Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Ferie i Palma de Mallorca

Denne byen på øya Mallorca i Middelhavet kan by på vakre strender, historiske slott, museer og et akvarium.

Palma de Mallorca er den vakre hovedstaden i Balearene. Mange reisende kommer hit på grunn av områdets sandstrender og det historiske sentrum, med sine mange gamle kirker, slott og museer. På ferie i Palma de Mallorca kan du besøke nasjonalparken, akvariet og andre betydningsfulle landemerker.

Du kan slikke sol på Cala Mondrago-stranden og ta en forfriskende dukkert i sjøen. Nyt vakker utsikt og rolige omgivelser på kysten. Et lite stykke øst for dette området finnes det mange resorter rundt Palma-stranden.

Besøk San Francisco-kirken fra det 13. århundret i sentrum og beundre den barokke fasaden og de elegante vinduene. Se nærmere på bueganger, gravsteder og søyler i byggverkets interiør. Fra katedralen i Palma, et gigantisk gotisk byggverk, kan du nyte utsikten over sjøen og Parc de la Mar. Samlingene og utstillingene på det moderne kunstmuseet Es Baluard omfatter over 500 kunstverker fra moderne kunstnere. Ta med deg barna og se på fargerike fisker i Palma Aquarium, der dere kan dykke med haier og lære om livet i havet.

Besøk det gotiske Castillo de Bellver fra det 14. århundret, vest for byen. Det er bemerkelsesverdig på grunn av den sirkulære formen, som er en sjeldenhet blant europeiske slott.

Besøk Lluc kloster i den nordvestlige delen av øya. Ta en spasertur for å sette pris på den bemerkelsesverdige arkitekturen, og hør på det berømte guttekoret. Når du er i denne delen av øya, kan du besøke det sjarmerende Port de Soller fyrtårn.

Ta en tur til Cabrera nasjonalpark, en gruppe med øyer sør for Mallorca. Meld deg på en båttur med guide til dette bevarte området for å se på eksotiske dyr, som for eksempel sargantana-firfislen.

Du kan komme deg til Palma de Mallorca ved å fly til øya fra de fleste større byer i Europa. Ta buss eller drosje eller kjør leiebil fra flyplassen til sentrum av byen, som ligger omtrent åtte kilometer unna. Du kan også komme deg til byen med ferge fra flere spanske byer, deriblant Barcelona.

Palma de Mallorca er et ideelt sted for en ferie, enten du ønsker å slappe av på stranden, oppdage sjeldent og eksotisk dyreliv eller lære mer om kunst og historie.

Overnatting i Palma de Mallorca

Når er sted er så populært som Palma de Mallorca, er det ikke rart at det finnes et stort utvalg av overnattingssteder der. Du kan finne 143 hoteller i Palma de Mallorca på Expedias nettside.

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel og Hotel Hospes Maricel & Spa er populære blant de som ønsker å unne seg litt ekstra og ønsker et opphold som er så komfortabelt som mulig på øya. Eventuelt, dersom du vil bruke pengene på andre ting enn overnatting, er Hotel Born og Hotel Amic Horizonte to svært populære lavprisalternativer.


Guide til Palma de Mallorca


De beste hotelltilbudene i Palma de Mallorca

Se alle de 268 hotellene i Palma de Mallorca
1,136 kr
Hotel Almudaina

Hotel Almudaina

Avenida Jaime III, 9, Palma de Mallorca
4,5
av 5, basert på 392 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Gamlebyen og 10 minutters gange unna Plaza del Rey Juan Carlos I og Sankt Maria-katedralen i Palma. Castillo de Bellver ligger 2,8 kilometer unna.

665 kr
Hotel Isla Mallorca & Spa

Hotel Isla Mallorca & Spa

Pilar Juncosa, 7, Palma de Mallorca
4,3
av 5, basert på 1 434 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 2 kilometer unna Pueblo Español og Castillo de Bellver. Sankt Maria-katedralen i Palma ligger 2,1 kilometer unna.

Purohotel Palma

Purohotel Palma

Carrer de Montenegro, 12, Palma de Mallorca
4,2
av 5, basert på 404 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger i Gamlebyen og 10 minutters gange unna Lonja de Palma de Mallorca og Sankt Maria-katedralen i Palma. Castillo de Bellver ligger 2,9 kilometer unna.

1,157 kr
GPRO Valparaiso Palace & Spa

GPRO Valparaiso Palace & Spa

C/ Francisco Vidal Sureda, 23, Palma de Mallorca
4,4
av 5, basert på 225 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Palma de Mallorca og 2 kilometer unna Mallorca kasino og Castillo de Bellver. Sankt Maria-katedralen i Palma ligger 3,8 kilometer unna.

904 kr
Hotel Costa Azul

Hotel Costa Azul

Avenida Gabriel Roca, 7, Palma de Mallorca
4,4
av 5, basert på 1 023 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 2 kilometer unna Auditorium de Palma de Mallorca, Castillo de Bellver og Sankt Maria-katedralen i Palma. Dessuten ligger Feixina-parken og Pueblo Español kun 15 minutter unna.

846 kr
UR Palacio Avenida - Adults Only

UR Palacio Avenida - Adults Only

Avenida de Alexandre Rosselló, 42, Palma de Mallorca
4,1
av 5, basert på 856 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 5 minutters gange unna Ferrocarril de Soller jernbanestasjon, Shopping Mall El Corte Ingles og Olivar marked. Dessuten ligger Església de Santa Caterina de Siena og Claustre de Sant Antoniet kun 10 minutter unna.

1,249 kr
Hotel Saratoga

Hotel Saratoga

Paseo de Mallorca, 6, Palma de Mallorca
4,2
av 5, basert på 572 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 15 minutters gange unna Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst og Sankt Maria-katedralen i Palma. Castillo de Bellver ligger 2,6 kilometer unna.

1,153 kr
HM Jaime III Hotel

HM Jaime III Hotel

Paseo Mallorca 14b, Palma de Mallorca
4,2
av 5, basert på 836 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Palma de Mallorca og 15 minutters gange unna Es Baluard museum for moderne kunst og samtidskunst og Sankt Maria-katedralen i Palma. Castillo de Bellver ligger 2,6 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.