Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

7. arrondissementParis

Besøk Paris’ mest kjente severdighet, det ikoniske Eiffeltårnet, og andre fantastiske historiske bygninger og museer i 7. arrondissement.

Oppdag kjernen i Paris i 7. arrondissement, med et mangfold av vakker kunst og design i tillegg til utallige muligheter til å spise og drikke. Beundre verkene av noen av Europas mest anerkjente billedkunstnere, og få et nytt blikk på byen fra en båt på Seinen.

Se etter Eiffeltårnet på vestsiden av 7. arrondissement. Ta heisen opp for å se utsikten fra første og andre etasje før du tar en annen heis eller går trappene opp til toppen. Vær oppmerksom på at køene ofte kan være veldig lange. Den øverste heisen er ikke tilgjengelig for funksjonshemmede. Pass på å få med deg synet av tårnet etter mørkets frembrudd, når det blinker i lysdekorasjonene i noen få minutter hver time.

Tilbake på bakkenivå kan du ta veien til Hôtel National des Invalides, omtrent 20 minutters rusletur mot øst. Dette enorme sykehuskomplekset ble bygd av Ludvig den 14. på 1600-tallet for å ta hånd om krigsveteraner. Utforsk de militærhistoriske gjenstandene på Musée de l’Armee, og se deg rundt i Église du Dôme, hvor Napoleons kiste ligger under et skinnende gyllent rundt tak.

Blant de mange fascinerende kunstmuseene i nærheten er Musée Rodin i øst ett av høydepunktene, med en omfattende samling av verker av skulptøren Auguste Rodin. Musée d’Orsay ligger ved elvebredden tvers overfor Jardin des Tuileries, og har malerier av Monet og van Gogh, mens Musée du Quai Branly dokumenterer primitiv kunst fra Frankrikes tidligere og nåværende territorier i Oseania og Afrika.

I 7. arrondissement kan du velge mellom et stort utvalg av restauranter som serverer de deiligste franske retter. Her finnes også overnattingssteder for enhver smak og i alle prisklasser. Du kan reise til 7. arrondissement med en rekke metrolinjer som alle går i fast rute, og innenfor bydelen er det enkelt å bruke bena mellom severdighetene. Få et nytt blikk på berømte steder med et elvecruise på en båt som du kan gå av og på så ofte du vil. Den stopper ved Eiffeltårnet, Musée d’Orsay og andre steder langs elvebredden.

De mest populære hotellene i 7. arrondissement

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Eiffel Turenne
Hotel Eiffel Turenne
3 out of 5
20 Avenue De Tourville, Paris, Paris
Prisen er 663 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue Cler og Les Invalides. Dessuten ligger Champ de Mars og Eiffeltårnet kun 15 minutter unna. ...

4.4/5Wonderful! (764 anmeldelser)
Godt hotell i Paris

"Veldig fornøyd med totalopplevelsen. Rent, god seng, stille, men litt lite rom (enkeltrom). Sentral beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 18. des. 2019

Hotel Eiffel Turenne
Eiffel Rive Gauche
Eiffel Rive Gauche
3 out of 5
6 Rue Du Gros Caillou, Paris, Paris

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue Cler, Champ de Mars og Eiffeltårnet. Dessuten ligger Les Invalides og Avenue Montaigne kun ...

3.7/5Good! (705 anmeldelser)
Frastjålet penger

"Frokosten var grei, komforten var grei. God beliggenhet. Problemet: ble frastjålet 250 euro fra rommet. Meldte fra til hotellet, de sa de ikke kunne hjelpe, og det var mitt eget ansvar. Ettersom det kun var oss, resepsjonen og renholdspersonalet som hadde tilgang til rommet, er det lett å mistenke ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2018

Eiffel Rive Gauche
Résidence Charles Floquet
Résidence Charles Floquet
8, Avenue Charles Floquet, Paris, Paris
Prisen er 1 956 kr per natt

Dette leilighetshotellet ligger i 7. arrondissement og få skritt unna Champ de Mars og Eiffeltårnet. Dessuten ligger Rue Cler og Rue du Commerce kun 15 minutter ...

4.4/5Wonderful! (183 anmeldelser)
Great apparment

"Great and spacious apparment with perfect location. Fully equiped kitchen, dining area, living room, 3 bedrooms, 2 bathrooms, 2 toilets. View of the Eiffel tower, just as shown in the pictures. Got more than I expected."…"

Anmeldelse skrevet 20. jun. 2015

Résidence Charles Floquet
Grand Hotel Leveque
Grand Hotel Leveque
3 out of 5
29 rue Cler, Paris, Paris
Prisen er 1 020 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 15 minutters gange unna Rue Cler, Les Invalides og Champ de Mars. Dessuten ligger Eiffeltårnet og Rodin-museet kun 15 ...

3.9/5Very Good! (820 anmeldelser)

"Beste var nok AC på rommet siden vi var der under hetebølge. Utenom det så var rommet meget bra. Litt lite, men klarte oss fint. Skulle gjerne sett det var er lite kjøleskap på rommet så en hadde hatt mulighet for å holde drikken kald. Balkongen ut over gata var gull verdt."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Grand Hotel Leveque
Hôtel De Varenne
Hôtel De Varenne
4 out of 5
44 Rue de Bourgogne, Paris, Paris
Prisen er 1 546 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Paris og 10 minutters gange unna Rodin-museet og Les Invalides. Dessuten ligger Musee d'Orsay og ...

4.5/5Wonderful! (991 anmeldelser)
Koselig hotell med sentral beliggenhet.

"Et koselig hotell som lå i en rolig sidegate. Det var et eldre hotell, men velholdt og gjennomført. Rommet var stort, vi bodde 3 stykker i 2 netter og det var ikke noe problem. Servicen var det heller ingenting å si noe på. Beliggenheten var også veldig bra, det lå midt mellom alt. Litt avstander ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Hôtel De Varenne
Le Cinq Codet
Le Cinq Codet
5 out of 5
5 rue Louis Codet, Paris, Paris

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue Cler, Les Invalides og UNESCO-hovedkvarteret. Dessuten ligger Rodin-museet ...

4.6/5Wonderful! (713 anmeldelser)
Flott hotell

"Dette er et meget flott hotell og flott rom. Vi gikk tilbud om oppgradering med en gang til rabattert pris. Rommet var meget fint men med litt slitasje. Vann i dusj rant ut ved litt lengre dusjer. Ikke langt å gå til Eiffeltårnet. Rolig område. Masse restaurant valg. 10euro for et glass juice er ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Le Cinq Codet

Populære steder å besøke i 7. arrondissement

Eiffeltårnet
Bilde av Eiffeltårnet

Eiffeltårnet

4.5/5(58 anmeldelser)

Ingenting er mer symbolet på Paris enn dette landemerket av et jerntårn.

Champ de Mars
Bilde av Champ de Mars

Champ de Mars

4/5(9 anmeldelser)

Opplev en av de mest idylliske delene av Paris i denne gresskledde parken i skyggen av Eiffeltårnet.

Les Invalides
Bilde av Les Invalides

Les Invalides

4/5(11 anmeldelser)

Bli bedre kjent med fransk militær historie i dette komplekset i barokkstil, som omfatter flere museer og militære monumenter, som blant annet Napoleons grav.

Musee d'Orsay
Bilde av Musee d'Orsay

Musee d'Orsay

5/5(2 anmeldelser)

Gå gjennom de forskjellige interessante utstillingene ved Musee d'Orsay, et godt besøkt museum i Paris. Dette urbane området har teatre du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Rue Cler
Bilde av Rue Cler

Rue Cler

Finn suvenirer til venner og kjente når du går innom Rue Cler, et ofte besøkt handleområde i Paris. Dette fotgjengervennlige området er kjent for de hyggelige kaféene sine og sine mange restauranter.

Rodin-museet
Bilde av Rodin-museet

Rodin-museet

4/5(1 anmeldelse)

Er du interessert i kunst, bør du ta turen til dette fantastiske herskapshuset fra 1700-tallet og beundre mesterverkene til en av Frankrikes mest kjente skulptører. 

Populære aktiviteter i 7. arrondissement

Middagscruise på Seinen
Bilde av Middagscruise på Seinen

Middagscruise på Seinen

Anbefales av 90 % av reisende
861 kr
per voksen
Paris Pass®: 60+ severdigheter og turer
Bilde av Paris Pass®: 60+ severdigheter og turer

Paris Pass®: 60+ severdigheter og turer

Anbefales av 72 % av reisende
1 433 kr
per voksen
Sightseeingcruise på elven Seinen
Bilde av Sightseeingcruise på elven Seinen

Sightseeingcruise på elven Seinen

Anbefales av 84 % av reisende
164 kr
per voksen
Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen
Bilde av Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

Anbefales av 80 % av reisende
185 kr
per voksen
Lunsjcruise på Seinen
Bilde av Lunsjcruise på Seinen

Lunsjcruise på Seinen

Anbefales av 92 % av reisende
772 kr
per voksen
Middag på bistro og elvecruise på Seinen
Bilde av Middag på bistro og elvecruise på Seinen

Middag på bistro og elvecruise på Seinen

Anbefales av 74 % av reisende
647 kr
per voksen

Andre områder i Paris

6. arrondissement fasiliteter samt hage og statue eller skulptur

6. arrondissement

4.5/5Wonderful!(3 anmeldelser av området)

6. arrondissement har mye å by på, blant annet nydelige hager og flerfoldige kaféer. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Luxembourg-hagen og Saint-Sulpice kirke, og hopper du på metroen på Saint-Sulpice stasjon eller Rennes stasjon, kan du utforske mer av byen.

6. arrondissement
8. arrondissement som inkluderer gatescener og monument

8. arrondissement

4.5/5Wonderful!(17 anmeldelser av området)

8. arrondissement kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Champs-Élysées og Grand Palais. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Saint-Philippe du Roule stasjon eller Miromesnil stasjon.

8. arrondissement
Det franske akademi som inkluderer skilt, historisk arkitektur og kulturarv

Saint-Germain-des-Prés

5/5Exceptional!(2 anmeldelser av området)

Saint-Germain-des-Prés har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Île de la Cité og Saint-Germain-des-Prés klosterkirke, og hopper du på metroen på Mabillon stasjon eller Saint-Germain-des-Prés stasjon, kan du utforske mer av byen.

Saint-Germain-des-Prés
1. arrondissement, Paris, Frankrike

1. arrondissement

4/5Very Good!(5 anmeldelser av området)

1. arrondissement kan friste med blant annet interessante museer, flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Palais Royal og Louvre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon.

1. arrondissement
Paris sentrum, Paris, Frankrike

Paris sentrum

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser av området)

Palais Royal og Louvre er noen av de mest populære attraksjonene i Paris sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon og la deg fascinere av interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer.

Paris sentrum
15. arrondissement som inkluderer by og kulturarv

15. arrondissement

3.5/5Good!(9 anmeldelser av området)

15. arrondissement kan friste med blant annet flerfoldige kaféer, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Tour Montparnasse og Rue du Commerce. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Félix Faure stasjon eller Boucicaut stasjon.

15. arrondissement