Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Paris

Paris er et fantastisk reisemål for alle typer reisende, både de som vil ha en kort ferie og de som vil tilbringe mer tid her.

Pakkereiser til Paris

Som gjest i dette området i Ile-de-France bor du sammen med omtrent 2 100 000 innbyggere.

Ta en liten pause fra voksenlivet og bli transportert til fantasiens verden på Disneyland® Paris og Aquaboulevard. La Geode og Montmartre kabelbane er også vel verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Du og familien vil bli fascinert av det varierte utvalget av sjødyr på Aquarium Sea Life Paris. Hvis du vil se flere undersjøiske dyr og planter, kan du dra til Portes de l'Essonne vannsenter og Akvariet i Paris.

Du finner en rekke innfødte og eksotiske skapninger som skuler på deg på Ménagerie du Jardin des Plantes og Paris zoologiske park. Om du har lyst til å se noen fargerike fugler og eksotiske dyr i ferien, kan du ta en tur til Ménagerie du Jardin des Plantes og Paris zoologiske park.

Vil du teste vinnerlykken? Prøv lykken ved rulettbordet eller nyt den elektriske atmosfæren på Casino de Paris.

Lidenskapelige planteentusiaster kan oppdage lokale og eksotiske planter i Jardin des Plantes og Le square Jehan-Rictus. Ta et besøk til Jardin des Plantes eller Le square Jehan-Rictus for å utforske det lokale plantelivet.

Når du vil ta det med ro, lag litt lunsj og finn et sted i skyggen på et av områdets grønne steder, som Luxembourg-hagen eller Parc Monceau. Det finnes også masse plass til å legge deg ned på gresset ved Champ de Mars og Parc des Buttes Chaumont.

Parc de St. Cloud og Boulogne-skogen virker som magneter på naturentusiaster. Ta turen hit for et avbrekk fra det travle bylivet. Parc de St. Cloud og Boulogne-skogen er godt likt av naturinteresserte.

Museer i området byr på fascinerende historier. Nyt den rolige og avslappende atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Rodin-museet og Musikkmuseum. Det kan også være verdt å ta en titt på Militærmuseum og Museet for luft- og romfart.

Step inside the realm of science for a few hours and make your way to Observatoire de Paris or Palais de la Decouverte. Challenge your mind by investigating the interesting range of artifacts on exhibition. Vitenskaps- og industribyen and Galleriet for komparativ anatomi og paleontologi are two more good options worth stopping at if you have extra time.

Jorda er et rart og vidunderlig sted. Om du av en eller annen merkelig grunn er uenig, bør en liten stund på Grande Galerie De L'évolution og Quai Branly-museet være mer enn nok til å få deg til å endre mening. Menneskehetsmuseet huser også et fantastisk utvalg av eksemplarer.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier i alle størrelser. Besøk Louvre eller Picasso-museet og se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Pompidou-senteret og Cartier-stiftelsen for moderne kunst er også verdt å bruke litt tid på hvis du rekker det før middagen.

Ta en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Hotel de la Monnaie og Carnavalet museum. Musee National du Moyen Age og Musee de Montmartre er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan lære enda mer på Musee National du Moyen Age og Musee de Montmartre.

For å lære om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Les Invalides eller Grand Palais. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Pere Lachaise kirkegård og Pantheon. Dra til områdets historiske monumenter og lær om det som var.

Nyt synet av strålende vann og fasinerende arkitektur på Pont Neuf og Pont de la Concorde. Du kunne også dra til Petit Pont og Pont du Carrousel. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene under deg.

Vil du lære mer om Paris' militærhistorie? De taktfaste krigstrommene gir fremdeles ekko i veggene på Chateau de Vincennes.

Mange av områdets mest innflytelsesrike familier har kalt Versailles slott og Palais Royal for sitt «hjem» i årenes løp. Husk å få tatt et par bilder mens du beundrer den flotte utsmykningen og det overdådige interiøret. Luxembourg Palace og Palais de Chaillot er to andre statelige hjem som har mange utrolige historier å fortelle. Du vil sikkert like å utforske de velholdte hagene og lytte til historiene om disse statelige hjemmene.

Du får kanskje ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Malmaison slott eller Chateau de Champs-sur-Marne. Dra til Chateau de Grosbois eller Chateau de Sucy-en-Brie hvis du vil ha enda flere historiske innblikk og vakker utsikt. Chateau de Grosbois og Chateau de Sucy-en-Brie er to andre arkitektoniske monumenter som også er ganske så imponerende.

Lær litt om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Notre Dame katedral eller Sainte Chapelle. Hvis du vil se på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica of the Sacred Heart of Paris og Église Saint-Eustache. Du kan også dra til Basilica of the Sacred Heart of Paris eller Église Saint-Eustache.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å besøke noen av de mindre kjente attraksjonene her. Nasjonalbiblioteket og Theatre du Chatelet er et par mulige alternativer. Hvis du har litt tid til overs, kan du også dra til Institut du monde arabe eller Grande halle de la Villette.

Før du reiser avgårde, kan det være lurt å kikke på Expedias hotellguide for Paris for å få vite mer om denne spennende byens utvalg av gode alternativer for korte og lange hotellopphold.

Hvis du er interessert i å bestille et hotellrom i toppsjiktet av hotellutvalget, vil du like Le Bristol Paris som ligger i 112 Rue Du Faubourg Saint Hono, eller Mandarin Oriental, Paris, som ligger i 251 Rue Saint-Honore. Hvis du reiser på budsjett, kan Hôtel du Romancier i 6 bis Rue Chateaubriand eller Saint James Paris - Relais & Chateaux i 43 Avenue Bugeaud være det beste alternativet for deg.

Paris er hvor du finner den anerkjente Eiffeltårnet, og et annet alternativ er å bo i nærheten av denne kjente attraksjonen. Shangri-La Hotel Paris ligger bare 0,7 kilometer unna. Hôtel Montaigne, som ligger rundt 1 kilometer unna, er også et populært valg.


Guide til Paris


De beste hotelltilbudene i Paris

Vis alle de 6 310 overnattingsstedene i Paris
Hyatt Regency Paris Etoile 1 506 kr
Anmeldelse skrevet 26. apr. 2019
Mer informasjon
 
Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

3, Place du Général Kœnig, Paris, Paris
   
  4,2 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Fin beliggenhet for konferanseopphold på Palais de Congres i Paris. T-bane i umiddelbar nærhet som tar deg enkelt inn til sentrum eller ut til La Defence. Man kan få fin utsikt til Eiffeltårnet fra hotellrommet. Grei frokost. Litt dårlig vanntrykk i dusjen i de øverste etasjene.

  citizenM Paris Charles de Gaulle 794 kr
  Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  citizenM Paris Charles de Gaulle

  citizenM Paris Charles de Gaulle

  7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Hotell for de som synes at IKT, hipsterjåleri, smart-TV, iPad og narsissisme fremdeles er fett. Hotellet må ha vært enormt stilig, la oss si, i 2012. Men, problemet med å være ultra-trendy er jo at alt da går av moten relativt raskt. Hotellopplevelsen føltes derfor, i 2019, litt rar ut, som et dumpt ...

   ibis Paris CDG Airport 764 kr
   Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
   Mer informasjon
    
   ibis Paris CDG Airport

   ibis Paris CDG Airport

   3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
     
    3,9 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Innsjekking var meget bra. Gode senger og minimalt med støy.

    Explorers Hotel Marne-la-Vallée 950 kr
    Anmeldelse skrevet 14. okt. 2019
    Mer informasjon
     
    Explorers Hotel Marne-la-Vallée

    Explorers Hotel Marne-la-Vallée

      
     3,8 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Effektiv frokost, svømmebasseng og kino som barne likte godt😊

     Résidence du Parc Val d'Europe 488 kr
     Anmeldelse skrevet 5. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Résidence du Parc Val d'Europe

     Résidence du Parc Val d'Europe

     2 rue Edouard Buffard, near Disneyland Paris, Monteévrain, Seine-et-Marne
       
      3,4 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Utrolig enkelt å ta buss til Disneyland og Val D’Europe, busstopp rett utenfor døren, så beliggenheten er perfekt både med tanke på å besøke parkene og Paris sentrum. Rolig område. Et hotell med serviceinnstilt personale og store rom med alt man trenger. Litt slitent, men man får absolutt hva man ...

      OKKO Hotels Paris Gare de l'Est 1 076 kr
      Anmeldelse skrevet 2. okt. 2019
      Mer informasjon
       
      OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

      OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

      30 A rue d'Alsace, Paris
        
       4,7 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Vi likte servicen veldig godt. Det var også god frokost. Likte ikke at det var åpen bad løsning. Dusjen var i soverommet. Det var heller ingen minibar

       Vienna House Magic Circus Marne La Vallée 855 kr
       Anmeldelse skrevet 26. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

       Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

         
        3,9 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Flott, barnevennlig hotell. Et av våre barn hadde bursdag under oppholdet. Vi bestilte kake, som vi fikk servert ved bordet, og kelneren sang bursdagssang. ble godt mottatt hos bursdagsbarnet.

        K+K Hotel Cayre Paris 1 530 kr
        Anmeldelse skrevet 20. des. 2018
        Mer informasjon
         
        K+K Hotel Cayre Paris

        K+K Hotel Cayre Paris

        4 Boulevard Raspail, Paris, Paris
          
         4,4 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Fikk hotellet anbefalt av en venninne, er superfornøyd etter to døgn: rolig, fantastisk beliggenhet, vennlig personale, kjempegod frokost, rent og veldig komfortabelt rom, god seng. Veldig hyggelig stemning i lounge/bar-områder ved resepsjonen.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Paris

         Se de 171 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Paris