Spania kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Balearene 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Balearene med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Balearene. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

Oppdag områdene i Balearene

Finn de beste områdene og bydelene i Balearene for aktivitetene du liker best. Les mer om Balearene

De mest populære hotellene i Balearene

Hotel Riu Festival
Hotel Riu Festival
4 out of 5
Camino de las Maravillas, n°7, Playa de Palma, Mallorca
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 550 kr per natt fra 1. des. til 2. des.
4.5/5Wonderful! (76 anmeldelser)

"Food was good. Attentive personal. Asked to have ac at night and the manager elected to"…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2020

Hotel Riu Festival
Iberostar Selection Playa de Palma
Iberostar Selection Playa de Palma
5 out of 5
Calle Marbella, 36, Playa de Palma, Mallorca
Hent priser
4.6/5Exceptional! (377 anmeldelser)
Flott hotell i rolig område

"Flott hotell. Ligger tett på stranden i rolig område. Meget god frokost. Vi hadde star prestige-rom, noe som ga oppholdet en ekstra dimensjon. Uteområdet i 8. etasje var veldig behagelig. Det er ikke særlig med gode restauranter i umiddelbar nærhet. Bør til Can Pastilla eller Parma hvis man vil ha ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

Iberostar Selection Playa de Palma
Hostal Anibal
Hostal Anibal
2 out of 5
C/ Miguel Ángel, 4, Sant Antoni de Portmany, Ibiza
Hent priser
3.6/5Good! (87 anmeldelser)
Tranquilla

"Qualità prezzo ottima"…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2020

Hostal Anibal
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Balearene

Ferie på Balearene – en øygruppe full av fortidsminner

På øyhopping mellom øyene i Balearene, som ligger vest i Middelhavet, kan du oppleve verdensberømte strandresorter, en landsbygd med stor variasjon og historiske skatter. En reise til Balearene byr på travle strender og bortgjemte bukter, feriesteder med full fart hele natten samt fredelige landsbyer og moderne byer med historiske bygninger. Opplev en kombinasjon av det enkle liv og luksusturisme i byer som er blant favorittreisemålene til europeere på jakt etter sol og moro. Svøm i asurblått hav, se gotiske monumenter og megalitter, og dans til musikk fra noen av verdens beste DJ-er midt ute i Middelhavet.

Øygruppen består av de fire hovedøyene Mallorca , Menorca, Ibiza og Formentera samt en håndfull mindre øyer. Øyene har det tempererte klimaet som er så typisk for Middelhavet, og her skinner solen mer enn 300 dager i året. Selv om det nok er strendene som er regionens største trekkplaster, byr øyene også på kultur, god mat og historie.

Mallorca er den største av Balearene. I hovedstaden Palma finner du butikker, tapasbarer, restauranter og historiske severdigheter. Se byens kolossale gotiske katedral La Seu , og besøk Castell de Bellver , et slott fra 1300-tallet som ligger bare tre kilometer fra bykjernen. Kjør til vestsiden av øya for å vandre mellom fjellene i Serra de Tramuntana.

Ibiza er kjent som en øy for festløver, og om sommeren strømmer ungdommene til de mange nattklubbene og diskotekene her. Blant de mest populære stedene er Playa d’en Bossa på østkysten og San Antonio på vestkysten. I tillegg til å danse til soloppgang kan du utforske øyas mange vakre steder. Rusle langs brosteinsgatene i Dalt Villa, gamlebyen i Ibiza by. Ta turen under jorden i Can Marçà-grottene, og se det nordlige Ibiza fra hesteryggen i El Valle de los Caballos (Hestenes dal).

Ikke gå glipp av megalittene på Menorca, for eksempel navetes og taules. Blant attraksjonene på Formentera er Ses Salines naturpark og fyrtårnet La Mola, som står på øyas høyeste punkt.

For å oppleve strendene, festene, historien og naturprakten på Balearene kan du ta fly til flyplasser på Mallorca, Ibiza og Menorca. Du kan også reise til Balearene med ferje fra en rekke steder på Spanias fastland. Reis mellom øyene med fly eller ferje.