Billige flybilletter til Paris

Billige flyreiser til Paris

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 900 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Air Baltic
KLM
Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
SAS
Lufthansa
Lufthansa
KLM
Norwegian Air Shuttle

Fly til Paris

Fly til Paris

Finn flybilletter til Paris hos Expedia, og du er garantert å spare penger. Expedia har hundrevis av billige flybilletter til Paris, og du vil også ha muligheten til å se gjennom hundrevis av hoteller i Paris, for å spare enda mer.

Det er veldig enkelt å komme seg til Paris fra Norge. En rekke flyplasser og flyselskaper har flyvninger rett til byen, og hos Expedia er du sikret å finne flybilletter som passer for ethvert budsjett.

Den livlige byen er godt kjent rundt om i hele verden. Paris byr på alt fra uvurderlig kunst til mat i verdensklassen, så spørsmålet er ofte ikke om du skal besøk Paris, men når du skal gjøre det. Den vakre byen er ikke bare Frankrikes hovedstad, men også en kulturell hovedstad.

Mange hoteller i byen skjemmer ofte bort gjestene sine med fantastisk service og et utrolig interiør, men Paris er på ingen måte en by kun for de rike og berømte. Det er mange alternativer for reisende på budsjett, så man kan velge om man vil slå til med et luksuriøst hotell eller gå for et rimeligere alternativ. Sjekk hvor hotellet ligger, siden mange av hotellene er plassert like i nærheten av store turistattraksjoner, noe som kan gjøre planleggingen av oppholdet enklere.

Når du bestiller fly til Paris hos Expedia, er du sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du hotell og fly til Paris sammen! Det kunne ikke vært stort enklere å finne billig flyvninger til Paris, så finn og bestill din billett i dag.

Fly til Paris fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Paris fra en rekke populære flyselskaper (blant annet SAS, Norwegian, Ryanair, British Airways og KLM).

Flytiden til Paris fra Oslo er omtrent to og en halv time, noe lenger hvis du reiser fra en flyplass lenger nord i landet eller hvis du må mellomlande. Nordmenn trenger ikke tenke på visum når de reiser til Paris.

Fly til Paris Charles De Gaulle Airport

Paris’ Charles De Gaulle Airport er Frankrikes største og travleste flyplass. Millioner av personer er innom flyplassen hvert år, og flyplassen er også stedet hvor de fleste internasjonale flyvninger til Paris lander.

I Norge har blant annet flyplassene i Trondheim, Oslo og Bergen jevnlige flyvninger til Charles De Gaulle Airport.

Flyplassen ligger bare 25 km fra hjertet av Paris, og er i tillegg flyplassen til en rekke andre regioner rundt byen. Det er enkelt å komme seg inn til sentrum fra flyplassen. Reisende kan benytte seg av jevnlige busser eller RER- eller TGV-togene, som går både til Paris og andre steder i landet.

Du kan også velge å leie bil. Det er veldig billig å leie bil i Paris når du benytter deg av Expedia, og det kan løfte ferien til et nytt nivå. Bilturen fra flyplassen og inn til byen er enkel, og det er godt skiltet underveis.

Fly til Paris Orly Airport

Paris Orly Airport er Paris’ nest største internasjonale flyplass. Over 25 millioner mennesker er innom flyplassen hvert år. Det er flest innenlands flyvninger til og fra flyplassen, men blant annet Norwegian bruker denne flyplassen for sine flyvninger fra Norge. Flyplassen ligger bare 13 km fra Paris sentrum, og du er dermed ikke langt fra de berømte historiske stedene og vakre turistattraksjonene når du lander.

Det er omtrent like enkelt å komme seg til sentrum fra denne flyplassen som det er fra Charles De Gaulle Airport. Både busser og tog står klare til å frakte de reisende inn til Paris.

Det er nå enklere og billigere å fly til Paris enn noensinne før, noe som lar millioner nyte den fantastisk vakre fransk hovedstaden. Bestill ferien din til Paris med Expedia, og du vil kunne spare mye penger på fly, hotell og leiebil. Finn din billett og bestill turen i dag!

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Paris

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 900 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle