ParisFrankrike

Oppdag Paris: museer, monumenter, teater og mye mer!

Opplev det urbane området Paris. Her finner du spennende museer og berømte kunstverk. I tillegg kan du se populære severdigheter som Les Halles og Forum des Halles.

Hvor du bør bo i Paris

Paris sentrum
Arc de Triomphe du Carrousel fasiliteter samt solnedgang og kulturarv i tillegg til en stor gruppe med mennesker

Paris sentrum

Kjent for Museer, Monumenter, Arkitektur

4.5/5(2 anmeldelser)

Paris sentrum kan friste med blant annet interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Palais Royal og Louvre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon.

Marais
Marais, Pompidou, Notre Dame-katedralen som viser moderne arkitektur og torg eller plass i tillegg til en stor gruppe med mennesker

Marais

Kjent for Museer, Kafeer, Arkitektur

4.5/5(8 anmeldelser)

Marais kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg Picasso-museet, som er en populær attraksjon. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Saint-Paul stasjon eller Saint-Sébastien – Froissart stasjon.

Montmartre
Montmartre fasiliteter samt by og utsikt

Montmartre

Kjent for Katedraler, Kafeer, Kirker

5/5(9 anmeldelser)

Reiser du til Montmartre, kan du få med deg attraksjoner som Sacré-Cœur og Place du Tertre. Byen kan også friste med god mat, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Abbesses stasjon.

8. arrondissement
8. arrondissement som inkluderer gatescener og monument

8. arrondissement

Kjent for Kafeer, Museer, Solnedganger

4.5/5(15 anmeldelser)

8. arrondissement kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Champs-Élysées og Grand Palais. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Saint-Philippe du Roule stasjon eller Miromesnil stasjon.

6. arrondissement
6. arrondissement fasiliteter samt hage og statue eller skulptur

6. arrondissement

Kjent for Kafeer, Museer, Kirker

4/5(1 anmeldelse)

6. arrondissement har mye å by på, blant annet nydelige hager og flerfoldige kaféer. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Luxembourg Palace og Luxembourg-hagen, og hopper du på metroen på Saint-Sulpice stasjon eller Rennes stasjon, kan du utforske mer av byen.

7. arrondissement
7. arrondissement som viser by og gatescener

7. arrondissement

Kjent for Tur, Kafeer, Museer

5/5(10 anmeldelser)

Flerfoldige kaféer er bare én av grunnene til at mange liker 7. arrondissement, og for å se mer av Faubourg Saint-Germain er det bare å hoppe på metroen på Varenne stasjon eller La Tour-Maubourg stasjon. Du bør også prøve å få med deg populære attraksjoner som Les Invalides og Rodin-museet.

De mest populære hotellene i Paris

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hyatt Regency Paris Etoile
Hyatt Regency Paris Etoile
4 out of 5
3, Place du Général Kœnig, Paris, Paris
1 506 kr
per natt
30. nov.–1. des.

Dette hotellet ligger i 17. arrondissement og 2 kilometer unna Palais des Congres de Paris, Champs-Élysées og Triumfbuen. Dessuten ligger Luis Vuitton fundamentmuseet ...

4.2/5Veldig bra! (728 anmeldelser)
Forretningshotell

"Fin beliggenhet for konferanseopphold på Palais de Congres i Paris. T-bane i umiddelbar nærhet som tar deg enkelt inn til sentrum eller ut til La Defence. Man kan få fin utsikt til Eiffeltårnet fra hotellrommet. Grei frokost. Litt dårlig vanntrykk i dusjen i de øverste etasjene."…"

Anmeldelse skrevet 26. apr. 2019

Hyatt Regency Paris Etoile
citizenM Paris Charles de Gaulle
citizenM Paris Charles de Gaulle
4 out of 5
7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
794 kr
per natt
23. nov.–24. nov.

Dette hotellet boutique ligger nær flyplassen, 7,5 kilometer unna Paris Nord Villepinte utstillingssenter og 20 kilometer unna Asterixparken og Parc de la Villette. ...

4.6/5Fantastisk! (4,624 anmeldelser)
Annorlunda

"Hotell for de som synes at IKT, hipsterjåleri, smart-TV, iPad og narsissisme fremdeles er fett. Hotellet må ha vært enormt stilig, la oss si, i 2012. Men, problemet med å være ultra-trendy er jo at alt da går av moten relativt raskt. Hotellopplevelsen føltes derfor, i 2019, litt rar ut, som et dumpt ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

citizenM Paris Charles de Gaulle
ibis Paris CDG Airport
ibis Paris CDG Airport
3 out of 5
3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
764 kr
per natt
22. nov.–23. nov.

Dette hotellet ligger nær flyplassen, 4,9 kilometer unna Aeroville kjøpesenter og 10 kilometer unna Usines Centre utsalgssenter og Paris Nord Villepinte utstillingssenter. ...

3.9/5Bra! (5,056 anmeldelser)

"Innsjekking var meget bra. Gode senger og minimalt med støy."…"

Anmeldelse skrevet 16. mai 2019

ibis Paris CDG Airport

Populære severdigheter i Paris

Eiffeltårnet
Bilde av Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

4.5/5(51 anmeldelser)

Eiffeltårnet er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har monumenter og en imponerende katedral du bør oppleve.

Triumfbuen
Bilde av Triumfbuen

Triumfbuen

4.5/5(51 anmeldelser)

Triumfbuen er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har kunst og interessante museer du bør oppleve.

Louvre
Bilde av Louvre

Louvre

4.5/5(35 anmeldelser)

Se på de ulike interessante utstillingene ved Louvre, et populært museum i Paris. Dette urbane området har interessante museer og teatre du bør oppleve.

Moulin Rouge
Bilde av Moulin Rouge

Moulin Rouge

4/5(13 anmeldelser)

Ta en tur til Moulin Rouge, en velkjent severdighet i Paris. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Notre-Dame
Bilde av Notre-Dame

Notre-Dame

4/5(53 anmeldelser)

Notre-Dame er en velkjent severdighet du burde ta deg tid til i Paris. Dette urbane området har kunst du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Garnier operahus
Bilde av Garnier operahus

Garnier operahus

4.5/5(14 anmeldelser)

Skaff deg billetter til et show på Garnier operahus, et velkjent teater i Paris. Dette urbane området har monumenter du bør oppleve, eller du kan bli med på aktiviteter som omvisninger.

Toppaktiviteter i Paris

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen
Bilde av Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

171 kr

Batobus har blant annet følgende stoppesteder: Eiffeltårnet, Port de la Bourdonnais Musée d'Orsay, Quai de Solferino Saint-Germain-des-Prés, Quai Malaquais Notre-Dame-katedralen, Quai de Montebello Jardin des Plantes, nær Pont d'Austerlitz Hotel de Ville, nær Pont d'Arcole Place de la Concorde, i nærheten av Pont Alexandre 8.

Middagscruise på Seinen
Bilde av Middagscruise på Seinen

Middagscruise på Seinen

996 kr

Legg fra kai for å få en uforglemmelig tur på vannet mens du nyter den majestetiske utsikten til de opplyste landemerkene langs Seinen. Gå om bord i en båt med glassvegger, like ved foten av Eiffeltårnet, og finn setet ditt.

Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet
Bilde av Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet

Først i køen-tur med lydguide til Louvre-museet

392 kr

Reis tilbake i tid mens du er på Louvre, som en gang i tiden var et storslått palass, og som nå er verdens mest berømte Museum. I tillegg til kartet og lydguiden, vil du få mer informasjon om dagen på Louvre i våre kontorer.

Sightseeingcruise på elven Seinen
Bilde av Sightseeingcruise på elven Seinen

Sightseeingcruise på elven Seinen

151 kr

Ta båten langs Seinens elvebredder, under storslåtte broer og forbi legendariske severdigheter som Notre Dame-katedralen, palassbygningen Louvre og Eiffeltårnet med alle filigransarbeidene. Mens du reiser mellom landemerkene, kan du lytte til engasjerende kommentarer om Lysenes by.

Tur med sightseeingbuss i Paris
Bilde av Tur med sightseeingbuss i Paris

Tur med sightseeingbuss i Paris

353 kr

Planlegg Paris-eventyret med Big Bus: hopp-på-og-av-billetter og turer som er utformet for at du skal kunne oppleve det beste av lysenes by. Vi har to ruter som viser det beste Paris har å tilby, og begge er inkludert i billettprisen.

Omfattende Louvre-tur: Først i køen og utforsk mer
Bilde av Omfattende Louvre-tur: Først i køen og utforsk mer

Omfattende Louvre-tur: Først i køen og utforsk mer

614 kr

Se de viktigste severdighetene i Louvre-museet, og oppdag glemte skatter på denne omfattende turen. Først i køen-adgang gir deg mer tid til å nyte alt det enorme museet har å tilby.

Anmeldelser av Paris

4.5

Populært reisemål

5 - Fantastisk
64
5 - Fantastisk 58.71559633027523%
4 - Bra
38
4 - Bra 34.862385321100916%
3 - OK
7
3 - OK 6.422018348623853%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

3/5 - OK

Kari

24. okt. 2019

Det er stressende å komme seg rundt selv med metro. Det er alt for mye folk. Dårlig mat med mindre man finner et mer luksuriøst nabolag. Dra heller til London.

4/5 - Bra

Verifisert reisende

9. okt. 2019

Flott by med masse severdigheter. Gode shoppingmuligheter. Svært dyr by å spise og drikke i.

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

2. okt. 2019

Fantastisk!

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

2. okt. 2019

Bo i nærheten av det du vil se slik at du lettere kan bevege deg til fots. Det er gode metroforbindelser, men veldig trangt, folksomt og mange trapper. Føles litt utrygt noen steder. Man minnes om at lommetyverier forekommer.

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

14. aug. 2019

Over all forventning og sååå mye vakkert å se, skal tilbake

3/5 - OK

Verifisert reisende

4. aug. 2019

Its quite expensive city centre. Long distance between the main attractions. Crowded at the main attractions. Make sure to have enough time if you take train to airport, if the train don't go. Taxi to CDG is about 50 euro, recommended if you are many

Byer som minner om Paris

Genève
Bilde av Genève
Genève
Lyon
Bilde av Lyon
Lyon
Milano
Bilde av Milano
Milano
Wien
Bilde av Wien
Wien