Reiser til Valencia 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Strandferie i Valencia

Reiser du til Valencia, får du endelig muligheten til å lene deg tilbake og slappe av. Uansett om du vil ligge ved vannet eller gå en tur langs vannkanten og se etter unike skjell, er Valencia et perfekt valg. Vil du holde deg nær sentrum, bør du velge å bo i nærheten av Malvarrosa strand. Denne populære stranden ligger 5 kilometer unna. Vi kan også friste med pakkereiser til Valencia med hotell nær Platja del Saler og Pinedo strand, to andre populære strender.

Dette bør du vite om Valencia

  • Tilbring ferien nær vannet for å komme bort fra den stressende hverdagen. Velg et av våre strandhoteller i Valencia for å slappe av på stranden.
  • Uansett hvilken stil du foretrekker, eller hvor stort budsjettet ditt er, har vi det perfekte overnattingsstedet for deg i Valencia. Hvorfor ikke ta en titt på noen leiligheter? Flat El Porto - Valencia og Total Valencia Loft terrace er svært populære blant alle slags reisende.
  • Du bør ta en titt på siden vår med aktiviteter i Valencia for å komme i gang med reiseplanleggingen. I Valencia bor det rundt 814 200 mennesker, så du kan nok også få noen råd av lokalinnbyggerne.
  • Få gode priser med Valencia-pakkereiser. Med alt du sparer, har du mer til overs å bruke på opplevelser. Kunst- og vitenskapsbyen, Malvarrosa strand og Valencia havn er steder du ikke bør gå glipp av.

Oppdag områdene i Valencia

Finn de beste områdene og bydelene i Valencia for aktivitetene du liker best. Les mer om Valencia

De mest populære hotellene i Valencia

Senator Parque Central Hotel
Senator Parque Central Hotel
4 out of 5
Plaza Manuel Sanchis Guarner, Valencia, Valencia
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 068 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
1 068 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
8,2/10 Very Good! (548 anmeldelser)
Anbefales!
"Ligger rett ved gamlebyen og kun 10 min unna nye byen med taxi. Ligger veldig godt plassert. Servicen på hotellet og maten er ok. Fikk til og med sjampanje og bursdags kort på rommet som en overraskelse. Hyggelig bjetteaning og svært fornøyd etter oppholdet."

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2023

Senator Parque Central Hotel
Hotel Turia
Hotel Turia
4 out of 5
Calle del Profesor Beltran Baguena, 2, Valencia, Valencia
Prisen er 991 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
991 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
7,8/10 Good! (1 000 anmeldelser)
Ikke for en god natts søvn
"Dette er ikke hotellet for en god natts søvn. Det er utrolig lytt, og du hører den minste lyd gjennom veggene: naboer som prater, mobiltelefoner som vibrerer på bordet, stoler som flyttes, intim aktivitet, snorking, folk som går eller prater ute i gangen. Alt høres veldig godt, og jeg fikk fem netter ..."

Anmeldelse skrevet 14. des. 2021

Hotel Turia
Hotel Primus Valencia
Hotel Primus Valencia
4 out of 5
Calle Menorca 22, Valencia, Valencia
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 999 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
999 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
8,4/10 Very Good! (1 003 anmeldelser)
"Perfekt hotel for å oppleve Valencia. Veldig bra frokost, flott personale og en vakker bakgård med basseng. Vi kommer garantert igjen. Passet perfekt for en familie med to ungdommer."

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2022

Hotel Primus Valencia
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Valencia?
Planlegg nye eventyr med våre pakkereiser til Valencia, med priser helt ned i . Finn flyreisene og hotellene som passer best for deg. Deretter kan du legge til noen sightseeingturer, så du får en opplevelsesrik ferie.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Valencia?
Hvis du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, sparer du ikke bare verdifull tid, men penger også. En pakkereise til Valencia gjør det raskt og enkelt å sette sammen din perfekte reise. Med over 500 flyselskaper rundt om i verden å velge blant er det ikke vanskelig å finne et fly som passer deg, og dessuten har vi over 1 000 000 overnattingssteder i verden. Uansett hvor stort budsjett du har kan Expedia hjelpe deg med å utforske resten av verden.
Hvor bør man bo i Valencia?
Valencia bysentrum kan være et supert utgangspunkt for din ferie i Valencia. Bestill rom på et trivelig hotell og bruk dagene på å oppleve kjente severdigheter som Sentralmarkedet og Plaza del Ajuntamento. Valencia sentrum er også et bra alternativ. Bor du her, er du i nærheten av blant annet Sentralmarkedet og Plaza del Ajuntamento.
Hvilke er de beste hotellene i Valencia?
Vincci Mercat og Ny leilighet noen få skritt fra rådhuset i Valencia er to ettertraktede alternativer i bydelen Valencia bysentrum. Hvis du foretrekker å overnatte i Valencia sentrum, kan du heller bestille et opphold på Cosmo Hotel Boutique eller Living Valencia Edificio Merced.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Valencia?
Det er vanskelig å vite nøyaktig når det er best å bestille turen til Valencia. Men som regel finner du de beste prisene jo tidligere du bestiller. I noen tilfeller er det mulig å bestille flyreiser og hoteller opptil et år innen avreise. Hvis du vurderer en ferie i siste liten, kan du ta det helt rolig. Det dukker hele tiden opp massevis av gode tilbud på Expedia.
Hva inkluderer en pakkereise til Valencia fra Expedia?
Flyreiser, hoteller og en lekker bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Sett sammen alternativene etter eget ønske og få store rabatter. Når du har bestilt, kan du legge til utflukter og opplevelser og spare enda mer. Når det gjelder å planlegge drømmeferien i Valencia, er det du som bestemmer.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Valencia?
Du kan spare penger med en pakkereise fra Expedia. Kombiner flyreiser, leiebiler og hoteller, og få store rabatter. Du er imidlertid ikke begrenset til hoteller. Hos oss får du alt fra strandvillaer og landlige hytter, til slott og husbåter.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Valencia hos Expedia?
Ja. Med over 500 flyselskaper å velge blant i hele verden, kan du velge og vrake. Ta en titt på alternativene for å finne flyselskapet som best passer dine behov og ditt budsjett.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Valencia hvis jeg ikke kan reise?
Hvis ferieplanene dine for Valencia må endres, er det godt å vite at du har mulighet til å kansellere eller endre bestillingen. Hvis bestillingen er gjort i løpet av de siste 24 timene, kan du muligens ha krav på å få en refusjon. Hvis bestillingen er eldre enn 24 timer, kan hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet muligens kreve et avbestillingsgebyr. Sjekk vår kundeserviceportal for å lese mer.

Populære steder å besøke