Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Berlin

Hotell Berlin
Berlin

Tilbud på hotell + fly i Berlin

Vis alle pakketilbud i Berlin

Hoteller i Berlin

Novum Winters Hotel Berlin Im Spiegelturm Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
Dette hotellet ligger i Spandau, 1,3 kilometer unna Spandau citadell og 4,3 kilometer unna Olympiastadion. Waldbuhne ligger 3 …Mer
Alfa Hotel - Hoteller i Berlin
Rating: 3.0 Stars

Alfa Hotel

Ufnaustr. 1, Berlin - Kart
 
 
"Fint hotell i nærheten av buss"
Vennlig personale. Bra standard, moderne rom. Fint bad Rent. Rolig.
Reisende fra Norge
Dette hotellet ligger i Charlottenburg, 0,3 kilometer unna Meilenwerk bilmuseum og 5 kilometer unna Riksdagsbygningen og …Mer
Steigenberger Hotel Sanssouci - Hoteller i Potsdam
Rating: 4.0 Stars
768 kr

Steigenberger Hotel Sanssouci

Allee nach Sanssouci 1, Potsdam - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Potsdam og 10 minutters gange unna Brandenburger Tor, Sanssouci Park og Potsdam havn. Dessuten ligger …Mer
InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
884 kr

InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin - Kart
 
 
"Sentralt, nytt og stille"
Helt nytt hotell. Veldig bra lydisolert. Hører ikke trafikk i det hele tatt. Hørte ikke engang maskinene som holdt på på nabotomten. Kort vei til jernbanestasjonen. Lett å få taxi. Flott frokost, bra service. Anbefales!
En reisende
Dette hotellet ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Den tyske kanslerboligen og Riksdagsbygningen. Dessuten ligger …Mer
Novum Hotel Kronprinz Berlin - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
540 kr

Novum Hotel Kronprinz Berlin

Kronprinzendamm 1, Berlin - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Charlottenburg, 1,1 kilometer unna Schaubuehne og 5 kilometer unna Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche og …Mer
Upper Room Hotel Am Kurfurstendamm - Hoteller i Berlin
Rating: 3.0 Stars

Upper Room Hotel Am Kurfurstendamm

Rankestraße 3, Berlin - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Charlottenburg og 10 minutters gange unna Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche og Berlin zoo. Dessuten …Mer
Hotel the Dude - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars

Hotel the Dude

Koepenicker Str. 92, Berlin - Kart
 
 
Dette hotellet ligger i Mitte og 2 kilometer unna Nikolaikirche, Schlossplatz og Berliner Dom. Dessuten ligger Alexanderplatz …Mer
Pestana Berlin Tiergarten - Hoteller i Berlin
Rating: 4.5 Stars
1 193 kr

Pestana Berlin Tiergarten

Stuelerstrasse 6, Berlin - Kart
 
 
""Silvester 2014/15""
Meget god standard. Men sengene er vonde å sove i. Den 4-retters middagen som ble servert på nyttårsaftenen var grei, men heller ikke mer. Hadde nok forventet en mer spennende middag.
Reisende fra Asker
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Berlin og 10 minutters gange unna Bauhaus-arkivet og Siegessäule …Mer
Novum Style Hotel Berlin-Centrum - Hoteller i Berlin
Rating: 3.5 Stars
420 kr

Novum Style Hotel Berlin-Centrum

Franklinstrasse 23, Berlin - Kart
 
 
"Utmerket hotell i rolig strøk av Berlin"
Kom til hotellet med maxitaxi fra Tegel flyplass. Hele hotellet var preget av ryddighet og utmerket renhold. Internett fungerte som det skulle. Meget hyggelig personale som også snakket og forstod engelsk godt. Utmerket frokost.
Reisende fra Tromsø
Dette hotellet ligger i Charlottenburg og 2 kilometer unna Technische Universität og Berlin zoo. Dessuten ligger Siegessäule …Mer
RAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz - Hoteller i Berlin
Rating: 4.0 Stars
761 kr

RAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz

Karl Liebknecht Strasse 32, Berlin - Kart
 
 
"Anbefales på det sterkeste "
Meget fornøyd med oppholdet på Ramada. Ble positivt overrasket da vi såg hotellrommet( suiten) og standarden i forhold til bildene vi hadde sett. Upåklagelig, sett bort i fra en litt tynn og dårlig madrass på sovesofaen. God frokost og hyggelig personale som var veldig hjelpsomme i forhold til sightseeing, resturanttips osv.
Reisende fra bergen
Dette hotellet ligger i Mitte og 10 minutters gange unna Volksbuhne, Alexanderplatz og Fernsehturm. Dessuten ligger …Mer

Søk blant 731 hoteller i Berlin


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 271 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  I nærheten av en flyplass

  Reiseguide Berlin

  Hotell Berlin: Berlin er en av de kuleste byene i Europa. Den er trendy, relativt billig og det er masse å se og gjøre i byen. Og det er i Berlin du møter de nye trendene når det kommer til hotell. Ønsker du et hotell i Berlin som er innhyllet i en liten jungel, finner du det. Ønsker du et herskaplig hotellrom med utsikt over elven Spree, finner du selvsagt det også!

  Hver av de mange bydelene har sin sjarm, og sine sjarmerende hoteller. Du kan finne billige hoteller i Berlin i alle bydelene. Bor du på hotell nær Alexanderplatz er du rett ved noe av det beste byen har å by på. Nord i byen finner du de roligste områdene, hvis det er det du foretrekker.

  Oppdag spennende Berlin

  Berlin er spennende, mangfoldig og ikke minst en av de billigste hovedstedene i Europa – et lite paradis for de på lavbudsjett. Du kan også fly billig til Berlin – det tar ikke lang tid. Og når du er på plass, er det å oppdage byen på sykkelsetet et godt tips. Byen er nesten paddeflat og godt tilrettelagt for sykling. Berlin er delt opp i bydeler, som alle har sitt spesielt preg. Det er spennende å sykle rundt og se hvordan menneskene, husene og typen butikker forandrer seg fra bydel til bydel.

  For å få en pause mellom sykkeløktene, er et besøk i en eller flere av de mange parkene et godt tips. Er du ikke så glad i å sykle er buss et godt alternativ for å se attraksjoner. Linjene M100 og M200, fra Alexanderplatz til Bahnhof Zoo, passerer de viktigste attraksjonene. Å leie bil i Berlin er også mulig, og gir deg mye frihet. Det er også ganske billig, spesielt hvis du klarer deg med en liten bil.

  Hyggelige områder med hoteller i Berlin

  På en reise til Berlin har du mange valg når det kommer til hvor du kan bo, og det er store variasjoner mellom bydelene.

  Kreutzberg er den det snakkes mest om for tiden, den er full av hipstere og innovative mennesker. Hvilket også betyr kule kafeer, barer og butikker på alle hjørner.

  De som tidligere bodde i Kreutzberg, men som nå har fått seg barn, har gjerne flyttet til Prenzlauer Berg. Dette er en rolig bydel nord i byen med idylliske gater og designerbutikker, men også mange koselige kafeer og restauranter.

  Har du hotellrom i Mitte, bor du midt i begivenhetenes sentrum hva gjelder shopping, uteliv og museer.

  Høydepunkter for sightseeing

  Som nevnt er Berlin en hyggelig og billig by å være turist i. Noen av de mest populære attraksjonene er helt gratis. Det anbefales å ta turen til The Jewish Memorial, minnesmerke over jødene som døde under andre verdenskrig. Brandenburger Tor ligger like ved, sammen med den enorme parken Tiergarten.

  Å se restene av muren er en spesiell opplevelse. Gatekunst preger bybildet mange steder, men på East Side Gallery – som er restene av muren – utfolder det seg i all sin prakt.

  Er du i Berlin en søndag, anbefales det å dra til Mauerpark for å få med seg karaoke i friluft, samt loppemarkedet. Mauerpark er et av de beste stedene å oppleve en bit av berlinernes liv på.

  Hotellbestilling: Berlin

  Søk etter et hotell i Berlin. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Berlin ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Berlin.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Berlin. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Berlin for dine datoer.

  Grunnet Berlins målestokk og størrelsen på bykjernen er det vanskelig å rekke over hovedseverdighetene til fots. Turistkortet Berlin Welcome Card er en fin måte å komme seg rundt i byen på og se mange av høydepunktene. Kortet omfatter ubegrensede reiser med undergrunnsbanen, metroen og trikkene, og gir 50-prosent rabatt på de fleste museer. En annen god måte å oppleve viktige severdigheter på, som for eksempel Reichstag (Riksdagen – det gjenoppbygde parlamentet) med glasskuppelen bygget av Norman Foster, er å ta en tur med én av de mange sightseeingbåtene på elven Spree.

  Kunst og kultur

  Hvis du er på jakt etter en kulturell opplevelse, bør du ta en tur innom museumskomplekset Berlin Museumsinsel in Mitte. De seks museene på en liten øy, fokuserer på klassiske fortidsminner, forhistorie og tidlig historie, islamsk kunst og skulptur, og rommer egyptiske og numismatiske samlinger. I 1999 ble museumskomplekset ført opp på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder.

  Hvis du vil se mer moderne kunst, kan du besøke Temporäre Kunsthalle Berlin på Schlossplatz, som er like i nærheten. Her vises moderne kunst fra Berlin frem til slutten av 2010.

  Natteliv

  En ny generasjon unge tyskere som higer etter å oppleve livet i denne byen i stadig endring, har flyttet til hovedstaden de senere år fra hele landet, og fyller barene og kafeene i Prenzlauer Berg, Kreuzberg og Mitte. Barer og nattklubber i de sentrale områdene er ofte åpne helt til den lyse morgen. Forvent det uventede – Vinbarer som bare tar betalt det du ønsker å gi (Weinerei at Zionskirche Square) eller en kneipe i et sirkustelt (Bar Jeder Vernunft, Schaper Street).

  Berlin har ikke noe som tilsvarer West End eller Broadway, men en rekke britiske forestillinger har etablert seg her de senere år – deriblant Blue Man Group.

  Potsdam og Park Sanssouci

  Hvis du skal tilbringe mer enn noen få dager i byen, er det verdt å besøke nærliggende Potsdam og Park Sanssouci (som kan oversettes med "sorgløs"). De vidstrakte kongelige hagene blir ofte sammenlignet med Versailles, og ligner et utstillingslokale for palass i mellomklassen. Sett av minst to timer til å utforske og velge din favoritt blant residenser som Fredrik den Stores Sanssouci-slott, som parken fikk navnet sitt fra, og senere tilvekster, for eksempel Neues Palais. Skjul

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.