Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Maldivene

Stup uti klart vann og se det fantastiske dyrelivet, slapp av i en bungalow ved vannet og hopp fra øy til øy i denne øygruppen i Det indiske hav.

Maldivene er et tropisk øyhav bestående av korallatolløyer, der revene og det asurblå vannet i den dype Laccadivesjøen slår inn mot hvite sandstrender. Maldivene består av to rekker med øyer og er et fantastisk tropisk tilfluktssted som kan by på avskjermede øyresorter, fascinerende lokalkultur, flotte surfeferier, luksuriøse cruiseturer og vakkert dyreliv i sjøen.

Med over 200 bebodde øyer og over 105 resortøyer er det enkelt å finne noe som passer for deg under din ferie i Maldivene. Du kan bo på en luksuriøs privat øyresort eller oppleve det unike med Maldivene i en bungalow ved vannet. Familievennlige ferieresorter, vertshus i landsbyer og lokale gjestehus er også tilgjengelige. Du kan utforske hundrevis av ulike koralløyer på 10 turistvennlige atoller. 

Maldivene er et velkjent reisemål for fridykking. Med langstrakte, vakre korallrev og flere hundre kilometer mellom øyene og større landmasser har Maldivene ekstraordinært klart vann og en vakker undervannsverden. Du kan dykke med guide og dra ut til dykkersteder i verdensklasse for å se kirurgfisk, rokker, haier, vakre mangefargede koraller og et skipsvrak eller to.

Nyt en avslappende spabehandling på resorten, eller skjem deg bort med et lokalt rituelt spa. Ta en dagstur med chartret båt for å se delfiner eller dra på fiske- eller snorkeltur. Prøv lekker fisk med karri på små "hotaa"-kaféer i Malé, hovedstaden, eller nyt moderne europeisk kokekunst på resorten.

Maldivene er en islamsk nasjon, og alkohol kan bare nytes innenfor resorten eller på flyplassen. Du må respektere islamske tradisjoner med anstendig bekledning når du besøker landsbyer. Du kan lære om statsreligionen på Islamic Centre, der du også finner Grand Friday Mosque, et landemerke i Malé. Ikke langt fra Islamic Centre ligger National Museum, der du kan følge den fascinerende historien til Maldivene.

Du kan komme deg til Maldivene med fly til Malé og til den sørlige atollen Addu. Du kan utforske øyene med båt, sjøflydrosjer eller en privat yacht. Maldivenes urørte vann er behagelig å svømme i året rundt, men monsunårstiden mellom juni og august kan by på regn og vind. Den beste tiden for surfeferie i Maldivene er mellom mars og oktober.


De beste hotelltilbudene i Maldivene

Se alle de 541 hotellene i Maldivene
3,777 kr
Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa

North Male' Atoll, Meerufenfushi
4,6
av 5, basert på 531 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Kaafu Atoll og få skritt unna Meeru House-revet og Meeru-stranden. Meeru Corner dykkeområde ligger 1,2 kilometer unna.

6,912 kr
Hurawalhi Island Resort

Hurawalhi Island Resort

Naifaru, Huruvalhi
4,8
av 5, basert på 64 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger i Faadhippolhu-atollen og 0,1 kilometer unna Komandoo-stranden.

2,153 kr
Bandos Maldives

Bandos Maldives

North Male Atoll, Bandos Island
4,3
av 5, basert på 464 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Bandos og 0,1 kilometer unna Kuda Bandos-stranden. Dessuten ligger Republikkplassen og Maldivene islamske senter 52 kilometer unna.

3,560 kr
Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort

Kuredu, Kuredu Island
4,5
av 5, basert på 327 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette resort-hotellet i Kuredu ligger på stranden og ikke langt unna Kuredu-stranden og Kanuhura-stranden. I samme område finner du også Komandoo-stranden.

2,575 kr
Summer Island Maldives

Summer Island Maldives

North Male Atoll, Ziyaraufushi Island
4,5
av 5, basert på 16 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette resort-hotellet ved stranden i Kaafu Atoll har et spa og ligger i nærheten av Madivaru Beyru dykkeområde.

1,900 kr
Cinnamon Dhonveli Maldives

Cinnamon Dhonveli Maldives

North Male Atoll, Chaaya Island
4,3
av 5, basert på 234 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Chaaya, 0 kilometer unna Dhonveli strand og 1,1 kilometer unna Kani-stranden.

4,952 kr
Cinnamon Dhonveli Maldives-Water Suites

Cinnamon Dhonveli Maldives-Water Suites

North male Atoll, Chaaya Island
4,8
av 5, basert på 4 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ved stranden i Chaaya ligger i nærheten av Dhonveli strand, Kani-stranden og Gili Lankanfushi-stranden. I samme område finner du dessuten Paradise Island-stranden og Fullmånestranden.

2,410 kr
Kandima Maldives

Kandima Maldives

Dhaalu Atoll, Kandima Island
4,3
av 5, basert på 10 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette resort-hotellet ved stranden i Kandima Island har et spa.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.