Reiser til Bora Bora 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Bora Bora

En ferie i Bora Bora er virkelig noe å se frem til. Uansett om planen er å drikke smakfulle drinker på den lokale baren eller lese en god bok ved vannet, kan du få en flott strandferie i Bora Bora. Mange turister velger å bo nær Matira-stranden, som ligger 4 kilometer fra sentrum. Vi har imidlertid et stort utvalg av Bora Bora-pakker med overnattingssteder i nærheten av Le Meridien Beach og Pearl Resort Beach, to andre flotte strender.

Dette bør du vite om Bora Bora

  • Bestill et opphold på et av våre strandhoteller i Bora Bora og gled deg til en fantastisk ferie. Avslappende turer langs sjøen, vakker utsikt over havet og lyden av bølger som bruser, er bare noe av det som venter deg.
  • Private ferieboliger som Overwater Bungalow N ° 3 og BORA - Otemanu Luxury Apartment & Suite er også populære valg. Enten du planlegger en ferie med familien eller et romantisk opphold med kjæresten, vil du finne noe som er midt i blinken for deg.

De mest populære hotellene i Bora Bora

The St. Regis Bora Bora Resort
The St. Regis Bora Bora Resort
5 out of 5
Motu Ome'e BP 506, Bora Bora
Prisen er 16 623 kr per natt fra 23. okt. til 24. okt.
16 623 kr
per natt
23. okt.–24. okt.
9,6/10 Exceptional! (172 anmeldelser)
"Butler service (if you can call it that) could really be improved upon; ours hardly answered her phone. Will probably try The Four Seasons next time. Aside from breakfast buffet, dinner at their restaurants was subpar at best with Michelin rates prices. Hotel OWB was nice and Bora Bora is beautiful ..."

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2023

The St. Regis Bora Bora Resort
Four Seasons Resort Bora Bora
Four Seasons Resort Bora Bora
5 out of 5
Motu Tehotu, Bora Bora, Bora Bora
Prisen er 26 830 kr per natt fra 13. okt. til 14. okt.
26 830 kr
per natt
13. okt.–14. okt.
9,6/10 Exceptional! (399 anmeldelser)
Anbefales!
"Fantastisk hotell på et fantastisk fint sted."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2015

Four Seasons Resort Bora Bora
Maitai Polynesia Bora Bora
Maitai Polynesia Bora Bora
3 out of 5
BP 505, Bora Bora, Bora Bora
8,6/10 Excellent! (370 anmeldelser)
Bra hotell
"Vi var på Bora Bora i en uke og bodde totalt tre netter på Maitai. Hotellet ligger fint til like ved en flott strand. Personalet er veldig serviceminded og hyggelige. I dette segmentet er dette et bra hotell på Bora Bora."

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2015

Maitai Polynesia Bora Bora
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Bora Bora?
Våre pakkereiser til Bora Bora, med priser fra kun , er en ypperlig måte å spare penger på. Du kan velge og vrake fra hoteller, flyreiser med mer for å lage din perfekte reise.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Bora Bora?
Sett sammen det du vil av hoteller, flyreiser og leiebiler i en pakkereise til Bora Bora, og spar mye penger. Du kan spare enda mer på å legge til andre komponenter som aktiviteter eller opplevelser i bestillingen din. Det aller beste er at du kan utforme ferien din nøyaktig som du vil ha den. Vi tilbyr over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden, så alle skal få muligheten til å oppleve drømmeferien.
Hvor bør man bo i Bora Bora?
En ferie til Bora Bora er ikke komplett før du har sett Mt. Otemanu, Korallhagene og Bora Bora lagunarium. Hvis du finner et sted å bo i nærheten av disse attraksjonene, blir sightseeingen enklere.
Hvilke er de beste hotellene i Bora Bora?
Hvis du skal besøke Matira, er Village Temanuata og Hotel Maitai Polynesia to av de mest populære alternativene. Motu Piti Aau er også et kjent område i Bora Bora. Velger du denne delen av byen, kan både InterContinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, an IHG Hotel og Le Meridien Bora Bora anbefales.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Bora Bora?
Når du bestiller ferien i Bora Bora tidlig, belønnes du med det største utvalget av lave priser. Flyselskapene pleier ofte å selge flybilletter opptil tolv måneder i forveien, så det kan være en god idé å bestille billett så snart som mulig. Samtidig så gjør Expedia det de kan for å gi deg de beste tilbudene som finnes, så det er aldri en dårlig tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Bora Bora fra Expedia?
Hos Expedia kan du velge hvilken som helst kombinasjon av hoteller, flyreiser og leiebiler for å skreddersy din perfekte pakkereise til Bora Bora. Etter at du har bestilt, kan du legge til ting som utflukter og aktiviteter. Husk at jo mer du bestiller, desto mer penger sparer du.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Bora Bora?
Så mange steder å besøke og så mye å se. Med en pakkereise har du råd til mer. Sett sammen hoteller, flyreiser og leiebiler og spar stort.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Bora Bora hos Expedia?
Expedia har tilgang til over 500 partnerflyselskaper i hele verden, så det kan du. Det er bare å velge flyselskapet du liker best og sette sammen en ferietur til Bora Bora.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Bora Bora hvis jeg ikke kan reise?
Det er mulig å kansellere bestillingen til Bora Bora hvis reiseplanene dine har endret seg. Hvorvidt du belastes med et gebyr eller ikke, avhenger av hotellet, flyselskapet eller bilutleiebyrået. Det kan være mulig å endre eller kansellere bestillingen kostnadsfritt hvis du bestilte i løpet av de siste 24 timene. Gå til vår kundeserviceportal for å finne ut mer.

Populære steder å besøke

Aktiviteter