Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie på Bora Bora

Denne vakre øya i Fransk Polynesia er kjent som en boltreplass for de rike og berømte og tilbyr hvite sandstrender, frodige tropiske daler og krystallklart vann.

Bora Boras fantastiske strender, frodige grøntområder og høye vulkaner gjør den til det perfekte feriereisemål. Du kan slappe av på strendene, dykke blant korallrevene eller nyte en drink på ett av de mange luksushotellene på øya.

Det enorme utvalget av hoteller på Bora Bora gjør det mulig å bruke all din tid på soling og bading, men du kan også drive med andre typer aktiviteter. Bora Bora har både en lagune og et korallrev som byr på muligheten for å leke deg i vannet. Det finnes flere dykkeskoler som leier ut utstyr slik at du kan utforske det spennende livet til havs ved korallrevet.

Hva med å leie en båt og dra på fisketur? Du kan fiske etter marliner og mahi-mahi året rundt. Eventuelt kan du paraseile over lagunen eller dra på en tur med katamaran på det klare, turkise vannet. Du kan også se om du kan få øye på en havskilpadde. Foretrekker du skapninger med skarpe tenner, kan i stedet haimating være den rette aktiviteten for deg.

Det er også mulig å leie en sykkel eller scooter og ta turen til stranden Matira, som består av to kilometer med hvit sand. Korallene i området tiltrekker seg tropiske fisker, noe som gjør dette til et utmerket sted for dykking.

Når du er på land igjen kan du bli med på en guidet tur opp til toppene Pahia og Otemanu, som er en del av det som en gang i tiden var en vulkan. Du kan dessuten ta del i en utflukt om bord i en firehjulstrekker og oppleve de gjengrodde skogsbilveiene på øya.

Bora Bora er også et populært reisemål blant kjendiser. Du kan dra innom Bloody Mary’s Restaurant & Bar, som er et god besøkt sted blant de lokale innbyggerne, og studere barens vegg med oversikt over kjendisene som har vært på besøk. Blant disse finner du kjente navn som Jimmy Buffet, Pierce Brosnan og Goldie Hawn. Deretter kan du lene deg tilbake og nippe til en drink mens du nyter stemningen på det som er en av verdens mest idylliske øyer.


De beste hotelltilbudene i Bora Bora

Vis alle de 46 overnattingsstedene i Bora Bora
Four Seasons Resort Bora Bora 10 578 kr
Four Seasons Resort Bora Bora

Four Seasons Resort Bora Bora

Motu Tehotu, Bora Bora
   
  4,8
  av 5, basert på 272 anmeldelser
  5.0 av 5.0

  Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bora Bora og 10 kilometer unna Bora Bora fotolagune, Korallhagene og Le Meridien Beach. Dessuten ligger Den hvite dalen og Moti Piti Aau-stranden kun 10 kilometer unna.

  Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa 5 931 kr
  Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa

  Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa

  Motu Tevairoa, Bora Bora
    
   4,5
   av 5, basert på 239 anmeldelser
   4.5 av 5.0

   Dette resort-hotellet, som ligger ved strandpromenaden, befinner seg ved stranden i Bora Bora og 5 minutters gange unna Pearl Resort Beach og Den hvite dalen. Tupitipiti-odden ligger 4,3 kilometer unna.

   Le Meridien Bora Bora 5 023 kr
   Le Meridien Bora Bora

   Le Meridien Bora Bora

   Motu Tape, BP 190, Bora Bora
     
    4,4
    av 5, basert på 248 anmeldelser
    5.0 av 5.0

    Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bora Bora og 2 kilometer unna Le Meridien Beach og Bora Bora fotolagune. Dessuten ligger Korallhagene og Den hvite dalen kun 10 kilometer unna.

    Oa Oa Lodge 742 kr
    Oa Oa Lodge

    Oa Oa Lodge

    Vaitape, Bora Bora
      
     4,4
     av 5, basert på 46 anmeldelser
     3.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger i Bora Bora, 0,3 kilometer unna Lagoon Resort Beach og 3,7 kilometer unna Mt. Otemanu. Dessuten ligger Vaitape havn og Mt. Pahia kun 5 kilometer unna.

     The St. Regis Bora Bora Resort 6 852 kr
     The St. Regis Bora Bora Resort

     The St. Regis Bora Bora Resort

     Motu Ome'e BP 506, Bora Bora
       
      4,8
      av 5, basert på 95 anmeldelser
      5.0 av 5.0

      Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bora Bora og 10 kilometer unna Bora Bora fotolagune, Korallhagene og Le Meridien Beach. Dessuten ligger Den hvite dalen og Moti Piti Aau-stranden kun 10 kilometer unna.

      Conrad Bora Bora Nui 6 209 kr
      Conrad Bora Bora Nui

      Conrad Bora Bora Nui

      BP 502 Vaitape, Bora Bora
        
       4,8
       av 5, basert på 123 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bora Bora, 0,1 kilometer unna Nui-stranden og 10 kilometer unna Korallhagene og Bora Bora fotolagune. Dessuten ligger Matira-stranden og Moti Piti Aau-stranden kun 10 kilometer unna.

       Sofitel Bora Bora Private Island 3 803 kr
       Sofitel Bora Bora Private Island

       Sofitel Bora Bora Private Island

       Bp 516, Nunue, Vaitape, Bora Bora
         
        4,6
        av 5, basert på 95 anmeldelser
        4.5 av 5.0

        Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bora Bora og få skritt fra Motu Piti og Korallhagene. Dessuten ligger Moti Piti Aau-stranden og Matira-stranden kun 2 kilometer unna.

        InterContinental Le Moana Resort Bora Bora 4 878 kr
        InterContinental Le Moana Resort Bora Bora

        InterContinental Le Moana Resort Bora Bora

        Matira Point, Bora Bora
          
         4,7
         av 5, basert på 116 anmeldelser
         4.0 av 5.0

         Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bora Bora og 2 kilometer unna Matira-stranden og Korallhagene. Dessuten ligger Motu Piti og Leopard Rays-grøften kun 5 minutter unna.