Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Søk blant 321.000 hoteller og 400 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Palma de Mallorca

Denne byen på øya Mallorca i Middelhavet kan by på vakre strender, historiske slott, museer og et akvarium.

Palma de Mallorca er den vakre hovedstaden i Balearene. Mange reisende kommer hit på grunn av områdets sandstrender og det historiske sentrum, med sine mange gamle kirker, slott og museer. På ferie i Palma de Mallorca kan du besøke nasjonalparken, akvariet og andre betydningsfulle landemerker.

Du kan slikke sol på Cala Mondrago-stranden og ta en forfriskende dukkert i sjøen. Nyt vakker utsikt og rolige omgivelser på kysten. Et lite stykke øst for dette området finnes det mange resorter rundt Palma-stranden.

Besøk San Francisco-kirken fra det 13. århundret i sentrum og beundre den barokke fasaden og de elegante vinduene. Se nærmere på bueganger, gravsteder og søyler i byggverkets interiør. Fra katedralen i Palma, et gigantisk gotisk byggverk, kan du nyte utsikten over sjøen og Parc de la Mar. Samlingene og utstillingene på det moderne kunstmuseet Es Baluard omfatter over 500 kunstverker fra moderne kunstnere. Ta med deg barna og se på fargerike fisker i Palma Aquarium, der dere kan dykke med haier og lære om livet i havet.

Besøk det gotiske Castillo de Bellver fra det 14. århundret, vest for byen. Det er bemerkelsesverdig på grunn av den sirkulære formen, som er en sjeldenhet blant europeiske slott.

Besøk Lluc kloster i den nordvestlige delen av øya. Ta en spasertur for å sette pris på den bemerkelsesverdige arkitekturen, og hør på det berømte guttekoret. Når du er i denne delen av øya, kan du besøke det sjarmerende Port de Soller fyrtårn.

Ta en tur til Cabrera nasjonalpark, en gruppe med øyer sør for Mallorca. Meld deg på en båttur med guide til dette bevarte området for å se på eksotiske dyr, som for eksempel sargantana-firfislen.

Du kan komme deg til Palma de Mallorca ved å fly til øya fra de fleste større byer i Europa. Ta buss eller drosje eller kjør leiebil fra flyplassen til sentrum av byen, som ligger omtrent åtte kilometer unna. Du kan også komme deg til byen med ferge fra flere spanske byer, deriblant Barcelona.

Palma de Mallorca er et ideelt sted for en ferie, enten du ønsker å slappe av på stranden, oppdage sjeldent og eksotisk dyreliv eller lære mer om kunst og historie.


Guide til Palma de Mallorca


De beste hotelltilbudene i Palma de Mallorca

Se alle de 172 hotellene i Palma de Mallorca
kr 633
UR Palacio Avenida - Adults Only

UR Palacio Avenida - Adults Only

Avenida de Alexandre Rosselló, 42, Palma de Mallorca
4,1
av 5, basert på 827 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 5 minutters gange unna Ferrocarril de Soller jernbanestasjon, Olivar marked og Església de Santa Caterina de Siena. Dessuten ligger Claustre de Sant Antoniet og Sant Miquel kirke kun 10 minutter unna.

kr 838
Hotel Costa Azul

Hotel Costa Azul

Avenida Gabriel Roca, 7, Palma de Mallorca
4,4
av 5, basert på 961 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 2 kilometer unna Auditorium de Palma de Mallorca, Castillo de Bellver og Sankt Maria-katedralen i Palma. Dessuten ligger Feixina-parken og Pueblo Español kun 15 minutter unna.

kr 531
Be Live Adults Only Marivent

Be Live Adults Only Marivent

Carrer Gavina, 9, Palma de Mallorca
3,8
av 5, basert på 241 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger ved stranden i Cala Mayor, 0 kilometer unna Cala Mayor strand og 3,5 kilometer unna Castillo de Bellver. Dessuten ligger Cala Fornaris og Marivent palass kun 10 minutter unna.

kr 879
Hotel Feliz

Hotel Feliz

Avinguda Joan Miro 74, Palma de Mallorca
4,4
av 5, basert på 603 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i nærheten av bukten og 15 minutters gange unna Plaza Gomila og Castillo de Bellver. Sankt Maria-katedralen i Palma ligger 2,9 kilometer unna.

kr 820
Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca
4,5
av 5, basert på 355 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Gamlebyen og 10 minutters gange unna Plaza del Rey Juan Carlos I og Sankt Maria-katedralen i Palma. Castillo de Bellver ligger 2,8 kilometer unna.

kr 865
Melia Palma Bay

Melia Palma Bay

Calle Felicia Fuster 4, Palma de Mallorca
4,2
av 5, basert på 91 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 2 kilometer unna Museu Krekovic og Sankt Maria-katedralen i Palma. Castillo de Bellver ligger 4,7 kilometer unna.

kr 797
Hotel Mirador

Hotel Mirador

Paseo Maritimo 10, Palma de Mallorca
3,8
av 5, basert på 440 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Palma de Mallorca og 2 kilometer unna Auditorium de Palma de Mallorca, Castillo de Bellver og Sankt Maria-katedralen i Palma. Dessuten ligger Pueblo Español og Feixina-parken kun 15 minutter unna.

kr 556
Catalonia Majorica Hotel

Catalonia Majorica Hotel

Garita 3, Palma de Mallorca
3,9
av 5, basert på 404 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger nær strandpromenaden og 2 kilometer unna Mallorca kasino og Castillo de Bellver. Sankt Maria-katedralen i Palma ligger 3,6 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.