Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Bora Bora 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Bora Bora med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Bora Bora. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Bora Bora

Hotel Maitai Polynesia Bora Bora
Hotel Maitai Polynesia Bora Bora
3 out of 5
BP 505, Bora Bora, Bora Bora
Prisen er 1 712 kr per natt fra 8. mar. til 9. mar.
4.2/5Very Good! (297 anmeldelser)
Bra hotell

"Vi var på Bora Bora i en uke og bodde totalt tre netter på Maitai. Hotellet ligger fint til like ved en flott strand. Personalet er veldig serviceminded og hyggelige. I dette segmentet er dette et bra hotell på Bora Bora."…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2015

Hotel Maitai Polynesia Bora Bora
InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
5 out of 5
Motu Piti Aau, Bora Bora, Bora Bora
Prisen er 8 409 kr per natt fra 7. apr. til 8. apr.
4.7/5Exceptional! (142 anmeldelser)

"Excellent location with stunning views of the mountain! Well maintained property and delicious food!"…"

Anmeldelse skrevet 13. nov. 2020

InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa
Oa Oa Lodge
Oa Oa Lodge
3 out of 5
Vaitape, Bora Bora
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 932 kr per natt fra 8. mar. til 9. mar.
4.3/5Excellent! (123 anmeldelser)

"På Hotels com kan det se ut som resorten har restaurant og bar. Begge var stengt. Du hadde nødt til å gå 800 meter for å få såmye som en flaske vann. Font hageanlegg og basseng. Slitent bad."…"

Anmeldelse skrevet 20. nov. 2019

Oa Oa Lodge
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Bora Bora

En ferie i Bora Bora er virkelig noe å se frem til. Uansett om planen er å drikke smakfulle drinker på den lokale baren eller lese en god bok ved vannet, kan du få en flott strandferie i Bora Bora. Mange turister velger å bo nær Matira-stranden, som ligger 4 kilometer fra sentrum. Vi har imidlertid et stort utvalg av Bora Bora-pakker med overnattingssteder i nærheten av Le Meridien Beach og Pearl Resort Beach, to andre flotte strender.

Dette bør du vite om Bora Bora

  • Bestill et opphold på et av våre strandhoteller i Bora Bora og gled deg til en fantastisk ferie. Avslappende turer langs sjøen, vakker utsikt over havet og lyden av bølger som bruser, er bare noe av det som venter deg.
  • Private ferieboliger som Overwater Bungalow N ° 3 og BORA - Otemanu Luxury Apartment & Suite er også populære valg. Enten du planlegger en ferie med familien eller et romantisk opphold med kjæresten, vil du finne noe som er midt i blinken for deg.

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å reise til Bora Bora?
Det kommer an på hva som er viktigst for deg. Hvis du er på utkikk etter den beste prisen, bør du reise i oktober. Prisene på fly og hoteller er stort sett mye lavere på det tidspunktet enn i august. Hvis du gjerne vil oppleve det yrende livet i Bora Bora under høysesongen, kan du organisere ferieturen din i august, juli, juni. Det er stort sett færre besøkende i oktober, desember, november.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Bora Bora?
Det avhenger av flyselskapet, men normalt sett kan du finne priser på internasjonale flyreiser på Expedia opptil et år i forveien. Selv om det kan være en god idé å bestille i god tid, kan heldige reisende noen ganger få tak i en billigere billett bare noen få uker før avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Bora Bora?
Så mange steder å reise til og så mye å utforske. Med en pakkereise får du råd til enda mer. Sett sammen flyreiser, hoteller og leiebiler og spar stort.