Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

NiedersachsenTyskland

Bremen som viser dam og moderne arkitektur

På en reise til Bremen bør du blant annet få med deg rådhuset og katedralen og ta turen til Weserelven for en ekte maritim opplevelse.

Niedersachsen (Bremen-regionen) er delt i to forskjellige deler og er et livlig og flott område langs Weserelven. Området er kjent for den flerkulturelle metropolen Bremen og den fascinerende og historiske havnebyen Bremerhaven. Hvis du reiser til Bremen, bør du besøke begge byene for å få et ordentlig inntrykk av regionens kultur.

Er du historieinteressert, kan du ta en rusletur rundt i Bremens smale, gamle gater. Bremen rådhus må definitivt oppleves. Det har en gotisk fasade og er kjent for sine majestetiske søyleganger. Du bør også få med deg Katedralen i Bremen, som ligger i hjertet av byen. Et besøk til dette sentrale området etter at solen har gått ned, og alle barene og klubbene vekkes til live, er en spesielle opplevelse.

Du kan slappe av på en av kafeene i Viertel, et av Bremens trendy nabolag, eller shoppe litt i de mange eksklusive butikkene. På Theater am Goetheplatz kan du få med deg en teaterforestilling. Et av de mest populære stedene i byen erWeserelven, hvor du kan delta på aktiviteter som dragebåtpadling og seiling. I Bremen Bürgerpark kan du rusle rundt og se på praktfulle hager, innsjøer og trær.

Kjører du 65 kilometer nordover, kommer du til kystbyen Bremerhaven. Her kan du sette sjøbein i museumshavnen og utforske skip der det virker som om tiden har stått stille. På det tyske nasjonale sjøfartsmuseet kan du få et innblikk i byens sjøfartshistorie. Blant byens andre høydepunkter er Fiedlers Fischmarkt, promenaden langs Weserelven og Zoo am Meer.

Du kan også besøke flere av nabobyene langs kystområdet ved Nordsjøen. Burg Bederkesa og Borkum fyr er andre populære severdigheter.

Delstaten Bremen består av to separate enklaver i den større delstaten Niedersachsen. Dette er den minste av de tyske delstatene, og den ligger nordvest i landet. Skal du på weekendtur til Bremen, kan du fly til Bremen lufthavn eller ta buss eller tog til byen, der du enkelt kommer deg rundt på sykkel eller med trikk.

Niedersachsen – populære byer

Neues Rathaus som inkluderer innsjø og historisk arkitektur
Hannover
Kjent for Shopping, Dyrepark og Teater
Niedersachsens hovedstad Hannover, som var en av de mest utsatte områdene under andre verdenskrig, er nå en sentral storby i Nord-Tyskland.

Grunner til å reise

 • Eilenriede
 • Maschsee
 • Universitetet i Hannover
Bremen som viser kulturarv i tillegg til en liten gruppe med mennesker
Bremen
Kjent for Sjømat, Shopping og Kulturell aktivitet
Kunstgallerier og antikviteter gir de besøkende et innblikk i denne historiske havnebyen, som ligger nord i Tyskland.

Grunner til å reise

 • Universum Bremen
 • Weser stadion
 • Universitetet i Bremen
Goslar som viser fjell, by og kulturarv
Goslar
Kjent for Shopping, Småby og Ski
Goslar er en rolig middelalderby i hjertet av Niedersachsen. Den ligger avskjermet til ved foten av Harz-fjellene, men likevel bare noen få timer vest for Berlin.

Grunner til å reise

 • Kaiserpfalz Goslar
 • Goslarer Rathaus
 • Museum und Besucherbergwerk Rammelsberg
Volkswagen Autostadt-komplekset fasiliteter samt innsjø og moderne arkitektur
Wolfsburg
Kjent for Sport, Tur og Fotball
Denne unge byen er hjemstedet til Volkswagens hovedkontorer, i tillegg til imponerende museer og en pittoresk elvedal.

Grunner til å reise

 • Volkswagen Autostadt-komplekset
 • Volkswagen AutoMuseum
 • Schloss Wolfsburg
Braunschweig som inkluderer historisk arkitektur og nattbilder
Braunschweig
Kjent for Shopping, Sport og Tur
Byen er også kalt for "Løvebyen", og den preges av sine mange historiske bygninger, handlemuligheter og et aktivt kunst- og kulturmiljø.

Grunner til å reise

 • Happy Rizzi House
 • Brunswick katedral
 • Kohlmarkt
Langeoog som inkluderer sandstrand
Langeoog
La deg ikke lure av størrelsen på denne øya. Med sine flere kilometer med urørte strender og sin idylliske lille by kommer den den tyske øya Langeoog til å sjarmere deg i senk.