Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Berlin

Hotell Berlin
Berlin

Tilbud på hotell + fly i Berlin

Vis alle pakketilbud i Berlin

Hoteller i Berlin

InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
870 kr

InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin - Kart
 
 
"Sentralt, nytt og stille"
Helt nytt hotell. Veldig bra lydisolert. Hører ikke trafikk i det hele tatt. Hørte ikke engang maskinene som holdt på på nabotomten. Kort vei til jernbanestasjonen. Lett å få taxi. Flott frokost, bra service. Anbefales!
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Berlin og 15 minutters gange unna Den tyske kanslerboligen og …Mer
Steigenberger Hotel Sanssouci - Hoteller i Potsdam
Rating: 4.0 Stars
1 239 kr

Steigenberger Hotel Sanssouci

Allee nach Sanssouci 1, Potsdam - Kart
 
 
Dette hotellet er familievennlig og ligger i Potsdam og 10 minutters gange unna Brandenburger Tor, Sanssouci Park og Potsdam …Mer
Steigenberger Hotel Am Kanzleramt - Hoteller i Berlin
Rating: 5.0 Stars
1 359 kr

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Ella-Trebe-Straße 5, Berlin - Kart
 
 
Supert hotell, anbefales. Eneste må være at frokosten var noe dyr.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Berlin og 15 minutters gange unna Den tyske kanslerboligen …Mer
Pestana Berlin Tiergarten - Hoteller i Berlin
Rating: 4.5 Stars
1 172 kr

Pestana Berlin Tiergarten

Stuelerstrasse 6, Berlin - Kart
 
 
""Silvester 2014/15""
Meget god standard. Men sengene er vonde å sove i. Den 4-retters middagen som ble servert på nyttårsaftenen var grei, men heller ikke mer. Hadde nok forventet en mer spennende middag.
Reisende fra Asker
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Berlin og 10 minutters gange unna Bauhaus-arkivet og Siegessäule …Mer
Titanic Deluxe Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 5.0 Stars
1 313 kr

Titanic Deluxe Berlin

Französische Straße 30, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell, sentralt men med oppstartsproblemer."
Ikke oppfattet at vi hadde bestilt for 3 voksne personer. Vi kunne ikke dele en seng. Rommet for lite for ekstra seng. Vi måtte dermed betale euro 40 pr natt for annet stort rom med dobbeltseng og sovesofa. Standard på dette romet og bad var meget bra. Pris for frokost euro 28 pr person er uhørt, tatt i betraktning standard. Mye tull med nøkler som ikke fungerte alle dager. Samme med internett. Dårlig inntrykk når der er vissne blomster i en ellers åpen og fin resepsjon. Ved oppgjør er det irriterende når vi blir belastet for tyggegummi og vann fra minibar som vi ikke hadde rørt.
Reisende fra Stavanger
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Mitte og få skritt unna Französischer Dom og Gendarmenmarkt. Dessuten ligger …Mer
Frederics Serviced Apartments STYLE Oranienburgerstrasse - Hoteller i Berlin
Rating: 3.5 Stars

Frederics Serviced Apartments STYLE Oranienburgerstrasse

Groß Hamburger Strasse 23, Berlin - Kart
 
 
Denne leiligheten ligger i Mitte og 10 minutters gange unna Hackesche Höfe, Museumsinsel og DDR-museet. Dessuten ligger …Mer
Mercure Hotel Berlin City - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars

Mercure Hotel Berlin City

Invalidenstr. 38, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell, litt utenfor sentrum. Nær T-ban stasj"
Et fint hotell i rolig strøk litt utenfor sentrum. Det tar 20 min å gå til Brandenburger Tor. Men det ligger T-bane stasjon bare 50 meter fra hotellet.
Halvor
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Berlin og 15 minutters gange unna Humboldtmuseet og …Mer
Angleterre Hotel - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars

Angleterre Hotel

Friedrichstr. 31, Berlin - Kart
 
 
Hotellet ligger sentralt i Berlin, med undergrunnsstasjon rett ved. Rolig strøk, hyggelig betjening. Et hotell med særpreg, der resepsjonen og utvendig fasade har litt av den gamle Østeuropeiske stil.
Reisende fra Norway
Dette hotellet ligger i Kreuzberg-området i Berlin, i nærheten av Checkpoint Charlie-museet, Brandenburger Tor og …Mer
Titanic Comfort Berlin Mitte - Hoteller i Berlin
Rating: 3.5 Stars
824 kr

Titanic Comfort Berlin Mitte

Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin - Kart
 
 
Bra frokost. Profesjonell betjening. Litt spartansk på rommet, ingen safe eller minibar.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Berlin og 15 minutters gange unna Schlossplatz …Mer
Swissotel Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 5.0 Stars
1 156 kr

Swissotel Berlin

Augsburger Strasse 44, Berlin - Kart
 
 
"Sentralt og lett tilgjengelig"
Opplevde hotellet som kjempekoselig.
tote fra Stange. Norge
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf-området i Berlin, i nærheten av Kaiser Wilhelm …Mer

Søk blant 816 hoteller i Berlin


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 510 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  I nærheten av en flyplass

  Reiseguide Berlin

  Hotell Berlin: Berlin er en av de kuleste byene i Europa. Den er trendy, relativt billig og det er masse å se og gjøre i byen. Og det er i Berlin du møter de nye trendene når det kommer til hotell. Ønsker du et hotell i Berlin som er innhyllet i en liten jungel, finner du det. Ønsker du et herskaplig hotellrom med utsikt over elven Spree, finner du selvsagt det også!

  Hver av de mange bydelene har sin sjarm, og sine sjarmerende hoteller. Du kan finne billige hoteller i Berlin i alle bydelene. Bor du på hotell nær Alexanderplatz er du rett ved noe av det beste byen har å by på. Nord i byen finner du de roligste områdene, hvis det er det du foretrekker.

  Les mer

  Oppdag spennende Berlin

  Berlin er spennende, mangfoldig og ikke minst en av de billigste hovedstedene i Europa – et lite paradis for de på lavbudsjett. Du kan også fly billig til Berlin – det tar ikke lang tid. Og når du er på plass, er det å oppdage byen på sykkelsetet et godt tips. Byen er nesten paddeflat og godt tilrettelagt for sykling. Berlin er delt opp i bydeler, som alle har sitt spesielt preg. Det er spennende å sykle rundt og se hvordan menneskene, husene og typen butikker forandrer seg fra bydel til bydel.

  For å få en pause mellom sykkeløktene, er et besøk i en eller flere av de mange parkene et godt tips. Er du ikke så glad i å sykle er buss et godt alternativ for å se attraksjoner. Linjene M100 og M200, fra Alexanderplatz til Bahnhof Zoo, passerer de viktigste attraksjonene. Å leie bil i Berlin er også mulig, og gir deg mye frihet. Det er også ganske billig, spesielt hvis du klarer deg med en liten bil.

  Hyggelige områder med hoteller i Berlin

  På en reise til Berlin har du mange valg når det kommer til hvor du kan bo, og det er store variasjoner mellom bydelene.

  Kreutzberg er den det snakkes mest om for tiden, den er full av hipstere og innovative mennesker. Hvilket også betyr kule kafeer, barer og butikker på alle hjørner.

  De som tidligere bodde i Kreutzberg, men som nå har fått seg barn, har gjerne flyttet til Prenzlauer Berg. Dette er en rolig bydel nord i byen med idylliske gater og designerbutikker, men også mange koselige kafeer og restauranter.

  Har du hotellrom i Mitte, bor du midt i begivenhetenes sentrum hva gjelder shopping, uteliv og museer.

  Høydepunkter for sightseeing

  Som nevnt er Berlin en hyggelig og billig by å være turist i. Noen av de mest populære attraksjonene er helt gratis. Det anbefales å ta turen til The Jewish Memorial, minnesmerke over jødene som døde under andre verdenskrig. Brandenburger Tor ligger like ved, sammen med den enorme parken Tiergarten.

  Å se restene av muren er en spesiell opplevelse. Gatekunst preger bybildet mange steder, men på East Side Gallery – som er restene av muren – utfolder det seg i all sin prakt.

  Er du i Berlin en søndag, anbefales det å dra til Mauerpark for å få med seg karaoke i friluft, samt loppemarkedet. Mauerpark er et av de beste stedene å oppleve en bit av berlinernes liv på.

  Hotellbestilling: Berlin

  Søk etter et hotell i Berlin. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Berlin ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Berlin.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Berlin. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Berlin for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.