Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


City Destination Guide

Paris er et fantastisk reisemål for alle typer reisende, både de som vil ha en kort ferie og de som vil tilbringe mer tid her.

Spar tid og penger med en pakkereise til Paris

Expedia har pakker med fly og hotell du kan spare både tid og penger på. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare penger er å sette sammen en pakke med hotell og fly. Pengene du sparer kan du bruke mens du befinner deg i Paris.

Få besparelser på opptil $603 ved å kjøpe en pakkereise.

Vi vil gjerne at det skal være lett for deg å planlegge en ferie. Vår globale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg med nettopp dette.

Nå er et godt tidspunkt for å planlegge din neste reise. Hos Expedia kan du finne noen av de mest konkurransedyktige prisene og pakkereisene.

Du kan endre reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellreservasjoner.

Pakkereiser til Paris

Som gjest i dette området i Ile-de-France bor du sammen med omtrent 2 100 000 innbyggere.

Ta en liten pause fra voksenlivet og bli transportert til fantasiens verden på Disneyland® Paris og Aquaboulevard. La Geode og Montmartre kabelbane er også vel verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Du og familien vil bli fascinert av det varierte utvalget av sjødyr på Aquarium Sea Life Paris. Hvis du vil se flere undersjøiske dyr og planter, kan du dra til Portes de l'Essonne vannsenter og Akvariet i Paris.

Du finner en rekke innfødte og eksotiske skapninger som skuler på deg på Ménagerie du Jardin des Plantes og Paris zoologiske park. Om du har lyst til å se noen fargerike fugler og eksotiske dyr i ferien, kan du ta en tur til Ménagerie du Jardin des Plantes og Paris zoologiske park.

Vil du teste vinnerlykken? Prøv lykken ved rulettbordet eller nyt den elektriske atmosfæren på Casino de Paris.

Lidenskapelige planteentusiaster kan oppdage lokale og eksotiske planter i Jardin des Plantes og Le square Jehan-Rictus. Ta et besøk til Jardin des Plantes eller Le square Jehan-Rictus for å utforske det lokale plantelivet.

Når du vil ta det med ro, lag litt lunsj og finn et sted i skyggen på et av områdets grønne steder, som Luxembourg-hagen eller Parc Monceau. Det finnes også masse plass til å legge deg ned på gresset ved Champ de Mars og Parc des Buttes Chaumont.

Parc de St. Cloud og Boulogne-skogen virker som magneter på naturentusiaster. Ta turen hit for et avbrekk fra det travle bylivet. Parc de St. Cloud og Boulogne-skogen er godt likt av naturinteresserte.

Museer i området byr på fascinerende historier. Nyt den rolige og avslappende atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Rodin-museet og Musikkmuseum. Det kan også være verdt å ta en titt på Militærmuseum og Museet for luft- og romfart.

Step inside the realm of science for a few hours and make your way to Observatoire de Paris or Palais de la Decouverte. Challenge your mind by investigating the interesting range of artifacts on exhibition. Vitenskaps- og industribyen and Galleriet for komparativ anatomi og paleontologi are two more good options worth stopping at if you have extra time.

Jorda er et rart og vidunderlig sted. Om du av en eller annen merkelig grunn er uenig, bør en liten stund på Grande Galerie De L'évolution og Quai Branly-museet være mer enn nok til å få deg til å endre mening. Menneskehetsmuseet huser også et fantastisk utvalg av eksemplarer.

Setter du pris på kunst? Her finner du gallerier i alle størrelser. Besøk Louvre eller Picasso-museet og se det beste av hva denne kreative byen har å by på. Pompidou-senteret og Cartier-stiftelsen for moderne kunst er også verdt å bruke litt tid på hvis du rekker det før middagen.

Ta en reise tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Hotel de la Monnaie og Carnavalet museum. Musee National du Moyen Age og Musee de Montmartre er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan lære enda mer på Musee National du Moyen Age og Musee de Montmartre.

For å lære om hendelsene og menneskene som formet dette stedet, kan du dra til Les Invalides eller Grand Palais. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Pere Lachaise kirkegård og Pantheon. Dra til områdets historiske monumenter og lær om det som var.

Nyt synet av strålende vann og fasinerende arkitektur på Pont Neuf og Pont de la Concorde. Du kunne også dra til Petit Pont og Pont du Carrousel. Der kan du også se drømmende ned på vannstrømmene under deg.

Vil du lære mer om Paris' militærhistorie? De taktfaste krigstrommene gir fremdeles ekko i veggene på Chateau de Vincennes.

Mange av områdets mest innflytelsesrike familier har kalt Versailles slott og Palais Royal for sitt «hjem» i årenes løp. Husk å få tatt et par bilder mens du beundrer den flotte utsmykningen og det overdådige interiøret. Luxembourg Palace og Palais de Chaillot er to andre statelige hjem som har mange utrolige historier å fortelle. Du vil sikkert like å utforske de velholdte hagene og lytte til historiene om disse statelige hjemmene.

Du får kanskje ikke se noen hoffnarrer, men det kan hende du får se en vindebro eller noen tårn på Malmaison slott eller Chateau de Champs-sur-Marne. Dra til Chateau de Grosbois eller Chateau de Sucy-en-Brie hvis du vil ha enda flere historiske innblikk og vakker utsikt. Chateau de Grosbois og Chateau de Sucy-en-Brie er to andre arkitektoniske monumenter som også er ganske så imponerende.

Lær litt om områdets spirituelle side og omgi deg med den stille atmosfæren i Notre Dame katedral eller Sainte Chapelle. Hvis du vil se på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Basilica of the Sacred Heart of Paris og Église Saint-Eustache. Du kan også dra til Basilica of the Sacred Heart of Paris eller Église Saint-Eustache.

Før du pakker kofferten og setter kursen hjemover, sørg for å besøke noen av de mindre kjente attraksjonene her. Nasjonalbiblioteket og Theatre du Chatelet er et par mulige alternativer. Hvis du har litt tid til overs, kan du også dra til Institut du monde arabe eller Grande halle de la Villette.

Overnatting i Paris

Som hovedstad i Frankrike har Paris en rekke forskjellige typer overnattingssteder, fra flotte hoteller til romslige leiligheter, så du vil alltid kunne finne et sted som passer for det oppholdet du drømmer om.

Mandarin Oriental, Paris i 251 Rue Saint-Honore og Le Royal Monceau Raffles Paris i 37 Avenue Hoche er utmerkede eksempler på elegante hoteller i Paris. Le Bristol Paris i 112 Rue Du Faubourg Saint Hono og MARQUIS Faubourg Saint-Honoré i 8 rue d'Anjou er to hoteller du bør ta en titt på hvis du er mer prisbevisst.

Mens du tilbringer tiden i Paris, vil du ha lyst å ta en tur til Notre Dame katedral, så et annet alternativ er å finne et sted i nærheten av denne kjente attraksjonen. Residence & Spa Le Prince Regent ligger bare 0,8 kilometer unna. Et annet populært valg er Hotel Les Dames du Panthéon, som ligger cirka 0,9 kilometer unna.


Guide til Paris


De beste hotelltilbudene i Paris

Vis alle de 5 749 overnattingsstedene i Paris
Vienna House Dream Castle Marne La Vallée 873 kr
Anmeldelse skrevet 4. jun. 2019
Mer informasjon
 
Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

Vienna House Dream Castle Marne La Vallée

   
  4,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Stort og fint hotell med god frokost. Litt kaldt vann i bassenget. Veldig kjekt med shuttlebuss til og fra Disneyland.

  ibis Paris CDG Airport 751 kr
  Anmeldelse skrevet 16. mai 2019
  Mer informasjon
   
  ibis Paris CDG Airport

  ibis Paris CDG Airport

  3 Rue de Bruxelles, BP 11122, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
    
   3,8 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Innsjekking var meget bra. Gode senger og minimalt med støy.

   citizenM Paris Charles de Gaulle 781 kr
   Anmeldelse skrevet 1. mai 2019
   Mer informasjon
    
   citizenM Paris Charles de Gaulle

   citizenM Paris Charles de Gaulle

   7 Rue de Rome, Roissypole, Terminal 3, Tremblay-en-Frankrike, Seine-Saint-Denis
     
    4,6 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette er et High Tec hotell alt fra innsjekking, bestilling i restaurant til justering av lys og gardiner på rommet. Effektivt og hyggelig personale. Derimot var ikke frokosten verdt Euro 15.95. Fordelaktig med gangavstand til/fra Charles de Gaulle.

    Hyatt Regency Paris Etoile 1 641 kr
    Anmeldelse skrevet 26. apr. 2019
    Mer informasjon
     
    Hyatt Regency Paris Etoile

    Hyatt Regency Paris Etoile

    3, Place du Général Kœnig, Paris, Paris
      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Fin beliggenhet for konferanseopphold på Palais de Congres i Paris. T-bane i umiddelbar nærhet som tar deg enkelt inn til sentrum eller ut til La Defence. Man kan få fin utsikt til Eiffeltårnet fra hotellrommet. Grei frokost. Litt dårlig vanntrykk i dusjen i de øverste etasjene.

     Vienna House Magic Circus Marne La Vallée 841 kr
     Anmeldelse skrevet 7. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

     Vienna House Magic Circus Marne La Vallée

       
      3,9 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Et fint opphold, stor god frokost selv om det var kø grunna ganske fullt på hotellet.

      Résidence du Parc Val d'Europe 525 kr
      Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Résidence du Parc Val d'Europe

      Résidence du Parc Val d'Europe

      2 rue Edouard Buffard, near Disneyland Paris, Monteévrain, Seine-et-Marne
        
       3,4 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Likte tilgangen til bassenget. Likte ikke de skitne vegg til vegg teppene, men håndduker, kjøkken og bad var rent. Også burde d være utstyr til å vaske kopper der

       Generator Paris 863 kr
       Anmeldelse skrevet 29. nov. 2018
       Mer informasjon
        
       Generator Paris

       Generator Paris

       9-11 Place du Colonel Fabien, Paris, Paris
         
        4,0 av 5
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Fantastisk hotell. Kjempegod beliggenhet med 1 min til undergrund :-) Ansatte var kjempehyggelig :-) God mat i restaurant å fantastisk utsikt fra skybaren :-)

        OKKO Hotels Paris Gare de l'Est 1 374 kr
        Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019
        Mer informasjon
         
        OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

        OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

        30 A rue d'Alsace, Paris
          
         4,7 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Close to train station. Healthy breakfast and light supper options. Beautifully designed quiet spaces.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.