Reiser til Nordkapp 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Nordkapp

Scandic Honningsvåg
Scandic Honningsvåg
3 out of 5
Nordkappgaten 4, Honningsvag, Nordkapp
Prisen er 1 199 kr per natt fra 10. okt. til 11. okt.
1 199 kr
per natt
10. okt.–11. okt.
7/10 Good! (149 anmeldelser)
A nice stay in Honningsvåg!
"We enjoyed our overnight stay. Nice breakfast, central location. Free hotel parking."

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2023

Scandic Honningsvåg
The View Hotel
The View Hotel
3 out of 5
12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 985 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
1 985 kr
per natt
4. okt.–5. okt.
8,8/10 Excellent! (147 anmeldelser)
"Bra plass å overnatte, treningsrom, god frokost og rene pene rom. Anbefales"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2022

The View Hotel
Scandic Nordkapp
Scandic Nordkapp
2 out of 5
Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
6,4/10 (65 anmeldelser)
Flott plass.
"Oppholdet var bra. Hotellet er slitent og trenger litt ettersyn og omtanke. Personalet er utenlandske og snakker ikke norsk!! Men med busslaster med utenlandske turister, så går nok det greit."

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2023

Scandic Nordkapp
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Nordkapp?
Mindre enn hva du kanskje forestiller deg. Du kan faktisk få priser fra kun . Ved å sette sammen hotell, flyreise og leiebil til en skreddersydd pakkereise er turen til Nordkapp bare få klikk unna.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Nordkapp?
Når du kombinerer hotell og fly, og deretter legger til andre komponenter som utflukter og opplevelser, kan du oppnå store besparelser. Med en pakkereise til Nordkapp blir det både billig og enkelt å reise. I tillegg til at du sparer penger, har du også tilgang til et hav av valgmuligheter. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 hoteller rundt om i verden. Ditt neste eventyr begynner her og nå!
Hvor bør man bo i Nordkapp?
Bo der ting skjer. Mange reisende bestiller hotell i kort avstand fra store severdigheter, som North Cape, Honningsvåg og Nordkappmuseet.
Hvilke er de beste hotellene i Nordkapp?
Scandic Nordkapp og Nordkapp Camping er to av de mest populære overnattingsstedene i Nordkapp. Hva med å sjekke ut prisene og fasilitetene hos hver av dem før du velger?
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Nordkapp?
Det avhenger helt av flyselskapet ditt, men stort sett kan du søke etter internasjonale flyreiser på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Selv om det kan være en god idé å bestille i god tid, kan heldige reisende av og til finne en billigere flyreise bare noen uker før avreisedatoen.
Hva inkluderer en pakkereise til Nordkapp fra Expedia?
Uansett om du ser etter hoteller og flybilletter eller leiebiler, kan Expedia hjelpe med å lage en pakkereise til Nordkapp som er perfekt for deg. Planlegger du en lengre ferie? Da bør du vurdere å bestille en pakke med leiebil, fly og hotell. Hvis du bare har tid til en kort ferie, passer det kanskje bedre å bestille et tilbud med hotell og flybillett. Når du har bestilt, kan du også legge til opplevelser. Med våre pakkereiser er det lett å planlegge og spare penger.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Nordkapp?
Du kan oppnå overraskende store besparelser når du setter sammen en pakke med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både penger og tid? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller en tur med vennegjengen, bør du ta en titt på våre pakkereiser i dag.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Nordkapp hos Expedia?
Selvfølgelig kan du det. Expedia tilbyr over 500 flyselskaper over hele verden, så du kan velge det flyselskapet som best passer din reisestil.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Nordkapp hvis jeg ikke kan reise?
Ja, det kan du, og vi er her for å hjelpe. Du kan muligens kansellere eller endre pakkereisen din til Nordkapp helt kostnadsfritt innenfor 24 timer fra bestillingen er gjort. Det kan imidlertid hende at flyselskapet, hotellet eller bilutleiefirmaet vil belaste et gebyr hvis bestillingen er gjort for mer enn 24 timer siden. Hvis reiseplanene endrer seg uten varsel, kan du gå til vår kundeserviceportal for mer informasjon.

Populære steder å besøke