Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller nær Det kongelige slott

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Det kongelige slott i Oslo

Søk etter hoteller i Det kongelige slott på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Det kongelige slott ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Det kongelige slott
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Det kongelige slott
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Det kongelige slott. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Det kongelige slott
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Det kongelige slott – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Det kongelige slott?
Det kongelige slott ligger i et vennlig område i Oslo som er kjent for museer i toppklasse og et rikt teatermiljø. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 149 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet i nærheten av Det kongelige slott?
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo: hotell 4-stjerners har både 2 barer og en restaurant. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Det kongelige slott og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer ikke langt unna er blant annet Comfort Hotel Xpress Central Station og Comfort Hotel Xpress Youngstorget.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Det kongelige slott?
Sett av litt tid til å se de fascinerende samlingene på Kulturhistorisk museum, Vikingskipshuset og Kulturhistorisk museum. Ikke gå glipp av Oslo domkirke, Akershus festning eller Bøler kirke. Du kan se en lokal teaterforestilling på Operahuset i Oslo, Oslo Spektrum eller Oslo konserthall.
Hvordan kommer jeg meg til Det kongelige slott?
Med et bredt utvalg av måter å komme seg rundt på er det ikke noe problem å utforske området rundt Det kongelige slott. I nærheten finner du t-banestasjonene Kontraskjæret trikkestasjon, Christiania Torv trikkestasjon og Aker brygge trikkestasjon. Hvis du vil ta tog, er Nationaltheatret stasjon og Oslo sentralstasjon togstasjonene som ligger nærmest Sentrum.

Nylige anmeldelser i Det kongelige slott