Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Tyskland grunnet COVID-19.

HamburgGermany

Hamburg er en moderne havneby som er kjent for sine maritime tradisjoner, kunstgallerier og renoverte lagerbygninger fulle av restauranter, barer og butikker.

Hamburg, som kaller seg selv Tysklands port til verden, har en havn som er landets største og den nest største i Europa, så liker du sjøfart og skip, er en weekendtur til Hamburg så absolutt å anbefale. Byen er stolt av sin status som uavhengig bystat og sin handelsbakgrunn, som skapte en stor del av dens rikdom. I dag er Hamburg kjent som en av de rikeste byene i Europa, sammen med Brussel og London.

Hamburgs travle havn ligger langs elven Elbe, 100 kilometer fra Nordsjøen. Hamburg havn rommer i dag Hamburgs internasjonale maritime museum og museumsskipet Cap San Diego, som sammen forteller historien om byens maritime fortid, en historie det er vel verdt å få med seg under en ferie i Hamburg.

Selv om havnen kanskje er Hamburgs hjerte, har byen mye annet å by på, spesielt på områdene kunst og kultur. Besøk det digre kunstgalleriet Hamburger Kunsthalle og samtidskunstsenteret Deichtorhallen, som arrangerer verdensberømte internasjonale utstillinger. Under en storbyferie i Hamburg kan du bruke byens omfattende undergrunnsbane for å komme deg til de mange museene og galleriene som er spredt rundt om i byen. Gå ikke glipp av Miniatur Wunderland, en av de mest populære turistattraksjonene i Tyskland.

Hamburgs bykjerne består i dag stort sett av moderne kontorbygninger, ettersom mange av byens middelalderbygninger ble ødelagt i den store brannen i 1842 eller bombet sønder og sammen under andre verdenskrig. Besøk Hamburgs Rathaus (rådhus), som ble omhyggelig gjenoppbygd og restaurert til slik det så ut på 1800-tallet.

En reise til Hamburg er ikke komplett uten å rusle rundt i havnekvarterene Speicherstadt og HafenCity, der du finner renoverte gamle lagerbygninger og flotte moderne byggverk i glass og stål. Beundre arkitekturen, spis på eksklusive restauranter og kjøp unike gjenstander og luksusvarer i butikkene. I disse bydelene foregår for tiden det største byfornyelsesprosjektet i Europa, og de viser det moderne Hamburg på sitt beste: en by som hilser endringer velkommen og går selvsikkert inn i fremtiden.

Ikke langt fra bykjernen ligger flere store parker og innsjøer. Besøk parken Planten un Blomen, og tilbring litt tid i den fredfylte japanske hagen. Lei en bil eller bruk Tysklands raske og pålitelige nasjonale jernbanenett hvis du vil utforske de historiske byene i nærheten under din ferie i Hamburg.

Hvor du bør bo i Hamburg

De mest populære hotellene i Hamburg

Barceló Hamburg
Barceló Hamburg
4.5 out of 5
Ferdinandstrasse 15, Hamburg Altsadt, Hamburg, HH
Prisen er 1 150 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Altstadt og 10 minutters gange unna Binnenalster, Moenckebergstrasse og Hamburg rådhus. Dessuten ligger Miniatur Wunderland ...

4.4/5Wonderful! (1,001 anmeldelser)

"Jo bra"…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2020

Barceló Hamburg
Hamburg Marriott Hotel
Hamburg Marriott Hotel
5 out of 5
ABC Strasse 52, Hamburg, HH
Prisen er 1 096 kr per natt fra 5. feb. til 6. feb.

Dette hotellet ligger i Neustadt og 10 minutters gange unna Gansemarkt, Hamburg rådhus og Moenckebergstrasse. Dessuten ligger Hamburger Dom og St. Michaelis-kirken ...

4.3/5Excellent! (1,000 anmeldelser)
Komfortabel hotell i sentrale Hamburg

"Hotell ligger sentralt i byen i nærheten av det elegante "Passagenviertel" med gode handlemuligheter. Rommet ble komfortabel og rolig med god seng. Stor TV-skjerm og fint baderom."…"

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2020

Hamburg Marriott Hotel
Park Hyatt Hamburg
Park Hyatt Hamburg
5 out of 5
Bugenhagenstrasse 8, Hamburg, HH
Prisen er 1 992 kr per natt fra 7. feb. til 8. feb.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Altstadt og 10 minutters gange unna Moenckebergstrasse og Hamburg rådhus. Dessuten ligger Miniatur Wunderland og Hamburg ...

4.7/5Exceptional! (945 anmeldelser)
Perfeksjon

"Fantastisk i sentrum av Hambug. Alt fungerte selv med handicap. Supert!"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Park Hyatt Hamburg
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ferieboliger i Hamburg

Signature East Hotel Apartment
Signature East Hotel Apartment
3 out of 5
Rahlstedter Weg 82, Hamburg
Prisen er 549 kr per natt fra 26. jan. til 27. jan.

Dette leilighetshotellet ligger i Hamburg-Barmbek og 10 kilometer unna Wandsbek Quaree, Stadtpark og Horner Rennbahn. Dessuten ligger City Nord og Alstertal ...

4.2/5Excellent! (526 anmeldelser)

"Store, nyoppussede og reine rom. Veldig begrenset med parkering på hotellet, men gratis gateparkering på motsatt side av gaten. Her var det som regel ledig på dagtid, men ikke så mye ledig på kvelden."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

Signature East Hotel Apartment
Clipper Elb-Lodge
Clipper Elb-Lodge
4 out of 5
Carsten-Rehder-Strasse 71, Hamburg, HH
Prisen er 1 169 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.

Dette leilighetshotellet ligger i Altona og 15 minutters gange unna Fisketorget, Reeperbahn og Beatles Platz. Dessuten ligger St. Pauli-moloene og Oevelgoenne ...

4.6/5Wonderful! (254 anmeldelser)
Fantastisk

"Fantastisk leilighet med utsikt til elven. Valuta for pengene"…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019

Clipper Elb-Lodge
sylc. Apartmenthotel
sylc. Apartmenthotel
3 out of 5
Kronsaalsweg 88, Hamburg, Hamburg
Prisen er 624 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.

Dette leilighetshotellet ligger i Eimsbüttel og 2 kilometer unna JUMP House Hamburg og Hagenbeck zoologiske hage. Dessuten ligger Volksparkstadion og Barclaycard ...

4.4/5Excellent! (343 anmeldelser)
Moderne hotel i Hamburg.

"Nytt og moderne overnattingssted i rolig strøk. Godt tilrettelagt for reisende med bil. Kun en liten misforståelse ved parkering med elbil."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2020

sylc. Apartmenthotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Hamburg

Populære aktiviteter i Hamburg

Anmeldelser av Hamburg

4.3

Populært reisemål

5 - Fantastisk
10
5 - Fantastisk 34.48275862068966%
4 - Bra
17
4 - Bra 58.62068965517241%
3 - OK
2
3 - OK 6.896551724137931%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

4/5 - Bra

Verifisert reisende

22. feb. 2020

Fin by i all slags vær. Du finner alltid noe å gjøre. Bra spisesteder og shopping.

4/5 - Bra

Ove

20. jul. 2019

Helt greit med tanke på fam. på 4. Mye gåing på betong/stein/asfalt så her må man ha gode sko å gå med. Anbefaler å kjøpe Hamburg City Card så man kan ta buss, u-bahn, s-bahn og noen av båtene.

4/5 - Bra

Verifisert reisende

11. jul. 2019

Godt tilrettelagt for turister. Alle snakker engelsk og er hjelpsomme.

4/5 - Bra

zinnia

23. apr. 2019

Fint og modern

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

23. apr. 2019

Hamburg er blitt en meget flott by. Elbfilarmonien er vel verdt et besøk for å se bygningen - og utsikten-, Den botaniske Hagen er nydelig. Det anbefales også å Spasere på de kjempeflott tilrettelagte promenadene i havneområdene.

Byer nær Hamburg