Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i München

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i München

Eurostars Book Hotel
4 out of 5
Schwanthalerstrasse 44, München, BY
Hent priser
0.37 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,314 anmeldelser)

"Det meste med oppholdet var veldig bra. Kan anbefale dette hotellet"…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Eurostars Book Hotel
Eurostars Grand Central
4 out of 5
Arnulfstr. 35, München, BY
4 014 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.04 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,394 anmeldelser)

"Veldig sentralt i forhold til S-Bahn, og nærhet til den kjente øl-hallen Augustiner Keller."…"

Anmeldelse skrevet 8. jan. 2020

Eurostars Grand Central
Eden Hotel Wolff
4 out of 5
Arnulfstr. 4, München, BY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 359 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
0.22 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (2,290 anmeldelser)
Veldig fornøyd !

"Kan virkelig anbefales, alt fra personalet, rommene, renhold, restaurant, bar og beliggenhet. Veldig fornøyd. Vi kommer tilbake !"…"

Anmeldelse skrevet 4. des. 2019

Eden Hotel Wolff
Hampton by Hilton Munich City West
3.5 out of 5
Landsberger Strasse 114, München, BY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
848 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.91 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (576 anmeldelser)

"Fint hotell, med god service. Lett å komme til og fra sentrum. Fikk sjekket inn allerede før kl 12.00. Eneste som trakk ned var at vi fikk rom i underetasjen, noe som ga en følelse av å bo i bomberom."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019

Hampton by Hilton Munich City West
Roomers Munich, Autograph Collection
5 out of 5
Landsberger Str. 68, München, BY
1 767 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.45 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (294 anmeldelser)
Anbefales!

"Nydelig hotell med topp service. Anbefaler også restaurant Izakaya på hotellet. Vil garantert bo her ved neste besøk til München."…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2018

Roomers Munich, Autograph Collection
Courtyard by Marriott Munich City Center
4 out of 5
Schwanthalerstr. 37, München, BY
1 085 kr
per natt
5. mai–6. mai
0.32 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,559 anmeldelser)
Juletur

"Vi hadde et fint opphold. Prøvde ikke frokosten. Der var nok muligheter i nærheten. Kort til togstasjonen og shoppinggaten. Området var så-som-så. Ikke det beste. Områder var preget av casino og strippeklubber, men følte ikke området var utrygt heller. Hotellet i seg selv hadde god standard."…"

Anmeldelse skrevet 21. des. 2018

Courtyard by Marriott Munich City Center
Leonardo Royal Hotel Munich
4.5 out of 5
Moosacher Strasse 90, München, BY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
839 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
5.31 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,052 anmeldelser)
Bra forretningshotell

"Det var en del ting som ikke fungerte optimalt på konferansedelen av hotellet. Jeg var ikke så glad i sengene heller, men det er vel en smakssak. Ellers var det et veldig fint hotell, veldig bra bar og veldig god frokost. Det er en bit inn til sentrum, men til konferanse/kurs så fungerer det ganske ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2019

Leonardo Royal Hotel Munich
Holiday Inn Munich - City Centre
4 out of 5
Hochstr. 3, München, BY
1 264 kr
per natt
2. mai–3. mai
2.36 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,712 anmeldelser)

"Great location, short walk to the city centre. AC was unstable and we could hear other people shower."…"

Anmeldelse skrevet 14. mar. 2019

Holiday Inn Munich - City Centre
Hotel Munich Inn - Design Hotel
3.5 out of 5
Goethestrasse 15, München, BY
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
637 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.38 km fra sentrum
3.3/5 (1,219 anmeldelser)

"Utrolig hyggelige personer som jobber der. servicen var strålende frokost var varierende og god mye støy natterstid fra hovedgaten"…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Hotel Munich Inn - Design Hotel
Vi Vadi Hotel downtown munich
3 out of 5
Marsstrasse 6-10, München, BY
808 kr
per natt
6. mai–7. mai
0.37 km fra sentrum
3.9/5Good! (2,106 anmeldelser)
Sjenerende trafikkstøy.

"Generelt var vi fornøyd med oppholdet. Sentralt beliggende, ligger i gangavstand til sentralbanestasjonen og U-Bahn. Rommet var rent og greit innredet. Ettersom det ikke er aircondition blir det veldig varmt. Vi hadde rommet ut mot trafikkert vei slik at det ble sjenerende støy særlig når man skulle ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Vi Vadi Hotel downtown munich
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i München
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for München

Hotell München: Det finnes et svært godt utvalg av ulike hoteller München. Uavhengig av om du planlegge et kort opphold på et hotellrom i München sentrum eller en lengre ferie i München og omegn, vil du ikke ha problemer med å finne og bestille overnatting i München på Expedia.

München: en elegant, hyggelig og livlig by

München i Sør-Tyskland har lange tradisjoner som handelsby, men i dag er byen kanskje aller mest kjent for øl og festivalen Oktoberfest, som arrangeres om høsten hvert år. Det finnes imidlertid også mange andre ting som lokker turistene til byen, som blant annet flotte, elegante bygninger i gamlebyen, i tillegg til flere interessante museer.

Utforsk attraksjonene fra ditt hotell i München sentrum

Etter at du har ankommet med fly til München og sjekket inn på hotellet ditt kan du spasere til gamlebyen. Her kan du blant annet se den flotte Frauenkirche fra 1200-tallet, den tidligere kongelige residensen Alter Hof fra samme periode, den nydelige Theatinerkirche fra 1600-tallet, og barokkpalasset Schloss Nymphenburg med hage. Videre kan du dra fra ditt hotellrom i München til et av byens mange interessante museer, som for eksempel Deutsches Museum, som er et av verdens største vitenskaps- og tekniske museer, og kunstmuseene Neue Pinakothek og Alte Pinakothek. Førstnevnte kan by på verker av kjente kunstnere som Goya, Monet, Manet, Degas og Renoir, mens sistnevnte blant annet kan by på en av verdens største samlinger av verker av Rubens.

Frister det med sport og avslapning utendørs, kan du videre ta turen til et av byens flotte grøntområder, som Englischer Garten, eller du kan besøke Olympiapark, som ble brukt i forbindelse med OL i 1972. Her kan du sykle eller spasere rundt og få med deg ulike arrangementer året rundt, som blant annet store utendørs konserter med kjente artister om sommeren.

Bruk tid på shopping blant sentrale hoteller i München

München kan by på gode shoppingmuligheter, og et av de viktigste handleområdene i byen er gågatene Neuhauser Strasse og Kaufingerstrasse. Her finner du spennende og kjente moteforretninger og flere varehus. Er du mer interessert i luksuriøs shopping, bør du heller ta turen til Maximilianstrasse og Theatinerstrasse, som byr på noen av de mest eksklusive kles- og tilbehørforretningene i byen. Du kan dessuten få med deg Viktualienmarkt, som er et stort matmarked hvor du kan få tak i alt fra frukt og grønnsaker til spesielle delikatesser fra regionen.

Se severdigheter i nærheten av billige hoteller i München og omegn

Det kan være lettere å finne billige hotellrom utenfor sentrum av München. Du kan for eksempel satse på å overnatte på et overnattingssted ved flyplassen for å ha kort vei til denne, samtidig som du da vil ha kortere vei til sjarmerende områder nord for München, som blant annet den svært idylliske og historisk interessante landsbyen Rothenburg Ob Der Tauber. Leier du en leiebil i München, vil du dessuten lett kunne komme deg til slottet Neuschwanstein, som ligger litt sør for München, og som er et av Europas flotteste og mest populære slott.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i München?
Mandarin Oriental, Munich er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 5-stjerners kan blant annet friste med 2 restauranter og 3 barer. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av Hofbrauhaus. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Andaz Munich Schwabinger Tor - a concept by Hyatt og Kreis Residenz München også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i München hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste rombestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i München.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til München?
Basert på anmeldelser er City Aparthotel München et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Royal og KING’s HOTEL First Class.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til München?
Hotel Kriemhild am Hirschgarten er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis parkering og klesvaskfasiliteter. Noen andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er City Aparthotel München og Novotel Muenchen City. Attraksjoner som Therme Erding og Hellabrunn zoologiske hage passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i München?
Rocco Forte The Charles Hotel er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med massasje på rommet og regndusjhode. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Astor og Munich Marriott Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i München?
Leonardo Royal Hotel Munich er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Maritim Hotel München og 4mex hotel & living.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i München?
Mandarin Oriental, Munich er et populært overnattingssted 3,5-stjerners. hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et innendørsbasseng og gratis frokostbuffé. Andre valgmuligheter nær stranden er Hotel Victory Therme Erding og Low Budget Hostel. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Roberto-stranden.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i München?
Sofitel Munich Bayerpost har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Le Méridien München og KING’s HOTEL First Class er også to eksklusive valgmuligheter for ferien din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i München?
Hotel München Palace er et overnattingssted 5-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Laimer Hof Nymphenburg Palace Munich og Ruby Lilly Hotel Munich er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste golfhotellet i München?
Classik Hotel Martinshof er et populært overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er H2 Hotel München Messe og Mercure Muenchen Ost Messe. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Golfclub München-Riem eller München Eichenried golfanlegg.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i München?
Basert på reisestatistikken vår er Courtyard by Marriott Munich City Center er et bra valg, særlig hvis du liker å gå på ski. hotell kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre gode valgmuligheter for vinterferien er Sofitel Munich Bayerpost og Hotel Wallis. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Schlittenberg.
Hvordan er det å overnatte i München?
München har bryggerier, spennende museer og berømte kunstverk, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med arkitektur, kirker og gode shoppingmuligheter. Noen av byens mest populære attraksjoner er Marienplatz, Theresienwiese og Viktualienmarkt. I München kan du velge mellom 715 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylig bestilte hoteller i München

Nylige anmeldelser i München

Flere reisealternativer