Reiser til Tana 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Bilde tatt av Kylie Mcintyre
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Tana

Levajok Fjellstue Adventures
Levajok Fjellstue Adventures
3 out of 5
13 Grenvegen, Tana, Troms og Finnmark
Prisen er 1 096 kr per natt fra 25. sep. til 26. sep.
1 096 kr
per natt
25. sep.–26. sep.
9/10 Wonderful! (12 anmeldelser)
Veldig bra opplevelse
"Rent og pent. Trivelig personale og god mat på stedet. Fantastisk fin hytte"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2023

Levajok Fjellstue Adventures
Ildtoppen - Arctic Experiences
Ildtoppen - Arctic Experiences
2.5 out of 5
Austertanaveien, Tana, Troms og Finnmark
8/10 Very Good! (7 anmeldelser)
"Litt blanding av hotell og campinghytte. God standard. Rent. God services. Ankom seint på kveld, ringte for forhånd og hotellet satte klar nøkkel i døra for oss. Rommet var helt greit og frokosten sto klar i kjøleskapet. Eneste som trekker ned var at rommet var altfor varmt og ingen vifte ..."

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2020

Ildtoppen - Arctic Experiences
Båtsfjord Hotell
Båtsfjord Hotell
3.5 out of 5
Fomavegen 18, Batsfjord
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 161 kr per natt fra 24. okt. til 25. okt.
1 161 kr
per natt
24. okt.–25. okt.
8,2/10 Very Good! (45 anmeldelser)
Anbefales.
"Absolutt ett helt greit alternativ. Rent rom, hyggelig møblert."

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2023

Båtsfjord Hotell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Tana?
Den billigste av pakkereisene til Tana kan fås til , så drømmereisen din kan bli til virkelighet – uten at det sprenger budsjettet. Du kan sette sammen flyreiser, hoteller og leiebil for å tilpasse og lage en pakkereise som er perfekt for deg og dine behov.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Tana?
Våre pakkereiser til Tana byr på store sparemuligheter for budsjettbevisste reisende. Du kan spare overraskende mye på å sette sammen overnatting, fly og leiebil til én pakkereise. Men gode tilbud er bare begynnelsen på ditt neste eventyr. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge blant over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Uansett budsjett og preferanser, kan du skreddersy en pakke som er perfekt for deg.
Hvor bør man bo i Tana?
En ferie i Tana er ikke fullstendig uten en tur til Polmak museum. Hvorfor ikke velge et hotell i nærheten av denne interessante attraksjonen?
Hvilke er de beste hotellene i Tana?
Hvis det er første gang du besøker Tana, kan du vurdere å bestille på Tana Familiecamping eller 8 Seasons. Begge stedene byr på bra service og er favoritter blant mange reisende.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Tana?
Når du bestiller reisen til Tana så tidlig som mulig, får du tilgang til det største utvalget av billige billetter. Flyselskapene begynner stort sett å annonsere flybilletter opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være en god idé å bestille billett så snart som mulig. Samtidig så gjør Expedia det de kan for at du skal få de aller beste tilbudene, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Tana fra Expedia?
Det bestemmer du. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Tana, som består av for eksempel fly, hotell og leiebil. Du kan også bestille hotell og flyreise eller flyreise og leiebil. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som aktiviteter og utflukter. Uansett hvordan drømmeferien din i Tana ser ut, kan du oppnå besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Tana?
Hvis du bestiller fly, hotell og leiebil samtidig, får du utrolige rabatter. Uansett om du vil bo i en hytte i landlige omgivelser eller foretrekker en luksuriøs byleilighet, får du gode tilbud hos Expedia.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Tana hos Expedia?
Selvfølgelig kan du det. Expedia tilbyr over 500 flyselskaper over hele verden, så du kan reise med det flyselskapet som er best egnet for dine behov og ønsker.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Tana hvis jeg ikke kan reise?
Ja, det kan du, og vi er her for å hjelpe. Du kan muligens endre eller kansellere pakkereisen din til Tana uten at det koster noe innen 24 timer etter bestilling. Det kan imidlertid være at flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet vil kreve et gebyr hvis det er mer enn 24 timer siden bestillingen ble gjort. Hvis omstendighetene plutselig endrer seg, kan du gå til vår kundeserviceportal for mer informasjon.

Populære steder å besøke