Hoteller i Hamburg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Hamburg

Scandic Hamburg Emporio
4 out of 5
Dammtorwall 19, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
877 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.5/5Wonderful! (1,904 anmeldelser)
Anbefales varmt!

"Anbefaler å legge til ørlite ekstra for å få rom med tilgang til stue. Kjempeflott oppholdsrom hvor vi hygget oss med rødvin, snack og enkel mat. Deilig og meget godt utvalg på frokost som ble servert i stuen. Perfekt beliggenhet og svært god service ved innsjekk of utsjekk. Vi kommer svært gjerne ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

Scandic Hamburg Emporio
Hotel Fürst Bismarck
3.5 out of 5
Kirchenallee 49, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
680 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.2/5Very Good! (1,430 anmeldelser)

"Hyggelig og hjelpsom betjening. Fantastisk beliggenhet for togturister eller andre som kommer til byen via Hauptbahnhof"…"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019

Hotel Fürst Bismarck
NH Collection Hamburg City
4 out of 5
Feldstr. 53-58, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
861 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.3/5Excellent! (1,017 anmeldelser)
Flott hotell i St Pauli

"Flott hotell i St Pauli området, ca 500 meter fra Millerntor-stadion. Parkeringskjeller under hotellet."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2019

NH Collection Hamburg City
ARCOTEL Rubin Hamburg
4.5 out of 5
Steindamm 63, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
742 kr
per night
Jan 23 - Jan 24
4.3/5Excellent! (1,711 anmeldelser)

"Dette er et veldig bra hotell. Likte ikke så godt området mellom hotellet og hovedjernbanestasjonen. Men likte veldig godt restaurantgata Lange Reihe som ligger bare fem minutter unna til fots. Likte også godt nærheten til undergrunnen."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019

ARCOTEL Rubin Hamburg
NH Hamburg Altona
4 out of 5
Stresemannstr. 363-369, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
688 kr
per night
Feb 16 - Feb 17
4.1/5Very Good! (982 anmeldelser)
Flott hotell i Hamburg

"Hotellet var under oppussing når vi var der så det var litt rotete i resepsjonsområdet. Men de hadde gjort det beste ut av det. Rommet var nyoppusset og fint, og det var svært behagelig senger. Frokosten var også upåklagelig. Hyggelige ansatte og gode parkeringsmuligheter. Ikke så mye å finne på ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

NH Hamburg Altona
Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton
4 out of 5
Kirchenallee 34-36, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 068 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.5/5Wonderful! (1,577 anmeldelser)

"Very big and beautiful hotel. Strongly recommended"…"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019

Reichshof Hamburg, Curio Collection by Hilton
The Westin Hamburg
5 out of 5
Platz der Deutschen Einheit 2, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 506 kr
per night
Feb 2 - Feb 3
4.4/5Excellent! (871 anmeldelser)

"Bortsett fra feil på innsjekkingen var vi veldig fornøyd. Vi fikk utlevert nøkkel til et rom som allerede var opptatt som var meget ubehagelig. Vi var tre personer og det manglet litt forskjellig som vi fikk etter hvert. Den yngre generasjonen var spesielt begeistret for basseng- spa-avdeling. Frokost ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2018

The Westin Hamburg
Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg
5 out of 5
Neuer Jungfernstieg 9-14, Hamburg, HH
Gratis avbestilling
2 143 kr
per night
Feb 1 - Feb 2
4.7/5Exceptional! (444 anmeldelser)
Fantastisk

"Betjeningen kjørte bilen vår i parkeringsgarasjen, frontruten var MEGET full av insekter. Ved avreise fikk vi bilen levert med blank polert frontrute, ble veldig overrasket. Vi hadde fire fantastiske dager på dette supre hotellet. Beliggenhet midt i blinken, kommer mer en gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 24. mai 2018

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten Hamburg
Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg
3.5 out of 5
Am Sandtorkai 46, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
960 kr
per night
Jan 26 - Jan 27
4.5/5Wonderful! (39 anmeldelser)

"Sehr schönes Hotel. Trotz Soft Opening war alles perfekt."…"

Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020

Pierdrei Hotel HafenCity Hamburg
Park Hyatt Hamburg
5 out of 5
Bugenhagenstrasse 8, Hamburg, HH
Gratis avbestilling
1 671 kr
per night
Jan 25 - Jan 26
4.7/5Exceptional! (857 anmeldelser)

"I've lived many hotel in the last year, the best hotel I ve ever lived... very good service, a good neighborhood, a good price. I have nothing to say negative. Thank you👍"…"

Anmeldelse skrevet 8. okt. 2019

Park Hyatt Hamburg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hamburg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hamburg

Hotell Hamburg: Hamburg er Tysklands nest største by, og samtidig en av landets delstater. Byen er en stor havneby, faktisk blant verdens 20 største, og et interessant reisemål for turister. En by på denne størrelsen har selvsagt et godt utvalg av hoteller. Du kan velge og vrake mellom hoteller i Hamburg, enten du er ute etter billige hoteller med 1 stjerne eller dyre luksushoteller med 5 stjerner. Det er vanlig med wi-fi på de aller fleste hotellene, og hotellrommene er stort sett utstyrt med det du forventer når du besøker et hotell i en moderne by. Det er også en rekke forskjellige typer hoteller å velge mellom, blant annet forretningshoteller, familiehoteller og romantiske hoteller. De fleste hotellene ligger sentralt plassert i bykjernen, men du finner også hoteller et stykke utenfor sentrum. Generelt sett er prisnivået på hotellene i Hamburg meget behagelig i forhold til hva man må regne med å betale i Norge, så under besøket ditt i byen har du gode muligheter til å unne deg selv litt luksus.

Ting å se og gjøre

Som turist er det spesielt én bydel du bør fokusere på, og det er Ottensen. Her finner du barer og serveringssteder som bretter seg ut fra Alma-Wartenberg-Pltaz, og bydelen er et sjarmerende og inkluderende sted. Det er selvfølgelige flere andre interessante bydeler også. Karolinenviertel ved Glashüttenstrasse er stedet å dra til for å få med seg alt det nye som skjer i byen, blant annet Anna Fuchs prisbelønte Hamburgmode. Reiser du med familien din er Schanzenviertel ved Susannenstrasse en hyggelig bydel, som gir deg et sympatisk inntrykk av byen. Selve midtpunktet i byen er Alster, en kunstig sjø som ble skapt på 1200-talllet. Sjøen er et paradis for kanopadlere og seilere, og det er en flott promenade rundt sjøen hvor man kan nyte rolige spaserturer. Vann er en viktig del av livet i Hamburg, og byen har et omfattende kanalsystem – som faktisk har ført til at byen har flere broer enn Amsterdam og Venezia til sammen!

Attraksjoner

Hamburgs landemerke, og mest berømte bygning, er rådhuset. Dette overdådige bygget huser Hamburgs delstatsregjering og delstatsparlament. Det ble bygget i nyrenessansestil mellom 1886 og 1987, og bygget har hele 647 rom. Det er mulighet for å bli med på guidede turer hver dag, så stikk innom informasjonsdisken for å melde deg på. I løpet av oppholdet ditt i byen bør du også besøke havnen, som er Tysklands største. Det er en rekke guidede turer i området, og vi anbefaler at du blir med på en av disse for å lære litt mer om byens historie. På havnen finner du også Speicherstadt, som er den største, sammenhengende magasinbygningen i verden. Reiser du med barn er en tur til Hagenbeck Dyrepark et godt alternativ. Denne verdensberømte dyreparken ble grunnlagt i 1874, og her finner du en rekke spennende dyr. Er du ute etter litt kunstnerisk inspirasjon, kan du rette snuten mot Galerie der Gegenwart i Hamburger Kunsthalle. Her vises kunstverk av blant annet Manet, Gaugin og Renoir.

Uteliv

Reeperbahn er en av verdens mest kjente gater og det er her du finner Hamburgs beste nattklubber, diskoteker og teatre. Så hvis du har planer om å oppleve byens beste uteliv, bør du få med deg atmosfæren i denne gaten etter mørkets frembrudd.

Hotellbestilling: Hamburg

Søk etter et hotell i Hamburg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Hamburg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hamburg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hamburg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hamburg for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Hamburg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hamburg.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Hamburg

Nylige anmeldelser i Hamburg

Flere reisealternativer