Reiser til Nord-Norge 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De beste tilbudene på fly + hotell Nord-Norge

Radisson Blu Hotel, Tromso
Scandic Ishavshotel
Enter Backpack Hotel
Enter City Hotel
Smarthotel Tromso

De mest populære hotellene i Nord-Norge

Clarion Hotel The Edge
Clarion Hotel The Edge
4 out of 5
Kaigata 6, Tromsø, 9008
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 390 kr per natt fra 9. apr. til 10. apr.
1 390 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
8,8/10 Excellent! (1 000 anmeldelser)
Dyrt hotell med utsikt rett inn i en betongvegg
"Hotellet er veldig fint designet og veldig kule rom. Men for oss som begynner å bli eldre var sengen veldig lav. Frokosten var helt super. Det som trakk ned for meg var utsikten. Jeg hadde gledet meg til å se ut på sjøen eller havna, men så rett inn i en betongvegg. Det er ganske kostbart å bo på ..."

Anmeldelse skrevet 29. jan. 2023

Clarion Hotel The Edge
Eliassen Rorbuer
Eliassen Rorbuer
Hamnøy, Moskenes, 8390
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 393 kr per natt fra 14. apr. til 15. apr.
1 393 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
9/10 Wonderful! (297 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet ved Reine
"Dette er andre gangen jeg overnatter på dette stedet, og synes beliggenheten er helt fantastisk. Nydelig utsikt til fjell og vann. Første gang (da reiste jeg og mannen min alene) jeg var her bodde jeg på en av de nye enhetene med havutsikt - de var helt fantastiske. Denne gangen hadde vi med oss ..."

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2022

Eliassen Rorbuer
Smarthotel Tromso
Smarthotel Tromso
3 out of 5
Vestregata 6, Tromsø, 9008
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 857 kr per natt fra 16. apr. til 17. apr.
857 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
8,2/10 Very Good! (1 000 anmeldelser)
Helt ok, men stiv pris
"Stiv pris for så primitivt rom uten kjøleskap. Ingen gulvvarme på badet. Men det va god service fra personalet og rengjørings personalet"

Anmeldelse skrevet 27. nov. 2022

Smarthotel Tromso
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Nord-Norge?
Med priser så lave som 4,213 kr, er en pakkereise din vei til billigere reiser. Sett sammen din ferie til Nord-Norge ved å velge fra det omfattende utvalget av flyreiser, hoteller og leiebiler.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Nord-Norge hvis jeg ikke kan reise?
Vi har forståelse for at livet ikke alltid går som planlagt. Hvis du har bestilt en pakkereise til Nord-Norge og er nødt til å avbestille eller endre den, er vi her for å hjelpe. Det er alltid lurt å ta en nærmere titt på vår kundeserviceportal først. Hvis du kjøpte pakkereisen i løpet av de siste 24 timene, kan du muligens avbestille eller endre reiseplanen uten at det koster deg noe. Hvis det har gått lenger enn 24 timer, kan det hende at flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet krever en avgift.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Nord-Norge?
Med våre pakkereiser til Nord-Norge kan du bestille alt du trenger for å sette sammen en ferie – på ett og samme sted. Vi har gode tilbud på alt fra overnattingssteder og flyreiser til aktiviteter og utflukter, og du kan spare mye penger bare på å kombinere bestillingene dine. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder på verdensbasis å velge fra, kan du enkelt finne det du vil ha.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Nord-Norge?
Det er vanskelig å vite nøyaktig når det er best å bestille reisen til Nord-Norge. Men stort sett finner du de beste prisene jo tidligere du bestiller. Noen ganger kan du reservere flyreiser og hoteller nærmere et år innen avreise. Hvis du er på utkikk etter en ferie i siste liten, er det ingen grunn til panikk. Det legges hele tiden ut massevis av gode tilbud på Expedia.
Hva inkluderer en pakkereise til Nord-Norge fra Expedia?
Expedia har alt du behøver for å bestille en reise til Nord-Norge, men hva pakkereisen skal omfatte, er opp til deg. Du kan velge mellom en kombinasjon av flyreiser, leiebiler og hoteller. Ser du også setter interessante utflukter eller aktiviteter? Du kan legge til et par etter at du har bestilt. Uansett hva du foretrekker, så finnes det et tilbud som passer perfekt for deg.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Nord-Norge?
Du kan oppnå store besparelser når du setter sammen en pakkereise med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både penger og tid? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller en tur med vennegjengen, bør du sjekke ut våre pakkereiser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Nord-Norge hos Expedia?
Ja, det kan du. Med over 500 flyselskaper å velge blant i hele verden, har du godt med alternativer. Ta en titt på alternativene for å finne flyselskapet som er best egnet ut fra ditt budsjett og dine behov.

Populære steder å besøke