Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Oslo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Oslo

Finn de beste områdene og bydelene i Oslo for aktivitetene du liker best. Les mer om Oslo

Hoteller i Oslo

THE THIEF
5 out of 5
Landgangen 1, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 190 kr per natt
1.51 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (410 anmeldelser)
The Thief leverer som alltid!

"Denne gangen hadde vi vår franske direktør innlosjert på The Thief, og han var strålende fornøyd. Booker gjerne her igjen!"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

THE THIEF
Clarion Hotel The Hub
4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 586 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (1,005 anmeldelser)

"Atmosfæren. Flotte rom. Sentralt God mat. Gode senger"…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2020

Clarion Hotel The Hub
Comfort Hotel Karl Johan
3 out of 5
Karl Johans Gate 12, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 996 kr per natt
0.01 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (816 anmeldelser)

"Sentralt, rent og behjelpelig personale. God frokost."…"

Anmeldelse skrevet 21. jun. 2020

Comfort Hotel Karl Johan
Comfort Hotel Xpress Central Station
3 out of 5
Fred Olsens Gate 11, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 678 kr per natt
0.21 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,086 anmeldelser)

"Overraskende stille og rolig i forhold til beliggenheten. Aircondition var et stort pluss med 30 grader ute."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2020

Comfort Hotel Xpress Central Station
Comfort Hotel Xpress Youngstorget
3 out of 5
Møllergata 26, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 631 kr per natt
0.52 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (958 anmeldelser)

"Greit rom og opphold på dette hotellet midt i sentrum. Et typisk ungdomshotell med spill og severdigheter. Prisen var billigere enn antatt for 4 personer. Minus at treningsrommet ikke var åpen, selv om jeg ble opplyst om dette."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2020

Comfort Hotel Xpress Youngstorget
Scandic Holmenkollen Park
4 out of 5
Kongeveien 26, Oslo
Hent priser
7.3 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (995 anmeldelser)

"Kjempeflott hotellmed flotte rom, behagelige senger, fint bar og veldig bra frokostbuffé. Meget fin beliggenhet meg fine tur muligheter og fantastisk utsikt."…"

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2020

Scandic Holmenkollen Park
Scandic Vulkan
4 out of 5
Maridalsveien 13A, Oslo
Hent priser
1.19 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (993 anmeldelser)
Helgetur

"Rent og pent med nydelig frokost"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Scandic Vulkan
Scandic Holberg
3.5 out of 5
Holbergs Plass 1, Oslo
Hent priser
1.08 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (994 anmeldelser)
Gode og rolige netter.

"Vi hadde et veldig bra opphold. Rommet var ikke så stort og badet trangt, men det var rent og ordentlig. Bortsett fra da vi skulle «låne» den løse puten i lenestolen for at min mann kunne ligge med bena høyt i sengen. Da kom det fram at det nok var en stund siden siste støvsuging under den puten. ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Scandic Holberg
Scandic Karl Johan
3 out of 5
Arbeidergata 4, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 109 kr per natt
0.4 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (985 anmeldelser)
Fin helg

"Nok et fint opphold på Scandic Karl Johan. Vi fikk et rom med god plass, selv om vi var tre. Hadde rom ut mot gaten, og opplevde derfor en del støy fredag og lørdag kveld. Gode senger, også sovesofaen. Litt slitt bad, som derfor fremstår litt urent, men velfungerende. Deilig frokost med godt ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Scandic Karl Johan
Scandic St Olavs Plass
3.5 out of 5
St Olavs Plass 1, Oslo
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 006 kr per natt
0.77 km fra sentrum
4/5Very Good! (996 anmeldelser)
En drøm å være her.

"Jeg bodde på et flott enerom, god seng på et pent innredet rom. En helt fantastisk frokost. En drøm å starte dagen på en slik måte. Et supert opphold."…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2020

Scandic St Olavs Plass
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Oslo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Oslo

Hotell Oslo: Leter du etter overnatting i Oslo? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Oslo, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Oslo eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Oslo, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Oslo?
Thon Hotel Storo er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Thon Hotel Opera og Thon Hotel Rosenkrantz også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Oslo hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Oslo.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Oslo?
Basert på anmeldelser er Smarthotel Oslo et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. To budsjettvennlige alternativer er Anker Hostel og Comfort Hotel Xpress Youngstorget.
Hva er det beste hotellet for familier i Oslo?
Thon Hotel Panorama er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis frokost og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Best Western Kampen Hotell og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo. Attraksjoner som Oslo Reptilpark og Hopp i Havet passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for par i Oslo?
Scandic Victoria er et overnattingssted 3,5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med kabel-TV og en restaurant. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo og Clarion Collection Hotel Folketeateret.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Oslo?
Clarion Collection Hotel Gabelshus er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og wi-fi. Andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Clarion Hotel The Hub og Comfort Hotel Grand Central.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Oslo?
Thon Hotel Storo er et populært overnattingssted 5 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og et innendørsbasseng. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Paradisbukta strand eller Huk.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Oslo?
Saga Hotel Oslo har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Et annet eksklusivt alternativ for reisen din er Hotel Continental.
Hva er det beste boutique-hotellet i Oslo?
THE THIEF er et overnattingssted 5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både 2 restauranter og 2 barer. Saga Hotel Oslo og Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Oslo?
Thon Hotel Astoria er et populært overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Bristol og Thon Hotel Opera. Du kan spille golf på Groruddalen golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste hotellet for en skiferie i Oslo?
Basert på reisestatistikken vår er Scandic Holmenkollen Park er et populært overnattingssted 4 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. et hotell kan blant annet friste med spa med full service og 2 restauranter. Noen andre gode alternativer for vinterferien er Voksenaasen og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo. Vil du tilbringe dagen med ski på beina, kan du dra til Oslo vinterpark, Korketrekkeren eller Leirskallen skisenter.

Nylige anmeldelser i Oslo

Flere reisealternativer