Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Ferie i Maldivene

Stup uti klart vann og se det fantastiske dyrelivet, slapp av i en bungalow ved vannet og hopp fra øy til øy i denne øygruppen i Det indiske hav.

Maldivene er et tropisk øyhav bestående av korallatolløyer, der revene og det asurblå vannet i den dype Laccadivesjøen slår inn mot hvite sandstrender. Maldivene består av to rekker med øyer og er et fantastisk tropisk tilfluktssted som kan by på avskjermede øyresorter, fascinerende lokalkultur, flotte surfeferier, luksuriøse cruiseturer og vakkert dyreliv i sjøen.

Med over 200 bebodde øyer og over 105 resortøyer er det enkelt å finne noe som passer for deg under din ferie i Maldivene. Du kan bo på en luksuriøs privat øyresort eller oppleve det unike med Maldivene i en bungalow ved vannet. Familievennlige ferieresorter, vertshus i landsbyer og lokale gjestehus er også tilgjengelige. Du kan utforske hundrevis av ulike koralløyer på 10 turistvennlige atoller. 

Maldivene er et velkjent reisemål for fridykking. Med langstrakte, vakre korallrev og flere hundre kilometer mellom øyene og større landmasser har Maldivene ekstraordinært klart vann og en vakker undervannsverden. Du kan dykke med guide og dra ut til dykkersteder i verdensklasse for å se kirurgfisk, rokker, haier, vakre mangefargede koraller og et skipsvrak eller to.

Nyt en avslappende spabehandling på resorten, eller skjem deg bort med et lokalt rituelt spa. Ta en dagstur med chartret båt for å se delfiner eller dra på fiske- eller snorkeltur. Prøv lekker fisk med karri på små "hotaa"-kaféer i Malé, hovedstaden, eller nyt moderne europeisk kokekunst på resorten.

Maldivene er en islamsk nasjon, og alkohol kan bare nytes innenfor resorten eller på flyplassen. Du må respektere islamske tradisjoner med anstendig bekledning når du besøker landsbyer. Du kan lære om statsreligionen på Islamic Centre, der du også finner Grand Friday Mosque, et landemerke i Malé. Ikke langt fra Islamic Centre ligger National Museum, der du kan følge den fascinerende historien til Maldivene.

Du kan komme deg til Maldivene med fly til Malé og til den sørlige atollen Addu. Du kan utforske øyene med båt, sjøflydrosjer eller en privat yacht. Maldivenes urørte vann er behagelig å svømme i året rundt, men monsunårstiden mellom juni og august kan by på regn og vind. Den beste tiden for surfeferie i Maldivene er mellom mars og oktober.


De beste hotelltilbudene i Maldivene

Se alle de 551 hotellene i Maldivene
Kuredu Island Resort 3,128 kr
Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort

Kuredu, Kuredu Island
   
  4,5
  av 5, basert på 341 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette resort-hotellet i Kuredu ligger på stranden og ikke langt unna Kuredu-stranden og Kanuhura-stranden. I samme område finner du også Komandoo-stranden.

  Bandos Maldives 1,895 kr
  Bandos Maldives

  Bandos Maldives

  North Male Atoll, Bandos Island
    
   4,3
   av 5, basert på 505 anmeldelser
   5.0 av 5.0

   Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bandos og 0,1 kilometer unna Kuda Bandos-stranden. Dessuten ligger Republikkplassen og Maldivene islamske senter 52 kilometer unna.

   Summer Island Maldives 3,445 kr
   Summer Island Maldives

   Summer Island Maldives

   North Male Atoll, Ziyaraufushi Island
     
    4,6
    av 5, basert på 26 anmeldelser
    3.5 av 5.0

    Dette resort-hotellet ved stranden i Ziyaraifushi-øyen har et spa og ligger i nærheten av Madivaru Beyru dykkeområde og Madivaru.

    Cinnamon Dhonveli Maldives-Water Suites 4,378 kr
    Cinnamon Dhonveli Maldives-Water Suites

    Cinnamon Dhonveli Maldives-Water Suites

    North male Atoll, Chaaya Island
      
     4,9
     av 5, basert på 10 anmeldelser
     5.0 av 5.0

     Dette resort-hotellet ved stranden i Chaaya ligger i nærheten av Dhonveli strand, Kani-stranden og Gili Lankanfushi-stranden. I samme område finner du dessuten Paradise Island-stranden og Fullmånestranden.

     Cinnamon Dhonveli Maldives 1,607 kr
     Cinnamon Dhonveli Maldives

     Cinnamon Dhonveli Maldives

     North Male Atoll, Chaaya Island
       
      4,3
      av 5, basert på 251 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Chaaya, 0 kilometer unna Dhonveli strand og 1,1 kilometer unna Kani-stranden.

      Kandima Maldives 2,395 kr
      Kandima Maldives

      Kandima Maldives

      Dhaalu Atoll, Kandima Island
        
       4,0
       av 5, basert på 20 anmeldelser
       5.0 av 5.0

       Dette resort-hotellet i Kandima Island har et spa og ligger i nærheten av flyplassen og Kandima-stranden.

       Hotel Ocean Grand at Hulhumale 968 kr
       Hotel Ocean Grand at Hulhumale

       Hotel Ocean Grand at Hulhumale

       Crystal view, LOT 10717, Kaani Magu, Hulhumale
         
        4,1
        av 5, basert på 188 anmeldelser
        4.0 av 5.0

        Dette hotellet ligger på stranden og 10 kilometer unna Hulhumale strand, Victory-vraket dykkested og Republikkplassen. Dessuten ligger Maldivene islamske senter og Male fiskemarked kun 10 kilometer unna.

        Meeru Island Resort & Spa 1,759 kr
        Meeru Island Resort & Spa

        Meeru Island Resort & Spa

        North Male' Atoll, Meerufenfushi
          
         4,6
         av 5, basert på 569 anmeldelser
         4.5 av 5.0

         Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Meeru og få skritt unna Meeru House-revet og Meeru-stranden. Meeru Corner dykkeområde ligger 1,2 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.