Hoteller Tyskland

Søk etter hotell i Tyskland


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Hotellguide for Tyskland

  Hotell Tyskland: Tyskland er et stort og flott land, og kan skryte av å være blant Europas aller mektigste land. Landet har en effektiv infrastruktur som gjør det enkelt å reise rundt i landet, men allikevel har ikke tyske byer klart å tiltrekke seg turister på samme måte som Paris, Praha, Roma og London. Dette vil nok endre seg etter hvert, for Tyskland har mange spennende byer med et svært variert spekter av attraksjoner og mange hoteller.

  Hotellutvalget i landet er svært bra, og standarden på hotellene er stort sett høy. Enten du vil bo på et forretningshotell, familiehoteller eller romantisk hotell vil du ikke ha problemer med å finne det i Tyskland.

  Når du skal bestille hotell i Tyskland gjør du lurt i å benytte deg av Expedia, siden du da ikke vil ha problemer med å finne et billig hotell i Tyskland.

  Vis mer

  Generelt om hoteller i Tyskland

  Tyskland er et land som har det meste på stell, og dette gjelder også på hotellfronten. Servicen er god og hotellene holder stort sett høy standard. Du finner alt fra enkle hoteller med 1 stjerne til luksushoteller med 5 stjerner i de større tyske byene, mens i de mindre byene har hotellene ofte 3 eller 4 stjerner.

  Storbyer i Tyskland

  Berlin er hovedstaden i Tyskland, og landets største by. Det er en pulserende og kreativ by med en rekke flotte attraksjoner. Byen er rene eldorado for alle som setter pris på kunst, arkitektur og musikk. Hotellutvalget i byen er svært godt, så du kan selv velge om du vil bo på et billig hotell i Berlin med 1 stjerne, eller unne deg noen netter på et luksushotell med 5 stjerner.

  Hamburg ligger nordvest i Tyskland, og i sentrum av denne byen er det to flotte innsjøer. I sentrum av byen er det mange flotte attraksjoner, som St Michaeli-kirken fra 1786. Går du opp de 450 trappetrinnene vil du ha en fantastisk utsikt ut over byen fra det 82 meter høye tårnet. I gamlebyen bør du få med deg byens imponerende rådhus, og er du kunstinteressert er Kunst Meile et must.

  Hotell i fotballby

  Fotball er en veldig populær sport i Tyskland, og mange av storbyene har fotballag i landets øverste divisjon. Bayern München, Borussia Dortmund og Hertha BSC Berlin er alle klubber som holder til i store byer, hvor du kan kombinere opplevelser på fotballbanen med ferie i storbyen.

  Oktoberfest

  Dersom du har planer om å reise til Tyskland i månedsskifte september/oktober, er Oktoberfest noe du absolutt bør få med deg. Dette er en ølfestival som arrangeres i slutten av september hvert år, og som pågår i hele 16 dager. Selv om festivalens hovedby er München, feires festivalen i de fleste store byer i Tyskland på en eller annen måte. Det er vanlig at det settes opp store telt som rommer alt fra 3000 til 10 000 mennesker, og mange kler seg ut i lederhosen og andre morsomme kostymer.

  Hotellbestilling: Tyskland

  Søk etter et hotell i Tyskland. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Tyskland ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Tyskland.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Tyskland. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Tyskland for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Tyskland.

  Skjul
  Hoteller i Tyskland
  Hoteller i Tyskland

  Hoteller i Berlin (og omegn)

  Sofitel Berlin Kurfürstendamm - Hoteller i Berlin
  Rating: 5.0 Stars

  Sofitel Berlin Kurfürstendamm

  Augsburger Str. 41, Berlin - Kart
   
   
  "Sentralt"
  Sentralt nær til transport, shopping og et flott hotell jeg vil tilbake til.
  En reisende
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Berlin og 10 minutters gange unna …Mer
  Steigenberger Hotel Berlin - Hoteller i Berlin
  Rating: 5.0 Stars

  Steigenberger Hotel Berlin

  Los-Angeles-Platz 1, Berlin - Kart
   
   
  "Sentralt til det meste"
  God service. Frokost for dyr , gode spisesteder i nærheyen
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet åpner ut mot en rolig park ved Ku'damm-området, og ligger i gangavstand fra Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche …Mer
  Hotel Adlon Kempinski - Hoteller i Berlin
  Rating: 5.0 Stars

  Hotel Adlon Kempinski

  Unter Den Linden 77, Berlin - Kart
   
   
  Flott beliggenhet og super service, oppmerksomme og deilige senger. Noe dyrt.
  En reisende
  Dette hotellet ligger i Tiergarten-området i Berlin, i nærheten av Parisier Platz, Brandenburger Tor og Riksdagsbygningen …Mer

  Hoteller i Hannover (og omegn)

  DORMERO Hotel Hannover - Hoteller i Hannover
  Rating: 4.5 Stars

  DORMERO Hotel Hannover

  Hildesheimer Strasse 34-38, Hannover - Kart
   
   
  "Bra beligenhet, kort avstand til undergrunnsbane."
  Bra hotell med god service fra personallet. Bra tilbud med steambadstue.
  Reisende fra Norge
  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Foro Artistico og Neues Rathaus. Dessuten ligger …Mer
  Kastens Hotel Luisenhof - Hoteller i Hannover
  Rating: 5.0 Stars

  Kastens Hotel Luisenhof

  Luisenstrasse 1-3, Hannover - Kart
   
   
  "Flott hotell i sentrum"
  Har overnattet på hotellet et par ganger og vil alltid bruke dette hotellet når jeg reiser til Hannover. Det ligger svært flott til både med hensyn til videre reise med tog (eller fly, men det tar en halvtime med toget til flyplassen) og med tanke på shopping. Like i nærheten har man alt man trenger av butikker, restauranter, barer og noen uteplasser. I tillegg tar det bare et par min å gå til Hauptbahnhof (hovedjernbanestasjon) og til U-Bahn/ lokale bussruser. Går ikke an å bo mer sentralt! En bakdel er at frokosten ikke er med i prisen, og det koster 20 euro per person. Hvis man kjøper frokost ute på restaurant/ kafe, blir det bare halve prisen. Trivelige ansatte. Og alt i barskapet fylles på hver dag og er gratis. (Ingenting alkoholholdig) Hvis jeg skal pirke så savnet jeg litt bedre lys på rommet, og kirkeklokka som ringer hver morgen ble jeg vekket av. Men for et stort og flott, og ikke minst rent hotellrom! Anbefales på det varmeste!
  Reisende fra Norge
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Hannover og 10 minutters gange unna Opera Hannover og …Mer
  Hotel Loccumer Hof - Hoteller i Hannover
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel Loccumer Hof

  Kurt-Schumacher-Strasse 14/16, Hannover - Kart
   
   
  "Meget fint hotell med meget sentral beliggenhet."
  Meget fint hotell med meget sentral beliggenhet. Renslig og flott. Fin og bra restaurant og bar. Hyggelig personale. Mye valuta for pengene. MEN...IKKE bo der i helgene!. Jeg overnattet fra lørdag til søndag, og da var det arrangement nede i baren/restauranten, med Tekno musikk. IKKE mulig å sove! selv om jeg bodde i 3 etage og baren/restauranten ligger i 1 etage. Dette trekker dessverre VELDIG ned på mitt opphold, og det er for meg uforståelig at dette hotellet, som ellers er ett MEGET flott hotell, kjører denne type arrangementer i helgene. Dette er kun til forargelse for de gjestene som forsøker å få en god natts søvn, og vil få dem til å tenke seg om en ekstra gang før de eventuelt kommer tilbake igjen.
  Les 6 bretons fra Norge
  Dette hotellet boutique ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Ernst August Galerie og Marktkirche. Dessuten ligger Neues …Mer

  Hoteller i München (og omegn)

  Eurostars Grand Central - Hoteller i Munich
  Rating: 4.0 Stars

  Eurostars Grand Central

  Arnulfstr. 35, Munich - Kart
   
   
  Dette hotellet ligger i Arnulfpark og 3 kilometer unna Augustiner Keller, Marienplatz og Frauenkirche. Dessuten ligger Det …Mer
  Le Méridien München - Hoteller i Munich
  Rating: 5.0 Stars

  Le Méridien München

  Bayerstr. 41, Munich - Kart
   
   
  "Hotell with high standard!"
  Very nice hotell with walking distance to 'everything'. Highly recomended!
  Bjoern fra Oslo, Norway
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av byen og 2 kilometer unna Deutsches Theater Munchen, Marienplatz og …Mer
  Sofitel Munich Bayerpost - Hoteller i Munich
  Rating: 5.0 Stars

  Sofitel Munich Bayerpost

  Bayerstrasse 12, Munich - Kart
   
   
  "God lokalitet i sentrum av Munchen."
  Vi hadde fine dager, fikk bestillt turer og kom tibake to ryddet rom. Top!
  En reisende
  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Ludwigsvorstadt og 2 kilometer unna Deutsches Theater Munchen, Marienplatz og …Mer