Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Maldivene

Stup uti klart vann og se det fantastiske dyrelivet, slapp av i en bungalow ved vannet og hopp fra øy til øy i denne øygruppen i Det indiske hav.

Maldivene er et tropisk øyhav bestående av korallatolløyer, der revene og det asurblå vannet i den dype Laccadivesjøen slår inn mot hvite sandstrender. Maldivene består av to rekker med øyer og er et fantastisk tropisk tilfluktssted som kan by på avskjermede øyresorter, fascinerende lokalkultur, flotte surfeferier, luksuriøse cruiseturer og vakkert dyreliv i sjøen.

Med over 200 bebodde øyer og over 105 resortøyer er det enkelt å finne noe som passer for deg under din ferie i Maldivene. Du kan bo på en luksuriøs privat øyresort eller oppleve det unike med Maldivene i en bungalow ved vannet. Familievennlige ferieresorter, vertshus i landsbyer og lokale gjestehus er også tilgjengelige. Du kan utforske hundrevis av ulike koralløyer på 10 turistvennlige atoller. 

Maldivene er et velkjent reisemål for fridykking. Med langstrakte, vakre korallrev og flere hundre kilometer mellom øyene og større landmasser har Maldivene ekstraordinært klart vann og en vakker undervannsverden. Du kan dykke med guide og dra ut til dykkersteder i verdensklasse for å se kirurgfisk, rokker, haier, vakre mangefargede koraller og et skipsvrak eller to.

Nyt en avslappende spabehandling på resorten, eller skjem deg bort med et lokalt rituelt spa. Ta en dagstur med chartret båt for å se delfiner eller dra på fiske- eller snorkeltur. Prøv lekker fisk med karri på små "hotaa"-kaféer i Malé, hovedstaden, eller nyt moderne europeisk kokekunst på resorten.

Maldivene er en islamsk nasjon, og alkohol kan bare nytes innenfor resorten eller på flyplassen. Du må respektere islamske tradisjoner med anstendig bekledning når du besøker landsbyer. Du kan lære om statsreligionen på Islamic Centre, der du også finner Grand Friday Mosque, et landemerke i Malé. Ikke langt fra Islamic Centre ligger National Museum, der du kan følge den fascinerende historien til Maldivene.

Du kan komme deg til Maldivene med fly til Malé og til den sørlige atollen Addu. Du kan utforske øyene med båt, sjøflydrosjer eller en privat yacht. Maldivenes urørte vann er behagelig å svømme i året rundt, men monsunårstiden mellom juni og august kan by på regn og vind. Den beste tiden for surfeferie i Maldivene er mellom mars og oktober.


De beste hotelltilbudene i Maldivene

Se alle de 488 hotellene i Maldivene
kr 2,656
Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa

North Male' Atoll, Meerufenfushi
4,5
av 5, basert på 489 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Kaafu Atoll og få skritt unna Meeru House-revet og Meeru-stranden. Meeru Corner dykkeområde ligger 1,2 kilometer unna.

kr 1,548
Cinnamon Dhonveli Maldives

Cinnamon Dhonveli Maldives

North Male Atoll, Chaaya Island
4,3
av 5, basert på 224 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Chaaya, 0 kilometer unna Dhonveli strand og 1 kilometer unna Kani-stranden.

kr 2,857
Velassaru Maldives

Velassaru Maldives

Velassaru, Velassaru
4,8
av 5, basert på 421 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved havet og 0 kilometer unna Lagunestranden.

kr 8,811
Jumeirah Vittaveli

Jumeirah Vittaveli

South Male Atoll, Bolifushi Island
4,7
av 5, basert på 98 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bolifushi og 0 kilometer unna Bolifushi Island brygge.

kr 1,450
Nika Island Resort & Spa

Nika Island Resort & Spa

North Ari Atoll, Kudafolhudhoo
4,3
av 5, basert på 60 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Ari-atollet nord, 0 kilometer unna Kudafolhudhoo havn og 3,1 kilometer unna Sunset Beach. Ukulhas strand ligger 18,9 kilometer unna.

kr 1,532
Bandos Maldives

Bandos Maldives

North Male Atoll, Bandos Island
4,3
av 5, basert på 431 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bandos, 0,1 kilometer unna Kuda Bandos-stranden og 10 kilometer unna Bandos-stranden og Thulhagiri-stranden. Dessuten ligger Republikkplassen og Maldivene islamske senter 52 kilometer unna.

kr 1,361
Hotel Jen Malé, Maldives

Hotel Jen Malé, Maldives

Ameer Ahmed Magu, Male
4,0
av 5, basert på 113 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Kaafu Atoll og få skritt unna Medhu Ziyaaraiy, Mulee Aage palass og Folkets Majlis. Dessuten ligger Republikkplassen og Den store fredagsmoskeen kun 5 minutter unna.

kr 1,270
Royal Island Resort And Spa

Royal Island Resort And Spa

Horubadhoo, Baa Atoll, Horubadhoo Island
4,2
av 5, basert på 31 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet i Horubadhoo-øya ligger på en privat hvit sandstrand og i nærheten av Dharavandhoo-moskeen, Kihaadhuffaru brygge og Kihaadhuffaru-stranden.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.