Frankfurt

Reiseguide
Frankfurt

Tysklands eneste skyskrapere befinner seg i Europas økonomiske hovedstad, og dette er også en by som er kjent for søt eplevin og noen av landets beste museer.

Legg weekendturen til forretningsbyen Frankfurt. Byen har mer penger enn nesten alle andre byer i Tyskland, og her finner du også hovedkontoret til den europeiske sentralbanken. Moderne kontorbygninger dominerer horisonten i motsetning til i resten av landet. Skyskrapere er kanskje det som synes best når du er på ferie i Frankfurt, men byen er også kjent for den gode eplevinen og museer i verdensklasse fylt med kunst, arkitektur og historie.

Selv om store deler av byen ble ødelagt under bombingen i den andre verdenskrig, ble enkelte gamle bygninger i Frankfurt gjenoppbygd. Start i gamlebyen (Altstadt) for å se hvordan byen kan ha sett ut før krigen. Römer har stått som Frankfurts rådhus siden 1500-tallet, og det gavlfelte taket og de flere hundre år gamle byhusene er intakt. Se opp på den gamle Frankfurt-katedralen ved siden av med klokketårn i gotisk stil.

Mange av byens verdensberømte museer finnes langs Museumsufer (museumselvebredden), i området Sachsenhausen, som går langs sørsiden av elven Main. Her kan du besøke Senckenberg naturhistoriske museum og Tysk arkitekturmuseum. Städel Museum byr på kunst fra en periode på 700 år. Gå til den andre siden av elven for å se noen av de beste samlingene av moderne kunst og samtidskunst fra hele verden i museet for moderne kunst.

Sachsenhausen er ikke bare kjent for museer, men også en rekke tradisjonsrike barer og restauranter som serverer lokale kulinariske smakebiter. Prøv vanlig tysk husmannskost som pølser og øl i tillegg til Handkäse mit Musik, en terte som serveres med ost og løk og Grüne Soße, en grønn saus som serveres sammen med poteter og egg. Hygg deg med Ebbelwoi (eplevin) til den tradisjonsrike maten.

Det er lett å komme seg rundt når du er på storbyferie i Frankfurt, for det er bare å bruke byens omfattende undergrunnsbane. Togene til U-Bahn (under bakken) og S-Bahn (over bakken) dekker nesten hele byen og litt av byen rundt. Parkeringssentre inne i byen er ikke så lette å finne, så hvis du skal på reise til Frankfurt i bil, er det lurt å parkere på stasjonen i en av forstedene og ta toget inn til sentrum. Offentlig transport er rent, raskt og pålitelig.

Discover neighborhoods in Frankfurt

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
3 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt
Prisen er 1 106 kr per natt fra 3. feb. til 4. feb.
Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Frankfurt og 2 kilometer unna Gateway Gardens, The Squaire og Lufthansa Flight Training Center. Dessuten ...
4.3/5 Excellent! (1,897 anmeldelser)
"Flott hotell, enkel adkomst fra Airport"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2020

Hilton Garden Inn Frankfurt Airport
Hilton Frankfurt Airport
Hilton Frankfurt Airport
4.5 out of 5
The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 265 kr per natt fra 23. jan. til 24. jan.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Frankfurt lufthavnområde og 2 kilometer unna The Squaire og Gateway Gardens. Lufthansa Flight Training Center ligger ...
4.4/5 Excellent! (959 anmeldelser)
Bra
"Resepsjon og rom fremstår som nytt og moderne. Sentralt direkte i tilknytning hil Frankfurt airport. Eneste negative er executive lounge som oppleves som en middels simpel café"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Hilton Frankfurt Airport
Roomers
Roomers
5 out of 5
Gutleutstr. 85, Frankfurt, HE
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 611 kr per natt fra 23. jan. til 24. jan.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Gutleutviertel og 10 minutters gange unna Finansdistriktet og Staedel Museum. Dessuten ligger Römerberg og Frankfurt ...
4.3/5 Excellent! (638 anmeldelser)
Glimrende hotell!
"Et urbant hotell, med det lille tutch'et et slikt hotell skal ha!"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2021

Roomers
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
INNSiDE by Melia Frankfurt Eurotheum
INNSiDE by Melia Frankfurt Eurotheum
Neue Mainzer Str. 66-68, Frankfurt, HE
Prisen er 1 946 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.
Dette leilighetshotellet i boutique-stil ligger i Innenstadt og 5 minutters gange unna Goethestrasse og Alte Oper. Dessuten ligger Römerberg og Römer kun 15 ...
4.3/5 Excellent! (419 anmeldelser)
Luftig og flott hotell - resepsjon i 22.etasje :)
"Et fantastisk hotell! Store rom, rent og luftig! Resepsjonen er i 22.etg, så ikke noe særlig hvis du har høydeskrekk. Lokalisert midt i Frankfurt skyline - anbefales! Men ikke alt er 100% - resepsjonen ligger i rett ved siden av en skybar - mye støy hvis du kommer sent på kvelden. Vi opplevde store ..."

Anmeldelse skrevet 22. okt. 2018

INNSiDE by Melia Frankfurt Eurotheum
Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend
Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend
4 out of 5
Osloer Strasse 3, Frankfurt, HE
Prisen er 886 kr per natt fra 21. jan. til 22. jan.
Dette leilighetshotellet ligger i Gallus og få skritt unna Finansdistriktet, Frankfurt varemesse og Skyline Plaza. Dessuten ligger Kongresshaus der Messe Frankfurt ...
4.6/5 Wonderful! (733 anmeldelser)
"Well located near the train station. Had all the amenities required. Well stocked kitchen. Gd washer/drier. Breakfast had hd choice"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2021

Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend
Citadines City Centre Frankfurt
Citadines City Centre Frankfurt
4 out of 5
Europa-Allee 23, Frankfurt, HE
Prisen er 706 kr per natt fra 23. jan. til 24. jan.
Dette leilighetshotellet ligger i Gallus og 5 minutters gange unna Frankfurt varemesse og Skyline Plaza. Dessuten ligger Römerberg og Kongresshaus der Messe ...
4.4/5 Excellent! (301 anmeldelser)
Dysfunctional air condition system
"The air condition system did not bring any fresh air into the room. It seemed like the air only circulated within the building, without taking in any new, fresh air. The lack of fresh air made it impossible to sleep. I tried to sleep with the window open, but the noise from the street (including ..."

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Citadines City Centre Frankfurt
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Frankfurt

Populære aktiviteter i Frankfurt

Byer nær Frankfurt