Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Hamburg

Hamburg, Tyskland

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Hamburg

Finn de beste områdene og bydelene i Hamburg for aktivitetene du liker best. Les mer om Hamburg

Hoteller i Hamburg

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte
3 out of 5
Wikingerweg 4, Hamburg
713 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
4.3/5Excellent! (70 anmeldelser)

"Für den Preis war das Hotel wirklich prima! Sehr sauber und zentral zur Ubahn gelegen. Das einzig negative war, dass die Bar bereits vor 23 Uhr (entgegen der Anzeige) nicht mehr besetzt war..obwohl einige Gäste gerne noch etwas bestellt hätten. Die Dame von der Rezeption hatte dann netterweise noch ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. mar. 2020

Super 8 by Wyndham Hamburg Mitte
ARCOTEL Rubin Hamburg
4.5 out of 5
Steindamm 63, Hamburg, HH
Hent priser
4.3/5Excellent! (1,752 anmeldelser)

"Dette er et veldig bra hotell. Likte ikke så godt området mellom hotellet og hovedjernbanestasjonen. Men likte veldig godt restaurantgata Lange Reihe som ligger bare fem minutter unna til fots. Likte også godt nærheten til undergrunnen."…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2019

ARCOTEL Rubin Hamburg
Hotel Europäischer Hof Hamburg
4 out of 5
Kirchenallee 45, Hamburg, HH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 482 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.3/5Excellent! (1,440 anmeldelser)
Fantastisk!

"Veldig fornøyd, litt ubehagelig at de fleste gikk naken i saunaområdet. Meget fornøyd med rommet og veldig bra service. Fantastisk frokost😊"…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Hotel Europäischer Hof Hamburg
The Westin Hamburg
5 out of 5
Platz der Deutschen Einheit 2, Hamburg, HH
Hent priser
4.4/5Excellent! (903 anmeldelser)

"Bortsett fra feil på innsjekkingen var vi veldig fornøyd. Vi fikk utlevert nøkkel til et rom som allerede var opptatt som var meget ubehagelig. Vi var tre personer og det manglet litt forskjellig som vi fikk etter hvert. Den yngre generasjonen var spesielt begeistret for basseng- spa-avdeling. Frokost ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2018

The Westin Hamburg
Hampton by Hilton Hamburg City Centre
3 out of 5
Nordkanalstrasse 18, Hamburg, Hamburg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
993 kr
per natt
29. mar.–30. mar.
4.2/5Excellent! (643 anmeldelser)
Fint hotel med god frokost

"Veldig fint hotel. Bra seng. God og variert frokost. Parkering i garasjeanlegg mot avgift med direkteinngang til hotellet. Vi var på gjennomreise så fikk ikke undersøkt området rundt hotellet. ca 10 euro med taxi til havneområdet/50 minutt å gå. Det gikk buss rett ute i gaten."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Hampton by Hilton Hamburg City Centre
Park Hyatt Hamburg
5 out of 5
Bugenhagenstrasse 8, Hamburg, HH
Hent priser
4.7/5Exceptional! (897 anmeldelser)

"excellent location"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Park Hyatt Hamburg
Novum Hotel Graf Moltke Hamburg
Steindamm 1, Hamburg, HH
Hent priser
3.7/5Good! (2,044 anmeldelser)
Greit og sentralt.

"Enkelt og greit hotell. Sentralt beliggende ved Hauptbahnhof. Ikke noe negativt. Helt greit for bestefar og to tenåringsbarnebarn."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Novum Hotel Graf Moltke Hamburg
Holiday Inn Hamburg - City Nord
3.5 out of 5
Kapstadtring 2a, Hamburg, DE
1 080 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
4.5/5Wonderful! (1,055 anmeldelser)

"Allt var super bra , veldig bra frokost. Spesielt med rom og veldig stor doppelt seng!"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Holiday Inn Hamburg - City Nord
AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
4 out of 5
Am Sandtorkai 4, Hamburg, HH
1 220 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
4.6/5Wonderful! (1,456 anmeldelser)

"Dette var vårt 2.besøk ved dette hotellet, og vi trivdes like godt som sist."…"

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2019

AMERON Hamburg Hotel Speicherstadt
Hotel Hafen Hamburg
4 out of 5
Seewartenstr. 9, Hamburg, HH
Hent priser
4.1/5Very Good! (2,029 anmeldelser)

"Flott beliggenhet rett ved elven og fem minutters gange fra Reeperbahn. Eneste negative var at de belastet kortet mitt på forhånd selv om jeg skulle betale på hotellet, noe som førte til at jeg betalte for mitt og min kompis sitt rom. Baren på toppen er ok, men fryktelig dyr."…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019

Hotel Hafen Hamburg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hamburg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hamburg

Hotell Hamburg: Hamburg er Tysklands nest største by, og samtidig en av landets delstater. Byen er en stor havneby, faktisk blant verdens 20 største, og et interessant reisemål for turister. En by på denne størrelsen har selvsagt et godt utvalg av hoteller. Du kan velge og vrake mellom hoteller i Hamburg, enten du er ute etter billige hoteller med 1 stjerne eller dyre luksushoteller med 5 stjerner. Det er vanlig med wi-fi på de aller fleste hotellene, og hotellrommene er stort sett utstyrt med det du forventer når du besøker et hotell i en moderne by. Det er også en rekke forskjellige typer hoteller å velge mellom, blant annet forretningshoteller, familiehoteller og romantiske hoteller. De fleste hotellene ligger sentralt plassert i bykjernen, men du finner også hoteller et stykke utenfor sentrum. Generelt sett er prisnivået på hotellene i Hamburg meget behagelig i forhold til hva man må regne med å betale i Norge, så under besøket ditt i byen har du gode muligheter til å unne deg selv litt luksus.

Ting å se og gjøre

Som turist er det spesielt én bydel du bør fokusere på, og det er Ottensen. Her finner du barer og serveringssteder som bretter seg ut fra Alma-Wartenberg-Pltaz, og bydelen er et sjarmerende og inkluderende sted. Det er selvfølgelige flere andre interessante bydeler også. Karolinenviertel ved Glashüttenstrasse er stedet å dra til for å få med seg alt det nye som skjer i byen, blant annet Anna Fuchs prisbelønte Hamburgmode. Reiser du med familien din er Schanzenviertel ved Susannenstrasse en hyggelig bydel, som gir deg et sympatisk inntrykk av byen. Selve midtpunktet i byen er Alster, en kunstig sjø som ble skapt på 1200-talllet. Sjøen er et paradis for kanopadlere og seilere, og det er en flott promenade rundt sjøen hvor man kan nyte rolige spaserturer. Vann er en viktig del av livet i Hamburg, og byen har et omfattende kanalsystem – som faktisk har ført til at byen har flere broer enn Amsterdam og Venezia til sammen!

Attraksjoner

Hamburgs landemerke, og mest berømte bygning, er rådhuset. Dette overdådige bygget huser Hamburgs delstatsregjering og delstatsparlament. Det ble bygget i nyrenessansestil mellom 1886 og 1987, og bygget har hele 647 rom. Det er mulighet for å bli med på guidede turer hver dag, så stikk innom informasjonsdisken for å melde deg på. I løpet av oppholdet ditt i byen bør du også besøke havnen, som er Tysklands største. Det er en rekke guidede turer i området, og vi anbefaler at du blir med på en av disse for å lære litt mer om byens historie. På havnen finner du også Speicherstadt, som er den største, sammenhengende magasinbygningen i verden. Reiser du med barn er en tur til Hagenbeck Dyrepark et godt alternativ. Denne verdensberømte dyreparken ble grunnlagt i 1874, og her finner du en rekke spennende dyr. Er du ute etter litt kunstnerisk inspirasjon, kan du rette snuten mot Galerie der Gegenwart i Hamburger Kunsthalle. Her vises kunstverk av blant annet Manet, Gaugin og Renoir.

Uteliv

Reeperbahn er en av verdens mest kjente gater og det er her du finner Hamburgs beste nattklubber, diskoteker og teatre. Så hvis du har planer om å oppleve byens beste uteliv, bør du få med deg atmosfæren i denne gaten etter mørkets frembrudd.

Hotellbestilling: Hamburg

Søk etter et hotell i Hamburg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Hamburg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hamburg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hamburg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hamburg for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Hamburg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hamburg.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Hamburg

Nylige anmeldelser i Hamburg

Flere reisealternativer