Hotell i Berlin

Se alle 756 hoteller i Berlin
Radisson Blu Hotel, Berlin
Radisson Blu Hotel, Berlin

Karl-Liebknecht-Str. 3, Berlin 10178

5.0 av 5.0

Dette Berlin-hotellet ligger i den gamle bydelen Mitte ved bredden av elven Spree og nær Berlin domkirke, Alexanderplatz og …

NOK 1 044
Novum Style Hotel Berlin-Centrum
Novum Style Hotel Berlin-Centrum

Franklinstrasse 23, Berlin 10587

3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Charlottenburg og 2 kilometer unna Technische Universität og Berlin zoo. Dessuten ligger Siegessäul …

NOK 450
Hotel Palace Berlin
Hotel Palace Berlin

Budapester Strasse 45, Berlin 10787

5.0 av 5.0

Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av Berlin, med gåavstand til Europa-senteret, Kaiser Wilhelm …

NOK 969
Best Western Plus Amedia Berlin Kurfuerstendamm
Best Western Plus Amedia Berlin Kurfuerstendamm

Kurfürstendamm 203, Berlin 10719

4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Berlin og 15 minutters gange unna Story Of Berlin, …

NOK 562
InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof
InterCityHotel Berlin Hauptbahnhof

Katharina Paulus Strasse 5, Berlin 10557

4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Den tyske kanslerboligen og Riksdagsbygningen. Dessuten ligger …

NOK 713
Novum Hotel City B Berlin Centrum
Novum Hotel City B Berlin Centrum

Potsdamer Str. 129, Berlin 10783

3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Schöneberg og 2 kilometer unna Nationalgalerie, Berlin og Potsdamer Platz. Dessuten ligger …

NOK 426
Pullman Berlin Schweizerhof
Pullman Berlin Schweizerhof

Budapester Str. 25, Berlin 10787

5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Charlottenburg og 15 minutters gange unna Europa-Center, …

NOK 930
Leonardo Hotel Berlin
Leonardo Hotel Berlin

Wilmersdorfer Str. 32, Berlin 10585

3.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Charlottenburg og 2 kilometer unna Deutsche Oper Berlin og Schloss Charlottenburg. Dessuten ligger …

NOK 390
City Hotel Berlin Mitte
City Hotel Berlin Mitte

Osloer Straße 116a, Berlin 13359

3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Mitte, 1 kilometer unna Gesundbrunnen kjøpesenter og 5 kilometer unna Alexanderplatz og Minnesmerke …

NOK 527
Scandic Berlin Kurfürstendamm
Scandic Berlin Kurfürstendamm

Augsburger Str. 5, Berlin 10789

4.0 av 5.0

Scandic Berlin Kurfürstendamm ligger mindre enn et kvartal fra en U-Bahn-stasjon og er 10 minutters gange fra …

NOK 611

Nylige anmeldelser i Berlin

Skjul innhold

Begrens søket ditt

Hotellguide Berlin

Hotell Berlin: Berlin er en av de kuleste byene i Europa. Den er trendy, relativt billig og det er masse å se og gjøre i byen. Og det er i Berlin du møter de nye trendene når det kommer til hotell. Ønsker du et hotell i Berlin som er innhyllet i en liten jungel, finner du det. Ønsker du et herskaplig hotellrom med utsikt over elven Spree, finner du selvsagt det også!

Hver av de mange bydelene har sin sjarm, og sine sjarmerende hoteller. Du kan finne billige hoteller i Berlin i alle bydelene. Bor du på hotell nær Alexanderplatz er du rett ved noe av det beste byen har å by på. Nord i byen finner du de roligste områdene, hvis det er det du foretrekker.

Oppdag spennende Berlin

Berlin er spennende, mangfoldig og ikke minst en av de billigste hovedstedene i Europa – et lite paradis for de på lavbudsjett. Du kan også fly billig til Berlin – det tar ikke lang tid. Og når du er på plass, er det å oppdage byen på sykkelsetet et godt tips. Byen er nesten paddeflat og godt tilrettelagt for sykling. Berlin er delt opp i bydeler, som alle har sitt spesielt preg. Det er spennende å sykle rundt og se hvordan menneskene, husene og typen butikker forandrer seg fra bydel til bydel.

For å få en pause mellom sykkeløktene, er et besøk i en eller flere av de mange parkene et godt tips. Er du ikke så glad i å sykle er buss et godt alternativ for å se attraksjoner. Linjene M100 og M200, fra Alexanderplatz til Bahnhof Zoo, passerer de viktigste attraksjonene. Å leie bil i Berlin er også mulig, og gir deg mye frihet. Det er også ganske billig, spesielt hvis du klarer deg med en liten bil.

Hyggelige områder med hoteller i Berlin

På en reise til Berlin har du mange valg når det kommer til hvor du kan bo, og det er store variasjoner mellom bydelene.

Kreutzberg er den det snakkes mest om for tiden, den er full av hipstere og innovative mennesker. Hvilket også betyr kule kafeer, barer og butikker på alle hjørner.

De som tidligere bodde i Kreutzberg, men som nå har fått seg barn, har gjerne flyttet til Prenzlauer Berg. Dette er en rolig bydel nord i byen med idylliske gater og designerbutikker, men også mange koselige kafeer og restauranter.

Har du hotellrom i Mitte, bor du midt i begivenhetenes sentrum hva gjelder shopping, uteliv og museer.

Høydepunkter for sightseeing

Som nevnt er Berlin en hyggelig og billig by å være turist i. Noen av de mest populære attraksjonene er helt gratis. Det anbefales å ta turen til The Jewish Memorial, minnesmerke over jødene som døde under andre verdenskrig. Brandenburger Tor ligger like ved, sammen med den enorme parken Tiergarten.

Å se restene av muren er en spesiell opplevelse. Gatekunst preger bybildet mange steder, men på East Side Gallery – som er restene av muren – utfolder det seg i all sin prakt.

Er du i Berlin en søndag, anbefales det å dra til Mauerpark for å få med seg karaoke i friluft, samt loppemarkedet. Mauerpark er et av de beste stedene å oppleve en bit av berlinernes liv på.

Du kan finne flere overnattingsalternativer, så du vil enkelt finne det som passer deg best, enten om det skulle være et spahotell eller et hostel i Berlin.

false