Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

MaraisParis

I 3. og 4. arrondissement i Paris kan du se historiske byggverk og nydelig arkitektur, og besøke et av Europas største museer for moderne kunst.

Marais er et historisk distrikt som er kjent for sine vakre bygninger i middelalderstil, et variert og levende miljø med ulike kulturer og sjarmerende barer og kafeer. Den enorme samlingen på Musée National d'Art Moderne rommer både moderne kunst og samtidskunst. Notre Dame de Paris er en historisk, katolsk katedral som er ansett som et av de vakreste eksemplene på fransk gotikk.

Du kan også utforske Pompidou-senteret, som er et stort bygningskompleks som rommer et offentlig bibliotek og et senter for musikk og akustisk forskning i tillegg til museet for moderne kunst. På Musée National d'Art Moderne kan du se verk av store artister som Matisse og Pablo Picasso. Museet er i besittelse av over 100 000 verk og har dermed en av Europas største samlinger av moderne kunst.

Det er fint å rusle gjennom de livlige gatene i Marais, som var det aristokratiske området i Paris. Her kan du handle i vintage-butikker, slappe av på rustikke barer og spise på noen av de beste restaurantene i Paris. Du kan også utforske de mange museene, galleriene og teatrene. Det historiske området strekker seg over deler av 3. og 4. arrondissement. Dette er et av de hippeste og mest kulturelle områdene i Paris.

I 4. arrondissement finner du den kjente katedralen Notre Dame de Paris. På fasaden kan du se de groteske figurene som katedralen er kjent for. Du kan også se en flott statue av Jeanne d'Arc samt nydelige glassmalerier. Inni katedralen kan du beundre de utskårne trebenkene, statuer og religiøse kunstskatter. Dette gotiske mesterverket ble fullført tidlig på 1300-tallet.

Du kommer deg til Notre Dame de Paris via ekspresstoget Paris RER eller med metro. Hvis du tar metro, går du av på stoppet Cité. Du kan også gå fra Pompidou-senteret til Notre Dame de Paris på omtrent et kvarter. Området Marais er i gangavstand både fra Notre Dame og Pompidou.

Det er fint å begynne eller avslutte en tur gjennom de livlige gatene i Marais med å gå opp i klokketårnet til Notre Dame de Paris og se den spektakulære utsikten over byen.

De mest populære hotellene i Marais

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Cour des Vosges
Cour des Vosges
5 out of 5
19 Place des Vosges, Paris
Prisen er 5 543 kr per natt

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Paris sentrum og få skritt fra Place des Vosges og Rue de Rivoli. Dessuten ligger Canal Saint-Martin og Opera Bastille ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Cour des Vosges is an outstanding hotel. it has the charm and character we were looking for, with luxury amenities. We had the "Attic" room, which was perfect for us. Loved the exposed original wood beams from the original structure, and the amazing view from the window out to the square. High-end ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2019

Cour des Vosges
Hotel France Louvre
Hotel France Louvre
3 out of 5
40 Rue De Rivoli, Paris, Paris

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli og Hotel de Ville. Dessuten ligger Centre Pompidou og Notre-Dame kun 10 minutter ...

3.4/5Good! (964 anmeldelser)

"God beliggenhet og vennlig personale. Det var vannlekkasje fra taket på badet som selvfølgelig trakk ned, men sengen var behagelig og ren."…"

Anmeldelse skrevet 23. jun. 2019

Hotel France Louvre
Les Tournelles
Les Tournelles
3 out of 5
30, rue de Turenne, Paris
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 799 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 2 kilometer unna Place des Vosges og Notre-Dame. Dessuten ligger Louvre og Luxembourg-hagen kun 3 kilometer unna. Chemin ...

4.5/5Wonderful! (168 anmeldelser)

"We had a room facing to a wall so that was awful but on the other hand the hotel was nice and the personnel too. A lot of boutiques and restaurants around. Some little things I think was rare like it was a twin room but they put out only one small shampoo and shower cream but okay, this is a three ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2019

Les Tournelles
Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
3 out of 5
14 Rue Neuve Saint Pierre, Paris, Paris
Prisen er 1 052 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli og Place des Vosges. Dessuten ligger Canal Saint-Martin og Opera Bastille kun 10 ...

4/5Very Good! (295 anmeldelser)
Flott beliggenhet.

"Beliggenheten til hotellet var ypperlig, med et godt utvalg av restauranter og barer i gangavstand. Vi valgte dette hotellet fordi det hadde et rom med balkong med utsikt over Paris. Vi betalte ekstra for å få dette rommet, men siden det var bryllupsreisen vår ønsket vi et ekstra fint rom. Da vi ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. apr. 2017

Hôtel de Neuve Le Marais by Happyculture
Hôtel de la Bretonnerie
Hôtel de la Bretonnerie
3 out of 5
22 Rue Ste Croix Bretonnerie, Paris, Paris
Prisen er 1 473 kr per natt

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Hotel de Ville, Centre Pompidou og Picasso-museet. Dessuten ligger Notre-Dame og Place des Vosges ...

4.2/5Excellent! (431 anmeldelser)
Koselig hotell i sentrum av Marais

"Dette er et fint lite hotell med tre stjerner i sentrum av Marais. Det er kort vei til kafeer, shopping og gallerier. De ansatte var veldig hyggelige. Det er heis på hotellet, godt med varmt vann, fine bad og safe på rommet. Det er ikke aircondition på rommene. WiFi fungerte veldig bra."…"

Anmeldelse skrevet 19. mai 2019

Hôtel de la Bretonnerie
Pavillon de la Reine
Pavillon de la Reine
5 out of 5
28 Place Des Vosges, Paris, Paris
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 5 112 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Paris, få skritt unna Place des Vosges og Victor Hugos hus. Dessuten ligger Carnavalet museum ...

4.7/5Exceptional! (480 anmeldelser)

"We had an amazing stay at this beautiful hotel with some things falling short. We stayed here on our last stop of our honeymoon and asked in advance about restaurants for our one night stay. They recommended a restaurant and booked a table for us. When we arrived it was completely empty, the chefs ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Pavillon de la Reine

Populære steder å besøke i Marais

Picasso-museet
Bilde av Picasso-museet

Picasso-museet

4/5(3 anmeldelser)

Ta en kikk på de forskjellige spennende utstillingene ved Picasso-museet, et populært museum i Paris. Dette urbane området har interessante museer og teatre du bør oppleve.

Hotel de Ville
Bilde av Hotel de Ville

Hotel de Ville

Dette majestetiske rådhuset er en arkitektonisk triumf og står i hjertet av byens rike historie.

Place des Vosges
Bilde av Place des Vosges

Place des Vosges

Lær mer om bakgrunnen til Place des Vosges, et velkjent monument i Paris. Dette urbane området har interessante museer du bør oppleve. Ellers kan du bli med på aktiviteter som omvisninger.

Colonne du Juillet
Bilde av Colonne du Juillet

Colonne du Juillet

Du kan utforske den interessante bakgrunnen til Paris med en tur innom Colonne du Juillet. Dette urbane området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Rue des Francs-Bourgeois
Bilde av Rue des Francs-Bourgeois

Rue des Francs-Bourgeois

På reisen til Paris kan du se etter den ideelle suveniren å ta med hjem hvis du stikker innom Rue des Francs-Bourgeois. Området er kjent for de hyggelige kaféene sine og har interessante museer du bør oppleve.

Carnavalet museum
Bilde av Carnavalet museum

Carnavalet museum

Pass på å sette av tid til å kikke på utstillingene ved Carnavalet museum når du besøker Paris. Dette urbane området har både kunst og en imponerende katedral du bør oppleve.

Populære aktiviteter i Marais

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen
Bilde av Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

Batobus Pass – Sightseeingbåt på Seinen

Anbefales av 80 % av reisende
185 kr
per voksen
Paris Passlib' – Museumspass, reisekort, elvecruise og busstur
Bilde av Paris Passlib' – Museumspass, reisekort, elvecruise og busstur

Paris Passlib' – Museumspass, reisekort, elvecruise og busstur

Anbefales av 84 % av reisende
1 320 kr
per voksen
Det beste av Paris med cruise på Seinen og lunsj i Eiffeltårnet
Bilde av Det beste av Paris med cruise på Seinen og lunsj i Eiffeltårnet

Det beste av Paris med cruise på Seinen og lunsj i Eiffeltårnet

Anbefales av 80 % av reisende
1 440 kr
per voksen
Det beste i Paris-dag: Louvre, Eiffeltårnet, Notre-Dame og cruise
Bilde av Det beste i Paris-dag: Louvre, Eiffeltårnet, Notre-Dame og cruise

Det beste i Paris-dag: Louvre, Eiffeltårnet, Notre-Dame og cruise

Anbefales av 80 % av reisende
2 101 kr
per voksen
Champagne-dagstur: Moet & Chandon vingård og Reims
Bilde av Champagne-dagstur: Moet & Chandon vingård og Reims

Champagne-dagstur: Moet & Chandon vingård og Reims

Anbefales av 100 % av reisende
2 161 kr
per voksen
Privat vintagemotorsykkeltur i sidevogn
Bilde av Privat vintagemotorsykkeltur i sidevogn

Privat vintagemotorsykkeltur i sidevogn

Anbefales av 100 % av reisende
984 kr
per voksen

Andre områder i Paris

Paris som inkluderer bro, marina og elv eller bekk

Bercy

4/5Very Good!(8 anmeldelser av området)

Hyggelige kaféer gjør Bercy verdt å besøke. Står sightseeing på planen, bør du få med deg Opera Bastille, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på en t-bane på Bastille t-banestasjon eller Ledru-Rollin stasjon.

Bercy
11. arrondissement som inkluderer hage

11. arrondissement

4/5Very Good!(15 anmeldelser av området)

11. arrondissement har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Canal Saint-Martin og Place de la Bastille, og hopper du på metroen på Voltaire stasjon eller Rue Saint-Maur stasjon, kan du utforske mer av byen.

11. arrondissement
Quartier Latin som viser gatescener

Latinerkvartalet

4.5/5Wonderful!(14 anmeldelser av området)

Latinerkvartalet kan friste med blant annet flerfoldige kaféer, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Pantheon og Paradis Latin. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Maubert - Mutualité t-banestasjon eller Cardinal Lemoine t-banestasjon.

Latinerkvartalet
Paris sentrum, Paris, Frankrike

Paris sentrum

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser av området)

Palais Royal og Louvre er noen av de mest populære attraksjonene i Paris sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Palais Royal-Musée du Louvre t-banestasjon eller Louvre – Rivoli stasjon og la deg fascinere av interessante museer, flotte katedraler og flerfoldige kaféer.

Paris sentrum
Latinerkvarteret, Pantheon som viser fjell og kulturarv

5. arrondissement

4/5Very Good!(1 anmeldelse av området)

5. arrondissement kan friste med blant annet flerfoldige kaféer, og du bør også få med deg Pantheon, som er en populær attraksjon. For å se mer av Paris er det bare å hoppe på metroen på Place Monge stasjon eller Cardinal Lemoine t-banestasjon.

5. arrondissement
Det franske akademi som inkluderer skilt, historisk arkitektur og kulturarv

Saint-Germain-des-Prés

5/5Exceptional!(2 anmeldelser av området)

Saint-Germain-des-Prés har mye å by på, blant annet flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Île de la Cité og Saint-Germain-des-Prés klosterkirke, og hopper du på metroen på Mabillon stasjon eller Saint-Germain-des-Prés stasjon, kan du utforske mer av byen.

Saint-Germain-des-Prés