Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Frankrike grunnet COVID-19.

7. arrondissementParis

Besøk Paris’ mest kjente severdighet, det ikoniske Eiffeltårnet, og andre fantastiske historiske bygninger og museer i 7. arrondissement.

Oppdag kjernen i Paris i 7. arrondissement, med et mangfold av vakker kunst og design i tillegg til utallige muligheter til å spise og drikke. Beundre verkene av noen av Europas mest anerkjente billedkunstnere, og få et nytt blikk på byen fra en båt på Seinen.

Se etter Eiffeltårnet på vestsiden av 7. arrondissement. Ta heisen opp for å se utsikten fra første og andre etasje før du tar en annen heis eller går trappene opp til toppen. Vær oppmerksom på at køene ofte kan være veldig lange. Den øverste heisen er ikke tilgjengelig for funksjonshemmede. Pass på å få med deg synet av tårnet etter mørkets frembrudd, når det blinker i lysdekorasjonene i noen få minutter hver time.

Tilbake på bakkenivå kan du ta veien til Hôtel National des Invalides, omtrent 20 minutters rusletur mot øst. Dette enorme sykehuskomplekset ble bygd av Ludvig den 14. på 1600-tallet for å ta hånd om krigsveteraner. Utforsk de militærhistoriske gjenstandene på Musée de l’Armee, og se deg rundt i Église du Dôme, hvor Napoleons kiste ligger under et skinnende gyllent rundt tak.

Blant de mange fascinerende kunstmuseene i nærheten er Musée Rodin i øst ett av høydepunktene, med en omfattende samling av verker av skulptøren Auguste Rodin. Musée d’Orsay ligger ved elvebredden tvers overfor Jardin des Tuileries, og har malerier av Monet og van Gogh, mens Musée du Quai Branly dokumenterer primitiv kunst fra Frankrikes tidligere og nåværende territorier i Oseania og Afrika.

I 7. arrondissement kan du velge mellom et stort utvalg av restauranter som serverer de deiligste franske retter. Her finnes også overnattingssteder for enhver smak og i alle prisklasser. Du kan reise til 7. arrondissement med en rekke metrolinjer som alle går i fast rute, og innenfor bydelen er det enkelt å bruke bena mellom severdighetene. Få et nytt blikk på berømte steder med et elvecruise på en båt som du kan gå av og på så ofte du vil. Den stopper ved Eiffeltårnet, Musée d’Orsay og andre steder langs elvebredden.


Populære steder å besøke i 7. arrondissement

Populære aktiviteter i 7. arrondissement


De mest populære hotellene i 7. arrondissement

Hotel Eiffel Turenne
Hotel Eiffel Turenne
3 out of 5
20 Avenue De Tourville, Paris, Paris
Prisen er 614 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue Cler og Les Invalides. Dessuten ligger Champ de Mars og Eiffeltårnet kun 15 minutter unna. ...

4.4/5Wonderful! (839 anmeldelser)
Godt hotell i Paris

"Veldig fornøyd med totalopplevelsen. Rent, god seng, stille, men litt lite rom (enkeltrom). Sentral beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 18. des. 2019

Hotel Eiffel Turenne
K+K Hotel Cayre Paris
K+K Hotel Cayre Paris
4 out of 5
4 Boulevard Raspail, Paris, Paris
Prisen er 1 174 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Musee d'Orsay og Le Bon Marche. Dessuten ligger Tuileries-hagen og Saint-Sulpice kirke kun 15 ...

4.4/5Excellent! (996 anmeldelser)

"Flott Hotel, rent og pent, meget god service😊"…"

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2020

K+K Hotel Cayre Paris
Eiffel Rive Gauche
Eiffel Rive Gauche
3 out of 5
6 Rue Du Gros Caillou, Paris, Paris
Hent priser

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue Cler, Champ de Mars og Eiffeltårnet. Dessuten ligger Les Invalides og Avenue Montaigne kun ...

3.7/5Good! (711 anmeldelser)
Frastjålet penger

"Frokosten var grei, komforten var grei. God beliggenhet. Problemet: ble frastjålet 250 euro fra rommet. Meldte fra til hotellet, de sa de ikke kunne hjelpe, og det var mitt eget ansvar. Ettersom det kun var oss, resepsjonen og renholdspersonalet som hadde tilgang til rommet, er det lett å mistenke ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2018

Eiffel Rive Gauche
Hotel La Bourdonnais
Hotel La Bourdonnais
4 out of 5
111 Avenue De La Bourdonnais, Paris, Paris
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 426 kr per natt fra 14. feb. til 15. feb.

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue Cler, Les Invalides og UNESCO-hovedkvarteret. Dessuten ligger Champ de Mars og Eiffeltårnet ...

4.5/5Wonderful! (474 anmeldelser)
Flott!

"Meget flott hotell i fransk stil med veldig hyggelig personalet.Sentralt beliggende i rolig strøk"…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Hotel La Bourdonnais
Juliana Paris
Juliana Paris
5 out of 5
10 - 12 Rue Cognacq-Jay, Paris, Paris
Prisen er 1 942 kr per natt fra 7. feb. til 8. feb.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Pont de l'Alma og Quai Branly-museet - Jacques Chirac. Dessuten ligger Eiffeltårnet ...

4.5/5Wonderful! (594 anmeldelser)

"Sentralt plassert i Paris, kort vei til Eiffeltårnet, Metro og buss. Hotellet ligger i et rolig område, lite støy. Ved innsjekking var resepsjonisten mer opptatt av telefonen enn oss, han svarte på og ringte 6 telefoner mens vi satt og ventet. Kofferter ble bragt opp til rommet, vi ventet lenge på ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Juliana Paris
Hotel le Walt
Hotel le Walt
4 out of 5
37 Avenue De La Motte Picquet, Paris, Paris
Prisen er 1 412 kr per natt fra 7. feb. til 8. feb.

Dette hotellet for romantiske reiser ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue Cler, Les Invalides og UNESCO-hovedkvarteret. Dessuten ligger Champ ...

4.5/5Wonderful! (681 anmeldelser)
Utrolig bra hotell, men fantastisk lokal område!

"Utrolig fornøyd med alt!"…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2018

Hotel le Walt
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i Paris7. arrondissement

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: