Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Düsseldorf

Leiebil Düsseldorf

Düsseldorf er den fjerde største byen i Tyskland, så det er definitivt en fordel å ha en leiebil i Düsseldorf for å komme seg rundt enkelt og trygt. Düsseldorf er et knutepunkt for kultur og moderne arkitektur. En reise til Düsseldorf byr på mange opplevelser, så du vil ha nok å gjøre i ferien.

Bilutleie Düsseldorf – Det å leie bil i Düsseldorf er både sikkert og lett. Bruker du søkeverktøyet på Expedia.no vil du enkelt finne en billig leiebil i Düsseldorf. Det er trygt å kjøre bil i Düsseldorf, siden veiene er gode og brede. Med leiebil har du mulighet til å se mye i byen samt utforske utkantområdene.

Leie bil på flyplassen

Du lander på Düsseldorf internasjonale flyplass når du tar fly til Düsseldorf. Den ligger rundt seks kilometer utenfor byen, og er en av de største flyplassene i Tyskland. Her har du muligheten til å leie bil billig, for enkelt å komme deg inn til bykjernen. Byen er koblet til en rekke motorveier, så valget om å kjøre bil er både en effektiv og rask måte for å komme seg rett til ditt utvalgte hotell i Düsseldorf.

Hvilken leiebil passer for deg?

Når du skal leie bil i Düsseldorf, er det en rekke biler du kan velge mellom. Her kan du ta lang turer på den tyske motorveien, Autobahn, et fantastisk veinett, eller på småveier langs de hyggelige småbyene, for en romantisk utflukt. Vi anbefaler deg å holde til høyre på motorveiene siden de ikke alltid har fartsgrense. Vi nordmenn er ikke vant til dette, og kjører ofte for sakte i de raske filene. På Expedia.no kan du enkelt og raskt klikke deg inn på den bilen som passer for deg og din reise til Düsseldorf. Vi hjelper deg med å finne en leiebil i Düsseldorf, så du kan nyte resten av ferien.

Attraksjoner i Düsseldorf

Gamlebyen, som er bedre kjent som Altstad, er stort sett bilfri siden det er trange gater med gammel struktur. Her kan du parkere bilen og nyte restauranter, barer med rimelige priser, shopping og byens uteliv. På kveldstid vil du oppleve tysk kultur på sitt varmeste: her er dørene, vinduer og kraner åpne for turister. I Altstad setter de pris på besøk fra Norge, og det viser de ved å tilby både deilig mat og godt øl.

Andre severdigheter i Düsseldorf

Med sin innbydende sjarm og sin herlige bevissthet rundt kunst, vil en tur til Düsseldorf være et historisk minne for deg og dine. Et av landemerkene som har blitt godt bevart, er Rheinturm, et fjernsynstårn med høyde på 234 meter. Her får du se store deler av Düsseldorf. Det andre gjenværende tårnet er Schlossturm, som er det resterende av slottet i Düsseldorf. Med leiebil i Düsseldorf anbefaler vi å ta en svipptur innom byens midtpunkt, Königsalle. Dette er betraktet som Tysklands fineste promenadegate med trendy og eksklusive forretninger.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Düsseldorf

Hva er den beste prisen på leiebil i Düsseldorf?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Düsseldorf .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Düsseldorf?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Düsseldorf er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Düsseldorf?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Düsseldorf?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Düsseldorf

Utforsk Düsseldorf med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!