Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Frankfurt

Leie bil i Frankfurt

Frankfurt bilutleie – Frankfurt er Tysklands finanssentrum og har en skyline som minner om en amerikansk metropol, til tross for at den egentlig ikke er så stor. Mellom alle skyskraperne ligger en sjarmerende gamleby, og om du legger din ferie til Frankfurt, vil du oppdage at byen har en rekke kulturopplevelser å tilby sine besøkende.

Med leiebil i Frankfurt har du muligheten til å utforske området rundt som du selv vil. Veiene er fantastiske, enten du velger Autobahn, eller mindre sideveier for å se nærmere på landsbyer og landskap. Det er gode muligheter for å få billig leiebil i Frankfurt.

Turen til Frankfurt

Å fly til Frankfurt er enkelt og tar kort tid fra de fleste steder i Norge. Frankfurt flyplass er Tysklands største og travleste, 12 kilometer fra sentrum av byen. Her er det usedvanlig mange flyvninger, også fra Norge, og derfor er det enkelt å finne billige billetter. Det anbefales absolutt å skaffe seg leiebil i Frankfurt på flyplassen, og så kjører du direkte til ditt utvalgte hotell i Frankfurt.

Kjøreturer fra Frankfurt

Med leiebil i Frankfurt har du frihet til å utforske regionene rundt. Til Köln er det 192 kilometer. Byen ligger ved Rhinen og er kjent for sin berømte domkirke (Kölnerdomen) og sitt studentmiljø. Köln er full av folkeliv og har en lang og imponerende historie, her finner du mer enn 30 museer og 100 gallerier, altså et funn for den kulturfrelste. Luxembourg er 275 kilometer unna Frankfurt, og da får du samtidig besøkt et nytt land. Storhertugdømmet ligger mellom Belgia, Frankrike og Tyskland. Luxembourg by, hovedstaden, kalles bare Staad og er en av verdens mest velstående byer. Byens sentrum ligger vakkert til med klipper, broer og viadukter, og er absolutt verd et besøk. Düsseldorf ligger 228 kilometer fra Frankfurt og er en vakker storby ved elven Rhinen. Düsseldorf tilbyr sine besøkende kunst, shopping, severdigheter, kultur og hyggelig uteliv.

Frankfurt

Frankfurt sentrum er verd å utforske, men det anbefales å parkere bilen. Det er gangavstand mellom de viktigste severdigheter, restauranter og butikker i sentrum. Skal du til bydelen Sachsenhausen, kan du bruke bil, eller offentlig transport. I sentrum av Frankfurt er det et tårn som heter Main Tower, hvor du kan ta heisen opp 54 etasjer. Dermed får du flott utsikt over det hele, om været tillater det. Frankfurt er fødebyen til forfatteren Johann Wolfgang von Goethe. Huset der han ble født i 1749, er i dag et museum, Goethe Museum. Hvis du vil shoppe, anbefales hovedgaten Zeil og Goethestrasse. Frankfurt har også en gamleby, Altstad. Torget Römerberg har ligget der helt siden 1100-tallet. Her ligger også de vakre kirkene Frankfurter Dom og Paulskirche. Om du krysser elven Main, gjerne via broen Eisener Steg, vil du finne en rekke gallerier og museer ved gaten Schaumainkai. Her kan vi nevne det jødiske museet, Ikonen-museet, filmmuseet, Städelsches Kunstinstitutt og Schirn Kunsthalle og mange flere.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Frankfurt

Hva er den beste prisen på leiebil i Frankfurt?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Frankfurt .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Frankfurt?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Frankfurt er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Frankfurt?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Frankfurt?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Frankfurt

Utforsk Frankfurt med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!