Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Berlin

Hotell Berlin
Berlin

Tilbud på hotell + fly i Berlin

Vis alle pakketilbud i Berlin

Hoteller i Berlin

Novum Winters Hotel Berlin Im Spiegelturm Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
Dette hotellet ligger i Spandau, 1,3 kilometer unna Spandau citadell og 4,3 kilometer unna Olympiastadion. Waldbuhne ligger 3 …Mer
Alfa Hotel - Hoteller i Berlin
Rating: 3.0 Stars

Alfa Hotel

Ufnaustr. 1, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell i nærheten av buss"
Vennlig personale. Bra standard, moderne rom. Fint bad Rent. Rolig.
Reisende fra Norge
Dette hotellet ligger i Charlottenburg, 0,3 kilometer unna Meilenwerk bilmuseum og 5 kilometer unna Riksdagsbygningen og …Mer
Steigenberger Hotel Sanssouci - Hoteller i Potsdam
Rating: 4.0 Stars
994 kr

Steigenberger Hotel Sanssouci

Allee nach Sanssouci 1, Potsdam - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Potsdam og 10 minutters gange unna Brandenburger Tor, Sanssouci Park og Potsdam havn. Dessuten ligger …Mer
InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
852 kr

InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin - Kart
 
 
"Sentralt, nytt og stille"
Helt nytt hotell. Veldig bra lydisolert. Hører ikke trafikk i det hele tatt. Hørte ikke engang maskinene som holdt på på nabotomten. Kort vei til jernbanestasjonen. Lett å få taxi. Flott frokost, bra service. Anbefales!
En reisende
Dette hotellet ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Den tyske kanslerboligen og Riksdagsbygningen. Dessuten ligger …Mer
Novum Hotel Kronprinz Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
727 kr

Novum Hotel Kronprinz Berlin

Kronprinzendamm 1, Berlin - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Charlottenburg, 1,1 kilometer unna Schaubuehne og 5 kilometer unna Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche og …Mer
Best Western Plus Hotel Steglitz International - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars

Best Western Plus Hotel Steglitz International

Schlosstrasse/Albrechtstrasse 2, Berlin - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Steglitz-Zehlendorf og 3 kilometer unna Botanisk hage, Dahlem, Berlin, Tyskland og Det frie …Mer
Hotel the Dude - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars

Hotel the Dude

Koepenicker Str. 92, Berlin - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Mitte og 2 kilometer unna Schlossplatz, Alexanderplatz og Checkpoint Charlie-museet. Dessuten ligger …Mer
RAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
827 kr

RAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl Liebknecht Strasse 32, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell sentralt i Mitte"
Fint hotell, gode, store senger med deilige dundyner. God standard på rom og baderom. God frokost med egen kokk som lagde omelett og speilegg porsjonsvis i frokostsalen. Svært sentral beliggenhet - i umiddelbar nærhet til Alexander platz, trikk, U-banen og shopping i Mitte. Anbefales virkelig.
En reisende
Dette hotellet ligger i Mitte og 10 minutters gange unna Volksbuhne, Alexanderplatz og Fernsehturm. Dessuten ligger …Mer
Steigenberger Hotel Am Kanzleramt - Hoteller i Berlin
Rating: 5.0 Stars
1 376 kr

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Ella-Trebe-Straße 5, Berlin - Kart
 
 
Topp hotell, topp frokost. Bra beliggenhet. Hyggelig personalet
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Berlin og 15 minutters gange unna Den tyske kanslerboligen …Mer
Novum Style Hotel Berlin-Centrum - Hoteller i Berlin
Rating: 3.5 Stars
414 kr

Novum Style Hotel Berlin-Centrum

Franklinstrasse 23, Berlin - Kart
 
 
"Utmerket hotell i rolig strøk av Berlin"
Kom til hotellet med maxitaxi fra Tegel flyplass. Hele hotellet var preget av ryddighet og utmerket renhold. Internett fungerte som det skulle. Meget hyggelig personale som også snakket og forstod engelsk godt. Utmerket frokost.
Reisende fra Tromsø
Dette hotellet ligger i Charlottenburg og 2 kilometer unna Technische Universität og Berlin zoo. Dessuten ligger Siegessäule …Mer

Søk blant 742 hoteller i Berlin


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  I nærheten av en flyplass

  Reiseguide Berlin

  Hotell Berlin: Berlin er en av de kuleste byene i Europa. Den er trendy, relativt billig og det er masse å se og gjøre i byen. Og det er i Berlin du møter de nye trendene når det kommer til hotell. Ønsker du et hotell i Berlin som er innhyllet i en liten jungel, finner du det. Ønsker du et herskaplig hotellrom med utsikt over elven Spree, finner du selvsagt det også!

  Hver av de mange bydelene har sin sjarm, og sine sjarmerende hoteller. Du kan finne billige hoteller i Berlin i alle bydelene. Bor du på hotell nær Alexanderplatz er du rett ved noe av det beste byen har å by på. Nord i byen finner du de roligste områdene, hvis det er det du foretrekker.

  Les mer

  Oppdag spennende Berlin

  Berlin er spennende, mangfoldig og ikke minst en av de billigste hovedstedene i Europa – et lite paradis for de på lavbudsjett. Du kan også fly billig til Berlin – det tar ikke lang tid. Og når du er på plass, er det å oppdage byen på sykkelsetet et godt tips. Byen er nesten paddeflat og godt tilrettelagt for sykling. Berlin er delt opp i bydeler, som alle har sitt spesielt preg. Det er spennende å sykle rundt og se hvordan menneskene, husene og typen butikker forandrer seg fra bydel til bydel.

  For å få en pause mellom sykkeløktene, er et besøk i en eller flere av de mange parkene et godt tips. Er du ikke så glad i å sykle er buss et godt alternativ for å se attraksjoner. Linjene M100 og M200, fra Alexanderplatz til Bahnhof Zoo, passerer de viktigste attraksjonene. Å leie bil i Berlin er også mulig, og gir deg mye frihet. Det er også ganske billig, spesielt hvis du klarer deg med en liten bil.

  Hyggelige områder med hoteller i Berlin

  På en reise til Berlin har du mange valg når det kommer til hvor du kan bo, og det er store variasjoner mellom bydelene.

  Kreutzberg er den det snakkes mest om for tiden, den er full av hipstere og innovative mennesker. Hvilket også betyr kule kafeer, barer og butikker på alle hjørner.

  De som tidligere bodde i Kreutzberg, men som nå har fått seg barn, har gjerne flyttet til Prenzlauer Berg. Dette er en rolig bydel nord i byen med idylliske gater og designerbutikker, men også mange koselige kafeer og restauranter.

  Har du hotellrom i Mitte, bor du midt i begivenhetenes sentrum hva gjelder shopping, uteliv og museer.

  Høydepunkter for sightseeing

  Som nevnt er Berlin en hyggelig og billig by å være turist i. Noen av de mest populære attraksjonene er helt gratis. Det anbefales å ta turen til The Jewish Memorial, minnesmerke over jødene som døde under andre verdenskrig. Brandenburger Tor ligger like ved, sammen med den enorme parken Tiergarten.

  Å se restene av muren er en spesiell opplevelse. Gatekunst preger bybildet mange steder, men på East Side Gallery – som er restene av muren – utfolder det seg i all sin prakt.

  Er du i Berlin en søndag, anbefales det å dra til Mauerpark for å få med seg karaoke i friluft, samt loppemarkedet. Mauerpark er et av de beste stedene å oppleve en bit av berlinernes liv på.

  Hotellbestilling: Berlin

  Søk etter et hotell i Berlin. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Berlin ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Berlin.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Berlin. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Berlin for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.