Reiser til Lofoten 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Lofoten og spar

De mest populære hotellene i Lofoten

Eliassen Rorbuer
Eliassen Rorbuer
Hamnøy, Moskenes, 8390
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 387 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
4,5/5 Wonderful! (266 anmeldelser)
"Beliggenheten. Rolig og fredelig. Romslige hytter."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2022

Nordis Suites
Nordis Suites
3.5 out of 5
Torget 21, Vagan, 8300
Prisen er 1 542 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
4,7/5 Exceptional! (48 anmeldelser)
"Hærlig beliggenhet og flotte rom, stor terasse med konge utsikt, gode seng og gode møbler. God mat i restaurant"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2022

Thon Hotel Svolvær
Thon Hotel Svolvær
Avisgata 1, Vagan, 8300
Prisen er 1 797 kr per natt fra 30. sep. til 1. okt.
4,8/5 Exceptional! (65 anmeldelser)
"Meget god frokost,dundyner/puter,nytt hotel,svært hyggelig personale.Fott utsikt utover havet,gratis parkering."

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2022

Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Lofoten?
Planlegg nye eventyr med våre pakkereiser til Lofoten, med priser fra bare . Velg hotellene og flyreisene som passer reiseplanene dine. Deretter kan du legge til noen aktiviteter eller utflukter, så du får en helt spesiell reise.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Lofoten?
Hvis du slår sammen dine bestillinger hos Expedia, kan du spare mye penger. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder fra hele verden, kan du enkelt sette sammen en pakkereise til Lofoten som passer dine behov. Og hvorfor ikke bruke litt av pengene du sparer på å ta med et par interessante utflukter og aktiviteter? Reisen du alltid har drømt om til Lofoten har aldri vært mer tilgjengelig.
Når på året er det best å besøke Lofoten?
Den mest travle sesongen i Lofoten er , mens stort sett er en roligere periode. Hvis du ser etter den beste prisen på ferien din i Lofoten, bør du vurdere å reise i . Det kan være verdt å merke seg at ofte er den dyreste tiden på året å dra hit på.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Lofoten?
Er du på utkikk etter de beste prisene, bør du bestille tidlig. Flyselskapene pleier ofte å selge flybilletter til en god pris nærmere et år før avreise. Hoteller, opplevelser og leiebiler bør også bestilles tidlig, så du unngår skuffelser. Hvis du planlegger å bestille en ferie i Lofoten i siste liten, finner du alltid en rekke gode tilbud på Expedia. Sjekk dem ut nå!
Hva inkluderer en pakkereise til Lofoten fra Expedia?
Det er opp til deg. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Lofoten, med for eksempel hotell, leiebil og fly. Du kan også bestille hotell og flyreise eller flyreise og leiebil. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som opplevelser og aktiviteter. Uansett hvordan drømmeferien din i Lofoten ser ut, kan du spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Lofoten?
Så mange steder å reise til og så mye å se og gjøre. Med en pakkereise har du råd til enda mer. Sett sammen flyreiser, hoteller og leiebiler og spar stort.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Lofoten hos Expedia?
Med en pakkereise er det du som har kontrollen. Uansett om du foretrekker å fly til Lofoten på første klasse eller economy, er det bare å velge fra de tilgjengelige alternativene. Expedia har over 500 flyselskaper på verdensbasis.
Kan jeg reise til Lofoten akkurat nå?
For å få den seneste informasjonen om reiser til Lofoten kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Her finner du nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye annet.