Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.

prismatch på reisen din.


Tur til Gdansk

Planlegger du en reise til Gdansk? Vår reiseguide for Gdansk er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Gdansk. Les videre for å skape din pefekte reise til Gdansk.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Gdansk så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Gdansk og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Gdansk for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Gdansk venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Gdansk for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Gdansk, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Gdansk. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Gdansk kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Gdansk enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Gdansk. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Gdansk, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Gdansk ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Gdansk og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Gdansk. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene

Se alle de 537 hotellene i Gdansk
kr 292
Hotel Focus Gdansk

Hotel Focus Gdansk

Ul. Elblaska 85, Gdansk
3,9
av 5, basert på 47 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Gdansk og 2 kilometer unna Marina Gdansk, Artus domstol og Rådhuset i Gdánsk. Dessuten ligger Gdánsk kran og Brama Zielona kun 2 kilometer unna.

kr 436
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

ul. Stagiewna 26, Gdansk
4,6
av 5, basert på 205 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Old Town og 5 minutters gange unna Brama Zielona, Artus domstol og Neptuns fontene. Dessuten ligger Rådhuset i Gdánsk og Gdánsk kran kun 10 minutter unna.

kr 439
Jovi Apartments

Jovi Apartments

Wladyslawa Lokietka 19c, Sopot
5,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
4.0 av 5.0

Denne leiligheten er familievennlig og ligger ved sjøen i Sopot og 15 minutters gange unna Sopot Hippodrome, Sopot museum og Ergo Arena. Dessuten ligger Sopot molo og Sopot strand kun 2 kilometer unna.

kr 584
Hampton By Hilton Gdansk Airport

Hampton By Hilton Gdansk Airport

220 Juliusza Slowackiego Street, Gdansk
4,4
av 5, basert på 80 anmeldelser
3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Matarnia og 15 kilometer unna Manhattan Shopping Centre, PGE Arena Gdánsk og Lezno palass. Dessuten ligger Fashion House Outlet-senter og Gdansk teknologiske universitet 15 kilometer unna.

kr 638
Radisson Blu Hotel, Gdansk

Radisson Blu Hotel, Gdansk

ul. Dlugi Targ 19, Gdansk
4,7
av 5, basert på 172 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Old Town og få skritt fra Gdansk historiske friområdemuseum, Artus domstol og Rådhuset i Gdánsk. Dessuten ligger Brama Zielona og Neptuns fontene kun 5 minutter unna.

kr 300
Royal Residence

Royal Residence

Na Zboczu 67A, Gdansk
3,6
av 5, basert på 25 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Siedlce og 3 kilometer unna Wybrzeze teater, Rådhuset i Gdánsk og Artus domstol. Dessuten ligger Gdánsk kran og Den gylne porten kun 3 kilometer unna.

kr 269
Hotel Zatoka

Hotel Zatoka

ul. Trakt Sw. Wojciecha 149, Gdansk
5,0
av 5, basert på 1 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Orunia-St. Wojciech-Lipka, 0,3 kilometer unna Orunski park og 5 kilometer unna Rådhuset i Gdánsk og Artus domstol. Dessuten ligger Gdánsk kran og Den gylne porten kun 5 kilometer unna.

kr 441
Hotel Sadova

Hotel Sadova

ul. Lakowa 60, Gdansk
4,5
av 5, basert på 35 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Gdansk og 10 minutters gange unna Marina Gdansk og Brama Zielona. Dessuten ligger Artus domstol og Rådhuset i Gdánsk kun 15 minutter unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.