Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Berlin

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Berlin

Finn de beste områdene og bydelene i Berlin for aktivitetene du liker best. Les mer om Berlin

Hoteller i Berlin

Cityhostel Berlin Mitte
2 out of 5
Glinkastr. 5-7, Berlin, Berlin
625 kr
per natt
2. mai–3. mai
3.7/5Good! (1,216 anmeldelser)

"Fint og greit hostell:) har egentlig ikke så mye å klage på, du får en seng den bråker litt når du snur deg men ellers greit. Veldig bra plassering, rett med undergrunnen og ikke langt å spasere til ulike ting. Alt i alt veldig fornøyd. Hadde bodd der igjen"…"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2019

Cityhostel Berlin Mitte
Scandic Berlin Potsdamer Platz
4 out of 5
Gabriele Tergit Promenade 19, Berlin, BE
971 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.5/5Wonderful! (3,878 anmeldelser)
Top affordable hotel

"Top 24 service. Polite staff. Superb breakfast. 1 minute to train station. 5 minutes walk to town centre, many memorial centres, Berlin mall, Berlin gate, Museums. Perfect location for affordable price. Family friendly. Recommended strongly!"…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Scandic Berlin Potsdamer Platz
The Westin Grand, Berlin
5 out of 5
Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
1 821 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.4/5Wonderful! (2,332 anmeldelser)

"Sentralt, ryddig og høy kvalitet. Svært god frokost og mange valgmuligheter."…"

Anmeldelse skrevet 20. des. 2019

The Westin Grand, Berlin
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
3.5 out of 5
Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
769 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
4.4/5Wonderful! (2,430 anmeldelser)

"Veldig sentralt og det har god frokost. Veldig stille, selv om trikk en går rett forbi."…"

Anmeldelse skrevet 29. des. 2019

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
TITANIC Chaussee Berlin
4 out of 5
Chaussee Str 30, Berlin
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 165 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.4/5Wonderful! (1,557 anmeldelser)

"Stort og flott rom med fint bad, helt fritt for støy fra naboer og gaten. Veldig bra frokost tilbud."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

TITANIC Chaussee Berlin
TITANIC Comfort Berlin Mitte
3.5 out of 5
Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
774 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.1/5Very Good! (2,205 anmeldelser)

"My friends and I really liked the man working night shifts in the bar. Don’t remember his name, but he was supernice and sat with us for a long time just talking about everything one night. Very nice place and nice people working there!"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

TITANIC Comfort Berlin Mitte
TITANIC Gendarmenmarkt Berlin
5 out of 5
Französische Straße 30, Berlin
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 459 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.5/5Wonderful! (1,822 anmeldelser)
Herlige dager i Berlin

"Flott hotell med sentral beliggenhet og verdens beste service! Kort spasertur til Unter den Linden, Brandenburger Tor, Potsdam Platz og Berlin Mall kjøpesenter. Likeså til Aleksanders Platz og TV tårnet. Rett bortenfor hotellet Gendarmenmarkt julemarked, kjempefint."…"

Anmeldelse skrevet 15. des. 2019

TITANIC Gendarmenmarkt Berlin
Hotel Riu Plaza Berlin
4 out of 5
Martin Luther Strasse 1, Berlin, Berlin
Hent priser
4.4/5Excellent! (1,505 anmeldelser)

"Liten bar, bestilling for 4 ut til resepsjonsområde tok 30 minutter !"…"

Anmeldelse skrevet 12. des. 2019

Hotel Riu Plaza Berlin
Steigenberger Hotel Berlin
5 out of 5
Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
1 478 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.3/5Excellent! (4,469 anmeldelser)

"Vi har bodd på Steigenberger flere ganger, og det er en grunn til at vi kommer tilbake. Man får kollektivtransport inkludert i romprisen (sone A,B og C). En bær være oppmerksom på at wifi-nettverket ikke har passord, flere hoteller har dette, og da bør en ha egen vpn i tillegg en ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. des. 2019

Steigenberger Hotel Berlin
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
1 021 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.4/5Excellent! (3,557 anmeldelser)
Bra hotell sentralt

"Enkelt og moderne hotell. Veldig sentralt i gangavstand fra hovedstasjonen. Billett med kollektiv er inkludert i hele oppholdet. Safen er for liten til en 15,6" laptop, selv om det står at den er tilpasset laptop, så er det litt misvisende. Topp med minibar/minikjøleskap på rommet. Nyttig på varme ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Berlin
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Berlin

Hotell Berlin: Berlin er en av de kuleste byene i Europa. Den er trendy, relativt billig og det er masse å se og gjøre i byen. Og det er i Berlin du møter de nye trendene når det kommer til hotell. Ønsker du et hotell i Berlin som er innhyllet i en liten jungel, finner du det. Ønsker du et herskaplig hotellrom med utsikt over elven Spree, finner du selvsagt det også!

Hver av de mange bydelene har sin sjarm, og sine sjarmerende hoteller. Du kan finne billige hoteller i Berlin i alle bydelene. Bor du på hotell nær Alexanderplatz er du rett ved noe av det beste byen har å by på. Nord i byen finner du de roligste områdene, hvis det er det du foretrekker.

Oppdag spennende Berlin

Berlin er spennende, mangfoldig og ikke minst en av de billigste hovedstedene i Europa – et lite paradis for de på lavbudsjett. Du kan også fly billig til Berlin – det tar ikke lang tid. Og når du er på plass, er det å oppdage byen på sykkelsetet et godt tips. Byen er nesten paddeflat og godt tilrettelagt for sykling. Berlin er delt opp i bydeler, som alle har sitt spesielt preg. Det er spennende å sykle rundt og se hvordan menneskene, husene og typen butikker forandrer seg fra bydel til bydel.

For å få en pause mellom sykkeløktene, er et besøk i en eller flere av de mange parkene et godt tips. Er du ikke så glad i å sykle er buss et godt alternativ for å se attraksjoner. Linjene M100 og M200, fra Alexanderplatz til Bahnhof Zoo, passerer de viktigste attraksjonene. Å leie bil i Berlin er også mulig, og gir deg mye frihet. Det er også ganske billig, spesielt hvis du klarer deg med en liten bil.

Hyggelige områder med hoteller i Berlin

På en reise til Berlin har du mange valg når det kommer til hvor du kan bo, og det er store variasjoner mellom bydelene.

Kreutzberg er den det snakkes mest om for tiden, den er full av hipstere og innovative mennesker. Hvilket også betyr kule kafeer, barer og butikker på alle hjørner.

De som tidligere bodde i Kreutzberg, men som nå har fått seg barn, har gjerne flyttet til Prenzlauer Berg. Dette er en rolig bydel nord i byen med idylliske gater og designerbutikker, men også mange koselige kafeer og restauranter.

Har du hotellrom i Mitte, bor du midt i begivenhetenes sentrum hva gjelder shopping, uteliv og museer.

Høydepunkter for sightseeing

Som nevnt er Berlin en hyggelig og billig by å være turist i. Noen av de mest populære attraksjonene er helt gratis. Det anbefales å ta turen til The Jewish Memorial, minnesmerke over jødene som døde under andre verdenskrig. Brandenburger Tor ligger like ved, sammen med den enorme parken Tiergarten.

Å se restene av muren er en spesiell opplevelse. Gatekunst preger bybildet mange steder, men på East Side Gallery – som er restene av muren – utfolder det seg i all sin prakt.

Er du i Berlin en søndag, anbefales det å dra til Mauerpark for å få med seg karaoke i friluft, samt loppemarkedet. Mauerpark er et av de beste stedene å oppleve en bit av berlinernes liv på.

Du kan finne flere overnattingsalternativer, så du vil enkelt finne det som passer deg best, enten om det skulle være et spahotell eller et hostel i Berlin.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Berlin?
Gorki Apartments Berlin er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 5-stjerners kan blant annet friste med gratis wi-fi og kjøkken på rommet. Det tar dessuten bare 11 minutter å gå til Friedrichstrasse. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel am Steinplatz, Autograph Collection og Casa Camper Berlin også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Berlin hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Berlin.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Berlin?
Basert på anmeldelser er Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og 3 restauranter. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Motel Plus Berlin og Hotel Panorama Am Adenauerplatz.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Berlin?
Radisson Blu Hotel, Berlin er et populært overnattingssted på Expedia 4,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet elvebane og et innendørsbasseng. Noen andre alternativer for barnevennlige ferier er H4 Hotel Berlin Alexanderplatz og Adina Apartment Hotel Berlin CheckPoint Charlie. Attraksjoner som Zoologischer Garten Berlin og Babelsberg filmstudio passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Berlin?
Radisson Blu Hotel, Berlin er et overnattingssted 4,5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og utendørs bespisning. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Melia Berlin og SO/ Berlin Das Stue.
Hva er det beste LHBT-vennlige hotellet i Berlin?
Axel Hotel Berlin - Adults Only er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er et toppvalg blant LHBT-gjester og kan friste med spa med full service og en restaurant. Tom’s Hotel - Caters to Gay Men og TWO Hotel Berlin by Axel - Adults Only er også to alternativer for ferien din.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Berlin?
Mercure Hotel Berlin Tempelhof er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er a&o Berlin Kolumbus og Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Berlin?
Gorki Apartments Berlin er et populært overnattingssted med strand. overnattingssted kan dessuten friste med gratis wi-fi og en bar. To andre alternativer nær stranden er Pension Odin og Ackselhaus Blue Home. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Lido Orankesee eller Strandbad Wannsee.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Berlin?
Regent Berlin har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. TITANIC Gendarmenmarkt Berlin og The Ritz-Carlton, Berlin er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Berlin?
Pestana Berlin Tiergarten er et overnattingssted 4,5-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. The Dude Berlin-Mitte og Henri Hotel - Berlin Kurfürstendamm er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet i Berlin hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Radisson Blu Hotel, Berlin er et populært overnattingssted 4,5-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med spa med full service og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter i nærheten av historiske severdigheter er Adina Apartment Hotel Berlin Mitte og Melia Berlin. Du kan også besøke kjente landemerker som Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie.
Hva er det beste overnattingsstedet for en skiferie i Berlin?
Basert på reisestatistikken vår er Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte er et populært overnattingssted 4-stjerners, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Rodelberg.

Nylig bestilte hoteller i Berlin

Nylige anmeldelser i Berlin

Flere reisealternativer