Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Frankrike grunnet COVID-19.

MaraisParis

I 3. og 4. arrondissement i Paris kan du se historiske byggverk og nydelig arkitektur, og besøke et av Europas største museer for moderne kunst.

Marais er et historisk distrikt som er kjent for sine vakre bygninger i middelalderstil, et variert og levende miljø med ulike kulturer og sjarmerende barer og kafeer. Den enorme samlingen på Musée National d'Art Moderne rommer både moderne kunst og samtidskunst. Notre Dame de Paris er en historisk, katolsk katedral som er ansett som et av de vakreste eksemplene på fransk gotikk.

Du kan også utforske Pompidou-senteret, som er et stort bygningskompleks som rommer et offentlig bibliotek og et senter for musikk og akustisk forskning i tillegg til museet for moderne kunst. På Musée National d'Art Moderne kan du se verk av store artister som Matisse og Pablo Picasso. Museet er i besittelse av over 100 000 verk og har dermed en av Europas største samlinger av moderne kunst.

Det er fint å rusle gjennom de livlige gatene i Marais, som var det aristokratiske området i Paris. Her kan du handle i vintage-butikker, slappe av på rustikke barer og spise på noen av de beste restaurantene i Paris. Du kan også utforske de mange museene, galleriene og teatrene. Det historiske området strekker seg over deler av 3. og 4. arrondissement. Dette er et av de hippeste og mest kulturelle områdene i Paris.

I 4. arrondissement finner du den kjente katedralen Notre Dame de Paris. På fasaden kan du se de groteske figurene som katedralen er kjent for. Du kan også se en flott statue av Jeanne d'Arc samt nydelige glassmalerier. Inni katedralen kan du beundre de utskårne trebenkene, statuer og religiøse kunstskatter. Dette gotiske mesterverket ble fullført tidlig på 1300-tallet.

Du kommer deg til Notre Dame de Paris via ekspresstoget Paris RER eller med metro. Hvis du tar metro, går du av på stoppet Cité. Du kan også gå fra Pompidou-senteret til Notre Dame de Paris på omtrent et kvarter. Området Marais er i gangavstand både fra Notre Dame og Pompidou.

Det er fint å begynne eller avslutte en tur gjennom de livlige gatene i Marais med å gå opp i klokketårnet til Notre Dame de Paris og se den spektakulære utsikten over byen.


Populære steder å besøke i Marais

Populære aktiviteter i Marais


De mest populære hotellene i Marais

Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
3 out of 5
3, rue de Jarente, Paris
Prisen er 750 kr per natt fra 7. feb. til 8. feb.

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og få skritt unna Place des Vosges og Rue de Rivoli. Dessuten ligger Canal Saint-Martin og Picasso-museet kun 10 minutter ...

4.2/5Very Good! (252 anmeldelser)
Søtt, lite hotell

"Søtt lite hotell. Perfekt beliggenhet, renslig og hyggelig betjening. Trekker litt ned at rommene er ganske små, men det er de jo ofte i Paris. Vi hadde ikke varmtvann første morgen, men hotellet ordnet opp i løpet av noen timer"…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2017

Hôtel Jeanne d'Arc Le Marais
Pavillon de la Reine
Pavillon de la Reine
5 out of 5
28 Place Des Vosges, Paris, Paris
Hent priser

Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Paris, få skritt unna Place des Vosges og Victor Hugos hus. Dessuten ligger Carnavalet museum ...

4.7/5Exceptional! (482 anmeldelser)

"We had an amazing stay at this beautiful hotel with some things falling short. We stayed here on our last stop of our honeymoon and asked in advance about restaurants for our one night stay. They recommended a restaurant and booked a table for us. When we arrived it was completely empty, the chefs ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Pavillon de la Reine
Sinner Paris
Sinner Paris
5 out of 5
116 Rue Du Temple, Paris, Paris
Prisen er 3 714 kr per natt fra 19. feb. til 20. feb.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Picasso-museet, Les Halles og Centre Pompidou. Dessuten ligger Grands Boulevards ...

4.8/5Exceptional! (20 anmeldelser)

"Was amazing the service one of the best hotel I ever see"…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2020

Sinner Paris
Hôtel de La Herse d'Or
Hôtel de La Herse d'Or
2 out of 5
20 Rue Saint Antoine, Paris, Paris
Prisen er 581 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 5 minutters gange unna Rue de Rivoli, Canal Saint-Martin og Place des Vosges. Dessuten ligger Opera Bastille og Place ...

3.3/5 (247 anmeldelser)
Anbefales!

"Lite, koselig hotellrom. Nyoppusset og lekkert, med parkett! Vi bodde i 5. etg. uten heis, så det var jo litt slitsomt. Men det fine rommet høyt oppe over trafikken var verdt det. Flott beliggenhet. Vi kommer tilbake:-)"…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2014

Hôtel de La Herse d'Or
1K Paris
1K Paris
4 out of 5
13 Boulevard Du Temple, Paris, Paris
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 071 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 15 minutters gange unna Picasso-museet, Arts et Metiers museum og Place des Vosges. Dessuten ligger Opera Bastille og ...

4.1/5Very Good! (330 anmeldelser)
Flott hotell

"Spennende hotell med super beliggenhet. Kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 29. apr. 2018

1K Paris
Hôtel Emile
Hôtel Emile
2 rue Malher, Paris
Prisen er 800 kr per natt fra 7. feb. til 8. feb.

Dette hotellet ligger i Paris sentrum og 10 minutters gange unna Rue de Rivoli, Hotel de Ville og Place des Vosges. Dessuten ligger Picasso-museet og Ile Saint ...

4/5Very Good! (183 anmeldelser)
Fantastisk hotell

"Lite og sjarmerende hotell med en fantastisk sentral beliggenhet. Koselig personale. Helt klart et hotell jeg kommer til å velge igjen. Stille og rolig selvom det er veldig sentralt"…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2019

Hôtel Emile
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i ParisMarais

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: