Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Paris

Paris er et fantastisk reisemål for alle typer reisende, både de som vil ha en kort ferie og de som vil tilbringe mer tid her.

Spar tid og penger med en pakkereise til Paris

Expedia har pakker med fly og hotell du kan spare både tid og penger på. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare penger er å sette sammen en pakke med hotell og fly. Pengene du sparer kan du bruke mens du befinner deg i Paris.

Få besparelser på opptil $603 ved å kjøpe en pakkereise.

Vi vil gjerne at det skal være lett for deg å planlegge en ferie. Vår globale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg med nettopp dette.

Nå er et godt tidspunkt for å planlegge din neste reise. Hos Expedia kan du finne noen av de mest konkurransedyktige prisene og pakkereisene.

Du kan endre reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellreservasjoner.

Pakkereiser til Paris

Som gjest i dette området i Ile-de-France bor du sammen med omtrent 2 100 000 innbyggere.

Ta en liten pause fra voksenlivet og bli transportert til fantasiens verden på Disneyland® Paris og Aquaboulevard. La Geode og Montmartre kabelbane er også vel verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Du og familien vil bli fascinert av det varierte utvalget av sjødyr på Aquarium Sea Life Paris. Hvis du vil se flere undersjøiske dyr og planter, kan du dra til Portes de l'Essonne vannsenter og Akvariet i Paris.

Du finner en rekke innfødte og eksotiske skapninger som skuler på deg på Ménagerie du Jardin des Plantes og Paris zoologiske park. Om du har lyst til å se noen fargerike fugler og eksotiske dyr i ferien, kan du ta en tur til Ménagerie du Jardin des Plantes og Paris zoologiske park.

Vil du teste vinnerlykken? Prøv lykken ved rulettbordet eller nyt den elektriske atmosfæren på Casino de Paris.

Lidenskapelige planteentusiaster kan oppdage lokale og eksotiske planter i Jardin des Plantes og Le square Jehan-Rictus. Ta et besøk til Jardin des Plantes eller Le square Jehan-Rictus for å utforske det lokale plantelivet.

Når du vil ta det med ro, lag litt lunsj og finn et sted i skyggen på et av områdets grønne steder, som Luxembourg-hagen eller Parc Monceau. Det finnes også masse plass til å legge deg ned på gresset ved Champ de Mars og Parc des Buttes Chaumont.

Parc de St. Cloud og Boulogne-skogen virker som magneter på naturentusiaster. Ta turen hit for et avbrekk fra det travle bylivet. Parc de St. Cloud og Boulogne-skogen er godt likt av naturinteresserte.

Museer i området byr på fascinerende historier. Nyt den rolige og avslappende atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Rodin-museet og Musikkmuseum. Det kan også være verdt å ta en titt på Militærmuseum og Museet for luft- og romfart.

Step inside the realm of science for a few hours and make your way to Observatoire de Paris or Palais de la Decouverte. Challenge your mind by investigating the interesting range of artifacts on exhibition. Vitenskaps- og industribyen and Galleriet for komparativ anatomi og paleontologi are two more good options worth stopping at if you have extra time.

Jorda er et rart og vidunderlig sted. Om du av en eller annen merkelig grunn er uenig, bør en liten stund på Grande Galerie De L'évolution og Quai Branly-museet være mer enn nok til å få deg til å endre mening. Menneskehetsmuseet huser også et fantastisk utvalg av eksemplarer.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier i alle størrelser. Besøk Louvre eller Picasso-museet og se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Pompidou-senteret og Cartier-stiftelsen for moderne kunst er også verdt å bruke litt tid på hvis du rekker det før middagen.

Ta en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Hotel de la Monnaie og Carnavalet museum. Musee National du Moyen Age og Musee de Montmartre er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan lære enda mer på Musee National du Moyen Age og Musee de Montmartre.

For å lære om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Les Invalides eller Grand Palais. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Pere Lachaise kirkegård og Pantheon. Dra til områdets historiske monumenter og lær om det som var.

Nyt synet av strålende vann og fasinerende arkitektur på Pont Neuf og Pont de la Concorde. Du kunne også dra til Petit Pont og Pont du Carrousel. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene under deg.

Vil du lære mer om Paris' militærhistorie? De taktfaste krigstrommene gir fremdeles ekko i veggene på Chateau de Vincennes.

Mange av områdets mest innflytelsesrike familier har kalt Versailles slott og Palais Royal for sitt «hjem» i årenes løp. Husk å få tatt et par bilder mens du beundrer den flotte utsmykningen og det overdådige interiøret. Luxembourg Palace og Palais de Chaillot er to andre statelige hjem som har mange utrolige historier å fortelle. Du vil sikkert like å utforske de velholdte hagene og lytte til historiene om disse statelige hjemmene.

Du får kanskje ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Malmaison slott eller Chateau de Champs-sur-Marne. Dra til Chateau de Grosbois eller Chateau de Sucy-en-Brie hvis du vil ha enda flere historiske innblikk og vakker utsikt. Chateau de Grosbois og Chateau de Sucy-en-Brie er to andre arkitektoniske monumenter som også er ganske så imponerende.

Lær litt om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Notre Dame katedral eller Sainte Chapelle. Hvis du vil se på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica of the Sacred Heart of Paris og Église Saint-Eustache. Du kan også dra til Basilica of the Sacred Heart of Paris eller Église Saint-Eustache.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å besøke noen av de mindre kjente attraksjonene her. Nasjonalbiblioteket og Theatre du Chatelet er et par mulige alternativer. Hvis du har litt tid til overs, kan du også dra til Institut du monde arabe eller Grande halle de la Villette.

Før du reiser avgårde, kan det være lurt å kikke på Expedias hotellguide for Paris for å få vite mer om denne spennende byens utvalg av gode alternativer for korte og lange hotellopphold.

Hvis du er interessert i å bestille et hotellrom i toppsjiktet av hotellutvalget, vil du like Le Bristol Paris som ligger i 112 Rue Du Faubourg Saint Hono, eller Mandarin Oriental, Paris, som ligger i 251 Rue Saint-Honore.

Hvis du reiser på budsjett, kan Hôtel du Romancier i 6 bis Rue Chateaubriand eller Saint James Paris - Relais & Chateaux i 43 Avenue Bugeaud være det beste alternativet for deg.

Paris er hvor du finner den anerkjente Eiffeltårnet, og et annet alternativ er å bo i nærheten av denne kjente attraksjonen. Shangri-La Hotel Paris ligger bare 0,7 kilometer unna. Hôtel Montaigne, som ligger rundt 1 kilometer unna, er også et populært valg.


Guide til Paris


De beste tilbudene på fly + hotell Paris

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Paris

Vis alle de 8 781 overnattingsstedene i Paris
ibis Paris CDG Airport 808 kr
Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
Mer informasjon
 
ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
   
  3,9 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Innsjekking var meget bra. Gode senger og minimalt med støy.

  Novotel Paris Les Halles 2 024 kr
  Anmeldelse skrevet 7. okt. 2019
  Mer informasjon
   
  Novotel Paris Les Halles

  Novotel Paris Les Halles

  8 Place Marguerite De Navarre, Paris, Paris
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Flott hotell, rent og pent, god frokost og beliggenhet. resepsjons personalet var veldig i møtekommende og hjelpsomme.

   Disney's Hotel Santa Fe 1 159 kr
   Anmeldelse skrevet 15. jun. 2018
   Mer informasjon
    
   Disney's Hotel Santa Fe

   Disney's Hotel Santa Fe

   Disneyland Resort Paris, Marne-la-Valle, Coupvray, Seine-et-Marne
     
    3,9 av 5
    2.0 av 5.0 Stjerner

    Ypperlig for barna! Herlig stemning på hotellet, men litt kantinefølelse i restauranten.

    Explorers Hotel Marne-la-Vallée 977 kr
    Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020
    Mer informasjon
     
    Explorers Hotel Marne-la-Vallée

    Explorers Hotel Marne-la-Vallée

      
     3,8 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Everything was nice, except the strange thing that they charge for eggs.

     Vienna House Dream Castle Marne La Vallée 1 106 kr
     Anmeldelse skrevet 23. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

     Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

       
      4,0 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Supert hotell nære Disneyland Paris. God løsning med gratis shuttlebuss til parken fra hotellet. God frokost som er godt organisert. Fine rom med store gode senger, eneste minus er at det er ganske dårlig trykk i dusjen som blir enda dårligere hvis noen trekker ned i do eller tapper i springen. Bortsett ...

      Holiday Inn Express Paris - CDG Airport 877 kr
      Anmeldelse skrevet 3. jun. 2018
      Mer informasjon
       
      Holiday Inn Express Paris - CDG Airport

      Holiday Inn Express Paris - CDG Airport

        
       4,3 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       The hotel was new and very conveniently located just a few minutes walk from the airport shuttle stop. The room was clean and well equipped. Will stay again if I am in the area.

       Disneyland® Hotel 4 186 kr
       Anmeldelse skrevet 8. sep. 2015
       Mer informasjon
        
       Disneyland® Hotel

       Disneyland® Hotel

         
        4,2 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Vi reiste til Disneyland for å feire vår datters 5 årsdag og opplevde liten fleksibilitet, imøtekommenhet og dårlig service for veldig høy hotellpris. Ekstra kritisk til alle sider av hotellets virksomhet, da Disney er et amerikansk konsept som er kjent for god service, møtte vi dessverre Disneyland ...

        Disney's Newport Bay Club 2 107 kr
        Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019
        Mer informasjon
         
        Disney's Newport Bay Club

        Disney's Newport Bay Club

        Disneyland Resort Paris, Marne-la-Valle, Coupvray, Seine-et-Marne
          
         4,0 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Godt fornøyd med oppholdet på hotellet. gå avstand til Disneyparkene

         De beste tingene å gjøre i Paris

         Se de 163 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Paris