Starten på sidens hovedinnhold

Paris

Kjent for Museer, Kafeer og Kultur

Opplev det urbane området Paris. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Les Halles og Palais Royal.

Slik kommer du deg til Paris

Opplev det urbane området Paris. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Les Halles og Palais Royal.

Aktiviteter i Paris

Eiffeltårnet er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Faubourg Saint-Germain. Dette urbane området har monumenter og en imponerende katedral du bør oppleve.

Triumfbuen er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Se på de ulike interessante utstillingene ved Louvre, et populært museum i Paris. Dette urbane området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Moulin Rouge er bare én av severdighetene i Paris, så pass på at du også får med deg noe av det andre stedet har å by på! Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Notre Dame katedral er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har teatre du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Skaff deg billetter til et show på Garnier operahus, et velkjent teater i Paris. Dette urbane området har kirker du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som omvisninger.

Opplev naturen i Paris med en tur til det populære grøntområdet Luxembourg-hagen. Dette urbane området har en imponerende katedral du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som omvisninger.

Place de la Concorde er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Billetter og turer

Unn deg selv litt magi i Disneyland® Paris. Du kan velge mellom to fantastiske Disney-parker: Den opprinnelige Disneyland®-parken og Walt Disney Studios®-parken. Du kan også velge en 2-park-billett og besøke begge parkene for å få den ultimate Disney-opplevelsen.

Billetter og turer

Unn deg en kveld med storslagen underholdning, høye spark og glamour på en av verdens mest kjente scener. Nipp til champagne mens du beundre Féerie-showet, med den opprinnelige cancan-dansen. Du får transport til og fra hotellet, noe som gjør alt enda bedre.

Billetter og turer

Tilbring en kveld i Paris, der du får med deg tre av byens mest berømte attraksjoner i løpet av en spesiell helaften. Beundre utsikten over byen mens du spiser middag i første etasje i Eiffeltårnet, slapp av på et vakkert cruise nedover elven Seinen, og opplev den berømte Moulin Rouge.

Billetter og turer

Ta en lunsj og nyt den romantiske bakgrunnen av Paris-silhuetten på et rolig cruise på Seinen. Slapp av til beroligende toner fra live musikk etter hvert som det ene etter det andre av byens fantastiske landemerker kommer til syne rundt hver sving.

Billetter og turer

Adgang til over 60 severdigheter i to, tre, fire eller seks dager! Se kulturskatter som Louvre og Musée d'Orsay. Reis mellom severdighetene akkurat som lokalbefolkningen ved hjelp av det brukervennlige, offentlige transportsystemet.

Billetter og turer

Nyt en spektakulær panoramautsikt over Paris mens du spiser en velsmakende 3-retters middag på restauranten i første etasje Eiffeltårnet. Senere kan du nyte livet med et avslappende cruise langs Seinen og beundre de mest berømte severdighetene i “Lysenes by” mens båten går under opplyste broer.

De beste områdene å besøke i Paris

Hvilke andre steder er som Paris?

Se lignende reisemål som du kanskje vil like