kan du organisere ferien nøyaktig som du vil ha den med en pakkereise til Kautokeino. Du får også gode rabatter når du kombinerer overnatting med leiebil og fly. Jo mer du inkluderer, desto mer sparer du.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Kautokeino hos Expedia?
Ja, og det er enkelt. Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper verden over. Våre pakker gir deg muligheten til å velge fly, hoteller og aktiviteter som passer deg.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Kautokeino hvis jeg ikke kan reise?
Det er ingen grunn til bekymring hvis du ombestemmer deg når det gjelder din pakkereise til Kautokeino – du kan endre eller kansellere bestillingen. Hvis den er bestilt innenfor de siste 24 timene, kan det muligens gjøres uten at det koster noe. For bestillinger som er gjort for mer enn 24 timer siden kan det imidlertid være at det belastes gebyrer fra hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet. Vi er klar over at ting ikke alltid går som planlagt, så ta en titt på vår kundeserviceportal hvis det skulle skje. Når du er klar for å gjøre endringer, er vi her for å hjelpe deg.

Populære steder å besøke