Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Palma de Mallorca

Planlegger du en reise til Palma de Mallorca? Vår reiseguide for Palma de Mallorca er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Palma de Mallorca. Les videre for å skape din pefekte reise til Palma de Mallorca.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Palma de Mallorca så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Palma de Mallorca og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Palma de Mallorca for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Palma de Mallorca venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Palma de Mallorca for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Palma de Mallorca, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Palma de Mallorca. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Palma de Mallorca kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Palma de Mallorca enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Palma de Mallorca. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Palma de Mallorca, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Palma de Mallorca ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Palma de Mallorca og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Palma de Mallorca. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Palma de Mallorca

Vis alle de 587 overnattingsstedene i Palma de Mallorca
INNSiDE by Melia Palma Bosque 1 364 kr
Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019
Mer informasjon
 
INNSiDE by Melia Palma Bosque

INNSiDE by Melia Palma Bosque

Camilo Jose Cela 5, Palma de Mallorca, Mallorca
   
  4,4 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  helt supert hotell, men det var virkelig ikke rent!!

  Melia Palma Marina 1 407 kr
  Anmeldelse skrevet 25. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Melia Palma Marina

  Melia Palma Marina

  Avinguda Gabriel Roca, 29, Palma de Mallorca, Mallorca
    
   4,2 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Flott hotell, men litt langt til sentrum

   Melia Palma Bay 1 449 kr
   Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Melia Palma Bay

   Melia Palma Bay

   Calle Felicia Fuster 4, Palma de Mallorca, Balearene
     
    4,4 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Beliggenheten var bra, fin avstand til sentrum. God service om hos de fleste som jobbet der. Renholdet kunne vært bedre.

    Hotel Araxa - Adults Only 1 036 kr
    Anmeldelse skrevet 9. nov. 2019
    Mer informasjon
     
    Hotel Araxa - Adults Only

    Hotel Araxa - Adults Only

    Calle Pilar Juncosa, 22, Palma de Mallorca, Mallorca
      
     4,2 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Hadde ett flott opphold sentral og grei plassering

     Protur Naisa Palma Hotel 1 547 kr
     Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019
     Mer informasjon
      
     Protur Naisa Palma Hotel

     Protur Naisa Palma Hotel

     Carrer de Simó Ballester 6, Palma de Mallorca, Illes Balears
       
      4,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Veldig flott og moderne hotell som lever opp til sine 4 stjerner, god og variert frokost. Flott takterrasse med badebasseng, solsenger og stoler og barområde. Hotell ligger i en stille gate med lite trafikk og lite støy, men har fortsatt kort vei til Palma sentrum. Reiser gjerne tilbake hit.

      Hotel Palma Bellver, managed by Melia 1 279 kr
      Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019
      Mer informasjon
       
      Hotel Palma Bellver, managed by Melia

      Hotel Palma Bellver, managed by Melia

      Paseo Maritimo 11, Palma de Mallorca, Mallorca
        
       4,2 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Flott hotell, bra frokost, rent og pent. Bassengområde (ikke prøvd). Hyggelig personale. Hadde balkong ut mot sjøsiden, og det var en del støy fra en nokså stor vei rett utenfor, til tross for rom i 12. etasje. Litt (for) hard madrass. Bra beliggenhet, med gåavstand til gamlebyen og byen ellers. ...

       Sant Francesc Hotel Singular 2 672 kr
       Anmeldelse skrevet 2. mai 2017
       Mer informasjon
        
       Sant Francesc Hotel Singular

       Sant Francesc Hotel Singular

       Plaza Sant Francesc, 5, Palma de Mallorca, Mallorca
         
        4,8 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Hotellet kan anbefales. Ligger stille og rolig til, men veldig sentralt. Kort vei å gå til det meste. Vi spiste ikke frokost på hotellet, men forsøkte restauranten Quedrat. Den var veldig bra. Kjempefine rom og med god seng. Fine fellesområder og fin takterrasse med bar og basseng. God service og ...

        Hotel Zurbarán 1 161 kr
        Anmeldelse skrevet 2. okt. 2018
        Mer informasjon
         
        Hotel Zurbarán

        Hotel Zurbarán

        Carrer de Josep Villalonga, 16, Palma de Mallorca, Mallorca
          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Veldig skuffende at avstanden til sentrum og «hjertet av Palma» er mye lenger enn hva som er beskrevet på sidene til Hotels.com. Veldig misvisende informasjon! Vi endte med å bruke mer penger enn antatt på å komme oss rundt, fordi hotellet ligger avsides til

         De beste tingene å gjøre i Palma de Mallorca

         Se de 3 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Palma de Mallorca