Hotell i Berlin

Se alle 755 hoteller i Berlin
andel's by Vienna House Berlin
andel's by Vienna House Berlin

Landsberger Allee 106, Berlin 10369

4.5 av 5.0
4,5 av 5 (3 340 anmeldelser)

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Prenzlauer Berg og 5 kilometer unna Berliner Kriminaltheater, Alexanderplatz og ALEX …

NOK 867
Steigenberger Hotel Am Kanzleramt
Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Ella-Trebe-Straße 5, Berlin 10557

5.0 av 5.0
4,7 av 5 (2 020 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Berlin og 15 minutters gange unna Freie Universität Berli …

NOK 850
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin 10557

4.0 av 5.0
4,4 av 5 (1 554 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Tiergarten og 15 minutters gange unna Freie Universität Berlin og Riksdagsbygningen. Dessuten ligge …

NOK 550
Novum Hotel City B Berlin Centrum
Novum Hotel City B Berlin Centrum

Potsdamer Str. 129, Berlin 10783

3.0 av 5.0
3,9 av 5 (2 001 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Det diplomatiske kvarter og 2 kilometer unna Berlin Hauptbahnhof og Potsdamer Platz. Dessuten ligge …

NOK 317
Novum Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Novum Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

Hedemannstraße 11-12, Berlin 10969

4.0 av 5.0
4,2 av 5 (1 397 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Kreuzberg-området i Berlin, i nærheten av Checkpoint Charlie-museet, Brandenburger Tor og …

NOK 374
The Ritz-Carlton, Berlin
The Ritz-Carlton, Berlin

Potsdamer Platz 3, Berlin 10785

5.0 av 5.0
4,7 av 5 (817 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Berlin og 15 minutters gange unna Potsdamer Platz og …

NOK 1 463
Berlin Marriott Hotel
Berlin Marriott Hotel

Inge-Beisheim-Platz 1, Berlin 10785

5.0 av 5.0
4,6 av 5 (1 709 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Berlin og 15 minutters gange unna Potsdamer Platz, …

NOK 852
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg
Novum Hotel Gates Berlin Charlottenburg

Knesebeckstr. 8-9, Berlin 10623

3.0 av 5.0
3,9 av 5 (1 740 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf og 15 minutters gange unna Technische Universität og Berlin zoo. Dessute …

NOK 292
Novotel Berlin Am Tiergarten
Novotel Berlin Am Tiergarten

Strasse Des 17. Juni 106-108, Berlin 10623

4.0 av 5.0
4,4 av 5 (3 142 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger i en regional park i Berlin og 15 minutters gange unna Technische Universität, …

NOK 594
TITANIC Comfort Berlin Mitte
TITANIC Comfort Berlin Mitte

Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin 10117

3.5 av 5.0
4,1 av 5 (1 543 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Gendarmenmarkt og Nikolaikirche. Dessuten ligger Checkpoint …

NOK 499

Nylige anmeldelser i Berlin

Skjul innhold

Hotellguide for Berlin

Hotell Berlin: Berlin er en av de kuleste byene i Europa. Den er trendy, relativt billig og det er masse å se og gjøre i byen. Og det er i Berlin du møter de nye trendene når det kommer til hotell. Ønsker du et hotell i Berlin som er innhyllet i en liten jungel, finner du det. Ønsker du et herskaplig hotellrom med utsikt over elven Spree, finner du selvsagt det også!

Hver av de mange bydelene har sin sjarm, og sine sjarmerende hoteller. Du kan finne billige hoteller i Berlin i alle bydelene. Bor du på hotell nær Alexanderplatz er du rett ved noe av det beste byen har å by på. Nord i byen finner du de roligste områdene, hvis det er det du foretrekker.

Oppdag spennende Berlin

Berlin er spennende, mangfoldig og ikke minst en av de billigste hovedstedene i Europa – et lite paradis for de på lavbudsjett. Du kan også fly billig til Berlin – det tar ikke lang tid. Og når du er på plass, er det å oppdage byen på sykkelsetet et godt tips. Byen er nesten paddeflat og godt tilrettelagt for sykling. Berlin er delt opp i bydeler, som alle har sitt spesielt preg. Det er spennende å sykle rundt og se hvordan menneskene, husene og typen butikker forandrer seg fra bydel til bydel.

For å få en pause mellom sykkeløktene, er et besøk i en eller flere av de mange parkene et godt tips. Er du ikke så glad i å sykle er buss et godt alternativ for å se attraksjoner. Linjene M100 og M200, fra Alexanderplatz til Bahnhof Zoo, passerer de viktigste attraksjonene. Å leie bil i Berlin er også mulig, og gir deg mye frihet. Det er også ganske billig, spesielt hvis du klarer deg med en liten bil.

Hyggelige områder med hoteller i Berlin

På en reise til Berlin har du mange valg når det kommer til hvor du kan bo, og det er store variasjoner mellom bydelene.

Kreutzberg er den det snakkes mest om for tiden, den er full av hipstere og innovative mennesker. Hvilket også betyr kule kafeer, barer og butikker på alle hjørner.

De som tidligere bodde i Kreutzberg, men som nå har fått seg barn, har gjerne flyttet til Prenzlauer Berg. Dette er en rolig bydel nord i byen med idylliske gater og designerbutikker, men også mange koselige kafeer og restauranter.

Har du hotellrom i Mitte, bor du midt i begivenhetenes sentrum hva gjelder shopping, uteliv og museer.

Høydepunkter for sightseeing

Som nevnt er Berlin en hyggelig og billig by å være turist i. Noen av de mest populære attraksjonene er helt gratis. Det anbefales å ta turen til The Jewish Memorial, minnesmerke over jødene som døde under andre verdenskrig. Brandenburger Tor ligger like ved, sammen med den enorme parken Tiergarten.

Å se restene av muren er en spesiell opplevelse. Gatekunst preger bybildet mange steder, men på East Side Gallery – som er restene av muren – utfolder det seg i all sin prakt.

Er du i Berlin en søndag, anbefales det å dra til Mauerpark for å få med seg karaoke i friluft, samt loppemarkedet. Mauerpark er et av de beste stedene å oppleve en bit av berlinernes liv på.

Du kan finne flere overnattingsalternativer, så du vil enkelt finne det som passer deg best, enten om det skulle være et spahotell eller et hostel i Berlin.

false