Reiser til Tana 2023

Bilde tatt av Kylie Mcintyre
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Tana

Tana Familiecamping
Tana Familiecamping
2 out of 5
Várjjatgeaidnu 392, Tana, Troms og Finnmark, 9845
Prisen er 1 050 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
1 050 kr
per natt
4. des.–5. des.
4,3/5 Excellent! (19 anmeldelser)
Sensommer 2022
"Eneste kunne vært kost og støvbrett i hyttene. Der er begrenset rengjøring i hyttene iflg stedet selv. De fleste turister gjør litt renhold før de forlater. Micro på felleskjøkken hadde vært ok. Ellers flott og fredelig sted å slappe av på."

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2022

Tana Familiecamping
Levajok Fjellstue Adventures
Levajok Fjellstue Adventures
3 out of 5
13 Grenvegen, Tana, Troms og Finnmark, 9826
Prisen er 1 290 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
1 290 kr
per natt
4. des.–5. des.
4,5/5 Wonderful! (8 anmeldelser)
Trivelig opphold
"Det var visstnok en mulig lekkasje i hytta vi egentlig skulle ha, så vi ble uten kostnader oppgradert til en større hytte. Alt var veldig rent og fint, og hytta hadde alt man trenger både til kortere og lengre opphold. Siden vi bare hadde én overnatting fikk vi ikke benyttet oss av de øvrige ..."

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2021

Levajok Fjellstue Adventures
Ildtoppen - Arctic Experiences
Ildtoppen - Arctic Experiences
2.5 out of 5
Austertanaveien, Tana, Troms og Finnmark, 9845
4/5 Very Good! (7 anmeldelser)
"Litt blanding av hotell og campinghytte. God standard. Rent. God services. Ankom seint på kveld, ringte for forhånd og hotellet satte klar nøkkel i døra for oss. Rommet var helt greit og frokosten sto klar i kjøleskapet. Eneste som trekker ned var at rommet var altfor varmt og ingen vifte ..."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2020

Ildtoppen - Arctic Experiences
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Tana?
Besøk en annen del av verden med våre pakkereiser til Tana, med priser fra kun . Finn flyreisene og hotellene som passer planene dine. Deretter kan du legge til et par utflukter eller aktiviteter, så du får en minneverdig reise.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Tana?
En enkel måte å spare tid og penger på er å slå sammen bestillingene dine hos Expedia. Flyreiser, hoteller, aktiviteter og leiebiler – vi har alt du behøver. Velg en kombinasjon som passer deg og dine behov, så kan du spare stort. Vi vet at alle har forskjellige behov. Derfor tilbyr vi over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller fra alle deler av verden, så du kan planlegge din helt unike pakkereise til Tana.
Når på året er det best å besøke Tana?
Alle årstider egner seg for å ta en ferie i Tana. Men hvis du ønsker å sikre deg et godt ferietilbud, bør du vurdere å reise i . Prisene på hotell og fly er på det høyeste i . Tana er et populært reisemål i , så hvis du vil unngå store folkemengder, bør du satse på å reise hit i .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Tana?
Smarte reisende bestiller stort sett tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å legge ut billetter opptil tolv måneder før avreise, og det er det ideelle tidspunktet for å få tak i riktig billige billetter. Har du noen ekstra feriedager neste måned? Det er ikke et problem. Expedia har alltid gode tilbud, så du kan planlegge drømmeferien til en pris du har råd til.
Hva inkluderer en pakkereise til Tana fra Expedia?
Pakkereiser kan bestå av flyreise, leiebil og hotell, men du kan sette dem sammen som du vil for å lage din perfekte reise til Tana. Du kan også legge til opplevelser og aktiviteter etter at du har bestilt. Det er du som har kontrollen. Når du samler bestillingene dine hos Expedia, kan du få rabatter du ikke finner andre steder.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Tana?
Den enkleste måten å planlegge reisen din på, er ved å bestille en pakkereise til Tana. Du kan også få gode rabatter når du kombinerer hotell, flyreiser og leiebil. Og hvorfor ikke legge til en dagstur eller aktivitet når bestillingen er klar?
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Tana hos Expedia?
Ja, det kan du. Med over 500 flyselskaper å velge blant globalt sett, har du mange valgmuligheter. Sjekk ut alternativene for å finne det flyselskapet som best passer dine ønsker.
Kan jeg reise til Tana akkurat nå?
Du finner oppdatert informasjon om reiserestriksjoner, karanteneregler og mer for Tana ved å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19.

Populære steder å besøke