Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.

prismatch på reisen din.


Ferie i Maldivene

Stup uti klart vann og se det fantastiske dyrelivet, slapp av i en bungalow ved vannet og hopp fra øy til øy i denne øygruppen i Det indiske hav.

Maldivene er et tropisk øyhav bestående av korallatolløyer, der revene og det asurblå vannet i den dype Laccadivesjøen slår inn mot hvite sandstrender. Maldivene består av to rekker med øyer og er et fantastisk tropisk tilfluktssted som kan by på avskjermede øyresorter, fascinerende lokalkultur, flotte surfeferier, luksuriøse cruiseturer og vakkert dyreliv i sjøen.

Med over 200 bebodde øyer og over 105 resortøyer er det enkelt å finne noe som passer for deg under din ferie i Maldivene. Du kan bo på en luksuriøs privat øyresort eller oppleve det unike med Maldivene i en bungalow ved vannet. Familievennlige ferieresorter, vertshus i landsbyer og lokale gjestehus er også tilgjengelige. Du kan utforske hundrevis av ulike koralløyer på 10 turistvennlige atoller. 

Maldivene er et velkjent reisemål for fridykking. Med langstrakte, vakre korallrev og flere hundre kilometer mellom øyene og større landmasser har Maldivene ekstraordinært klart vann og en vakker undervannsverden. Du kan dykke med guide og dra ut til dykkersteder i verdensklasse for å se kirurgfisk, rokker, haier, vakre mangefargede koraller og et skipsvrak eller to.

Nyt en avslappende spabehandling på resorten, eller skjem deg bort med et lokalt rituelt spa. Ta en dagstur med chartret båt for å se delfiner eller dra på fiske- eller snorkeltur. Prøv lekker fisk med karri på små "hotaa"-kaféer i Malé, hovedstaden, eller nyt moderne europeisk kokekunst på resorten.

Maldivene er en islamsk nasjon, og alkohol kan bare nytes innenfor resorten eller på flyplassen. Du må respektere islamske tradisjoner med anstendig bekledning når du besøker landsbyer. Du kan lære om statsreligionen på Islamic Centre, der du også finner Grand Friday Mosque, et landemerke i Malé. Ikke langt fra Islamic Centre ligger National Museum, der du kan følge den fascinerende historien til Maldivene.

Du kan komme deg til Maldivene med fly til Malé og til den sørlige atollen Addu. Du kan utforske øyene med båt, sjøflydrosjer eller en privat yacht. Maldivenes urørte vann er behagelig å svømme i året rundt, men monsunårstiden mellom juni og august kan by på regn og vind. Den beste tiden for surfeferie i Maldivene er mellom mars og oktober.


De beste hotelltilbudene

Se alle de 460 hotellene i Maldivene
kr 1,194
Bandos Maldives

Bandos Maldives

North Male Atoll, Bandos Island
4,3
av 5, basert på 202 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Male-atollet nord, 0 kilometer unna Kuda Bandos-stranden og 0 kilometer unna Thulhagiri-stranden. Dessuten ligger Republikkplassen og Maldivene islamske senter 52 kilometer unna.

kr 2,986
Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa

North Male' Atoll, Meerufenfushi
4,5
av 5, basert på 251 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Male-atollet nord og få skritt unna Meeru House-revet og Meeru-stranden. Meeru Corner dykkeområde ligger 1,2 kilometer unna.

kr 1,055
Fun Islands Resort - Maldives

Fun Islands Resort - Maldives

South Male Atoll, Bodufinolhu
4,2
av 5, basert på 4 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger ved stranden i Male-atollet sør, 0,4 kilometer unna Biyadoo-stranden og 0,8 kilometer unna Kandooma-stranden.

kr 342
Huraa East Inn

Huraa East Inn

Araairu, North Male Atoll, Huraa
3,0
av 5, basert på 3 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette gjestehuset ligger i Male-atollet nord, 0,5 kilometer unna Dhonveli strand og 0,6 kilometer unna Kani-stranden.

kr 1,821
Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives-All Inclusive

Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives-All Inclusive

Meemu Atoll, Hakuraa Huraa
4,4
av 5, basert på 78 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger på en privat strand i Hakuraa Huraa.

kr 3,340
Hurawalhi Island Resort

Hurawalhi Island Resort

Naifaru, Huruvalhi
4,7
av 5, basert på 20 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger i Faadhippolhu-atollen og 0,1 kilometer unna Komandoo-stranden.

kr 1,598
Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

North Ari Atoll (Alif Alif), Ellaidhoo
4,1
av 5, basert på 99 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette resort-hotellet i Ellaidhoo ligger på stranden og i nærheten av Fish Head dykkeområde. I samme region finner du også Maaya Thila og Gaathafushi.

kr 932
Crown Beach Hotel Maldives

Crown Beach Hotel Maldives

Beach Road, North Male Atoll, Dhiffushi
4,7
av 5, basert på 3 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette hotellet ved stranden i Dhiffushi (Male-atollet nord) ligger i nærheten av Meeru-stranden, Meeru House-revet og Meeru Corner dykkeområde. I samme område finner du i tillegg Asdhoo Rock og Ytre rev.

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.