Reiser til Bora Bora 2023

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Bora Bora

En ferie i Bora Bora er virkelig noe å se frem til. Uansett om planen er å drikke smakfulle drinker på den lokale baren eller lese en god bok ved vannet, kan du få en flott strandferie i Bora Bora. Mange turister velger å bo nær Matira-stranden, som ligger 4 kilometer fra sentrum. Vi har imidlertid et stort utvalg av Bora Bora-pakker med overnattingssteder i nærheten av Le Meridien Beach og Pearl Resort Beach, to andre flotte strender.

Dette bør du vite om Bora Bora

  • Bestill et opphold på et av våre strandhoteller i Bora Bora og gled deg til en fantastisk ferie. Avslappende turer langs sjøen, vakker utsikt over havet og lyden av bølger som bruser, er bare noe av det som venter deg.
  • Private ferieboliger som Overwater Bungalow N ° 3 og BORA - Otemanu Luxury Apartment & Suite er også populære valg. Enten du planlegger en ferie med familien eller et romantisk opphold med kjæresten, vil du finne noe som er midt i blinken for deg.

De mest populære hotellene i Bora Bora

Hotel Royal Bora Bora
Hotel Royal Bora Bora
3.5 out of 5
Commune de Nunu'e, Bora Bora, 98713
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 186 kr per natt fra 1. jan. til 2. jan.
2 186 kr
per natt
1. jan.–2. jan.
4,3/5 Excellent! (176 anmeldelser)
"The staff seemed uninterested and almost rude. Our hotel room had a bad smell, we tried changing rooms, but was declined. They said that there were no other rooms available, even though we could see on hotels.com that rooms were still available for booking the same days. The location was great and ..."

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2022

Hotel Royal Bora Bora
InterContinental Le Moana Resort Bora Bora, an IHG Hotel
InterContinental Le Moana Resort Bora Bora, an IHG Hotel
4 out of 5
Matira Point, BP 156 Vaitape, Bora Bora, Bora Bora, 98730
Fullt refunderbart
Prisen er 7 165 kr per natt fra 13. des. til 14. des.
7 165 kr
per natt
13. des.–14. des.
4,7/5 Exceptional! (249 anmeldelser)
"Le pilotis était super"

Anmeldelse skrevet 17. nov. 2022

InterContinental Le Moana Resort Bora Bora, an IHG Hotel
Le Bora Bora by Pearl Resorts
Le Bora Bora by Pearl Resorts
4.5 out of 5
Motu Tevairoa, Bora Bora, 98730
Prisen er 7 700 kr per natt fra 22. des. til 23. des.
7 700 kr
per natt
22. des.–23. des.
4,6/5 Exceptional! (485 anmeldelser)
Amazing place to stay
"This hotel is totally perfect. Nothing to say. Awesome Gorgeous... Will be back soon for sure"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2022

Le Bora Bora by Pearl Resorts
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Bora Bora?
Med priser som starter fra , er pakkereiser din inngangsbillett til å reise rimelig. Skreddersy din egen reise til Bora Bora ved å velge og vrake fra det store utvalget av hoteller, flyreiser og leiebiler.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Bora Bora?
Når du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, sparer du både tid og penger. En pakkereise til Bora Bora gjør det lett å skreddersy din perfekte reise. Med over 500 flyselskaper fra hele verden å velge blant er det ikke vanskelig å finne en flyreise som passer deg, og i tillegg kan vi tilby over 1 000 000 overnattingssteder verden over. Uansett hvor stort budsjett du har kan Expedia gjøre verden litt mer tilgjengelig for deg.
Hvilke er de beste hotellene i Bora Bora?
InterContinental Le Moana Resort Bora Bora, an IHG Hotel og Village Temanuata er to populære boalternativer i Matira. Hvis du foretrekker å overnatte i Motu Piti Aau, kan det være en god idé å velge InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, an IHG Hotel eller Le Meridien Bora Bora.
Når på året er det best å besøke Bora Bora?
Det kan være fordelaktig å bestille reisen til Bora Bora i . Det er gjerne ved denne tiden du kan finne de beste tilbudene, mens er den dyreste måneden å reise hit. Hvis du setter pris på stemningen i høysesongen, er det best å reise til Bora Bora i . I de roligere månedene kan du styre unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Bora Bora?
Selv om prisene kan variere, anbefales det stort sett at du bestiller flyreise i god tid. De fleste internasjonale flybilletter er tilgjengelige på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute, det kan hende du er heldig. Av og til er det mulig å finne billige flybilletter til Bora Bora bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Bora Bora fra Expedia?
Uansett om du ser etter flybilletter og hoteller eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å skreddersy en pakkereise til Bora Bora som passer for deg. Planlegger du å reise bort en stund? Da bør du se nærmere på en pakke med leiebil, fly og hotell. Hvis du planlegger en weekendtur, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med flybillett og hotell. Når du har bestilt, kan du også legge til opplevelser. Med våre pakkereiser er det lett å planlegge og spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Bora Bora?
En pakkereise kan tilpasses budsjettet ditt og er en god måte for å få pengene til å strekke litt lenger. Hva reisen skal bestå av er det du som bestemmer. Velg mellom en kombinasjon av leiebiler, hoteller og flyreiser og flyreiser, ut fra hva som passer best for deg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Bora Bora hos Expedia?
Expedia har tilgang til over 500 partnerflyselskaper i hele verden, så det kan du absolutt. Det er bare å velge flyselskapet du ønsker og sette sammen en ferietur til Bora Bora.
Kan jeg reise til Bora Bora akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Bora Bora kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye annet.

Populære steder å besøke