Oppdag Paris: museer, monumenter, katedraler og mye mer!

Opplev det urbane området Paris. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Les Halles og Forum des Halles.

Kjent for

Museer, Kafeer og Kultur

De mest populære hotellene i Paris

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Bilde av Vienna House Dream Castle Marne La Vallée
Vienna House Dream Castle Marne La Vallée
4 out of 5
873 kr
per natt
6. okt.–7. okt.
4/5Veldig bra! (8,276 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger ved en innsjø i Magny-le-Hongre og 3 kilometer unna Val d'Europe, Disneyland® Paris og Disney Village. Dessuten ligger ...

4/5Veldig bra! (8,276 anmeldelser)

"Stort og fint hotell med god frokost. Litt kaldt vann i bassenget. Veldig kjekt med shuttlebuss til og fra Disneyland."…"

Anmeldelse skrevet 4. jun. 2019

Vienna House Dream Castle Marne La Vallée
Bilde av ibis Paris CDG Airport
ibis Paris CDG Airport
3 out of 5
3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
Gratis avbestillingBetal senere
751 kr
per natt
11. okt.–12. okt.
3.8/5Bra! (4,756 anmeldelser)

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 4,9 kilometer unna Aeroville kjøpesenter og 10 kilometer unna Usines Centre utsalgssenter og Paris Nord Villepinte utstillingssenter. ...

3.8/5Bra! (4,756 anmeldelser)

"Innsjekking var meget bra. Gode senger og minimalt med støy."…"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2019

ibis Paris CDG Airport
Bilde av citizenM Paris Charles de Gaulle
citizenM Paris Charles de Gaulle
4 out of 5
7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
780 kr
per natt
19. okt.–20. okt.
4.6/5Fantastisk! (4,382 anmeldelser)

Dette hotellet boutique ligger nær flyplassen, 7,5 kilometer unna Paris Nord Villepinte utstillingssenter og 20 kilometer unna Asterixparken og Parc de la Villette. ...

4.6/5Fantastisk! (4,382 anmeldelser)
Hotell med god beliggenhet

"Dette er et High Tec hotell alt fra innsjekking, bestilling i restaurant til justering av lys og gardiner på rommet. Effektivt og hyggelig personale. Derimot var ikke frokosten verdt Euro 15.95. Fordelaktig med gangavstand til/fra Charles de Gaulle."…"

Anmeldelse skrevet 1. mai 2019

citizenM Paris Charles de Gaulle

Populære severdigheter i Paris

Eiffeltårnet
Bilde av Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Faubourg Saint-Germain. Dette urbane området har en imponerende katedral og monumenter du bør oppleve.

Triumfbuen
Bilde av Triumfbuen

Triumfbuen

Triumfbuen er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Louvre
Bilde av Louvre

Louvre

Se på de ulike interessante utstillingene ved Louvre, et populært museum i Paris. Dette urbane området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Moulin Rouge
Bilde av Moulin Rouge

Moulin Rouge

Ta en tur til Moulin Rouge, en velkjent severdighet i Paris. Dette urbane området har kunst du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Notre-Dame
Bilde av Notre-Dame

Notre-Dame

Notre-Dame er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Garnier operahus
Bilde av Garnier operahus

Garnier operahus

Skaff deg billetter til et show på Garnier operahus, et velkjent teater i Paris. Dette urbane området har monumenter du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som omvisninger.

Toppaktiviteter i Paris

Billetter til Disneyland® Paris
Bilde av Billetter til Disneyland® Paris

Billetter til Disneyland® Paris

506 kr

Unn deg selv litt magi i Disneyland® Paris. Du kan velge mellom to fantastiske Disney-parker: Den opprinnelige Disneyland®-parken og Walt Disney Studios®-parken. Du kan også velge en 2-park-billett og besøke begge parkene for å få den ultimate Disney-opplevelsen.

Middagscruise på Seinen
Bilde av Middagscruise på Seinen

Middagscruise på Seinen

983 kr

Legg fra kai for å få en uforglemmelig tur på vannet mens du nyter den majestetiske utsikten til de opplyste landemerkene langs Seinen. Gå om bord i en båt med glassvegger, like ved foten av Eiffeltårnet, og finn setet ditt.

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen
Bilde av Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

169 kr

Batobus har blant annet følgende stoppesteder: Eiffeltårnet, Port de la Bourdonnais Musée d'Orsay, Quai de Solferino Saint-Germain-des-Prés, Quai Malaquais Notre-Dame-katedralen, Quai de Montebello Jardin des Plantes, nær Pont d'Austerlitz Hotel de Ville, nær Pont d'Arcole Champs-Elysées, nær Pont Alexandre Louvre, mellom Pont Royal Oppdag landemerkene langs Paris' elvebredde mens du seiler langs Seinen på Batobus, en komfortabel elvebåt.

Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet
Bilde av Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet

Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet

417 kr

Reis tilbake i tid mens du er på Louvre, som en gang i tiden var et storslått palass, og som nå er verdens mest berømte Museum. I tillegg til kartet og lydguiden, vil du få mer informasjon om dagen på Louvre i våre kontorer.

Sightseeingcruise på elven Seinen
Bilde av Sightseeingcruise på elven Seinen

Sightseeingcruise på elven Seinen

149 kr

Ta båten langs Seinens elvebredder, under storslåtte broer og forbi legendariske severdigheter som Notre Dame-katedralen, palassbygningen Louvre og Eiffeltårnet med alle filigransarbeidene. Mens du reiser mellom landemerkene, kan du lytte til engasjerende kommentarer om Lysenes by.

Tur med sightseeingbuss i Paris
Bilde av Tur med sightseeingbuss i Paris

Tur med sightseeingbuss i Paris

350 kr

Planlegg Paris-eventyret med Big Bus: hopp-på-og-av-billetter og turer som er utformet for at du skal kunne oppleve det beste av lysenes by. Vi har to ruter som viser det beste Paris har å tilby, og begge er inkludert i billettprisen.

Byer som minner om Paris

Genève
Bilde av Genève
Genève
Lyon
Bilde av Lyon
Lyon
Milano
Bilde av Milano
Milano
Wien
Bilde av Wien
Wien